The Grand Tour

• Thread starter Thread starter Red Ѵ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این چند روز6قسمت رو دیدم خیلی خوب شده این فصل
قسمت6 هم خوب بود.
این کلرادو چه بهشتیه یاد فورتزا هورایزن یک بخیر:دی
ولی این قسمت خیلی شبیه یکی از قسمت های قدیمی تاپ گیر بود یادم نمیاد کدوم فصل.اونجا هم همش ماشین هموند خراب میشد دروغ هاشون هم باحال تر بود:دی

قسمت 7عالیه به نظرم بهترین قسمت این فصل بود
حتی cfoو مهمون ها عالی بودن.جاشوا:x
داستان رالی دهه 80بی نظیر بود حتی بهتر از داستان رقابت فورد و فراری فصل قبل

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TheGodfather
این چند روز6قسمت رو دیدم خیلی خوب شده این فصل
قسمت6 هم خوب بود.
این کلرادو چه بهشتیه یاد فورتزا هورایزن یک بخیر:D
ولی این قسمت خیلی شبیه یکی از قسمت های قدیمی تاپ گیر بود یادم نمیاد کدوم فصل.اونجا هم همش ماشین هموند خراب میشد دروغ هاشون هم باحال تر بود:D
اون جایی که در مورد جگوار حرف میزدن (اول برنامه) قبلا هم در موردش حرف زدن:دی تاپ گیر فصل 13 اپیزود 5 :D

• Like
اون جایی که در مورد جگوار حرف میزدن (اول برنامه) قبلا هم در موردش حرف زدن:D تاپ گیر فصل 13 اپیزود 5 :D
اره اینو یادمه.
ولی اینی که گفتم رو پیدا کردم فصل15قسمت6:دی
اون0.100.0 باند فرودگاه هم قبلا چندبار تو تاپ گیر دیده بودیم

• Like
اره اینو یادمه.
ولی اینی که گفتم رو پیدا کردم فصل15قسمت6:D
اون0.100.0 باند فرودگاه هم قبلا چندبار تو تاپ گیر دیده بودیم
میگفت کسایی که جگوار دارن شب ها زن هاشونو با هم عوض میکنن:D
باند فرودگاه که تو هر فصل یکی بود باحال ترینشون اونی بود که همون با بوگاتی بود و با جت جنگی مسابقه داد
من هنوز فصل 15 top gear ندیدم :D

میگفت کسایی که جگوار دارن شب ها زن هاشونو با هم عوض میکنن:D
باند فرودگاه که تو هر فصل یکی بود باحال ترینشون اونی بود که همون با بوگاتی بود و با جت جنگی مسابقه داد
من هنوز فصل 15 top gear ندیدم :D
نه فقط باند رو نمیگم 0.100.0رو که تهش دره بود مثلا تو یه قسمت فک کنم رفتن امریکا اونجا همین کارو کردن ولی تهش برکه پر تمساح:دی

من چند قسمت عقبم ، اواخر قسمت 3 که بوگاتی شیرون رو بررسی میکنه واقعا زیبا هست ، اولین باره که خود جرمی خفه خون گرفته و فقط تعریف و تمجید میکنه ، واقعا که شاهکاری مهندسی هست .

• Like
انصافا این فصل خیلی خوب و خنده دار شدن.آیتمهای مربوط به ماشینشون هم اوکی بوده.اپیزود 1 خیلی بد بود و ناامیدم کرد ولی بعدش هر اپیزود بهتر از قبلی بوده تا الان.واقعا کارشون رو بلدن و نباید بهشون شک میکردم:دی خوبیش اینه مشخصه نظرات بیننده ها براشون مهمه و از تغییرات نمیترسن.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or