نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین سال 2024 به انتخاب شما (3 مورد)

• Astro Bot

• Elden Ring: Shadow of The Erdtree

• Final Fantasy VII: Rebirth

• Silent Hill 2

• Tekken 8

• Metaphor: ReFantazio

• Helldivers 2

• Animal Well

• Black Myth: Wukong

• Stellar Blade

• Senua’s Saga: Hellblade II

• Call of Duty: Black Ops 6

• Prince of Persia: The Lost Crown

• Like a Dragon: Infinite Wealth

• Dragon's Dogma 2

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
ezgif-3-8017bd7f06-min.png
گیم اواردز 2024 در تاریخ 12 دسامبر در سالن بزرگ Peacock برگزار خواهد شد. هنوز اطلاعات تکمیلی مشخص نشده است
The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاورد صنعت بازیهای ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش نمایش بازی های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده اند می باشد، نمایش ها توسط ژورنالیست حرفه ای کانادایی جف کیلی که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می شود

خب به میانگین نمرات اون بازیها هم نگاه کن.
سایلنت هیل ، یاکوزا ، SB و... همشون 80 و خورده ای هستن و خب اگه کنار مابقی قرار میگرفتن یه جورایی عجیب بود.

از این لحاظ Erdtree واقعا لیاقت بودن تو لیست رو حداقل داره.
بالاتر گفتم این اکسپنشن هیچ کم و کسری از یه بازی کامل نداره.
متاش هم که 94 گرفته ، خب یکی از خوبهای امسال بود.

قرار نیست که جایزه رو ببره.
مطمئنا بهش نمیدن.
ولی یه پیام داره اونهم اینکه اگه اکسپنشنی در این حد استودیوها بسازن حتما تو فصل جوایز دیده میشه.
اتفاقا این به نظرم خیلی چیز خوبیه و به استودیوها انگیزه میده.
اگه بریم سر بحث متا که خب دیگه همه می دونیم که منتقد ها و یا بهتر منتقد نما ها چطوری امتیاز دادن که متا یکسری بازی شده این و کلا از ریشه باید بگیم وضعیت عادلانه نیست.
بنظر من dlc عالی زیاد داشتیم و این dlc با انتخابش بیشتر جو یه جوری کرده که انگار اسمون شکافته شده و این dlc نازل شده. خودم به شخصه dlc بلاد بورن شاهکار می دونم و می پرستمش ولی هیچ وقت بهش نمی گم گوتی و به جاش خود بازی اصلی بلاد بورن برام گوتی حساب می شد در کل انتخاب dlc برام عجیب و اغراق امیزه.

• Smile
Reactions: Soul Of Cinder
آقا بحث اصلا سر خفن بودن Erdtree نیست ! شما اصلا بگو بهترین DLC تاریخ از بهترین بازی تاریخ ، خوبه ؟‌ ولی بازم مسخرس نامزد گوتی بشه خیلی هم مسخرس ! لااقل استندالون هم نی یکم بشه ماله کشید :D شاهکاره میازاکی استاده اوکی جایزشو قبلا گرفته دیگه ول کنید بابا خداوکیلی ، یه کالت تعصبی هم دارن نمیشه حرف زد اصن :D
این همه دولوپرای دیگه زحمت میکشن بلوبر بدبخت دهنش زیر فشار سرویس شد با اون همه انتظار و هیت (که یکیش خودم باشم با تریلر اول هیت دادم:D)‌ ولی از یه ریمیک سخت سربلند بیرون اومدن بعد نامزد نیست ! بازی های دیگه ای بودن مثل دراگون دوگما و ... واقعا موندم چی بگم

اینکه DLC الدن رینگ حقش بود نامزد گوتی بشه یا نه نظری ندارم، ولی امسال بقدری گیم های درجه یک داشتیم که بنظرم انتخاب فقط ۶ نامزد حق مطلب رو ادا نمیکنه:دی
سایلنت هیل ۲، استلاربلید و POP کاملا لیاقت داشتن که نامزد گوتی بشن.

خب بگید چرا بازیهای دیگه نیستن.
چرا به این حرکت خوب که برای اولین بار اکسپنشن رو نامزد کردن گیر میدین؟

اصلا مهم نیست که این اکسپنش از استودیوی فرام سافتوره.
بحث سر کیفیتشه که البته حتما قبلا اکسپنشهای خوب در این حد داشتیم.
مثل اکسپنشهای خفن ویچر 3 یا فانتوم لیبرتی و حتی قبل ترها.
ولی اونها این شانس رو نداشتن که نامزد بشن و از امسال این حرکت شروع شده.

این که اکسپنشن نامزد بشه کجاش بده؟

erdtree اسما مستقل نبود ولی رسما چرا.
کدوم یکی از بازیها اکسپنشن 30 ساعته منتشر کردن که میتونستن تو این لیست باشن ولی نبودن؟
اصلا خیلی از همین بازیهایی که الان تو لیست هستن نصف این dlc هم پلی تایم ندارن.
البته پلی تایم حتما کیفیت کلی بازی رو تعیین نمیکنه ولی میخوام بگم به این نکات هم توجه کنین.

میگم اینکه دوست داشتید بازیهای دیگه تو لیست باشن یه حرفه ولی اینکه erdtree جای اونها رو تنگ کرده به نظرم یه چیز دیگست و اصلا منطقی نیست.

ولی اینکه چرا بازیهای دیگه نیستن ، به نظر منم آره میتونستن یکی دو تا بازی دیگه تو لیست بگنجونن.
قبول دارم که اونطوری لیست جذابتری میشد.
هيچ جوره مستقل نيست.
همينكه براى رسيدن بهش بايد چند ساعت بازى اصلى رو بازى كنى و يه سرى كاراى خاص هم انجام بدى اين مساله رو از بيخ تعطيل ميكنه :D
خب برای همین میگم اسما نبود.

آخرین ویرایش:
erdtree اسما مستقل نبود ولی رسما چرا

هيچ جوره مستقل نيست.
همينكه براى رسيدن بهش بايد چند ساعت بازى اصلى رو بازى كنى و يه سرى كاراى خاص هم انجام بدى اين مساله رو از بيخ تعطيل ميكنه :D
البته من مشكلى ندارم زياد با ليست.
نظرم هم رو آسترو بات هست.
اصلا لذتى كه ازش بردم منو ترغيب كرده وارد دنياى نيتندو و ماريو بشم.

• Like
Reactions: Arima Kishou

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or