نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
Intergalactic: The Heretic Prophet یکی از مزخرف ترین، بیخود ترین، بی سر و ته ترین تریلر هاییه که دیدم! کمونیسم فرهنگی از این تریلر میزنه بیرون.
آقا ناموسا یه توضیحی بده ببینم کمونیسم فرهنگی دقیقا از کجای تریلر زده بیرون؟ :دی جدی خیلی کنجکاو بدونم چجوری از این تریلر به کمونیسم رسیدی! :دی

آقا ناموسا یه توضیحی بده ببینم کمونیسم فرهنگی دقیقا از کجای تریلر زده بیرون؟ :دی جدی خیلی کنجکاو بدونم چجوری از این تریلر به کمونیسم رسیدی! :دی
انتظار دلیل و منطق از اوشون نداشته باش.به آسترو میگفت آشغال و لجن :)

بجای توضیح خواستن ازشون، فقط از واکنشاشون نهایت لذتو ببر :-j
کمونیسمو هم همون فشار خودمون ترجمه کن. بذار به همون آرزوی نابودی کل ناتی داگ حرص بخوره! اره ناتی داگ ۲۵ سال آینده رو نخواهد دید لوول :))

• Like
Reactions: vaan 2
انتظار دلیل و منطق از اوشون نداشته باش.به آسترو میگفت آشغال و لجن :)

بجای توضیح خواستن ازشون، فقط از واکنشاشون نهایت لذتو ببر :-j
کمونیسمو هم همون فشار خودمون ترجمه کن. بذار به همون آرزوی نابودی کل ناتی داگ حرص بخوره! اره ناتی داگ ۲۵ سال آینده رو نخواهد دید لوول :))
نه من اصلا کاری به کنسول وار ندارم دلیل اینکه پرسیدم بیشتر کنجکاوی بود. واقعا برام سواله منطق این نتیجه‌گیری رو بدونم. نیومده بگه بده، وکه، یا فلان و بهمان. می‌گه کمونیستیه! خیلی‌ها فکر می‌کنن هر چیزی که به چپ مربوط می‌شه اتوماتیک به کمونیسم مربوطه. خواستم ببینم ایشون هم از همین منطق زیبا برای این جمله استفاده کرده یا دلیل دیگه‌ای داشته.

نه من اصلا کاری به کنسول وار ندارم دلیل اینکه پرسیدم بیشتر کنجکاوی بود. واقعا برام سواله منطق این نتیجه‌گیری رو بدونم. نیومده بگه بده، وکه، یا فلان و بهمان. می‌گه کمونیستیه! خیلی‌ها فکر می‌کنن هر چیزی که به چپ مربوط می‌شه اتوماتیک به کمونیسم مربوطه. خواستم ببینم ایشون هم از همین منطق زیبا برای این جمله استفاده کرده یا دلیل دیگه‌ای داشته.
پدیده دیر ظهور امسال بود :))

فکر کنم منظورش مارکسیسم فرهنگی بود که یه نظریه واقعی هست

رک و راست، گوتی شدن یه بازی عین آسترو تو حضور فاینال و ووکانگ و متافور رسما توهین به صنعته. کار ندارم مدافعان حقوق سونی توی سایت چی فکر میکنند، این بازی مقابل اون سه تا لیاقت نداشت برنده بازی سال بشه، به هیچ وجه.
عملا شما بازی ای عین متافور رو که جالب توجه و دیدنی هست و علنا یکی از قوی ترین روایت های امسال رو داره ول میکنین دست یه بازی که باید قطعات ps5 رو پیدا کنی کنسولو از اول اسمبل کنی. فاینال 7 ریبرث که رسما در عین ریمیک بودن علنا یه بازی جدیده و ووکانگ که از ریشه یک اثر متفاوته. can't make this shit up
درباره‌ی نمایش ها:

نینجا گایدن جدیده بامزه بود، از کارهای دوتمو عه پس خیال آدم راحته
Shadow Laybrinth این بازی خیلی جالب بود! عملا سولزبورن پکمن بود! و واقعا جالب توجهه اینکار از بندای.
steel paws هم بامزه بود دوستش داشتم.
ویچر4 جالب توجه بود و جذاب بود. به هر حال باید صبر کرد دید مدل سیری رو بهتر میکنند یا نه.
فاینال 7 ریبرث هم رو پی سی میاد که خبر خوبیه! این آف 30 درصدی رو پری اوردرش تعجب برانگیز بود!
بازی جدید اوئدا که پروجکت: روبات باشه، جالب میزد، هرچند مرد! ول کن اون زاویه دوربینو!
اوتر ورلدز 2 آخرین چیزی بود که انتظار داشتم ریلیز شه! خیلی آبسیدین پرکاره اما به ریوگاگوتوکو نمیرسن XD
بازی جدید جوزف فارس اسپلیت فیکشن، یکی از جالب ترین و خلاقانه ترین بازیاییه که دیدم! باید یه دسته دوم بگیرم خودم برمش یا با بادی پس یکیو پیدا کنم باهم بازی کنیم! اما کار قشنگ جوزف این بود که اسم دختراشو گذاشته شخصیت اصلیای این بازی. خیلی کار گوگولی ایه!
بوردر 4 یه جوریه! سل شیدش کمتر شده و دوست داشتنی تر شده اما کلا همیشه حسم به این فرنچایز این بوده: یه جوریه!
ویرچوا فایتر جدیده چطوریه؟ یکی اینو توضیحش بده برام
اون پروژه سنتری از ریوگاگوتو هم جالب توجهه. خیلی پرکاره این ریوگاگوتوکو!
اونیموشا... اطلاعی ندارم و برام اهمیتیم نداره که چیه!
فرست برزرکر کازان هم برام جالب نبود
دایینگ لایتم که کلا مهم نیست
(این وسط بین دایینگ و بازی بعدی معرفی یه بازی از این سریال اسکویید گیمز دادن که چرت! و جایزه بهترین بازی درحال پیشرفت!!!!!!!!!! به هل دایورزی که توی یه سال هیچ غلطی نکردن رسما.)
بازی جدیدی گات...meh
لست2 ریمستر :)) رو پی سی. خوبه خوش به حال کسایی که بازیش میکنند، بازی برای من نیست.
(اما بزرگترین بی انصافی بعد از جایزه چرت بازی سال که دست آسترو دادنش برنده شدن فال اوت جای آرکین بود. توهین شدیدی بود!)
سونیک ریسینگ: فقط شدو بود و تموم!
مافیا...meh انتظاری ازش ندارم
اوکامی هم بازی من نیست. زیادی مخاطب هاش niche ان و خب واقعا برای همه نیست و مبارک طرفدارانش.
Intergalactic: The Heretic Prophet یکی از مزخرف ترین، بیخود ترین، بی سر و ته ترین تریلر هاییه که دیدم! کمونیسم فرهنگی از این تریلر میزنه بیرون. علنا ووک رو رد کرده، تبدیل شده به الترا ووک. و اینا به نشون دادن یه دونه شمشیر میگن گیم پلی؟ نه شرمنده. و تازه 2027 میخواد بیاد؟ امیدوارم با کله بخوره زمین. وقتی دراکمن صداهای مخالف رو حذف میکنه شدیدا مشتاقم شکسته شدن کل ناتی داگ رو ببینم. استودیو محبوبم نیست اما جهتی که پیش گرفتن هم مسخرست! پورشه، سونی و آدیداس! اسپانسر مالی و پول کم آوردن؟ لابد بعدش برن یارو اون پسره جیک پاول رو بیارن تو بازی تبلیغ پرایم کنه براشون:D
آقا من کاری به اظهار فضل کردن شما ندارم! فقط یه سوال دارم، شماهارو جایی نگهداری میکنن؟ جای بخصوصی هستید که یهو سرکلتون پیدا میشه و یه چیزی میگید؟! برام خیلی سواله! خیلی صبورم هستید! چند سال یه اکانت رو دی اکتیو میکنید، سر بزنگاه پیدا میشید!

. میخواین قبولش کنین میخواین نکنین و مطلقا برام مهم نیست که بخواین قبولش کنین یا نکنین. بازی آشغال، آشغاله و اتفاقا اینوری و اونوری هم نداره.
کسی که بابت بازی گوتی میاد اینطوری صحبت می‌کنه و هرکی مخالفش باشه میگه فارسی نمیفهمی، دنبال بحث منطقی باهاش نباشین.
اساسا باید عین خودش جوابشو داد. از بازی ناتی خوشش نمیاد؟ گوتی شدن استروبات حالشو بد کرده؟ خب اصلا نظرات گهربارت برا کسی مهم نیست که بخوایم قبولش بکنیم یا نکنیم. نظرات تو هم جاش همونجاییه که استروباتو فرستادی :D میخواد خوشت بیاد یا نیاد! Who Cares?

ربطی به سونی نداره به نظرم وقتی هر ناشر ی عنوان با کیفیت و خلاقانه ای رو ساپورت میکنه که به خصوص آیپی تضمین شده ای هم نیست باید حمایت بشه .
ممکنه جبهه بگیرن عده ای که خوب حقشونم هست ولی Astro Bot تنها انحصاری این نسل بوده تا الان که قلقلک داده منو برای خرید کنسول پلی استیشن .
بعد دوستان میگن فاتحه گیمینگ باید خونده بشه!!! چرا؟!؟!!
چون به یه پلتفرمر خلاقانه که سبک مادر و پایه و اساس هوم کنسول گیمینگ هست جایزه دادن؟!!! (دست بر قضا بزرگترین فرانچایز تاریخ گیمینگ هم از لحاظ فروش فکر میکنم هنوز لوله کش پلتفرمر خودمونه !!!)
بیخیال من برم کمونیست بشم :)

دوستان نظرسنجی کاربران بازیسنتر بالا مشخصه، گوتی TGA مشخصه، جوایز GoTY هم تعدادش مشخص.درسته که فروم جای بحثه،ولی برخی کامنت ها حالو روز مشخصی دارنو کوت کردنشون اتلاف وقته. با خنده ای از کنارشون رد بشید :D

ووک بودن یه اثر ذاتا به اون کمونیسم فرهنگی برمیگرده. کمونیسم ذاتا الزام به برابری داره. چیزی که اینترتیمنت فعلی تو هر مدیومی می بینیم برابری افراطیه و یه حالت شعاری هم داره. واقعی هم نیست. برای همین کمونیسمه(نه به معنای شورویایی).
دوستان نظرسنجی کاربران بازیسنتر بالا مشخصه، گوتی TGA مشخصه، جوایز GoTY هم تعدادش مشخص.درسته که فروم جای بحثه،ولی برخی کامنت ها حالو روز مشخصی دارنو کوت کردنشون اتلاف وقته. با خنده ای از کنارشون رد بشید :D
اساسا جالب اینجاست یکی عین شما انقد قدرت داره که بره پیش مدیران سایت مذاکره که قشنگ برای یه تاپیک برای یه بازی خاص! ناتی داگ! یه قانون جدا دربیاره که هر نظر مخالفیو درجا خفه کنه. جالبه. ندیدم بازیای دیگه تو فروم از این رفتار ویژه! برخوردار بشند.
آقا من کاری به اظهار فضل کردن شما ندارم! فقط یه سوال دارم، شماهارو جایی نگهداری میکنن؟ جای بخصوصی هستید که یهو سرکلتون پیدا میشه و یه چیزی میگید؟! برام خیلی سواله! خیلی صبورم هستید! چند سال یه اکانت رو دی اکتیو میکنید، سر بزنگاه پیدا میشید!
نه. من حسابم تو سایت همیشه فعاله و همیشه خواننده ام. روزانه سر میزدم. دقت کنی حتی تاپیک های مایکروسافت رو به شدت کم میرم و اصلا وارد تاپیک های سونی هم نمیشم. تاپیک های مولتی پلتفرم، پی سی و ایکسو همیشه چک میکنم. صبور بودن هم خب یه ویژگی فردیه.
کسی که بابت بازی گوتی میاد اینطوری صحبت می‌کنه و هرکی مخالفش باشه میگه فارسی نمیفهمی، دنبال بحث منطقی باهاش نباشین.
اساسا باید عین خودش جوابشو داد. از بازی ناتی خوشش نمیاد؟ گوتی شدن استروبات حالشو بد کرده؟ خب اصلا نظرات گهربارت برا کسی مهم نیست که بخوایم قبولش بکنیم یا نکنیم. نظرات تو هم جاش همونجاییه که استروباتو فرستادی :D میخواد خوشت بیاد یا نیاد! Who Cares?
چون حرفی که نوشته بودم پیچونده شده بود و واضح گفتم: "نمی فهمین فارسیو؟ حرفم واضح بود!"
از هیچ بازی سونی غیر از اسپایدرمنش خوشم نیومده(اونم فقط نسخه یکش. مایلز رو داغون میدونم) گوتی شدن آستروبات حالمو بهم میزنه چون بازی نیست. رپورتاژ آگهیه. نظرات باند آبی هم برای کسی مهم نیست. اگه مهم نیست چرا جواب میدین :D

• Smile
Reactions: m.a.t
نظرسنجی اضافه شد، لیست بالا نشون می ده مراسم چقدر قوی ظاهر شده، لیست جا نداشت برای سایرین!
واقعا انتخاب 3 عنوان از بین این همه عناوین فوق العاده واقعا سخته اما رای من Intergalactic, Witcher 4 و بازی استاد فامیتو هستند.:x بعد اینا هم مافیا و اونیموشا و پروژه قرن :D \m/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or