The GodFather 2

فکر کنم اونجایی هستی که باید خفشون کنی. اونی که بالا سرش علامت داره رو خفه کن. اگه درست نیست یکم بیشتر توضیح بده

حق با شماست . دوست عزيز شما بايد به روشي كه از شما خواسته طرف مقابل را به قتل برساني . (Condition Kill ) وقتي شما دكمه Start را مي زنيد ان پايين مي نويسه كانديشن كيل . با توجه به اين كه شما اول بازي هستي بايد طرف مقابل را خفه كني . حالا من تا اونجايي كه يادمه بايد طرف مقابل را بگيري و دو تا آنالوگ ر براي خفه كردن به داخل فشار دهيد .

سلام من تقریبا اولای بازی گیر کردم لطفا کمک کنید الان میگه باید دنبایل خانواده یکی بگردم این رو مینویسه

intel on Carmine's Family (اینحا عکس یک کلیده)Find someone who has

من وقتی میرم مجبورم بکشمشون 4 نفرن اما وقتی میکشمشون دوباره میزنه پیدا کنید و بعد از مدتی دوباره ظاهر میشن همون جا

چی کار کنم؟؟؟؟
فکر کنم اونجایی هستی که باید خفشون کنی. اونی که بالا سرش علامت داره رو خفه کن. اگه درست نیست یکم بیشتر توضیح بده

والا من که نمیدونم توضیح که کامل بودش اونای که میگن تموم کردئن باید چی کار کنم ؟؟؟؟ اگه باید همشون رو خفه کنم چطوری خفه کنم؟؟؟

این بازی فقط خندست :laughing: مخصوصا وقتی طرفو مجبور میکنی حرفتو گوش بده :laughing:
من اولای بازی گیر کردم بعد از اینکه با اون رفیقت میری یه جاییو منفجر میکنی وچند نفرو میکشی ابکجتیو نمیده و نمیدونم باید چیکار کنم :mad:

یکم بیشتر توضیح بده. منظورت همون کلوپ شبانه جلوی خونه توی NY هستش؟ راستی راهنمایی آچیومنتاش هم هست اگه خواستی بر تو تاپیکش بپرس. البته سوالات مربوط به آچیومنت ها رو اونجا مطرح کن

یکم بیشتر توضیح بده. منظورت همون کلوپ شبانه جلوی خونه توی NY هستش؟ راستی راهنمایی آچیومنتاش هم هست اگه خواستی بر تو تاپیکش بپرس. البته سوالات مربوط به آچیومنت ها رو اونجا مطرح کن
اره یه جایی بود که چند نفرم ازش محافظت میکردن برا اولین بار بود که در رو با بمب باز میکردم ( اولای بازی فکر کنم دومین یا سومین ماموریت تو کل بازی بود )

اره یه جایی بود که چند نفرم ازش محافظت میکردن برا اولین بار بود که در رو با بمب باز میکردم ( اولای بازی فکر کنم دومین یا سومین ماموریت تو کل بازی بود )
خوب فکر می کنم که توی یکی از اتاق های طبقه بالا بودش. و باید میرفتی پیشش باهاش حرف بزنی و تمام

خوب فکر می کنم که توی یکی از اتاق های طبقه بالا بودش. و باید میرفتی پیشش باهاش حرف بزنی و تمام
برهان جون مارو .... فرض کردی :biggrin1: اونجا که خیلی اسون بود و ردش کردم بالا هم گفتم بعد از تموم شدن این ماموریت رو میگم که ابجکتیو نمیده
حالا شاید یه کم دیگه باهاش ور برم بتونم ردش کنم :p

برهان جون مارو .... فرض کردی :biggrin1: اونجا که خیلی اسون بود و ردش کردم بالا هم گفتم بعد از تموم شدن این ماموریت رو میگم که ابجکتیو نمیده
حالا شاید یه کم دیگه باهاش ور برم بتونم ردش کنم :p
آهان:دی تو تموم کردی آبجکت نمیده:دی صبح بخیر:دی
آقا تو باید بری تمام مغازه های تو NY رو بگیری بعدش بهت یک آبجکت میده.

من رفتم تو شهر فلوریدا میگه Wreacked the Garandos And Tony Rostato's Family and Take Over 1 of Ther Crime Rings
من نمیدونم باید چیکار کنم !؟ اگه میشه راهنمایی کنید !

من به خاطر godfatherو به خاطر اینکه open worldبود این بازی رو خریدم
حالم ازش به هم خورد
اصلن بازی رو یه بار توی دستگاه گذاشتم
منتظرم یکی این بازی رو ازم بخره

سلام توی این مرحله موندم چی کار کنم کجا برم واقعا که بازیه مزخرفیه
اگه بازیه مزخرفیه خوب مگه مجبوری بازی رو تموم کنی
این بازی از بدترین بازی هایی بود که تو عمرم بازی کردم:sick:

بازی افتضاحی بود ولی من که شخصا عشق godfather بودم ، با وجود همه ی اینها ترجیح می دادم تمومش کنم. مسلما خیلی های دیگه هم همچین نظری دارن.

Weaken the Granados and Tony Dosato: Eliminate at least 2 made men

اگه دقت کرده باشی توی خیابون ها و مکان های عمومی روی سر بعضی از افراد یه علامت کلید وجود داره ، باهاشون صحبت کن، بهت ماموریت هایی میدن که از سه دسته خارج نیستن: کتک زدن،کشتن و تخریب.
زمانی که براشون ماموریت انجام دادی، اطلاعات یکی از نوچه ها یا همون mademanها رو برات افشا می کنن که می تونی از ساختار درختی خانواده ها، پیداشون کنی و محل و همین طور طرز کشتنشون رو بفهمی. نکته ی مهم اینه که درست همون روش کشتنی رو که توی اطلاعات طرف ذکر شده رو استفاده کنی نه هیچ روش دیگه ای، چون در اون صورت،طرف فقط برای یه مدت کوتاه میره بیمارستان. مثلا اگه گفته که شخص رو خفه کن، فقط باید خفش کنی. برای این ماموریت هم باید 2 تا نوچه از هر خانواده رو باید پیدا کرده و بکشی.

تقریبا اولای بازی ( بعد از 2-3 ماموریت ) تو خونه مایکل ، یه نفر که عینک افتابی زده بود بهم ملحق شد که تو ماموریت ها خیلی کمک میکرد ( در ها و دیوار ها رو دینامیت میگذاشت و منفجر میکرد ... ) ، بعد این همینجوری الکی با پلیس درگیر شد تو وسط خیابان ! و جان به جان آفرین تسلیم کرد !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: حالا من موندم و حوضم !! :biggrin1::biggrin1:
خیلی از ماموریت ها روئ نمیتونم بدون این انجام بدم ؛ یعنی جوریه که باید دیوارها و درها رو منجر کرد و منم دینامیت ندارم :((:((:((:((
حالا میخواستم بپرسم چطور میشه دوباره این یارو رو پیدا کرد ؟؟؟ اصلا میشه ؟؟؟ :confused:
ضمنا من خونه مایکل رو گم کردم !! :biggrin1::((:((
همون خونه که تو اوایل بازی توش بودیم و اونجا با مایکل صحبت میکردیم ... :-"
هر چی هم نقشه رو نگاه میکنم پیدا نمیکنم ، نمیدونم کجای نقشه هست ... :-" ( البته دیشب یه بار پیدا کردم ؛ روی نقشه نوشته بود CR ( با نارنجی ) ولی تمام درهاش قفل بود و نمیشد رفت توش ... :biggrin1::-":((:(( )

خوب لازم به ذکره که تمام نوچه هاتون تا ابد زنده می مونن ( مجروح میشن و برای یه مدت کوتاه توی بیمارستان هستن) اگه توی ساختار درختی خانواده نگاه کنید کنار عکسشون یه علامت مثبت هست و همچنین می تونید زمان مرخص شدنشون رو هم ببینید، اگه مورد اضطراری هست ، می تونید با انجام یه favor ( در این مورد اسمش rapid recovery هست) اون رو سریعا مرخص کنید یا می تونید یه نفر از نوچه هاتون رو بکشید و از خانواد خارج کنید و به جاش ، یه نفر با قابلیت های فرد مجروح استخدام کنید.

در مورد نقشه راه حل خاصی به ذهنم نمی رسه! دی:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or