نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین سال 2024 به انتخاب شما (3 مورد)

• Astro Bot

• Elden Ring: Shadow of The Erdtree

• Final Fantasy VII: Rebirth

• Silent Hill 2

• Tekken 8

• Metaphor: ReFantazio

• Helldivers 2

• Animal Well

• Black Myth: Wukong

• Stellar Blade

• Senua’s Saga: Hellblade II

• Call of Duty: Black Ops 6

• Prince of Persia: The Lost Crown

• Like a Dragon: Infinite Wealth

• Dragon's Dogma 2

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
ezgif-3-8017bd7f06-min.png
گیم اواردز 2024 در تاریخ 12 دسامبر در سالن بزرگ Peacock برگزار خواهد شد. هنوز اطلاعات تکمیلی مشخص نشده است
The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاورد صنعت بازیهای ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش نمایش بازی های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده اند می باشد، نمایش ها توسط ژورنالیست حرفه ای کانادایی جف کیلی که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می شود

دقیقا ووکانگگ چه ربطی داره به سولزلایک؟

واقعا اشک از چشمان جاری میشه برای مظلومیت این بازی :(

بهترین بازی تمام دوران گیمریم
سلطان غم ووکانگ:(
خواستم بگم به زودی ، دیدم از اون مرحله هم عبور کردیم و مدتیه هر بازی که توش سلاح سرد باشه سولز لایک به حساب میاد
در مورد نامزد ها هم نظری ندارم ... امیدوارم برسه به فینال فانتزی ۷

• Like
Reactions: amonre
دقیقا ووکانگگ چه ربطی داره به سولزلایک؟

واقعا اشک از چشمان جاری میشه برای مظلومیت این بازی :(

بهترین بازی تمام دوران گیمریم
سلطان غم ووکانگ:(
بله من اشتباه کردم تا الانم فکر میکردم سولز لایکه ( اخه خیلی با سبک سولزا حال نمیکنم) الان که هم نقداشو دیدم و هم گیم پلیشو بیشتر دیدم سریع خریدمش .
اقا دم شما گرم .

• Like
Reactions: amonre
چه مقایسه و استدلال خنده داری
نمیدونم چرا کلا یک عده دنبال این هستند که بگن صنعت گیم داره سقوط می‌کنه، یک زمان با گوشی های اندرویدی این موضوع مطرح شد، یک زمان با بحث کلاد گیمینک، الان هم این
امسال بازی خوب کم نداشتیم ولی اگه بحث مقایسه با 2015 هست لیست بازیهای ۲۰۲۵ رو تریلی نمیکشه
GTA 6
Ghost of Yotei
Judas
MGS Snake Eater Remake
Death Stranding 2
Doom: The Dark Ages
Mafia: The Old Country
Assassin's Creed Shadows
Civilization VII
Fable
Gears of War E Day
Avowed
Monster Hunter Wilds
Borderlands 4
Ark 2
Killing Floor 3
(Marvel's Wolverine (Possibly
(Marvel's Venom (Possibly

چه مقایسه و استدلال خنده داری
نمیدونم چرا کلا یک عده دنبال این هستند که بگن صنعت گیم داره سقوط می‌کنه، یک زمان با گوشی های اندرویدی این موضوع مطرح شد، یک زمان با بحث کلاد گیمینک، الان هم این
امسال بازی خوب کم نداشتیم ولی اگه بحث مقایسه با 2015 هست لیست بازیهای ۲۰۲۵ رو تریلی نمیکشه
GTA 6
Ghost of Yotei
Judas
MGS Snake Eater Remake
Death Stranding 2
Doom: The Dark Ages
Mafia: The Old Country
Assassin's Creed Shadows
Civilization VII
Fable
Gears of War E Day
Avowed
Monster Hunter Wilds
Borderlands 4
Ark 2
Killing Floor 3
(Marvel's Wolverine (Possibly
(Marvel's Venom (Possibly
یه سری کلا اسیر نوستالژین و زمان حال همیشه براشون مه گرفته و خاکستریه. تو همون نسل قبلم یادمه همه اعتراض داشتن که هیچی نسل 7 نمیشه. تو نسل هفتم یادمه یه سری میگفتن که بازیا آشغال شدن نسل 6 یه چیز دیگه بود.
دقیقا مثل اینان که مثلا داری تو یه جمعی بحث ماشین میکنی یهو میپرن وسط میگن هیچی پژو 504 نمیشه.

من امیدوارم امسال حق مارو نخورن و گوتی برسه به FFVIIR. گوتی شخص من که همین ایشونه.
توی بخش هایی که کم هم نیست و نامزد شده بهش جایزه بدن گوتی پیشکش! پارسال اسپایدرمن 2 در کنار Baldur's Gate 3 توی 7 بخش کاندید دریافت جایزه شده بود ولی جایزه ای نبرد. لیست پارسال از جمله ایول 4 حضورشون در کنار نامزدهای گوتی قابل درک بود، ولی امسال به اسم قانون جدید حق ipـهای دیگه که در لیست نظرسنجیه دارن زایل می کنن و چیزی هم نیست که دلیلوبرهان بخواد، حالا باید دید انتخاب بازی سال و همچنین جوایز مثل انتخاب برخی کاندیداها عجیب خواهد بود یا خیر، حقیقتا با این لیست من تعجب نمی کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or