نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025 - [جمعه 4:00 صبح] [تماشا https://tinyurl.com/5n7derp4]

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• مجموع رای دهنده‌ها
    178
  • نظرسنجی بسته شده است .

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
k401947_.png
z672844_.png

برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
tga پارسال هم عالی بود کلی بازی ریز و درشت توش معرفی شد برای من که بهترین مراسم بود چون پلتفرم هولدر هم برگزارش نمیکنه از همه جا و همه نوع بازی توش می بینیم.من که شدید برای امسال هم هایپم منی که ۱۱ شب را نمیبینم و خوابم قطعا لحظه لحظه شو می بینم :D

هایپ شیم یعنی؟:دی نیان باز پر کنن از تبلیغ های چرت و پرت تلوزیون و تریلرهای تکراری از مالتی پلیرهای بیخاصیت و انبوه این بازی چینی های بیخلاقیت صرفا خشگل که همشون کلون یه بازی دیگه ان:دی اذیت نکنن خدایی:دی

تام وارن هم تایید کرده :دی فکر کنم یه ژورنالیست عرب هم قبلا گفته امسال مراسم خیلی بزرگی هست.

Screenshot_۲۰۲۴-۱۲-۰۶-۱۴-۴۷-۰۸-۲۰۳-edit_com.brave.browser.jpg

هایپ شیم یعنی؟:دی نیان باز پر کنن از تبلیغ های چرت و پرت تلوزیون و تریلرهای تکراری از مالتی پلیرهای بیخاصیت و انبوه این بازی چینی های بیخلاقیت صرفا خشگل که همشون کلون یه بازی دیگه ان:دی اذیت نکنن خدایی:دی

خب من شروع ميكنم :D

ريميك ريمستر يونان gow
half life 3
Legacy of kain soul reaver 3
Killzone remake
Bloodborne remaster
گيم پلى جديد از ولورين

مگه اینکه هافلایف بعدی اینجا معرفی بشه.
باقیش تبلیغات رسانه ایه :D
نصف کسایی که منتظر هالف لایف هستند جانشان را به علت کهولت سن از دست داده اند، از نصف دیگری که باقی مانده اند، یه تعدادی بر اثر حوادث طبیعی، از قبیل تصادف، زلزله، سیل، سونامی و سقوط هواپیما، اعتیاد و اپیدمی کرونا، دیگر وجود خارجی ندارند. در واقع تعداد کمی باقی مانده اند که نصف آنها نیز دچار آلزایمر شده اند، و نصف دیگر از لحاظ روحی و روانی چنان بهم ریخته اند که حتی احتمال ساخت نسخه ی دیگری از هالف لایف آنها را ذوق مرگ خواهد کرد. به هر روی این دنیا یک هالف لایف به آنها بدهکار است.

خب من شروع ميكنم :D

ريميك ريمستر يونان gow
half life 3
Legacy of kain soul reaver 3
Killzone remake
Bloodborne remaster
گيم پلى جديد از ولورين

روی کاغذ خیلی بازی هست که نمایش گیم پلی هاشون یا یه معرفی حداقلی میتونه کل مراسم رو ببره رو هوا. مثلا گیم پلی از Battlefield یا Mafia جدید. نمایش گیم پلی تازه Judas و DS2 و GoY که معرفی شدن. یا سوپرایزهایی مثل بازی جدید CDPR که میشه همین Witcher جدید. یا یه معرفی تازه از سونی، مثل همین ریمستر GoW یا نمایش گیم پلی ولورین، شاید یه چیز جدی تر از ND و ریمیک Bloodborne. مایکروسافت هم میتونه کلی بازی برای نمایش داشته باشه، گیم پلی از Fable و Perfect Dark یا The Outer World 2. میشه حتا به نمایش FH5 برای PS5 هم امید داشت. یا Starfield. گیم پلی Gears of War هم همیشه روی میزنه:دی گزینه های تخیلی مثل معرفی HL3 هم داریم، یا ادامه LoK، یا سوپرایزهایی مثل TR جدید. همه این گزینه ها به نظر من میتونه محتمل باشه و یه نمایش عالی رو رقم بزنه، اما اگه با همین فرمون چند سال اخیر بخوایم بریم جلو هیچ کدوم اینا نیستن و باز باید برای بار هزارم تریلر گنشین و ZZZ و این دری وری های چینی رو ببینیم:دی

با توجه به سر و صدایی که دلتا فورس راه انداخته و بلک آپس ۶ هم تو اوج خودشه احتمالا EA از فرصت استفاده می‌کنه و بتلفیلد جدیدو رونمایی کنه. پلی تست هاشم که خودشون گفتن خیلی وقته شروع شده یعنی در حد یه تیزر دیگه لااقل میشه امید داشت.
این وسط کسی یادش نیست ولی بازی Wonder Woman هم وجود داره که مونولیث داره میسازتش و ۳ سال از معرفیش میگذره. کجا بهتر از همین مراسم که گیم پلیشو دیگه نشون بدن اگه وارنر اینارم به فنا نداده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or