The GodFather 2

من دیروز بازی رو تموم کردم به نظر من باحال بود ولی گرافیکش زیاد خوب نبود.همه Achivment ها رو به راحتی میشه باز کرد.من 1000 تا رو باز کردم.

کمک در گرفتن آچیومنت Executions In Style 75 G !

Complete all execution styles.
شرمنده اشتباه شد.
شما باید تمام روشهای اعدام رو انجام بدی. خیلی حوصله میخواد ولی میتونی از اونایی که علامت پول یا کلید بالا سرشونه ماموریت بگیری. معمولاً هر کدوم به یه روشی میگن که یکیو بکشی یا اذیت کنی!

این یارو Hyman Roth هم آچیومنت75g داره من یه لحظه اشتباه کردم.

آخرین ویرایش:
دوستان من یک مشکل دارم وقتی می بازی رو گذاشتم تو دستگاه یک صدای غیژی میدی. چی کار کنم فقط هم همین یک DVD اینجوری هستش. مشکل از کجاست؟ درایو هم Benq هستش. رو هارد هم ریختم مشکل حل نشد

من فقط میتونم بگم که این بیخودترین بازی زندگیم بود...!!!!
حتا از نسخه ی اولشم گرافیکو گیمپلیش پایینتر بود.
این یه توهین به اسم godfather بود فقط

من فقط میتونم بگم که این بیخودترین بازی زندگیم بود...!!!!
حتا از نسخه ی اولشم گرافیکو گیمپلیش پایینتر بود.
این یه توهین به اسم godfather بود فقط
من هم مشکلم حل شد و تونستم بازی کنم. در مورد گیم پلی باهات 100 در 100 مخالف هستم چون خیلی پیشرفت داشته ولی گرافیک پیشرفت چندانی نداشته و هنوز اویل بازی هستم و در مورد داستان چیزی نمی تونم بگم.

سلام من تقریبا اولای بازی گیر کردم لطفا کمک کنید الان میگه باید دنبایل خانواده یکی بگردم این رو مینویسه

intel on Carmine's Family (اینحا عکس یک کلیده)Find someone who has

من وقتی میرم مجبورم بکشمشون 4 نفرن اما وقتی میکشمشون دوباره میزنه پیدا کنید و بعد از مدتی دوباره ظاهر میشن همون جا

چی کار کنم؟؟؟؟

سلام من تقریبا اولای بازی گیر کردم لطفا کمک کنید الان میگه باید دنبایل خانواده یکی بگردم این رو مینویسه

intel on Carmine's Family (اینحا عکس یک کلیده)Find someone who has

من وقتی میرم مجبورم بکشمشون 4 نفرن اما وقتی میکشمشون دوباره میزنه پیدا کنید و بعد از مدتی دوباره ظاهر میشن همون جا

چی کار کنم؟؟؟؟
فکر کنم اونجایی هستی که باید خفشون کنی. اونی که بالا سرش علامت داره رو خفه کن. اگه درست نیست یکم بیشتر توضیح بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or