The Last Guardian به احتمال زیاد متعلق به PS3 است

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
lastguardian-541-003-670x376.jpg
درود.
اخیرا در قسمت استخدام سایت استودیوی سونی ژاپن (مختص فرصت های شغلی سال مالی 2015) خبرهایی را شاهد هستیم که حاکی از این است ، این عنوان برای PS3 ساخته میشود..
آنها به دنبال افرادی هستند که در زمینه ساخت بازی بر روی کنسول PS3 آشنایی دارند و به طور دقیق تر به این دسته از افراد نیازمند هستند:
Game Production Programmer
Animation Designer
Graphics Designer
FX Designer
Line Producer
ولی هنوز هم به طور دقیق مشخص نکرده اند که این بازی آیا برای Ps3 ساخته میشود یا کنسول نسل بعدی این شرکت..چیزی که باید صبر کنیم و ببینیم چه میشود.. در آخرین مصاحبه هایی هم که آقای یوشیدا در مورد این بازی کرده بودند، گفته بودند که این بازی برای PS3 ساخته خواهد شد..هرچند که حرفهایی هم از PS4 زده بودند ولی هنوز هیچ چیز مشخص نیست..وقتی که از او در برنامه ای که برای لانچ پلی استیشن 4 در مورد آخرین نگهبان پرسیدند، ایشان در جوابی بسیار کوتاه و مختصر گفتند:
به نظر که بازی زیبایی میاد..

یعنی میشود این بازی یک عنوان cross platform باشد؟

آخرین ویرایش:
فکر کنم این خبر رو باید تو قسمت شایعات میزدید.
دوست عزیز نمیدونم منظورتون چیه...(خودتون از این مطلب بخ عنوان خبر یاد کردین بعدش گفتین بره تو قسمت شایعه ها:-/) ولی فک کنم دلیل های کافی باشه که توی شایعات نره..چون هیچ سایتی هم از این خبر به عنوان شایعه یاد نکرده و مثل اینکه نخوندین که نوشته به تازگی لیست شغل های سونی ژاپن آپدیت شده یعنی همین دسامبر..;)

آخرین ویرایش:
خدایی اگه این خبر تایید بشه من آگهی که تو دیوار واسه فروش ps3 زدمو سریع حذف میکنم
جدا اینکارو کردی؟
heart-breaking-smiley.gif
:d
خب داداش اگه این عنوان کراس پلتفورم بشه که سونی هم ضرری نمیکنه، بلکه آنچنان سود هنگفتی هم مکینه که نگو و نپرس..اینهمه بازی واسه این نسل اومدن..واسه اون نسل هم دارن بازسازی میشن و منتشر میشن..حالا اون بازی اگه شاهکاری مثل TLG باشه ..فک نکنم توی گیشه بهش لطمه ای بخوره...چون اگه اطلاع داشته باشی همین بازی قبلی این استودیو یعنی Sotc (:x) با اینکه خیلی وقت پیش روی ps2 منتشر شده بود ولی روی نسخه ای که remake شده بود باز هم توی آمریکا یه چندوقتی توی فروش صدر جدول بودش...در کل فک نکنم واسه سونی ضرری داشته باشه...چون این بازی آنچنان زیباست و ...که حد نداره..
و مطمئن باش که حتما میترکونه...!!
بعدشم اگه دقت کنی ..این بازی خیلی واسه سونی وقت برده..یعنی یه جورایی دیگه بسیار زیاد میشه گفت زمان برده و هنوز هم که هنوزه منتشر نشده...بعدش فک میکنی سونی از انتشار این بازی روی PS3 اکتفاء میکنه..یا برعکس فک میکنی روی PS4 اکتفاء میکنه...؟ نه دیگه تابلوئه...تا بشه میخوان از این بازی سود کنن...آخه این همه زمان باید ارزشش رو داشته باشه:dبه قول گفتنی it can't be for nothing:d:shrewd:
تازه سونی هم از خداش باشه:-"

آخرین ویرایش:
تمامی علایم نگارشی، به کلمه قبل از خود چسبیده و با کلمه بعد از خود فاصله دارند.
فاصله/نیم فاصله را رعایت کنید.
خبر حتما باید رسم الخط رسمی را رعایت کرده، به صورت راست نویس و با فونت رایج نوشته شود. در صورت کپی کردن از Word، حتما ابتدا متن را در "پیست از Word" کپی، سپس ارسال کنید.
در تیترهای خود، به هیچ وجه از علایم نگارشی مانند "نقطه"، "علامت تعجب" و یا "علامت سوال" استفاده نکنید. در مورد شایعات، تا حد امکان سعی کنید تیتری انتخاب کنید که نیاز به علامت سوال نداشته باشد ولی در صورت نیاز، در مورد شایعات استفاده از این علامت موردی ندارد.
اطلاعیه ها - اخبار بازی ها

اطلاعیه ها - اخبار بازی ها
در تیترهای خود، به هیچ وجه از علایم نگارشی مانند "نقطه"، "علامت تعجب" و یا "علامت سوال" استفاده نکنید. در مورد شایعات، تا حد امکان سعی کنید تیتری انتخاب کنید که نیاز به علامت سوال نداشته باشد ولی در صورت نیاز، در مورد شایعات استفاده از این علامت موردی ندارد.
دیگه واقعا نمیدونم چی بگم....مثل اینکه فقط ما توی خبرهامون چند تا علامت مثل ؟ و ! و ، و فاصله کم گذاشتیم...
این گله نیست..من به شخصه از علاقه ای که نسبت به این بازی ها دارم ، تا جایی که میتونم خبرهاش رو خوانا و روان میزارم همین..فقط میخواستم بدونم یعنی فقط بنده این اشتباهات بسیار بسیار کوچیک رو کردم (که اصلا به محتوای کلی خبر آسیبی نرسونده و بسیار روان است) یا از قبل هم توی خبرهایی که الان توی تالار هست بوده؟؟؟

آخرین ویرایش:
من می خواستم اتفاقن یکی از PS3 هام که اورجینال خور بود رو مثل کنسول کپی خوره بفروشم اما نمی دونم چرا یه حسی بهم گفت این کار رو نکن،شاید این بتزی روی PS3 بیاد و برازنده نامش باشه که تونسته واقعن آخرین نگهبان PS3 من باشه

اما من فکر می کنم یک TLG که Cross Platform باشه بیشتر احتمالش هست چون خودتون هم که دیدین به تازگی یوشیدا سر باز زده از پاسخ دادن به این پرسش که واقعن روی PS3 میاد یا روی PS4

اگر CP باشه هم به نفع PS4 هست و کسانی که PS3 نخریدن و PS4 اولین کنسولشون هست که با برند سونی همراهند و هم به نفع کسانی که یک نسل منتظر این عنوان بودن و به خاطر این بازی رفتن PS3 خریدن ولی هیچگاه عرضه نشد.در کل همه برد می کنن و لذت می برن ازش

آخرین ویرایش:
خداوکیلی اگر این حسین آقا را می بردن توی تیمشون تا الان بازی اومده بود بیرون با فروش وحشتناک.انقدر که این بنده خدا پیگیر این بازی است سازندهاش نیستند.دم شما گرم :d

کم کم دیگه داره خبر هاش لوس میشه .8-|

بابا مثل مرد بیاین بگین قراره چطور عرضه بشه روی PS3 و PS4 یا PS3 یا اینکه اصلا پروژه کنار گزاشتیم تا زمان دیگه یا اینکه بگین کنسل شده انقدر سخته من به جای سونی باشم اسم بازی عوض میکنم دیگه اگه بخوام عرضه کنم .:|

خسته شدیم دیگه چند سال شد هر روز یه خبر جدید دریغ از تاریخ عرضه بازی .:-s

خداوکیلی اگر این حسین آقا را می بردن توی تیمشون تا الان بازی اومده بود بیرون با فروش وحشتناک.انقدر که این بنده خدا پیگیر این بازی است سازندهاش نیستند.دم شما گرم :d
ممنون دوست خوبم..:xاینو جدا میگم.. من به بازیهای تیم آیکو علاقه ای وافر و بسیار شدید دارم!!
آره والا اگه من توی تیمشون بودم تا الان نسخه دوم بازی رو هم داده بودم بیرون و همین روزا بود که نسخه سوم رو هم معرفی کنم;;):))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or