نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
بحث های اینجا در مورد intergalactic خیلی خنده داره.
بعد چهار سال انتظار و بی خبری ناتی داگ بازی جدیدشو معرفی کرده، ژانر sci fiهست، گرافیکش در حال حاظر بهترین چیزیه که خیلیامون دیدیم، 4k و 60 فریمم هست، از دوتا از بهترین انیمه های تاریخ الهام گرفته، خودشون میگن عمیق ترین گیمپلی تاریخ استودیو هست با داستانی نفس گیر، بعد اساتید به طراحی شخصیت گیر میدن که یه استودیو نباید دلش بخاد شخصیت اصلی یه زن آسیایی باشه.
خب به نظر من که شخصیت دقیقن با تم و ستینگ بازی همخوانی داره و اتفاقن اجراشم تو همون سه چهار دقیقه خیلی خوب بود.
تونی دالتون هم تو بازی هست و شاید شخصیت قابل بازی باشه.
اگه شخصیتش این نبود، از چی میخواستین ایراد بگیرین؟
خود استودیو داره میگه بلندپروازانه ترین بازی تاریخشونه، صبر کنید بازی حداقل محتوای اصلیشو نشون بده، بعد نسخه اشو بپیچید.
مطمئنم بهترین بازی سبک خودش خواهد بود.
سوال این جاست اگر بازی xbox بود فن بوی های سونی چی میگفتن در مورد طراحی این شخصیت

درسته تیم کاربلد پشت این بازی که خروجی کارشون با کیفیت ولی تو طراحی شخصیت اصلی ریده شده و هیچ کاریزماتیکی نداره که مثل شخصیت های بزرگ بازی مثل سیری یا هر شخصیت مونث بزرگی که بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی. ابدا نمیتونید، یعنی اگه بتونید مشخص گرایشتون این جور چیزاست،
طراحی چهره این شخصیت مثل این شخصیت های npc دم خیابون که به عنوان مزدور استخدامش کنی، والا برار

آخرین ویرایش:
سوال این جاست اگر بازی xbox بود فن بوی های سونی چی میگفتن در مورد طراحی این شخصیت

درسته تیم کاربلد پشت این بازی که خروجی کارشون با کیفیت ولی تو طراحی شخصیت اصلی ریده شده و هیچ کاریزماتیکی نداره که مثل شخصیت های بزرگ بازی مثل سیری یا هر شخصیت مونث بزرگی که بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی. ابدا نمیتونید، یعنی اگه بتونید مشخص گرایشتون این جور چیزاست،
طراحی چهره این شخصیت مثل این شخصیت های npc دم خیابون که به عنوان مزدور استخدامش کنی، والا برار
دوست عزیز بنده به هیچ وجه فن هیچ پلتفرمی نیستم و صرفاً نظر شخصیم رو در مورد بازی و شخصیتش گفتم، همونطور که در مورد fable بسیار هیجان زده ام و با شخصیت اونم مشکلی ندارم.
نظر من اینه که شخصیت باید به بازی بیاد.
حالا میخاد زن آسیایی کچل باشه یا دورگه نه چندان جذاب.
حالا اینکه به جای سفید برفی یه دورگه رنگین پوست بذاری یا یه وایکینگ دورگه رو بذاری تو لایو اکشن how to train your dragon و خیلی مثال‌های دیگه که شما بهتر از بنده میدونید، اینا رو نمیشه تحمل کرد
اما وقتی یه استودیویی میاد شخصیتی که جدید طراحی کرده رو این شکلی میکنه چندان نمیشه خرده گرفت.

• Like
Reactions: pedram_sad
دوست عزیز بنده به هیچ وجه فن هیچ پلتفرمی نیستم و صرفاً نظر شخصیم رو در مورد بازی و شخصیتش گفتم، همونطور که در مورد fable بسیار هیجان زده ام و با شخصیت اونم مشکلی ندارم.
نظر من اینه که شخصیت باید به بازی بیاد.
حالا میخاد زن آسیایی کچل باشه یا دورگه نه چندان جذاب.
حالا اینکه به جای سفید برفی یه دورگه رنگین پوست بذاری یا یه وایکینگ دورگه رو بذاری تو لایو اکشن how to train your dragon و خیلی مثال‌های دیگه که شما بهتر از بنده میدونید، اینا رو نمیشه تحمل کرد
اما وقتی یه استودیویی میاد شخصیتی که جدید طراحی کرده رو این شکلی میکنه چندان نمیشه خرده گرفت.
یعنی مو دار بود میگفتی اشکال داره و به بازی نمیخوره نه جانم شما داری از دید فن به این استودیو داری میبینی ، کاریزماتیک بودن بازی یکی از نقاط قوت بازیه

تو همین فضا فقط شپرد بیاد بگیرتش که بگه من کچلم ، تو هم کچل بیایم خانه عشقمون رو برپا کنیم، والا .وقتی هم کنار همن گیمر تشخیص نمیده کدومش مرد و کدومش زن، از در نگهبانی که میخواد رد بشن میگن لخت شین تا بفهمیم چی به چیه پس دعا کنیم تو فضا بهم برخورد نکنن :D

اینقدر بحث های حاشیه ای بود نشد نظرمو راجب مراسم امسال بگم :D
برا من شخصا TGA امسال عالی بود
از طرفی بعد از سال ها حس و حال E3 داشتم و باعث شد تا صبح بیدار بمونم , خدایی جای خالی همچین ایونت لایوی خالی بود خسته شده بودیم از sop و این چیزا , واقعا جف کیلی کار بزرگی کرد و مراسم سطح بالایی برگذار کرد با کلی تریلر سورپرایزکننده و بزرگ فقط یکم طولانی بود اگر مدت زمانش 1 ساعت کمتر بود بهتر هم میشد ولی در کل خاطره خیلی خوبی رو رقم زد
از طرفی به نظرم تمام جوایزی که دادن منصفانه بود حالا مثلا best ongoing game میشد هلدایورز نباشه چون همین 2024 اومده , ولی در کل خوب بود مخصوصا GOTY که کاملا به حق استروبات شد , استروبات نمونه بارز هنر و واقعیت ویدیوگیم هست خیلی ها که سوار ترند هستند میگن حق ووکانگ خورده شد در صورتی که اصلا ووکانگ اولویت دوم هم نبود اگر استرو نمیبرد metaphor برنده میشد اگر metaphor نمیبرد FF7 R برنده میشد اگر اونم برنده نمیشد باز احتمالا به balatro میرسید خلاصه به ووکانگ نمیرسید :D ووکانگ یه بازی خیلی خوب در حد 8.5 - 8 هست که ایراداتی مثل لول دیزاین داره , همین ... در حد گوتی نیست

من تازه امروز نشستم بخش‌های اول مراسم رو دیدم و شوکه شدم از نسخه جدید Pac-Man! :دی
وقتی اون اپیزودِ Secret Level رو دیدم، کلی تعجب کرده بودم که چطوری نامکو راضی شده همچین اقتباس خشن و خونینی از دنیای پک‌من بسازن، چون معمولاً شرکت‌ها خیلی نسبت به شخصیت‌های محبوب‌شون حساسیت به خرج می‌دن، مخصوصاً اگه یه شخصیت نرم و ملایم باشه. ولی الآن مشخص شد که اون اپیزود یه جورایی حکم تبلیغ رو برای بازی Shadow Labyrinth داشته! یه اکشن پلتفرمر دوبعدی که هیچ شباهتی به نسخه‌های قبلی پک‌من نداره و برای اینکه به اون موجود زرد گوگولی توهین نشه هم اومدن اسم پک‌منِ این نسخه رو Puck گذاشتن!

973d15_24sxcz.jpg

خود این Puck هم داستان جالبی داره. سازنده‌های پک‌من زمان عرضه بازی توی سال ۱۹۸۰ براش اسم Puck Man رو در نظر گرفته بودن که خب توی ژاپن مشکل خاصی نداشت. طبق اطلاعات ویکی‌پدیا، Puck از عبارت ژاپنی paku paku taberu می‌اومده که یه چیزی تو مایه‌های خوردن و بلعیدن غذا با اشتیاق زیاد و این جور چیزهاست. :دی ولی وقتی نوبت به عرضه بازی توی کشورهای غربی می‌رسه، به این نتیجه می‌رسن که اسم بازی زیاد مناسب نیست و ممکنه ملت بی‌فرهنگی به خرج بدن و برای شوخی و بامزه‌بازی به جای P از F استفاده کنن و... :-" به خاطر همین برای نجات بازی از تبدیل شدن به F*ck Man، براش اسم Pac-Man رو در نظر گرفتن. :دی

اینقدر بحث های حاشیه ای بود نشد نظرمو راجب مراسم امسال بگم :D
برا من شخصا TGA امسال عالی بود
از طرفی بعد از سال ها حس و حال E3 داشتم و باعث شد تا صبح بیدار بمونم , خدایی جای خالی همچین ایونت لایوی خالی بود خسته شده بودیم از sop و این چیزا , واقعا جف کیلی کار بزرگی کرد و مراسم سطح بالایی برگذار کرد با کلی تریلر سورپرایزکننده و بزرگ فقط یکم طولانی بود اگر مدت زمانش 1 ساعت کمتر بود بهتر هم میشد ولی در کل خاطره خیلی خوبی رو رقم زد
از طرفی به نظرم تمام جوایزی که دادن منصفانه بود حالا مثلا best ongoing game میشد هلدایورز نباشه چون همین 2024 اومده , ولی در کل خوب بود مخصوصا GOTY که کاملا به حق استروبات شد , استروبات نمونه بارز هنر و واقعیت ویدیوگیم هست خیلی ها که سوار ترند هستند میگن حق ووکانگ خورده شد در صورتی که اصلا ووکانگ اولویت دوم هم نبود اگر استرو نمیبرد metaphor برنده میشد اگر metaphor نمیبرد FF7 R برنده میشد اگر اونم برنده نمیشد باز احتمالا به balatro میرسید خلاصه به ووکانگ نمیرسید :D ووکانگ یه بازی خیلی خوب در حد 8.5 - 8 هست که ایراداتی مثل لول دیزاین داره , همین ... در حد گوتی نیست
همینکه یه پلتفرمر بعد از سالها GOTY میشه و تازه آیپی نینتندو هم نیست یعنی گیمینگ هنوز داره نفس میکشه وامید هست و سرمایه گذاری دوباره تا حدودی تو این سمت هم بیاد واقعا لازمه و حیاطی .

همینکه یه پلتفرمر بعد از سالها GOTY میشه و تازه آیپی نینتندو هم نیست یعنی گیمینگ هنوز داره نفس میکشه وامید هست و سرمایه گذاری دوباره تا حدودی تو این سمت هم بیاد واقعا لازمه و حیاطی .
It Takes Two هم پلتفرمر بود گوتی 2021 شد

دوستان همینجا چندباری اشاره کردن ولی نمیتونم این رو نگم که به نظرم گیم آواردز امسال اگه فقط یه دست آورد خفن داشته باشه اونهم اجرای Twenty One Pilots با آهنگ The line برای مجموعه آرکین بوده.
فوق العاده احساسی و حتی بهتر از موزیک اصلی اجرا کردن.

View attachment Twenty One Pilots - Arcane League Of Legends Full Live Performance The Game Awards 2024.mp4

واقعا اجراهای زنده اونها چطور میتونه از نسخه استودیویی حتی بهتر باشه!؟

من موزیکش رو موقع پخش سریال بارها گوش داده بودم ولی این اجرا واقعا از لحاظ کیفی یه چیز دیگه بود.
لعنتی نتهایی رو میخونه و زنگهایی رو به صدا در میاره که مو به تن آدم نمیمونه.

=============
رفتم دیدم چطور تونسته همچین احساسی تو موزیکش بزاره.
مثل اینکه وقتی که ریوت بهشون سفارش موسیقی رو میده و ویدئوی آرکین رو براش میفرسته به تازگی مادربزرگش رو از دست داده بوده.
اینطور که میگه زمان فوتش در محل حضور داشته و خب با توجه به شرایطی که اونموقع تجربه کرده نتیجش شده این موزیک.

آخرین ویرایش:
دوستان همینجا چندباری اشاره کردن ولی نمیتونم این رو نگم که به نظرم گیم آواردز امسال اگه فقط یه دست آورد خفن داشته باشه اونهم اجرای Twenty One Pilots با آهنگ The line برای مجموعه آرکین بوده.
فوق العاده احساسی و حتی بهتر از موزیک اصلی اجرا کردن.

View attachment 360517

واقعا اجراهای زنده اونها چطور میتونه از نسخه استودیویی حتی بهتر باشه!؟

من موزیکش رو تو خود سریال بارها گوش داده بودم ولی این اجرا واقعا از لحاظ کیفی یه چیز دیگه بود.
لعنی نتهایی رو میخونه و زنگهایی رو به صدا در میاره که مو به تن آدم نمیمونه.
چی بود این پروداکشن ولیو این سریال ؟؟!!!! چطور جایزه رو نبرد ؟؟!!! با اینکه فن فال اوت هستم ولی به نظرم حداقل تقدیری بود که میشد ازشون کرد .
راستش گفتم اشاره ای هم بکنم به سابقه تیم انیمت Fortiche که موزیک ویدیو های یونیکی هم تو کارنامشون هست مثل کارهای بند Gorillaz .
به نوعی تخصص دارند رو موزیک ویدیو و تو سرتاسر سریال هم اثر این موضوع رو میبینید.
حتی گفته شده تو فیلم نامه یا کمیک بورد سریال خیلی از مبارزات بدون جزییات نوشته شده و فقط اشاره شده که مبارزه در حال انجامه و تمام دیتیلی که میبینیم رو خود انیماتورها اضافه کردن یا کوروگرافی ها کامل با خودشون بوده.
البته که انقدر لیست ساندترک های سری فضایی بود که این ترک ها عملا بهترین ترک های آلبوم هم نبودند به نظر شخصیم البته .
ترک های آیکونیک ایمجین و لینکین جای خود دارند به خصوص ایمجین ها و وودکید و ....
الان با فرمت Flac هم بگیرید لذتشو ببرید روزتون رو میسازند واقعا تک تکشون .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
چی بود این پروداکشن ولیو این سریال ؟؟!!!! چطور جایزه رو نبرد ؟؟!!! با اینکه فن فال اوت هستم ولی به نظرم حداقل تقدیری بود که میشد ازشون کرد .
راستش گفتم اشاره ای هم بکنم به سابقه تیم انیمت Fortiche که میوزیک ویدیو های یونیکی هم تو کارنامشون هست مثل کارهای بند Gorillaz .
به نوعی تخصص دارند رو میوزیک ویدیو و تو سرتاسر سریال هم اثر این موضوع رو میبینید.
حتی گفته شده تو فیلم نامه یا کمیک بورد سریال خیلی از مبارزات بدون جزییات نوشته شده و فقط اشاره شده که مبارزه در حال انجامه و تمام دیتیلی که میبینیم رو خود انیماتورها اضافه کردن یا کوروگرافی ها کامل با خودشون بوده.
البته که انقدر لیست ساندترک های سری فضایی بود که این ترک ها عملا بهترین ترک های آلبوم هم نبودند به نظر شخصیم البته .
ترک های آیکونیک ایمجین و لینکین جای خود دارند به خصوص ایمجین ها و وودکید و ....
الان با فرمت Flac هم بگیرید لذتشو ببرید روزتون رو میسازند واقعا تک تکشون .
واقعا حقش بود.
حتما به این خاطر که 2022 برنده شده بود این بار بهش ندادن.
واقعا فالوت و آرکین از لحاظ کیفی قابل قیاس نیستن ولی احتمالا میخواستن به باقی هم فرصت بدن.

همونطور که گفتی موسیقیهای این مجموعه افسانه ایه.
فکر نکنم این تعداد از موزیک فوق العاده برای یک سریال تا حالا نوشته شده باشه.
دقیقا The line تازه بهترین کار این سریال نیست و برای خودم تو رده چهارم به بعد قرار میگیره ولی لعنتی خیلی احساسیه.

• Cool
Reactions: unloved

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or