بحث لیاقت نیست . بحث اینه که اینهمه dlc شاهکار قبلا عرضه شده و آیا شادو تری لایق ترین dlc تاریخه ؟ من خودم ارادت به میازاکی دارم منتهی هیچ منطقی نداره این کار ، به این دلیل که dlc به هر حال همه چیزش آماده است تقریبا و مثلا دیگه نمیان همه چیز رو از اول بسازن ، میان با کمی تغییر در داستان و چندتا اسلحه و محیط یه محتوای جدید ارایه میدن والا کلیت بازی بر چیزی هست که قبلا ساخته شده و اومده جوایزش رو هم برنده شده ولی یه بازی جدید موجودیتش برا اساس چیزایی هستش که تازه ساخته شده و چیز جدیدی هستش . باور کن تا قبل از امروز من فکر میکردم واقعا هیچ dlc رو به دلیل فلسفه dlc بودن تو نامزدا دخالت نمیدادن .
کلا مراسم TGA کارای غیر منطقی زیاد داشته قبلا، مثلا میاد یه بازی رو نامزد GOTY میکنه ولی تو کتگوری بهترین بازی اون کنسولی که عرضه شده تو نامزدها قرار نداده
اصلا بعید نیست GOTY رو به ASTRO BOT ندن و یه تصمیم بگیرن چون هرچی غیر از ASTRO BOT و تا حدود FF عجیبه
خب اگه با این ذهنیت بریم جلو نسخه های دوم و سوم همه بازیها بر اساس یه سری ابزار و مدل آمادست که برای نسخه اول ساخته شده.
کار استودیو برای اون نسخه ها همیشه راحت تره تا خلق یه بازی از صفر.
چیزی که میگی کاملا درسته و من میفهممش ولی این میتونه در مورد همه بازیهایی که نسخه های دوم به بعد دارن هم صدق کنه.
برای مثال همین ریبرث با کمی اغراق میتونه اکسپنشن FF7 باشه.
ولی خب میدونیم که چقدر براش زحمت کشیده شده و کلی محتوای جدید ، المانهای گیم پلی و... ساخته و اضافه شده.
خب اومدن ErdTree تو لیست نشون نمیده که بهترین اکسپنشن تاریخه ولی خب خوبه که از امسال شروع کردن و به اکسپنشنهایی با این کیفیت قراره که بها بدن.
از طرفی خب بازی 90 به بالای دیگه ای در این حد نداشتیم که اضافه بشه به لیست.
اکسپنشن رو گذاشتن که انتخابها رو جنجالی تر کنن و همین بحثها و... شکل بگیره.
من مطمئنم جایزه مال erdtree نیست با اینکه کاملا لیاقتش رو داره.
به نظرم میدن به یکی از اون سه تایی که گفتم.
==============
تو نظر سنجی animall well - Metaphor و Erdtree رو انتخاب کردم.
Rebirth و Astrobot که نیومدن روی PC و خب بازی نکردم.
سایلنت هیل 2 ریمیک هم حتما خیلی عنوان باکیفیتیه ولی هنوز بازی نکردم.
مابقی قابل احترامن ولی در حد نمیبینمشون.