نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• Next Santa Monica Game

• Gears of War E-Day Gameplay Trailer

• Neon Giant's Project Impact (Confirmed)

• Max Payne Remake Cinematic Reveal Trailer

• Exodus (Confirmed)

• Silent Hill Remake

• Persona 4 Revival

• Fumito Ueda's Robot Project GamePlay

• Tomb Raider

• Control: Resonant

• The Duskbloods/Project FMC | Mandatory FROM Appearance

• Assassin's Creed: Black Flag Resynced

• TGA Mysterious Statue Game (مجسمه نمایش داده شده)

• Prince of Persia: The Sands of Time Remake

• Fable

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
2025.jpg
برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
این یه بنر تو ایتالیاس که بازی پیش فروش می‌کنه. نکته جالب بودن PERSONA 6 تو این بنر هست. یکی گفته:

این یک طعمه نیست، من این بنر را می شناسم: این یک فروشگاه ایتالیایی است که در آن می توانید بازی ها را با قیمت پایین تری پیش خرید کنید، حتی اگر به طور رسمی اعلام نشده باشند و نه، آنها کلاهبرداری نمی کنند، این بخش عجیب است.

View attachment 358328
به نظر من از همه عجیب تر اونیموشاست.
باقی که مشخصه همه دارن ساخته میشن ، تعدادی هم که تایید شدن.

امسال هیئت ژوری مراسم، یکی از بدترینای تاریخشه! چندتای خوب اینا سال های قبلم بودن، ولی سالهای قبل کلی رسانه شناخته شده ویدیو گیمی و مطرح وجود داشت(فقط اون پرایدی که آوردتش تو ژوری:)))
IMG_20241202_004736_307.jpg
الحق جف کیلی یک آدم لوس و چپول هست! دغدغه اش هم الان اینه چندتا بازیگر بیاره حرفای کرینج بزنن و برن(بعد از رای نیاوردن هریس و اینکه مردم ثابت کردن پشیزی به حرفای این سلبریتی ها اهمیتی نمیدن، خیلی هاشون الان پول لازمن، دست کیلی بازه هر چی می خواد اینارو بیاره وسط:دی)

بازی سال باید ووکانگ بشه. اینو بعد از بازی کردن دو چپتر دارم میگم. همه چیز بازی پرفکته و اگه یه استدیو غربی ساخته بودش خیلی بیشتر از اینا تحویل گرفته میشد.

• Like
Reactions: vahid_ba
بازی سال باید ووکانگ بشه. اینو بعد از بازی کردن دو چپتر دارم میگم. همه چیز بازی پرفکته و اگه یه استدیو غربی ساخته بودش خیلی بیشتر از اینا تحویل گرفته میشد.

استرو بات رو هم بازى كن نظرت عوض ميشه :D

جایی که ریبرث و استرو‌بات هست، شانسی برای‌ ووکانگ نمیبینم. از همه نظر از این بازی بهترن

جایی که ریبرث و استرو‌بات هست، شانسی برای‌ ووکانگ نمیبینم. از همه نظر از این بازی بهترن

خوشبختانه امروز استروبات از صعود به مرحله بعد بهترین بازی سال از نظر گیمرها جا موند

بازیهایی که تونستن به مرحله بعد راه پیدا کنن :

photo_2024-12-05_11-07-36.jpg

امسال هیئت ژوری مراسم، یکی از بدترینای تاریخشه! چندتای خوب اینا سال های قبلم بودن، ولی سالهای قبل کلی رسانه شناخته شده ویدیو گیمی و مطرح وجود داشت(فقط اون پرایدی که آوردتش تو ژوری:)))
View attachment 358680
الحق جف کیلی یک آدم لوس و چپول هست! دغدغه اش هم الان اینه چندتا بازیگر بیاره حرفای کرینج بزنن و برن(بعد از رای نیاوردن هریس و اینکه مردم ثابت کردن پشیزی به حرفای این سلبریتی ها اهمیتی نمیدن، خیلی هاشون الان پول لازمن، دست کیلی بازه هر چی می خواد اینارو بیاره وسط:دی)
Pride.com
چه شر و وریه آخه؟ اصلا توی عمرم نشنیده بودم.:|

• Like
Reactions: noctis-sm3
چون بازی غربی نیست. اگه یه بازی غربی بود با شخصیت عضلانی و سیکس پک، خیلی بیشتر تحویل گرفته میشد.

واقعا بازی از همه نظر شاهکاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or