نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
لست 3 رو هم دارن میسازن

مگه بازی هارو بخاطر قیافه شخصیت ها میخری؟:دی الان فیبل رو بازی نمیکنی یعنی؟:دی
آره
واسه من قیافه شخصیتای اصلی مهمه.
الان مثلا دارم BG3 میرم.
قیافه کارکترا یکی از یکی جذاب تره.
فیبل و اون بازی Compulsion رو احتمال زیاد نمیرم بخاطر قیافه های شخمی.

البته اگه کارکتر فیبل بجز قیافش مشکل دیگه نداشته نداشته باشه مثل non binary و نمیدونم نهنگ درون و اینا، قیافش رو میشه با ماد درست کرد😁

• Like
Reactions: Love Console
حالا اف میشه ولی برداشت من این بود که میگه محترم شمردنشون حق و حقوق مساوی قائل شدن براشون رو باید گرامی بداریم و اینا... راستش برداشت من اینه... واقعا به نظرم این حرفش مثبته و از دید من قابل تقدیر،

اره دیگه کلا دیدم تو توییتر دارند این رو شیر میکنند و میگن کرکتر بازی جدید ناتی ووک هست و فولان...

در مورد استدلالت هم به نظرم باگ داره راستش، مثلا خب پس چون میلیارد ها نفر (فکت) با فرهنگ اسلحه بازی و گنگستری امریکا مشکل دارند و میتونند و اصن باید مجز مخاطب بازی هم در نظر گرفته بشند حداقل جز مخاطب هدف یعنی "همه" همونطور که میگی،

پس گرند دفت اتو باید تغییر بنیادین کنه؟ اسلحه حذف شه؟ یا اصن حذف نه؛ ایا اون میلیارد ها نفر باید صبح تا شب رو مخ ما چند صد میلیون موافق فرهنگ امریکایی اسلحه در جی تی ای، برند که چرا بازی شما پر از خین و خین ریزیه؟

اسلحه برای خیلی ها، به شدت مهم تر و سخت تر از گرایش و هویت جنسی برای شماست مثلا؛ چرا اونا حق ندارن اعتراض کنند؟

چرا این فرمول به "همه" و همه چیز نباید تعمیم پیدا کنه و کلا بشه همه چیز رو زیر سوال برد؟

چرا فقط ترنس ها و این چیز ها؟ اگه بریدن پستان قصابیه (جردن پیترسون) چرا بریدن دست و پا با شمشیر و قمه و هدشات کردن قصابی نیست؟

چرا اون همه "فساد" در گرند دفت اتو نباید حذف شه؟ چرا همه بازی ها خشونشون گوگولی و پلنت ورسس زامبی طور نباید باشه؟

چرا؟ به من بگو چرا :D
خب داره میگه Embrace کنین که زیباییهاش رو ببینیم و... که یعنی بپذیرید.

خب این مثالی که از GTA آوردی هم باگ داره ها :D
باگم تو باگت:))

بحث این نیست که چرا تو یه بازی مثل GTA یا هر بازی دیگه ای میشه با اسلحه گرم خشونت داشت ، جدای از اینکه خشونت مختص به یک منطقه و کشور خاص نیست و جهان شموله.
حالا یه جا با شاتگان ، گلاک و M4 ...
یه جایی هم با چاقو ، شمشیر یا حتی سنگ.

بحث این نیست که تو این حق انتخاب رو داری که فلان NPC رو تو بازی بکشی یا نه.
بحث ترویج عقایده ، دیگه برجستش میشه مکالمات آبدوغ خیاری ویلگارد مخصوصا اونجا که میگه اگه misgender کردم شنا میرم و براش عرق میریزم که خودم رو تنبیه کرده باشم و...
چیزهایی مثل اینها به نوعی شستشوی مغزی پلیرهای کم سن وسال و نابالغه.

آره اگه تو GTA هم شخصیتی که پلیر باهاش همذات پنداری میکنه بیاد از خوب جلوه دادن کشتن نزدیکها و اطرافیان بگه یا چیزی مثل این خب اون هم پذیرفتنی نیست.

صرف اینکه تو فیلم ، کتاب ، بازی دزدی انجام میشه ، یکسری کشته میشن ، بهشون تجاوز میشه و... که نمیشه بهش گفت ترویج و تبلیغ خشونت.
درست و عادی جلوه دادن و حتی تبلیغ مواردی مثل اینه که مشکل ایجاد میکنه.

از قضا تو بازیهایی که داریم میبینیم این مسیر رو پیش گرفتن ، گل سرسبدشون هم تو چند قسمت از مکالمات ویلگارد کاملا مشهود بود.

هنوز سنگر اصلی هست، نگران نباشید

View attachment 360029
از تصاویر صفحات لودینگ و اینکه جلوی خانواده نمیشه براحتی با لوسیا بازی کرد نگرانم :D

View attachment VID_20241213_225447_077.mp4

یه عمر با اون خانم بیکینی پوش تو صفحه لودینگ GTA 5 مشکل داشتیم حالا احتمالا با یه بانوی خوش فرمی که رو سقف ماشین داره شیک میزنه

View attachment VID_20241213_230618_710.mp4

آخرین ویرایش:
من یه پست توی تاپیک بازی جدید ناتی داگ دادم، مدیر بخش سریعا حذفش کرد :)) فقط خدا نکنه دنیای گیم دست چپول و فمینیست جماعت بیفته که دیگه باید با همین یه سرگرمی ام خداحافظی کنیم. البته همین الانشم 80 درصد دنیای گیم رو فمینیست ها و LGBT و این مزخرفات احاطه کرده و تمام دلخوشی ما اینه که شرکتایی مثل کاپکام یا راک استار بتونن یکم این وضعیت رو نجات بدن وگرنه اگه همینجوری پیش بره تمام شخصیت های دنیای گیم رو تبدیل به زن های سیاه پوست و هم*جنس گرا میکنن و تا حرفی بزنی میگن تو هیچی حالیت نیست و ناتی داگ خداست و نیل دراکمن پیغمبره و فلان :دی

خلاصه که با این وضعیت هیچ امیدی به بازی جدید ناتی داگ هم نیست به نظرم. یه زن کله کچل با شمشیر وسط کهکشان! :دی

ناتی داگ خدانگهدار :-h
من نمیدونم شما چه پستی دادید که پاکش کردن ولی اگه پستتون مثل همون مقایسه تون با دث استرندینگ حرفه ای بوده که حقیقتا شما صلاحیت نظر دادن هم ندارید :D

آخرین ویرایش:
خب داره میگه Embrace کنین که زیباییهاش رو ببینیم و... که یعنی بپذیرید.

خب این مثالی که از GTA آوردی هم باگ داره ها :D
باگم تو باگت:))

بحث این نیست که چرا تو یه بازی مثل GTA یا هر بازی دیگه ای میشه با اسلحه گرم خشونت داشت ، جدای از اینکه خشونت مختص به یک منطقه و کشور خاص نیست و جهان شموله.
حالا یه جا با شاتگان ، گلاک و M4 ...
یه جایی هم با چاقو ، شمشیر یا حتی سنگ.

بحث این نیست که تو این حق انتخاب رو داری که فلان NPC رو تو بازی بکشی یا نه.
بحث ترویج عقایده ، دیگه برجستش میشه مکالمات آبدوغ خیاری ویلگارد مخصوصا اونجا که میگه اگه misgender کردم شنا میرم و براش عرق میریزم که خودم رو تنبیه کرده باشم و...
چیزهایی مثل اینها به نوعی شستشوی مغزی پلیرهای کم سن وسال و نابالغه.

آره اگه تو GTA هم شخصیتی که پلیر باهاش همذات پنداری میکنه بیاد از خوب جلوه دادن کشتن نزدیکها و اطرافیان بگه یا چیزی مثل این خب اون هم پذیرفتنی نیست.

صرف اینکه تو فیلم ، کتاب ، بازی دزدی انجام میشه ، یکسری کشته میشن ، بهشون تجاوز میشه و... که نمیشه بهش گفت ترویج و تبلیغ خشونت.
درست و عادی جلوه دادن و حتی تبلیغ مواردی مثل اینه که مشکل ایجاد میکنه.

از قضا تو بازیهایی که داریم میبینیم این مسیر رو پیش گرفتن ، گل سرسبدشون هم تو چند قسمت از مکالمات ویلگارد کاملا مشهود بود.
دیگه گرند دفت اتو که خدای عادی نشون دادن خشونته عزیز جان :D

اینجا بحث انتزاعی میشه، ولی باور کن فرقی بینشون نیست جز تفاوت در بینش ادما...

• Like
Reactions: m.d.makan
منم Astro Bot بازی نکردم، این دوستمون گفت سه ربعه تموم میشه کنجکاو شدم و...:
View attachment 360082
انگار حکایت همون عزیزیه که همینجا یه ساعت دث استرندینگ بازی کرده بود نسخه شو پیچیده بود:دی
اسپید رانه چیه... اونم که قضیه ش فرق داره
من که هیچ وقت دنبال کشتن لذت بازی با تخته گاز رفتنش نبودم بشخصه.

در کل مگه اینکه اینهمه مرجع دیوونه باشن.
دیگه بین متافور و فاینال و این سلیقه ای بود و خب انتخابشونم گزینه فان و خلاقانه بود.
تنها ایراد که بهشون میشه گرفت اینه اومدن این بازی کارتیه رو ببرن بالا که بگن مثلا به بازی ایندی اهمیت میدن
وگرنه امسال کامل اوکی بود
نگفتم سه ربعه تموم میشه. گفتم یه ویدیو پلات خیلی خوب و طولانی مدت به مدت 45 دقیقه هست :/ فارسی بلد نیستین بخونین پیام ندین عزیزان!

دیگه گرند دفت اتو که خدای عادی نشون دادن خشونته عزیز جان :D

اینجا بحث انتزاعی میشه، ولی باور کن فرقی بینشون نیست جز تفاوت در بینش ادما...
خب خشونت ایدئولوژی نیست.
نمایش خشونت صرفا دیکته کردن و ترویجش نیست ولی دیکته کردن ایدئولوژی خودش بدترین نوع ترویج خشونته.

بیا قبول کنیم که دیدگاهمون متفاوته آقا :D

در مورد لست 2 هم همین نظریات رو صادر میکردن و حتی در مورد روند داستان هم کارگردان رو داشتن زیر گیوتین میبردن ولی آخرش چی شد؟یا در مورد سریال لست، نتیجه چی شد؟ پس بی زحمت فقط فکر جیب خودتون باشید و نگران جیب و سلایق بقیه نباشید.عین این عزیز دل که بی پرده حرف میزنه و تنفرش رو پنهان نمیکنه شماها هم لازم نیست پشت ووک و کچل و زشت قایم بشید
مقایسه لست با این غلط لست ۲ بدون شک بالاترین هایپ تاریخ صنعت گیم تا اون لحظه داشت ک پتانسیل فروش بالا ۵۰ میلیون مثل آب خوردن داشت که نابود شد و تهش زوری ۱۰ میل فروخت تا الان شده باشه ۱۵ میل این بازی ولی بعید میدونم تهش ۵ میلیون نسخه هم بفروشه و یه ماهه فراموش میشه کار این بازی وحشتناک سخت و فقط یک چیز میتونه نجاتش بده اونم شخصیت مرد اصلی لالو سالامانکا باشه و یهو بیان روش کنن کلا ورق برگرده ولا اگر همین شخصیت اصلی باشه و بازی بهترین کیفیت تاریخ هم داشته باشه بازم به راحتی دفن میشه وفروش ۱۰ میلیونی هم براش افسانه خواهد بود

حالا اف میشه ولی برداشت من این بود که میگه محترم شمردنشون حق و حقوق مساوی قائل شدن براشون رو باید گرامی بداریم و اینا... راستش برداشت من اینه... واقعا به نظرم این حرفش مثبته و از دید من قابل تقدیر،

اره دیگه کلا دیدم تو توییتر دارند این رو شیر میکنند و میگن کرکتر بازی جدید ناتی ووک هست و فولان...

در مورد استدلالت هم به نظرم باگ داره راستش، مثلا خب پس چون میلیارد ها نفر (فکت) با فرهنگ اسلحه بازی و گنگستری امریکا مشکل دارند و میتونند و اصن باید مجز مخاطب بازی هم در نظر گرفته بشند حداقل جز مخاطب هدف یعنی "همه" همونطور که میگی،

پس گرند دفت اتو باید تغییر بنیادین کنه؟ اسلحه حذف شه؟ یا اصن حذف نه؛ ایا اون میلیارد ها نفر باید صبح تا شب رو مخ ما چند صد میلیون موافق فرهنگ امریکایی اسلحه در جی تی ای، برند که چرا بازی شما پر از خین و خین ریزیه؟

اسلحه برای خیلی ها، به شدت مهم تر و سخت تر از گرایش و هویت جنسی برای شماست مثلا؛ چرا اونا حق ندارن اعتراض کنند؟

چرا این فرمول به "همه" و همه چیز نباید تعمیم پیدا کنه و کلا بشه همه چیز رو زیر سوال برد؟

چرا فقط ترنس ها و این چیز ها؟ اگه بریدن پستان قصابیه (جردن پیترسون) چرا بریدن دست و پا با شمشیر و قمه و هدشات کردن قصابی نیست؟

چرا اون همه "فساد" در گرند دفت اتو نباید حذف شه؟ چرا همه بازی ها خشونشون گوگولی و پلنت ورسس زامبی طور نباید باشه؟

چرا؟ به من بگو چرا :D
اصلا من موندم چی بگم.اینا معنی ووک رو فقط برا بقیه صادق میدونن ولی برا خودشون نه.اصلا ووک بودن چیه؟ مگه غیر از اینه که عقیدت رو به زور به خورد بقیه بکنی.کسی که صاحب یه کالایی هست چه فیزیکی و چه غیر فیزیکی حق داره هر جوری که دلش میخاد تو یه بازار آزاد عرضه کنه.حالا به فرض سرتاپای این کالا lgbt باشه هر چی که تو دوست نداری و بیای به طرف بتوپی که نه تو چرا باید همچین کالایی بدی این خواسته دقیقا ووک بودنه.خب برو یه بازی بخر که اینجوری نیست یا اصلا برو خودت یه بازی که دلت میخاد بساز ولی این وسط حق تعیین تکلیف برا بقیه نداری

• Like
Reactions: MrElectricWizard
نگفتم سه ربعه تموم میشه. گفتم یه ویدیو پلات خیلی خوب و طولانی مدت به مدت 45 دقیقه هست :/ فارسی بلد نیستین بخونین پیام ندین عزیزان!
پلات یعنی چی؟ داستان؟ تروفی پلاتینوم؟
حوصله ویدیو دیدن ندارم اینم میخوام بعدا برم اسپویل میشه
در کل تو منطقم نمیدونی چیه چه برسه به زبان فارسی!
آخه کدوم عاقلی با ویدیو یوتوب نسخه بازی میپیچه! اصلا بگو تو یک دقیقه توضیح داده کل بازیو (حرفت اینه دیگه) خب که چی؟

بعد من خودم صد برابر جنابعالی فن امثال متافور و فاینال هستم ولی اینطور مشغول پاره کردن زمین و زمان نشدم!
Astro Bot نامزد جدی بازی سال بود و انتخابشم هیچ تعجبی نداره...

پ.ن: حرف یوتوب شد یادمه سر Heavy Rain یه عده میگفتن میریم یوتوب میبینیم:دی

کلن به شخص از این خوشم نمیاد که از خانوم ها به عنوان ابزار جنسی برای بازدید و گرفتن خریدار استفاده میکنند و این ماجرا از حدود 100 سال پیش شروع شد که زن ها رو وارد کردن تا بتونن ازشون استفاده تبلیغاتی کنن، ولی این یه بحثیه و یه جای دلمون میزاریمش! اما اینکه بیای یه زن رو شبیه مردا کنی بعد بگی برو با یه زن دیگه توی رابطه بعد اینو بچپونی توی بازی ها، بعد بهت اعتراض کنن کلی، بعد بیای دایورت کنی و اون راه رو با شدت بیشتر ادامه بدی، دقیقن یعنی تنت میخاره! بدم میخاره! حالا این فرقی نداره اینجا فروم گیمه هر شرکتی در حوزه ای اینکار رو بکنه محکومه! این یک تفکر بسیار زننده و زشت هست که میخان زور چپونی بدن به خورد ما! در شکل و قالب های مختلف! راک استار هرچی باشه زن رو داره دقیقن در نقش طبیعیش بازی میده، قدیما قیمه ها رو میریختن توی ماستا الان زنارو دارن میریزن توی مردا! خیلی هم عالی!

حالا کم کم داریم به این مرحله میرسیم که بهمون رسمن دارن میگن:

5gZDqBCsH4qBU9e4.jpg

اصلا من موندم چی بگم.اینا معنی ووک رو فقط برا بقیه صادق میدونن ولی برا خودشون نه.اصلا ووک بودن چیه؟ مگه غیر از اینه که عقیدت رو به زور به خورد بقیه بکنی.کسی که صاحب یه کالایی هست چه فیزیکی و چه غیر فیزیکی حق داره هر جوری که دلش میخاد تو یه بازار آزاد عرضه کنه.حالا به فرض سرتاپای این کالا lgbt باشه هر چی که تو دوست نداری و بیای به طرف بتوپی که نه تو چرا باید همچین کالایی بدی این خواسته دقیقا ووک بودنه.خب برو یه بازی بخر که اینجوری نیست یا اصلا برو خودت یه بازی که دلت میخاد بساز ولی این وسط حق تعیین تکلیف برا بقیه نداری
این رو میتونستی یکی دو نسل قبل بگی و حرفت منطقی باشه ولی تقریبا تو 2025 هستیم و عملا بازی و عنوان AAAی بزرگی نمونده که به نوعی به این دچار نشده باشه.
این راهی هم که داره صنعت میره رو اگه بخوایم طبق نصیحت شما پیش بریم به زودی باید کلا از گیمینگ AAA خداحافظی کنیم چون سرپناهی نمیمونه.

از طرفی در جریانی که ND بعد دو-سه نسل داره عنوان جدید میده؟
این چه استدلالیه که داری؟

تو این دنیا هرچیزی شرایط نقد شدن و نقد کردن رو داره.
از تو همین نقدها و مکالمه هایی که ایجاد میشه ماها یاد میگیریم و پیشرفت میکنیم.
چیزی که شما میگی اینه که کلا نگید بالای چشم فلانی ابروعه ، برو یه چشم دیگه برای خودت پیدا کن چون من ناراحت میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or