نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
وقتى آدم مشكل دار دور خودت جمع ميكنى و خودتم اونورى غش ميكنى طبيعيه.
دکتر جان تو اون جامعه این مسئله برای حداقل 50 درصد پذیرفته شده و حتی مثبته...

الکی فقط این وسط بازی درگیر حاشیه میشه....

• Like
Reactions: Cait Sith
a.jpeg
----------------------------------------------------
ساندترکهای Astro Bot
FLAC
Astro_Bot[F].zip - Shared via TeraBox
MP3
605.07 MB file on MEGA
----------------------------------------------------
یک درخواست از ناظم ها : میشه برای 24 ساعت اجازه بدید از عکسهای فیل اسپنسر و مت بوتی استفاده کنیم؟ Please

آخرین ویرایش:

يادته هى در تلاش بودى ايرادات استارفيلد رو توجيح كنى واسه خودت؟ الانم به نظرم وارد اون فاز شدى :D
اگه مساله پذيرفته شده بود اصلا تيتر رسانه ايي نميشد.
خودشونم ميدونن به اين ترتيب و شدت اصلا قضيه پذيرفته نيست و حتى اوناييم كه قبلا ميپذيرفتن داره حالشون بهم ميخوره.

هیچی بامبول جدید هم پیدا شد،

دیگه چون رو میشه بلاخره به زودی میترکه حتما، میذارم وگرنه که حاشیه است و انتشارش اشتباه،

بازی داره از حاشیه ضربه میخوره...

shit واقعا از این فضای سیاست زده.... هرچند به نظرم اینا نشون دهنده انسانیتش هست...

مسئله پذیرفته شده بله، ولی همونایی هم که پذیرفتن خوششون نمیاد و بازی رو نمیخرن!
وقتی یکی میخواد یه بازی بخره، قطعا باید از بازی خوشش بیاد. اول هم تصاویر و تریلر بازی رو میبینه، بعد میره دنبال داستان و بقیه چیزاش!
کاراکتر جذاب نقش خیلی مهمه داره تو جذب مخاطب
این Marvel rivals چن روز پیش منتشر شده و کاراکترای به شدت جذابی داره و تونسته پلیرای زیادی هم جذب کنه. حالا اگه کاراکتراش مث Concord بود با کله میخورد زمین.

خب دقیقا در تکمیل نظرت مشکل اینه که این بازی فقط برای اون 50 درصد آمریکا ساخته نمیشه و تو کل دنیا قراره که فروش بره.
خیلی جاها این نسبت حتی 5 درصد هم ممکنه نباشه ولی اینکه شما بخوای بر اساس یه سلیقه حداکثر 50 درصدی ملت تو آمریکا (که این خودش جای بحث داره) این انتظار رو داشته باشی که کل دنیا قبولش کنن اگه توقع اشتباهی نباشه ولی قطعا عجیب میتونه باشه.

این مثل این میمونه که ما اینجا تو ایران یه فرقه/مذهب/دین یا همچین چیزی ولی جدید رو اختراع کنیم و براش کلی ویژگی خوب و انسانی لیست کنیم و انتظار داشته باشیم که اونور دنیا هم به این ارزشهای ما احترام بزارن.

البته این واقعا ربطی به Intergalactic نداره ها ، ما از بازی تا حالا فقط یه کله کچل دیدیم.
حرفم پیرو بحث کلی این روزهای صنعت گیم بود.

============
تو همون لینکی که دادی فکر کنم هدفت دیده شدن این ویدئو بود:

View attachment Tati Gabrielle Speaks on EMBRACING Non-Binary and Transgender Individuals #shorts #genderequal...mp4

نگاه این دسته اینه که فقط احترام گذاشتن کافی نیست ، شما باید عقاید ما رو بپذیری که رستگار بشی.
فکر کن یه مسلمون/مسیحی و... بیاد اینطور دینش رو تبلیغ کنه و شما که دافعه میگیری رو محکوم کنه که چرا دینم رو قبول نمیکنی؟
دین من که همش خوبی و زیباییه!

حالا شما از چه میدونم ووک بودن شخصیت اصلی بازی ناتی داگ انتقاد می کنید که فلانه و این حرفا...
اما الان این چیزا تضمین موفقیت محصول تو مدیوم های مختلف هست. یعنی مثلا بازی خوبه ولی خوب بودن کافی نیست باید از یه سری قوانین پیروی کنه، از یه چیزایی حمایت کنه و ...
اینطور سازنده و ناشر همه حفره ها برای شکست یا عملکرد ریسکی محصول تو هر زمینه ای رو پر میکنه. الان دیگه خوب بودن کافی نیست این یه واقعیته.
من شخصا برای شخصیت های اوریجینال حساسیتی ندارم، شخصیت هر شکلی هست باشه اینطور شناختمش و همینه، بنظرم اصلا ایرادی نداره ولی خدایی این سمتی که داره سرگرمی میره دیگه افراطه واقعا، از اون سمت بوم افتادن. این همه شخصیت زن، شخصیت اصلی بازی های مهم؟ واقعا اگر میخواست تاثیر مثبتی بزاره و جریان سازی کنه تا حالا نمیتونست؟ بنظر من که بیشتر داره حساسیت ایجاد میکنه. الان حتی تو همین زمینه ضد ووک هم تفکر افراطی راه افتاده، خودم به شخصه دیدم طرف کانال یوتیوب راه انداخته بعد رو انجین گرافیکی برچسب ووک زده، یعنی چنان نفرتی وجودشو گرفته که از عقل ساقط شده کلا بالاخونه رو اجاره داده. این بده.

يادته هى در تلاش بودى ايرادات استارفيلد رو توجيح كنى واسه خودت؟ الانم به نظرم وارد اون فاز شدى :D
اگه مساله پذيرفته شده بود اصلا تيتر رسانه ايي نميشد.
خودشونم ميدونن به اين ترتيب و شدت اصلا قضيه پذيرفته نيست و حتى اوناييم كه قبلا ميپذيرفتن داره حالشون بهم ميخوره.
استارفیلد ایراد ساختاری داشت و 2 هفته ای طول کشید که تو روند بازی کردنم قشنگ درکش کنم :D

این فرق داره، بازی که مطمئنیم استراکچر درستی داره، ترنس هام والا من باهاشون مشکلی ندارم :D در واقع با حرفای گابریل مشکلی ندارم، مشکلم حاشیه سمی هست که در پی این حرفا پیش میاد قطعا....

ولی دوستان درست میگن، دراکمن که خنگ نیست، میدونست اینطوری میشه، پس من به شخصه همچنان خیالم راحته از نظر خود بازی....

مسئله پذیرفته شده بله، ولی همونایی هم که پذیرفتن خوششون نمیاد و بازی رو نمیخرن!
وقتی یکی میخواد یه بازی بخره، قطعا باید از بازی خوشش بیاد. اول هم تصاویر و تریلر بازی رو میبینه، بعد میره دنبال داستان و بقیه چیزاش!
کاراکتر جذاب نقش خیلی مهمه داره تو جذب مخاطب
این Marvel rivals چن روز پیش منتشر شده و کاراکترای به شدت جذابی داره و تونسته پلیرای زیادی هم جذب کنه. حالا اگه کاراکتراش مث Concord بود با کله میخورد زمین.
سبحان بعید میدونم بازی ناتی داگ نفروشه،

هرچند موقعیت خاصی براش پدید اومده ولی بلاخره بازی ناتی داگه، قطعا تا انتشار به اندازه کافی توجه مثبت جلب میکنه،

مشکل راست و حسینی بگم :D فقط به نظرم این هست که از این به بعد جنگ اعصاب داریم سر این بازی،

وگرنه به شخصه خیالم از بازی راحته انتقادات شماها هم دیگه عادت کردیم :D

• Like
Reactions: SNIPER II
سبحان بعید میدونم بازی ناتی داگ نفروشه،

هرچند موقعیت خاصی براش پدید اومده ولی بلاخره بازی ناتی داگه، قطعا تا انتشار به اندازه کافی توجه مثبت جلب میکنه،

مشکل راست و حسینی بگم :D فقط به نظرم این هست که از این به بعد جنگ اعصاب داریم سر این بازی،

وگرنه به شخصه خیالم از بازی راحته انتقادات شماها هم دیگه عادت کردیم :D

بازى مال ناتى داگ نبود و مولتى پلتفرم مال يه كمپانى رندوم ميبود خيلى واكنشا تو همين فروم يه دست بدتر بود به نظرم

اصلا انسان ها براى فرار از واقعيت ميرن سراغ فيكشن در مديوم هايي مثل سينما و گيم.
اگه قرار بود همه چى به روتينى و داغونى زندگى عادى باشه خب نشستيم زندگيمونو ميكنيم ديگه.
دکتر یک مورد دیگه اینکه سال ها تلاش کردند در کمیک ها یا فیلم های کمیک بوکی مخاطب های خانم رو جذب کنند یا مثلا همین استاروارز اما در نهایت هرکاری هم میکنند مخاطب اکثریت این نوع فیلم ها آقایون و پسران هستند.
در مورد گیمینگ هم همینه!
هرچقدر هم سعی کنند بهرحال اکثر مخاطبان این نوع بازی ها آقایون هستند نه خانم ها.
نمیگم گیمینگ مخاطب خانم نداره، اتفاقا داره، اما مثلا همین Call of Duty جامعه آماریشون اکثر مردان هستند.

در مورد لست 2 هم همین نظریات رو صادر میکردن و حتی در مورد روند داستان هم کارگردان رو داشتن زیر گیوتین میبردن ولی آخرش چی شد؟یا در مورد سریال لست، نتیجه چی شد؟ پس بی زحمت فقط فکر جیب خودتون باشید و نگران جیب و سلایق بقیه نباشید.عین این عزیز دل که بی پرده حرف میزنه و تنفرش رو پنهان نمیکنه شماها هم لازم نیست پشت ووک و کچل و زشت قایم بشید

خب دقیقا در تکمیل نظرت مشکل اینه که این بازی فقط برای اون 50 درصد آمریکا ساخته نمیشه و تو کل دنیا قراره که فروش بره.
خیلی جاها این نسبت حتی 5 درصد هم ممکنه نباشه ولی اینکه شما بخوای بر اساس یه سلیقه حداکثر 50 درصدی ملت تو آمریکا (که این خودش جای بحث داره) این انتظار رو داشته باشی که کل دنیا قبولش کنن اگه توقع اشتباهی نباشه ولی قطعا عجیب میتونه باشه.

این مثل این میمونه که ما اینجا تو ایران یه فرقه/مذهب/دین یا همچین چیزی ولی جدید رو اختراع کنیم و براش کلی ویژگی خوب و انسانی لیست کنیم و انتظار داشته باشیم که اونور دنیا هم به این ارزشهای ما احترام بزارن.

البته این واقعا ربطی به Intergalactic نداره ها ، ما از بازی تا حالا فقط یه کله کچل دیدیم.
حرفم پیرو بحث کلی این روزهای صنعت گیم بود.

============
تو همون لینکی که دادی فکر کنم هدفت دیده شدن این ویدئو بود:

View attachment 360090

نگاه این دسته اینه که فقط احترام گذاشتن کافی نیست ، شما باید عقاید ما رو بپذیری که رستگار بشی.
فکر کن یه مسلمون/مسیحی و... بیاد اینطور دینش رو تبلیغ کنه و شما که دافعه میگیری رو محکوم کنه که چرا دینم رو قبول نمیکنی؟
دین من که همش خوبی و زیباییه!
حالا اف میشه ولی برداشت من این بود که میگه محترم شمردنشون حق و حقوق مساوی قائل شدن براشون رو باید گرامی بداریم و اینا... راستش برداشت من اینه... واقعا به نظرم این حرفش مثبته و از دید من قابل تقدیر،

اره دیگه کلا دیدم تو توییتر دارند این رو شیر میکنند و میگن کرکتر بازی جدید ناتی ووک هست و فولان...

در مورد استدلالت هم به نظرم باگ داره راستش، مثلا خب پس چون میلیارد ها نفر (فکت) با فرهنگ اسلحه بازی و گنگستری امریکا مشکل دارند و میتونند و اصن باید مجز مخاطب بازی هم در نظر گرفته بشند حداقل جز مخاطب هدف یعنی "همه" همونطور که میگی،

پس گرند دفت اتو باید تغییر بنیادین کنه؟ اسلحه حذف شه؟ یا اصن حذف نه؛ ایا اون میلیارد ها نفر باید صبح تا شب رو مخ ما چند صد میلیون موافق فرهنگ امریکایی اسلحه در جی تی ای، برند که چرا بازی شما پر از خین و خین ریزیه؟

اسلحه برای خیلی ها، به شدت مهم تر و سخت تر از گرایش و هویت جنسی برای شماست مثلا؛ چرا اونا حق ندارن اعتراض کنند؟

چرا این فرمول به "همه" و همه چیز نباید تعمیم پیدا کنه و کلا بشه همه چیز رو زیر سوال برد؟

چرا فقط ترنس ها و این چیز ها؟ اگه بریدن پستان قصابیه (جردن پیترسون) چرا بریدن دست و پا با شمشیر و قمه و هدشات کردن قصابی نیست؟

چرا اون همه "فساد" در گرند دفت اتو نباید حذف شه؟ چرا همه بازی ها خشونشون گوگولی و پلنت ورسس زامبی طور نباید باشه؟

چرا؟ به من بگو چرا :D

ربط که میدونم دارن
ولی سرچ کردم نوشته بودن لازم نیست دو شماره قبلیو بازی کرد
اون دو تای اولم خیلی دیگه قدیمی شدن برای اوایل نسل هفتن
بهترین کار اینه ریمیکشون رو به فکر باشن بعدا بدن
یکشو راستیتش همون زمان یکم بازی کردم گیم پلیش خیلی بد قلق بود اصلا ارتباط نگرفتم
چیزی که شنیدم ۲ش حالا خیلی بهتر بوده گویا
۳ هم زیاد ازش دیدم شباهتی به اون ۱ نداره
نکته جالب برای من این هستش که گیم پلی ویچر 1 از 2 و 3 بیشتر دوست دارم مخلوطی از گیم پلی هک اند اسلشهای مثل دیابلو که سعی کرده اکشن باشه بیشتر .اون حالتی که هنگام مبارزات باید حتما زمان دقیقی دکمه ماوس فشار بدی تا ضربات کومبو مانند به وجود بیاد همین طور باید مثل سری nioh با توجه به موقعیت و سایر موجودات و انسانها نحوه استفاده شمشیرها رو تغییر میدادی.اتفاقا برای من گیم پلی 2 زیاد جذاب نبود باز ویچر 3 از نظر مبارزات بهتر از 2 هستش ولی خوب از نظر گرافیکی گرافیک 2 خیلی خیلی بهتر از یک هستش.نسخه اول با استفاده از موتور گرافیکی قدیمی بایور ساخته شده بود .ت ااونجایی یادمه قرار بود ویچر یک توسط تیم خارج از سی دی پروجکت ریمیک بشه ولی فعلا هیچ خبری ازش نیست.از نظر داستان در ماموریت فرعی و بعضی از ماموریت های اصلی ارتباطات مهمی بین ویچر 3 و 2 هست البته اشارات و ماموریتهای هم که مرتبط با ویچر 1 هست وجود داره

داداش لست ۱ فکر کنم ۳۰ میلیون فروخت
لست ۲ نصف اون یعنی حدود ۱۵ میلیون.

تازه لست آو آس یه آی پی بسیار محبوب و پر طرفدارم بوده و هست.
قطعا یه Sequel باید بیشتر بفروشه، چون فن بیس جمع کرده.
حالا علت این فروش کم رو همه میدونیم چی بوده! همین فروش کم هم باعث شد دیگه ادامه اش رو نسازن! وگرنه جا داشت که حداقل نسخه ۳ رو هم بسازن.
بعد الان اومدن به آی پی جدید ساختن که از لست ۲ هم بدتره توی همون زمینه هایی که میدونیم.
حالا قراره چن میلیون بفروشه؟
View attachment 360099

خدایی این چیه الان؟ من چرا باید بازی ای رو بخرم که این کاراکتر اصلیشه؟
چون ناتی داگه فقط؟
یادته اون اوایل میگفتن دلست اف اس 2 رو تحویل میگیرن چون ووکه؟

الان میگین تحویل گرفته نمیشه چون ووکه :D

میگم confirmation bias برای همینه دیگه...

والا من ایشون رو رو هوا میخرم :D

• Like
Reactions: delta05

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or