نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
شما فک کن sotet یه بازی مستقل، چیزی از مابقی بازی های لیست کم داری؟ بنظر من نه.
دقیقا نکته همینه! sotet یه بازی مستقل نیست که به صورت مستقل نامزد بهترین بازی سال شده. یه آپدیت برای بازی اصلیه که دو سال پیش منتشر شده. هرچقدرم تایم گیمپلیش طولانی باشه بازم برای انجامش نیاز به بازی اصلی هست و هیچ راهی به جز این برای تجربش وجود نداره. اگه این DLC به عنوان یه نسخه استند الون منتشر میشد هیچ مشکلی نبود ولی الان حتی اگه متا 100 هم میگرفت شرایط حضور تو بخش بهترین بازی سال رو نداره.

جدا از مسخره بودن امکان نامزد شدن یه DLC، از اون چند پله مضحک تر و مزخرف تر امکان نامزد شدن ریمستر هست که خداروشکر امسال نداریم! حتی امکان نامزد شدن مثلا فصل 2 بازی COD هم هست، چون گفتن فصل های بازی ها هم مجاز هستن.
امیدوارم سال بعد این قانون تازه و مسخرشون رو لغو کنن.

بعد از لغو شدن E3 و کم رنگ شدن یا نابود شدن کنفرانس های شرکت های بزرگ، فقط یدونه همین گیم اواردز مونده. اینم خراب بکنن که دیگه...

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Soul Of Cinder
گوتی امسال برای من هم FF7 و شکی داخلش نیست.
ولی واقعا از این همه بازی رفتن یه DLC کاندید کردن!!! خود بازی اصلی خدا بود این DLC هم عالی ولی وقتی کلی بازی کامل عالی دیگه مثل ریمیک سایلنت هیل و یاکوزا و همون استالر بلید که باهاش دشمنی خونی دارن هست و حتی محبوب منتقد ها دراگون ایج این انتخاب ها فقط سطح اعتبار پایین گیم اوردز نشون می ده.

اول اینکه به dlc ها توجه شده و جز نامزد ها هستن خودش یه حرکت مثبته. بخاطر اینکه شاید باعث بشه یه رقابتی شکل بگیره که dlc چرت و پرت کمتر بدن.( امثال یوبی سافت)
دوم اینکه dlc الدن رینگ چیزی از بازی هایی که لیست شدن کم نداره و در همه زمینه ها قَدَره. چه موسیقی چه گیم پلی که تغییرات داشت (کامبتش) چه داستان و نحوه ی روایتش و همینطور بخش های کارگردانی, rpg و عمق دار و فلسفی بودنش. اگه کسی بر این باور نیست یا بر موج مخالفت با بازی های میازاکی سوار هست و یا نخواسته از بازی درک عمیقی داشته باشه.
اگرم این سبک رو دوست نداره و حال نمی کنه که هیچی نظر شخصیش حساب می شه.

گوتی امسال برای من هم FF7 و شکی داخلش نیست.
ولی واقعا از این همه بازی رفتن یه DLC کاندید کردن!!! خود بازی اصلی خدا بود این DLC هم عالی ولی وقتی کلی بازی کامل عالی دیگه مثل ریمیک سایلنت هیل و یاکوزا و همون استالر بلید که باهاش دشمنی خونی دارن هست و حتی محبوب منتقد ها دراگون ایج این انتخاب ها فقط سطح اعتبار پایین گیم اوردز نشون می ده.
خب به میانگین نمرات اون بازیها هم نگاه کن.
سایلنت هیل ، یاکوزا ، SB و... همشون 80 و خورده ای هستن و خب اگه کنار مابقی قرار میگرفتن یه جورایی عجیب بود.

از این لحاظ Erdtree واقعا لیاقت بودن تو لیست رو حداقل داره.
بالاتر گفتم این اکسپنشن هیچ کم و کسری از یه بازی کامل نداره.
متاش هم که 94 گرفته ، خب یکی از خوبهای امسال بود.

قرار نیست که جایزه رو ببره.
مطمئنا بهش نمیدن.
ولی یه پیام داره اونهم اینکه اگه اکسپنشنی در این حد استودیوها بسازن حتما تو فصل جوایز دیده میشه.
اتفاقا این به نظرم خیلی چیز خوبیه و به استودیوها انگیزه میده.

خب کمکم وقتشه تاپیک گوتی رو بزنم :D
ولی مسخره ترین حرکت ممکن نامزد شدن DLC هست حالا هر چقدر هم شاهکار باشه ، یجور توهین به بقیه دولوپراس
خود بقیه دولوپرها یه توهینی به اردتری و تیم سازندشن :> صد در صد حق اردتریه که گوتی بشه

سایلنت هیلو جای ووکانگ میذاشتین دیگه .
خود سولزلایک اصلی وقتی هست ( ارد تری )
دیگه ووکانگ چه میکنه اونجا.
دقیقا ووکانگگ چه ربطی داره به سولزلایک؟

واقعا اشک از چشمان جاری میشه برای مظلومیت این بازی :(

بهترین بازی تمام دوران گیمریم
سلطان غم ووکانگ:(

سایلنت هیل ، یاکوزا ، SB و... همشون 80 و خورده ای هستن و خب اگه کنار مابقی قرار میگرفتن یه جورایی عجیب بود.

مطمئنا بهش نمیدن.
ولی یه پیام داره اونهم اینکه اگه اکسپنشنی در این حد استودیوها بسازن حتما تو فصل جوایز دیده میشه.
بحث لیاقت نیست . بحث اینه که اینهمه dlc شاهکار قبلا عرضه شده و آیا شادو تری لایق ترین dlc تاریخه ؟ من خودم ارادت به میازاکی دارم منتهی هیچ منطقی نداره این کار ، به این دلیل که dlc به هر حال همه چیزش آماده است تقریبا و مثلا دیگه نمیان همه چیز رو از اول بسازن ، میان با کمی تغییر در داستان و چندتا اسلحه و محیط یه محتوای جدید ارایه میدن والا کلیت بازی بر چیزی هست که قبلا ساخته شده و اومده جوایزش رو هم برنده شده ولی یه بازی جدید موجودیتش برا اساس چیزایی هستش که تازه ساخته شده و چیز جدیدی هستش . باور کن تا قبل از امروز من فکر میکردم واقعا هیچ dlc رو به دلیل فلسفه dlc بودن تو نامزدا دخالت نمیدادن .
کلا مراسم TGA کارای غیر منطقی زیاد داشته قبلا، مثلا میاد یه بازی رو نامزد GOTY میکنه ولی تو کتگوری بهترین بازی اون کنسولی که عرضه شده تو نامزدها قرار نداده:-q

اصلا بعید نیست GOTY رو به ASTRO BOT ندن و یه تصمیم بگیرن چون هرچی غیر از ASTRO BOT و تا حدود FF عجیبه

• Like
Reactions: genesis007
بحث لیاقت نیست . بحث اینه که اینهمه dlc شاهکار قبلا عرضه شده و آیا شادو تری لایق ترین dlc تاریخه ؟ من خودم ارادت به میازاکی دارم منتهی هیچ منطقی نداره این کار ، به این دلیل که dlc به هر حال همه چیزش آماده است تقریبا و مثلا دیگه نمیان همه چیز رو از اول بسازن ، میان با کمی تغییر در داستان و چندتا اسلحه و محیط یه محتوای جدید ارایه میدن والا کلیت بازی بر چیزی هست که قبلا ساخته شده و اومده جوایزش رو هم برنده شده ولی یه بازی جدید موجودیتش برا اساس چیزایی هستش که تازه ساخته شده و چیز جدیدی هستش . باور کن تا قبل از امروز من فکر میکردم واقعا هیچ dlc رو به دلیل فلسفه dlc بودن تو نامزدا دخالت نمیدادن .
کلا مراسم TGA کارای غیر منطقی زیاد داشته قبلا، مثلا میاد یه بازی رو نامزد GOTY میکنه ولی تو کتگوری بهترین بازی اون کنسولی که عرضه شده تو نامزدها قرار نداده:-q

اصلا بعید نیست GOTY رو به ASTRO BOT ندن و یه تصمیم بگیرن چون هرچی غیر از ASTRO BOT و تا حدود FF عجیبه
خب اگه با این ذهنیت بریم جلو نسخه های دوم و سوم همه بازیها بر اساس یه سری ابزار و مدل آمادست که برای نسخه اول ساخته شده.
کار استودیو برای اون نسخه ها همیشه راحت تره تا خلق یه بازی از صفر.
چیزی که میگی کاملا درسته و من میفهممش ولی این میتونه در مورد همه بازیهایی که نسخه های دوم به بعد دارن هم صدق کنه.

برای مثال همین ریبرث با کمی اغراق میتونه اکسپنشن FF7 باشه.
ولی خب میدونیم که چقدر براش زحمت کشیده شده و کلی محتوای جدید ، المانهای گیم پلی و... ساخته و اضافه شده.

خب اومدن ErdTree تو لیست نشون نمیده که بهترین اکسپنشن تاریخه ولی خب خوبه که از امسال شروع کردن و به اکسپنشنهایی با این کیفیت قراره که بها بدن.
از طرفی خب بازی 90 به بالای دیگه ای در این حد نداشتیم که اضافه بشه به لیست.
اکسپنشن رو گذاشتن که انتخابها رو جنجالی تر کنن و همین بحثها و... شکل بگیره.

من مطمئنم جایزه مال erdtree نیست با اینکه کاملا لیاقتش رو داره.
به نظرم میدن به یکی از اون سه تایی که گفتم.

==============
تو نظر سنجی animall well - Metaphor و Erdtree رو انتخاب کردم.
Rebirth و Astrobot که نیومدن روی PC و خب بازی نکردم.
سایلنت هیل 2 ریمیک هم حتما خیلی عنوان باکیفیتیه ولی هنوز بازی نکردم.
مابقی قابل احترامن ولی در حد نمیبینمشون.

آخرین ویرایش:

مطمئنا بهش نمیدن.
اگه بریم سر بحث متا که خب دیگه همه می دونیم که منتقد ها و یا بهتر منتقد نما ها چطوری امتیاز دادن که متا یکسری بازی شده این و کلا از ریشه باید بگیم وضعیت عادلانه نیست.
بنظر من dlc عالی زیاد داشتیم و این dlc با انتخابش بیشتر جو یه جوری کرده که انگار اسمون شکافته شده و این dlc نازل شده. خودم به شخصه dlc بلاد بورن شاهکار می دونم و می پرستمش ولی هیچ وقت بهش نمی گم گوتی و به جاش خود بازی اصلی بلاد بورن برام گوتی حساب می شد در کل انتخاب dlc برام عجیب و اغراق امیزه.

• Smile
Reactions: Soul Of Cinder

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or