نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• مجموع رای دهنده‌ها
    178
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
2025.jpg

بهترین بازی سال​

• Clair Obscur: Expedition 33 (Sandfall Interactive/Kepler Interactive) (برنده)
  • Death Stranding 2: On The Beach (Kojima Productions/Sony Interactive Entertainment)
  • Donkey Kong Bananza (Nintendo EPD/Nintendo)
  • Hades II (Supergiant Games)
  • Hollow Knight: Silksong (Team Cherry)
  • Kingdom Come: Deliverance II (Warhorse Studios/Deep Silver)

بهترین کارگردانی بازی​

• Clair Obscur: Expedition 33 (برنده)
  • Death Stranding 2: On The Beach
  • Ghost of Yōtei
  • Hades II
  • Split Fiction

بهترین روایت​

• Ghost of Yōtei
  • Kingdom Come: Deliverance II
  • Silent Hill f

بهترین کارگردانی هنری​

• Ghost of Yōtei
  • Hades II
  • Hollow Knight: Silksong

بهترین موسیقی و آهنگسازی​

• Lorien Testard, Clair Obscur: Expedition 33 (برنده)
  • Christopher Larkin, Hollow Knight: Silksong
  • Darren Korb, Hades II
  • Toma Otowa, Ghost of Yōtei
  • Woodkid و Ludvig Forssell, Death Stranding 2: On The Beach

بهترین طراحی صدا​

• Battlefield 6 (برنده)
  • Clair Obscur: Expedition 33
  • Death Stranding 2: On the Beach
  • Ghost of Yōtei
  • Silent Hill f

بهترین اجرا​

• Jennifer English, Clair Obscur: Expedition 33 (برنده)
  • Ben Starr, Clair Obscur: Expedition 33
  • Charlie Cox, Clair Obscur: Expedition 33
  • Erika Ishii, Ghost of Yōtei
  • Konatsu Kato, Silent Hill f
  • Troy Baker, Indiana Jones and the Great Circle

نوآوری در دسترس‌پذیری​

• Doom: The Dark Ages (برنده)
  • Assassin’s Creed Shadows
  • Atomfall
  • EA Sports FC 26
  • South of Midnight

بازی‌های تاثیرگذار​

• South of Midnight (برنده)
  • Consume Me
  • Despelote
  • Lost Records: Bloom & Rage
  • Wanderstop

بهترین بازی آنلاین ادامه‌دار​

• No Man’s Sky (برنده)
  • Final Fantasy XIV
  • Fortnite
  • Helldivers 2
  • Marvel Rivals

بهترین جامعه طرفداری​

• Baldur’s Gate 3 (برنده)
  • Final Fantasy XIV
  • Fortnite
  • Helldivers 2
  • No Man’s Sky

بهترین بازی مستقل​

• Absolum
  • Ball x Pit
  • Blue Prince
  • Hades II
  • Hollow Knight: Silksong

بهترین بازی مستقل (اولین بازی سازنده)​

• Blue Prince
  • Despelote
  • Dispatch
  • Megabonk

بهترین بازی موبایل​

• Umamusume: Pretty Derby (برنده)
  • Destiny: Rising
  • Persona 5: The Phantom X
  • Sonic Rumble
  • Wuthering Waves

بهترین بازی واقعیت مجازی/افزوده​

• The Midnight Walk (برنده)
  • Alien: Rogue Incursion
  • Arken Age
  • Ghost Town
  • Marvel’s Deadpool VR

بهترین بازی اکشن​

• Hades II (برنده)
  • Battlefield 6
  • Doom: The Dark Ages
  • Ninja Gaiden 4
  • Shinobi: Art of Vengeance

بهترین بازی اکشن/ماجراجویی​

• Hollow Knight: Silksong (برنده)
  • Death Stranding 2: On the Beach
  • Ghost of Yōtei
  • Indiana Jones and the Great Circle
  • Split Fiction

بهترین بازی نقش‌آفرینی​

• Avowed
  • Kingdom Come: Deliverance II
  • The Outer Worlds 2
  • Monster Hunter Wilds

بهترین بازی مبارزه‌ای​

• Fatal Fury: City of the Wolves (برنده)
  • 2XKO
  • Capcom Fighting Collection 2
  • Mortal Kombat: Legacy Kollection
  • Virtua Fighter 5 R.E.V.O. World Stage

بهترین بازی خانوادگی​

• Donkey Kong Bananza (برنده)
  • LEGO Party!
  • LEGO Voyagers
  • Mario Kart World
  • Sonic Racing: CrossWorlds
  • Split Fiction

بهترین بازی شبیه‌سازی/استراتژی​

• Final Fantasy Tactics – The Ivalice Chronicles (برنده)
  • The Alters
  • Jurassic World Evolution 3
  • Sid Meier’s Civilization VII
  • Tempest Rising
  • Two Point Museum

بهترین بازی ورزشی/مسابقه‌ای​

• Mario Kart World (برنده)
  • EA Sports FC 26
  • F1 25
  • Rematch
  • Sonic Racing: CrossWorlds

بهترین بازی چندنفره​

• Arc Raiders (برنده)
  • Battlefield 6
  • Elden Ring Nightreign
  • Peak
  • Split Fiction

بهترین اقتباس​

• The Last of Us: Season 2 (برنده)
  • A Minecraft Movie
  • Devil May Cry
  • Splinter Cell: Deathwatch
  • Until Dawn

مورد انتظارترین بازی​

• Grand Theft Auto VI (برنده)
  • 007 First Light
  • Marvel’s Wolverine
  • Resident Evil Requiem
  • The Witcher IV

بهترین خالق محتوا​

• MoistCr1TiKaL (برنده)
  • Caedrel
  • Kai Cenat
  • Sakura Miko
  • The Burnt Peanut

بهترین بازی ورزش‌های الکترونیک​

• Counter-Strike 2 (برنده)
  • DOTA 2
  • League of Legends
  • Mobile Legends: Bang Bang
  • Valorant

بهترین ورزشکار ورزش‌های الکترونیک​

• Chovy – Jeong Ji-hoon (League of Legends) (برنده)
  • brawk – Brock Somerhalder (Valorant)
  • f0rsakeN – Jason Susanto (Valorant)
  • Kakeru – Kakeru Watanabe (Street Fighter)
  • MenaRD – Saul Leonardo (Street Fighter)
  • Zyw0o – Mathieu Herbaut (Counter-Strike 2)

بهترین تیم ورزش‌های الکترونیک​

• Team Vitality – Counter-Strike 2 (برنده)
  • Gen.G – League of Legends
  • NRG – Valorant
  • Team Falcons – DOTA 2
  • Team Liquid PH – Mobile Legends: Bang Bang
  • Team Vitality – Counter-Strike 2

آخرین ویرایش:
E33 کاملا حقش بود ، همونطور که KCD2 هم میتونست باشه.
در کل اگه هرکدومشون میبردن من هم خوشحال بودم و هم ناراحت که چرا اونیکی نتونست.

ولی هرکسی میگه E33 حقش نبود مطمئنا کامل بازی نکرده و نتونسته با بازی ارتباط بگیره.
بره بازی رو تموم کنه و برگرده نظر بده.

یک سر به تاپیکش بزنین.

کلا مراسم خوبی بود و تا حد زیادی تموم موارد قابل پیشبینی!
البته تو انتخاب بهترین rpg خودم شک داشتم بین kcd2 و expedition 33
که هر کدوم که اگه انتخاب میشد جای بحث نداشت یعنی این مدلی نیست که بگیم حقش نبوده.

نکته مهم هم اینه که با انتخاب هر برنده ای تو هر بخش، این معنی رو نمیده که بقیه بد بودن! بلکه شاید تو کمترین اختلاف برنده تعیین شده، نکته ای که خیلی ها بهش دقت نمیکنن متاسفانه و سعی در تخریب بازی برنده شده دارن!!!

در کل من برای expedition 33 بشدت خوشحالم، دلایل زیادی هم واسش دارم که دوستش دارم.
از همه مهمتر هم بولد کردن همین سبک turn base هست که باعث شدن خیلی ها به خاطر این بازی هم شده این سبک رو امتحان کنن و لذتش رو ببرن.
یسری بازیساز هم بهتره از اون ژست های خداگونه بیرون بیان و به قولی بیان پایین ... 😁

اور ریت بودن به نظر من احمقانه ترین چیزی هست که میشه در مورد E33 گفت! هرکی این حرف رو بزنه مغزش معیوبه.

E33 با بودجه زیر 10 میلیون دلار و تیم 33 نفری امده یه ژانر مرده رو احیا کرده. تونسته تو چیزی نوآوری بوجود بیاره که خود ژاپنی ها و هفت جد و آبادشون هم نمیتونن. به نظر منم میتونست بهترین RPG به KC2 برسه، اما نه اینکه الان حق E33 نبوده و جو گیر شدن و توش کاری شده و این خزعبلات. در نظر بگیریم یه تیم ایندی امده این بازی رو ساخته، بیشتر به عظمت کارشون میشه پی برد. و یادمون نره SE با یه تیم 330 نفره و +100 میلیون بودجه هم نتونسته یه RPG نوآورانه بسازه و اوج هنرش کپی کردن فرمول OW بازی های اوبی سافته! یا اینکه بره کامبت دیزاینر DMC رو بیاره براش یه اکشن بسازه به اسم FF بده بیرون که یجورایی گرفتن کاسه گدایی جلوی گیمرهای غربی هست که اونا هم تو این قبیل کپی ها و زیره به کرمون بردن ها تفم نمیندازن و نتیجه اش فروش پایین و بعد تعجب از اینه که چرا ملت نمیان آشغال های مارو بخرن؟

من بخوام یه مقدار مثل خود سابقم اگرسیو و بی رحمانه نظر بدم، به نظرم E33 رو بنا به اعتباری میشه اصلا تنها بازی اصیلی نام برد که خواسته بازی بسازه! در خصوص بهترین RPG که خوب بالا گفتم، نوآوری داشت. شاید از حیث مقیاس و اسکیل KC2 نقش آفرینی بهتر و بزرگ تری بود، اما خلاقیت E33 بیشتره. بهترین کارگردانی رو در رقابت با کوجیما و DS2 برد، اما آیا حقش نبود؟ من خودم DS2 رو خیلی دوست داشتم، اما واقعیت اینه که کوجیما این سال ها همه تلاشش فقط تو چشم بودنه نه بازی ساختن. میره هرچی در و داف تو سینما هست جمع میکنه دور خودش، کارگردان هارو میریزه تو بازی، تا خبر سازی کنه و تو یه دنیای دیگه، یعنی سینما مطرح بشه، انگار که اصلا بازی ساختن یادش رفته و فراموش کرده رسالت اصلیش چیه. بهترین آرت دیرکشن رو E33 میبره، در شرایطی که باقی رقیب ها مدام دارن خودشون رو تکرار میکنن، مثل GoY، در صورتی که این E33 هست که به معنای واقعی کلمه فانتزی میسازه. من بهترین بخش E33 رو همین فانتزی محضش میدونم. اینکه همه چیز بازی یونیک و بدیعه. از دیزاین انمی ها بگیر تا لول دیزاین. مثل کنترول 2 نیست که بیاد با افتخار یه سری ویرد شت رو صرفا با گرافیک بهتر نشون ده که ما ده پونزده سال پیش بهترشو دیدیم! خسته نشدن از بس یه شهر برعکس یا کج و کوله رو به اسم خلاقیت به خورد مخاطب دادن؟ بهترین داستان رو میبره، در شرایطی که واقعا باز داره صادقانه قصه میگه و شخصیت و دنیا میسازه، نه اینکه تلاش کنه تا جای ممکن هرچی ایده عجیب غریب و غیر قابل فهم هست بزاره تو بازی یا ترند روزو کپی کنه با یه مشت شخصیت عجق وجق تا رسانه رو ببره.

باز میگم بهترین ایندی رو میتونست BP ببره، چون ایندی تره. انصافا اونجا یه شخصی با امکانات و بودجه کمتر تونسته یه بازی خیلی خفن بسازه و از این حیث جا داشت جایزه رو ببره، اونم وقتی E33 به حقش رسیده و درو کرده همه چیزو، ولی نه اینکه باز بگیم حق E33 نبوده. شاید به کارگردان بازی هم میگفتی راضی بود اینو بدن به BP:دی
واقعا منصفانه نیس بعد خروجی ای که کوجیما از DS2 گرفته اونو به فراموش کردن اینکه بازی میسازه متهم کنیم. فارغ از اینکه شخصا علاقه یا کششی به سمت جهان DS یا اصلا شخص کوجیما داشته باشیم یا نه، واقعا کتمان ناپذیره که DS2 در کنار MGSV از منظر مکانیک‌های بی شمار ، جزو “بازی” ترین ساخته های یه دهه اخیر بودن. اگه تمام جوانب و حواشی و زرق و برقشون رو هم ازشون بگیریم، باز هم تو هسته خودشون به معنای واقعی کلمه تو مبحث گیم‌پلی استثنایی بودن واقعا. اینجا بحث فن بوییسم نیست. بازی ندونستن ساخته های اخیر کوجیما از منظر آبجکتیو واقعا نمیگنجه. به داستان سازی و جهان بینی کوجیما، به ویژه بعد DS کاملا میشه خرده گرفت. به پیام نخ نما و شعار زده DS هم همینطور. به اینکه همه رو باردار کرد با تاکید کردنش رو این موضوع که بعد کووید قصه on the beach رو بازنویسی کرده. به رفتار متظارانه و پر مدعاش. اما واقعا نمیشه تو مبحث گیم دیزاین و ساختار گیم پلی، هم DS2 و هم MGSV رو جزو بهترین‌های صنعت دسته بندی نکرد. درست میگی. کوجیما به شدت تلاش کرده تو چشم باشه. اما دست کم از منظر “بازی” ساختن، فکر نمیکنم منصفانه و واقع بینانه باشه اگه ازش خرده ای بگیریم. در مورد EP33 هم شخصا بهترین بازی امسال برای من نبود. اما واقعا میبایستی که این حجم از موفقیت رو کسب میکرد. با ۱۰ میلیون بودجه، با تیم چند ده نفری، بیای توی ژانری بازی بسازی که ذاتا مخاطب جدید خیلی ممکنه باهاش ارتباط نگیره و آنچنان خروجی استثنایی‌ای داشته باشی که همین مخاطب عام سرت قسم بخورن و تبدیل به پدیده بشی. دقیقا اینکه گفتی چقد فانتزی معرکه ای ساخته درسته. اما واقعا ژانر مرده رو احیا کرده؟ چه منظورت مبارزات نوبتی باشه و چه jrpg، به نظرم هر دو نزدیک به دوره peak شون هستن الان. بالدورز گیت ۳ همین دو سال پیش عملا موفقیتی نزدیک به همین 33 داشت. یا ساخته های اتلوس واقعا ممکنه نوآوری ویژه ای نداشته باشن اما نهایتا سنگ بنای ایده های مهم و اساسی همین 33 هم برمیگرده به همین امثال پرسوناها. لایک ا درگن های اخیر همگی خیلی خوب بودن. به نظرم دستاورد بزرگ 33 در دسترس تر کردن ژانر واسه مخاطبای جدیدتر بوده. اما انصافا ژانر مرده ای رو‌ زنده نکرده. البته اگه عمده ارجاعت به FF هست، تمام قد باهات موافقم. تصور اینکه چه خروجی های درجه یکی با همین فرمول 33 میشد گرفت به جای این شتر گاو پلنگ‌های اخیر.

نهایتا EXP33 قطعا با گذر زمان حقانیتش به نظرم حتی بیشتر اثبات میشه.

مراسم با کیفیت و اجرا های عالی داشت اما معرفی های عالی نداشت
پس کو hl3 , پس کو god of war و کلی بازی های دیگه که با معرفیشون مراسم چند برابر بهتر میشد
چیزی که مشخصه انگار اینا شایعه بودن و اصلا در حال ساخت نیستن که در مراسم چیزی برای ارائه نبود

آقا تنها بودم و بعد مراسم خوابیدم. صبح ساعت 9 رو گذشته بود که یه خانم از داخل خونه بلند صدام کرد "همایون". منم ناخودآگاه بلافاصله از خواب بلند شدم و سیخ ایستادم. بلند گفتم "بله" !
انشالله که خیره :D

مطمئن باش یک نفر هم اینو نمیگفت :D بهترین RPG کاملا حق KC و بهترین بازی سال هم کاملا حقE33-
چرا دیگه ، تو سالهای قبل بازیهایی رو داشتیم که تو سبک خودشون اول نمیشدن ولی در آخر گوتی میشدن.

اما آره مقایسه ویژگیهای رول پلینگ KCD 2 با E33 و برنده شدن E33 تو این بخش جزو جنایات جنگیه.
اما کاریش نمیشه کرد.
کلا هر تصمیمی که داورها بگیرن ماها یه چیزی برای گفتن داریم ، تا بوده همین بوده.

مطمئن باش یک نفر هم اینو نمیگفت :D بهترین RPG کاملا حق KC و بهترین بازی سال هم کاملا حقE33-
چرا میگفتن . ببین اصولا خیلی ها حتی کینگدام کام رو هم بازی نکردن فقط چون نمیخواستن اکپدیشن جایزه ببره به هر رقیبی که داشته باشه میچسبن .
این کنگدام کام ( که به حق در بخش ار پی جی شاهکاره ) تا دیروز بین پلیرای ایرانی اصلا شناخته شده نبود حالا امروز شد پرچم دار حق علیه باطل

تونسته تو چیزی نوآوری بوجود بیاره که خود ژاپنی ها و هفت جد و آبادشون هم نمیتونن.
شایدم تونستن‌ اونم بارها، اما منتقدین عزیز غربی حتی نگفتن خرتون به چند؟؟؟ اتفاقا کلی Gem هست تحویل نگرفتن در این حد، نمیدونم چرا برای اینکه ثابت کنید به درستی بازی سال شده (که اصلا شکی توش نیس) باید اینهمه این بازیو ببرید بالا بالاها؟!
بعد مگه JRPG فقط بازیهای SE ه، اتلوس هست اینهمه عناوینی که خونه شون پلتفرمهای سونی و نینتندوئه هستن همه هم تو لیگ ۹۰ به بالاس نمراتشون

Expedition 33 گوتی امسال میتونست شه و شد، اما واقعا رکورد دلست رو‌ زده منطقیه؟! اینهمه نقش آفرینی ژاپنی که نمره هم گرفتن GotY نشدن یا منتقد غربی درک نکرد اندریت شدن منطقیه؟ (البته امیدوارم من بعد اینطور نباشه)
امیدوارم از این به بعد فقط JRPG ها رو تحویل بگیرن وگرنه حق و ناحق بزرگی رخ داده... اونم در حق این عناوین... من که به شخصه یادم میمونه و منتظرم باز موردی پیش بیاد اینا بخوان با چند تا ۶-۷ حق یه بازیو بخورن...

پ.ن: انقدرم همه چیزو هیت و‌ تو سر زدن نبینید بحث سرچیزای دیگه ایه کمپلت.

بنظرم موسیقی می تونست به silksong یا hades 2 برسه ، موسیقی e33 عالی بود ولی هی یه تم بود تکرار می شد ترک های یونیکش به اون دوتا نمی رسید .

• Like
Reactions: jdepp and Mreza_Dex
یه چیزی من در مورد جایزه بهترین بازی بگم:
اصلا بهترین بازی یعنی چی؟ من از مبارزات نوبتی خوشم نمیاد و درکش نمیکنم حالا همه بگن exp33 آخرت بازی و اینا واقعا مهم هست؟ مگه هدف بازی کردن لذت بردن نیست؟ اگه داستان خفنی داره میرم کتابش رو میخونم یا فیلمش رو میبینم.
حرفم در کل این هست جوگیر این بساطا نشید که چون گوتی شده حتما باید بازی کنم. من بازی هایی خوشم اومده که شاید هیچکس بازی نکنه. یا همه مسخره کنند. گیم با سینما فرق داره که فیلم های تارکوفسکی یا برگمان رو از لحاظ سینمایی و هنری بررسی کنند و مردم عام خوابشون ببره. گیم برای مردم عام ساخته میشه از بچه ۱۵ ساله تا آدم ۶۰ ساله باید لذت ببرند پس دنبال سبک مورد علاقتون برید و ول کنید بحث گوتی و این حرفا رو.

• Like
Reactions: jdepp and Mreza_Dex
خیلی دوست داشتم کل تیم استودیو روی استیج بیان
مثل یه تیم لباسهای یکدست خیلی خوبی انتخاب کردن 😁
1000089780.jpg

حالا یه موردی هم برام جالبه، رقابت بین بازیگرها هست که بنظرم از رقابتهای سینمایی خیلی بهتر و جذاب تر شده.
مثلا برای بهترین بازیگر تام مک کی از KCD2 عالی بود یا تروی بیکر از ایندیانا جونز. باور کنید از همین نامزدهای گلدن گلوب اینا نمایشهای بهتری داشتند 😁

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or