نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین سال 2024 به انتخاب شما (3 مورد)

• Astro Bot

• Elden Ring: Shadow of The Erdtree

• Final Fantasy VII: Rebirth

• Silent Hill 2

• Tekken 8

• Metaphor: ReFantazio

• Helldivers 2

• Animal Well

• Black Myth: Wukong

• Stellar Blade

• Senua’s Saga: Hellblade II

• Call of Duty: Black Ops 6

• Prince of Persia: The Lost Crown

• Like a Dragon: Infinite Wealth

• Dragon's Dogma 2

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
ezgif-3-8017bd7f06-min.png
گیم اواردز 2024 در تاریخ 12 دسامبر در سالن بزرگ Peacock برگزار خواهد شد. هنوز اطلاعات تکمیلی مشخص نشده است
The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاورد صنعت بازیهای ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش نمایش بازی های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده اند می باشد، نمایش ها توسط ژورنالیست حرفه ای کانادایی جف کیلی که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می شود

دوستان احساس خطر کردن از نامزد شدن DLC، بنظرم کاملا منطقی هست بعنوان یه بازی، DLC هم میتونه تو فصل جوایز شانس داشته باشه اگر بشه با متر و معیار یه گیم مستقل سنجیدش. شما فک کن sotet یه بازی مستقل، چیزی از مابقی بازی های لیست کم داری؟ بنظر من نه.
من میخوام این بازی که نامزد بهترین بازی سال ۲۰۲۴ شده بازی کنم باید چی کار کنم ؟

• Like
Reactions: He!n3ger
شما فک کن sotet یه بازی مستقل، چیزی از مابقی بازی های لیست کم داری؟ بنظر من نه.
دقیقا نکته همینه! sotet یه بازی مستقل نیست که به صورت مستقل نامزد بهترین بازی سال شده. یه آپدیت برای بازی اصلیه که دو سال پیش منتشر شده. هرچقدرم تایم گیمپلیش طولانی باشه بازم برای انجامش نیاز به بازی اصلی هست و هیچ راهی به جز این برای تجربش وجود نداره. اگه این DLC به عنوان یه نسخه استند الون منتشر میشد هیچ مشکلی نبود ولی الان حتی اگه متا 100 هم میگرفت شرایط حضور تو بخش بهترین بازی سال رو نداره.

جدا از مسخره بودن امکان نامزد شدن یه DLC، از اون چند پله مضحک تر و مزخرف تر امکان نامزد شدن ریمستر هست که خداروشکر امسال نداریم! حتی امکان نامزد شدن مثلا فصل 2 بازی COD هم هست، چون گفتن فصل های بازی ها هم مجاز هستن.
امیدوارم سال بعد این قانون تازه و مسخرشون رو لغو کنن.

بعد از لغو شدن E3 و کم رنگ شدن یا نابود شدن کنفرانس های شرکت های بزرگ، فقط یدونه همین گیم اواردز مونده. اینم خراب بکنن که دیگه...

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Soul Of Cinder
گوتی امسال برای من هم FF7 و شکی داخلش نیست.
ولی واقعا از این همه بازی رفتن یه DLC کاندید کردن!!! خود بازی اصلی خدا بود این DLC هم عالی ولی وقتی کلی بازی کامل عالی دیگه مثل ریمیک سایلنت هیل و یاکوزا و همون استالر بلید که باهاش دشمنی خونی دارن هست و حتی محبوب منتقد ها دراگون ایج این انتخاب ها فقط سطح اعتبار پایین گیم اوردز نشون می ده.

اول اینکه به dlc ها توجه شده و جز نامزد ها هستن خودش یه حرکت مثبته. بخاطر اینکه شاید باعث بشه یه رقابتی شکل بگیره که dlc چرت و پرت کمتر بدن.( امثال یوبی سافت)
دوم اینکه dlc الدن رینگ چیزی از بازی هایی که لیست شدن کم نداره و در همه زمینه ها قَدَره. چه موسیقی چه گیم پلی که تغییرات داشت (کامبتش) چه داستان و نحوه ی روایتش و همینطور بخش های کارگردانی, rpg و عمق دار و فلسفی بودنش. اگه کسی بر این باور نیست یا بر موج مخالفت با بازی های میازاکی سوار هست و یا نخواسته از بازی درک عمیقی داشته باشه.
اگرم این سبک رو دوست نداره و حال نمی کنه که هیچی نظر شخصیش حساب می شه.

گوتی امسال برای من هم FF7 و شکی داخلش نیست.
ولی واقعا از این همه بازی رفتن یه DLC کاندید کردن!!! خود بازی اصلی خدا بود این DLC هم عالی ولی وقتی کلی بازی کامل عالی دیگه مثل ریمیک سایلنت هیل و یاکوزا و همون استالر بلید که باهاش دشمنی خونی دارن هست و حتی محبوب منتقد ها دراگون ایج این انتخاب ها فقط سطح اعتبار پایین گیم اوردز نشون می ده.
خب به میانگین نمرات اون بازیها هم نگاه کن.
سایلنت هیل ، یاکوزا ، SB و... همشون 80 و خورده ای هستن و خب اگه کنار مابقی قرار میگرفتن یه جورایی عجیب بود.

از این لحاظ Erdtree واقعا لیاقت بودن تو لیست رو حداقل داره.
بالاتر گفتم این اکسپنشن هیچ کم و کسری از یه بازی کامل نداره.
متاش هم که 94 گرفته ، خب یکی از خوبهای امسال بود.

قرار نیست که جایزه رو ببره.
مطمئنا بهش نمیدن.
ولی یه پیام داره اونهم اینکه اگه اکسپنشنی در این حد استودیوها بسازن حتما تو فصل جوایز دیده میشه.
اتفاقا این به نظرم خیلی چیز خوبیه و به استودیوها انگیزه میده.

خب کمکم وقتشه تاپیک گوتی رو بزنم :D
ولی مسخره ترین حرکت ممکن نامزد شدن DLC هست حالا هر چقدر هم شاهکار باشه ، یجور توهین به بقیه دولوپراس
خود بقیه دولوپرها یه توهینی به اردتری و تیم سازندشن :> صد در صد حق اردتریه که گوتی بشه

• Like
Reactions: Booker DeWitt
سایلنت هیلو جای ووکانگ میذاشتین دیگه .
خود سولزلایک اصلی وقتی هست ( ارد تری )
دیگه ووکانگ چه میکنه اونجا.
دقیقا ووکانگگ چه ربطی داره به سولزلایک؟

واقعا اشک از چشمان جاری میشه برای مظلومیت این بازی :(

بهترین بازی تمام دوران گیمریم
سلطان غم ووکانگ:(

خب به میانگین نمرات اون بازیها هم نگاه کن.
سایلنت هیل ، یاکوزا ، SB و... همشون 80 و خورده ای هستن و خب اگه کنار مابقی قرار میگرفتن یه جورایی عجیب بود.

از این لحاظ Erdtree واقعا لیاقت بودن تو لیست رو حداقل داره.
بالاتر گفتم این اکسپنشن هیچ کم و کسری از یه بازی کامل نداره.
متاش هم که 94 گرفته ، خب یکی از خوبهای امسال بود.

قرار نیست که جایزه رو ببره.
مطمئنا بهش نمیدن.
ولی یه پیام داره اونهم اینکه اگه اکسپنشنی در این حد استودیوها بسازن حتما تو فصل جوایز دیده میشه.
اتفاقا این به نظرم خیلی چیز خوبیه و به استودیوها انگیزه میده.
بحث لیاقت نیست . بحث اینه که اینهمه dlc شاهکار قبلا عرضه شده و آیا شادو تری لایق ترین dlc تاریخه ؟ من خودم ارادت به میازاکی دارم منتهی هیچ منطقی نداره این کار ، به این دلیل که dlc به هر حال همه چیزش آماده است تقریبا و مثلا دیگه نمیان همه چیز رو از اول بسازن ، میان با کمی تغییر در داستان و چندتا اسلحه و محیط یه محتوای جدید ارایه میدن والا کلیت بازی بر چیزی هست که قبلا ساخته شده و اومده جوایزش رو هم برنده شده ولی یه بازی جدید موجودیتش برا اساس چیزایی هستش که تازه ساخته شده و چیز جدیدی هستش . باور کن تا قبل از امروز من فکر میکردم واقعا هیچ dlc رو به دلیل فلسفه dlc بودن تو نامزدا دخالت نمیدادن .
کلا مراسم TGA کارای غیر منطقی زیاد داشته قبلا، مثلا میاد یه بازی رو نامزد GOTY میکنه ولی تو کتگوری بهترین بازی اون کنسولی که عرضه شده تو نامزدها قرار نداده:-q

اصلا بعید نیست GOTY رو به ASTRO BOT ندن و یه تصمیم بگیرن چون هرچی غیر از ASTRO BOT و تا حدود FF عجیبه

• Like
Reactions: genesis007
بحث لیاقت نیست . بحث اینه که اینهمه dlc شاهکار قبلا عرضه شده و آیا شادو تری لایق ترین dlc تاریخه ؟ من خودم ارادت به میازاکی دارم منتهی هیچ منطقی نداره این کار ، به این دلیل که dlc به هر حال همه چیزش آماده است تقریبا و مثلا دیگه نمیان همه چیز رو از اول بسازن ، میان با کمی تغییر در داستان و چندتا اسلحه و محیط یه محتوای جدید ارایه میدن والا کلیت بازی بر چیزی هست که قبلا ساخته شده و اومده جوایزش رو هم برنده شده ولی یه بازی جدید موجودیتش برا اساس چیزایی هستش که تازه ساخته شده و چیز جدیدی هستش . باور کن تا قبل از امروز من فکر میکردم واقعا هیچ dlc رو به دلیل فلسفه dlc بودن تو نامزدا دخالت نمیدادن .
کلا مراسم TGA کارای غیر منطقی زیاد داشته قبلا، مثلا میاد یه بازی رو نامزد GOTY میکنه ولی تو کتگوری بهترین بازی اون کنسولی که عرضه شده تو نامزدها قرار نداده:-q

اصلا بعید نیست GOTY رو به ASTRO BOT ندن و یه تصمیم بگیرن چون هرچی غیر از ASTRO BOT و تا حدود FF عجیبه
خب اگه با این ذهنیت بریم جلو نسخه های دوم و سوم همه بازیها بر اساس یه سری ابزار و مدل آمادست که برای نسخه اول ساخته شده.
کار استودیو برای اون نسخه ها همیشه راحت تره تا خلق یه بازی از صفر.
چیزی که میگی کاملا درسته و من میفهممش ولی این میتونه در مورد همه بازیهایی که نسخه های دوم به بعد دارن هم صدق کنه.

برای مثال همین ریبرث با کمی اغراق میتونه اکسپنشن FF7 باشه.
ولی خب میدونیم که چقدر براش زحمت کشیده شده و کلی محتوای جدید ، المانهای گیم پلی و... ساخته و اضافه شده.

خب اومدن ErdTree تو لیست نشون نمیده که بهترین اکسپنشن تاریخه ولی خب خوبه که از امسال شروع کردن و به اکسپنشنهایی با این کیفیت قراره که بها بدن.
از طرفی خب بازی 90 به بالای دیگه ای در این حد نداشتیم که اضافه بشه به لیست.
اکسپنشن رو گذاشتن که انتخابها رو جنجالی تر کنن و همین بحثها و... شکل بگیره.

من مطمئنم جایزه مال erdtree نیست با اینکه کاملا لیاقتش رو داره.
به نظرم میدن به یکی از اون سه تایی که گفتم.

==============
تو نظر سنجی animall well - Metaphor و Erdtree رو انتخاب کردم.
Rebirth و Astrobot که نیومدن روی PC و خب بازی نکردم.
سایلنت هیل 2 ریمیک هم حتما خیلی عنوان باکیفیتیه ولی هنوز بازی نکردم.
مابقی قابل احترامن ولی در حد نمیبینمشون.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or