نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
بازی آشغال، آشغاله و اتفاقا اینوری و اونوری هم نداره.
خب این نظر شماست ، انتظار داری همه بعد از این کامنتت بگن Astro آشغاله؟

شما اول بشین بازیهایی که ازش دفاع میکنی رو یه دور بازی کن و ویدئوی واکترو ازشون نبین و بعد بیا از اونها علیه Astro دفاع کن.
رسما خودت داری میگی هیچکدوم رو تجربه نکردی ، این چه جورشه؟ :))

پیرو پست قبلیم تو پس شانس آوردی Astro بود.
اگه نبود و Balatro اول میشد که رسما خودکشی میکردی.
میکردی واقعا؟
یا چون انحصاری سونی نبود خیلی برات مهم نبود؟:D
============

ولی این رو بدون وقتی که یه بازی نامزد Goty میشه قطعا سطح استاندارد خیلی بالایی رو تو اکثر زمینه ها داره ، Goty بشه که دیگه بدتر.

نظرت رو گفتی که آشغاله ، نکاتی هم که گفتی هیچ پایه و دلیل علمی و فنی نداره و فقط نظرته.
اینکه این بحث رو ادامه بدی به نظرم فقط خودزنیه و داری سطح خودت رو پایین میاری.

درد شما فن های سونی اینجاست که توانایی تحمل این که تیم آسوبی یه بازی چرت ساخته رو ندارین. غیر از اینه؟
حتی فاینال که فعلا بازی خودتونه هم ازش دفاعی ندارید که بکنید! چون هرچی سونی بده خوبه. حالا فرض کن آسترو نبود الان عمود خیمه تون فاینال بود
قبول کنین بازی بیخود بی جهت و بی مصرفیه.
عه چرا دوربین برگشت؟!

22f413_24asd3.jpg

----------

آخه برادر من، یه جوری صحبت می‌کنی که انگار کل عالم فهمیدن Astro Bot آشغاله و فقط یه مشت سونی‌فن هستن که دارن الکی ازش دفاع می‌کنن! :دی
بازی یکی از بالاترین میانگین‌های این سال‌ها رو گرفت، بین خود فرست‌پارتی‌های سونی بیشترین تعداد امتیاز کامل رو به دست آورد، جایزه سال رو هم که از TGA گرفت، خوشبختانه خبری از زن ماهیچه‌ای کچل زشت سیاه‌پوست هم توش نیست که بگیم فلان سازمان مخوف صهیـونیستی رسانه‌ها رو مجبور کرده که بازی رو تحویل بگیرن.
خب توی همچین شرایطی که تک‌تک بخش‌های صنعت بازی نظرشون اینه که کیفیت Astro Bot به شدت بالاست و شما تا این حد ازش نفرت داری، شاید مشکل از شما باشه. البته مشکل که نمی‌شه گفت، چون به هر حال سلیقه‌ها متفاوته و قرار نیست کل جمعیت دنیا از همه چیز خوششون بیاد. ولی دیگه انقدر عصبانیت و شفاف‌سازی در مورد زباله بودن Astro Bot هم خیلی عجیبه! :دی

سالهاست این اکانت خودمه. منو با کی یکی گرفتی؟
هم فاینال 7 ریمیک رو بازی کردم(کرکی و بزودی میخوام همراه با ریبرث تو باندل استیمش بگیرمش اوریج) و متافور هم مدتهاست منتظرش بودم و البته بازم منتظر تخفیفشم(و یکی از دوستام هم ریویوشو رفته و بیشتر از اینا مشتاقشم شدم، منتهی از سابقه اتلوس با نسخه کامل دادن بازیاش کمی میترسم و ترجیح میدم یکمی صبور باشم کاملشو توی تخفیفات بگیرم). و این آستروبات هم همون ویدیو پلات کردنش کاملا کافی بود. تروفی برای صعود از سفینه پلی 5 :D دقیقا کامل دیدمش. دیدم چندین سیاره مختلف داره و حتی میدونم جین ساکای هم مخفیه و بامزه است پیدا کردنش، اما در نهایت آشغاله. میخواین قبولش کنین میخواین نکنین و مطلقا برام مهم نیست که بخواین قبولش کنین یا نکنین. بازی آشغال، آشغاله و اتفاقا اینوری و اونوری هم نداره.

من حس نمی کنم آستروبات بازی ای باشه که با دیدنش بشه تشخیص داد آشغاله یا نه
حالا شاید بشه گفت مثلاً من تریلرای بازی رو دیدم حال نکردم
ولی واقعا نمیشه بهش از این زاویه لقب آشغال چسبوند

جف کیلی اول مراسم کِن کوتاراگی ( پدر پلی استیشن ) رو نام برد بعد کوتاراگی بلند شد بره رو استیج, نزاشتن!!!:o:o
WTF!?!?
عه راست میگی ، WTF ؟؟؟
بنده خدا مثل اینکه دیگه خیلی پدر شده:D
خیلی ضایع بود:))

این کامنت های جدید و عجیب یه سری از دوستان اینجا من یاد دوران قدیم بازیسنتر انداخت. اون موقع ها که همه پیرمرد نبودن و کامنت های این مدلی زیاد بود:D دوود ریلکس باش یه نگاه به قیافه این رباتی که داری بهش هیت میدی بنداز، دلت میاد؟ :D

عه چرا دوربین برگشت؟!

591513_24asd3.jpg

----------

آخه برادر من، یه جوری صحبت می‌کنی که انگار کل عالم فهمیدن Astro Bot آشغاله و فقط یه مشت سونی‌فن هستن که دارن الکی ازش دفاع می‌کنن! :دی
بازی یکی از بالاترین میانگین‌های این سال‌ها رو گرفت، بین خود فرست‌پارتی‌های سونی بیشترین تعداد امتیاز کامل رو به دست آورد، جایزه سال رو هم که از TGA گرفت، خوشبختانه خبری از زن ماهیچه‌ای کچل زشت سیاه‌پوست هم توش نیست که بگیم فلان سازمان مخوف صهیـونیستی رسانه‌ها رو مجبور کرده که بازی رو تحویل بگیرن.
خب توی همچین شرایطی که تک‌تک بخش‌های صنعت بازی نظرشون اینه که کیفیت Astro Bot به شدت بالاست و شما تا این حد ازش نفرت داری، شاید مشکل از شما باشه. البته مشکل که نمی‌شه گفت، چون به هر حال سلیقه‌ها متفاوته و قرار نیست کل جمعیت دنیا از همه چیز خوششون بیاد. ولی دیگه انقدر عصبانیت و شفاف‌سازی در مورد زباله بودن Astro Bot هم خیلی عجیبه! :دی
خب هست! ایگنور کردن سه تا بازی بزرگ با چیزی که رپورتاژ آگهی خود کنسول سونیه برنده شده. متاش 10 میلیون هم باشه هنوزم منطقی نمی بینم. نفرت شدیدی که از این دارم از هیچ بازی سونی نداشتم و ندارم. هیچ منطقی نمی بینم زحمات اتلوس و اسکور و گیم ساینس نادیده گرفته بشه به خاطر یه مسخره بازی رپورتاژی
خب این نظر شماست ، انتظار داری همه بعد از این کامنتت بگن Astro آشغاله؟

شما اول بشین بازیهایی که ازش دفاع میکنی رو یه دور بازی کن و ویدئوی واکترو ازشون نبین و بعد بیا از اونها علیه Astro دفاع کن.
رسما خودت داری میگی هیچکدوم رو تجربه نکردی ، این چه جورشه؟ :))

پیرو پست قبلیم تو پس شانس آوردی Astro بود.
اگه نبود و Balatro اول میشد که رسما خودکشی میکردی.
میکردی واقعا؟
یا چون انحصاری سونی نبود خیلی برات مهم نبود؟:D
============

ولی این رو بدون وقتی که یه بازی نامزد Goty میشه قطعا سطح استاندارد خیلی بالایی رو تو اکثر زمینه ها داره ، Goty بشه که دیگه بدتر.

نظرت رو گفتی که آشغاله ، نکاتی هم که گفتی هیچ پایه و دلیل علمی و فنی نداره و فقط نظرته.
اینکه این بحث رو ادامه بدی به نظرم فقط خودزنیه و داری سطح خودت رو پایین میاری.
گفتم که 7 ریمیک رو بازی کردم کرکی(حالا هم میخوام کنار باندل دوتایی این و ریبرث اصل هم بگیرمش). و فقط هم از این آشغال بی مثال ویدیو پلاتینیوم دیدم. اصولا اهل واکترو نیستم. حتی اهل تریلر هم نیستم! به اون شدت.
بالاتارو میشد همین واکنش رو میدادم. دقیقا به همین شدت. تنها تفاوتش اینه اینو از آسترو هم بهتر میدونم :دی از آسترو به حدی متنفرم که هیچ حدی براش قائل نیستم.
آره خیلی استاندارد بالایی داره آسترو. مثلا در یه دنیا میای و شکل کریتوس میشی تو یه محیط یخی. وای چقدر تاثیرگذاره!
یا بازی یه ربات ها رو پشت ماشین گاچای درون بازی قایم کرده که یعنی رسما باید بشینی فارم کنی چون بعضیاشون دراپ ریت خیلی پایینی دارند(این تو پلی روم هم شدیدا به فحش کشیده شد).
برای من سطح من پیش یه سری نوبادی پشت کیبورد(منم نوبادی پشت کیبوردم) مطلقا اهمیتی نداره. حرف خودمو میزنم. دوستش داشته باشین یا بدتون بیاد، اهمیتی نداره. حرف خودمو میزنم نظر خودمو میگم. عین برادر امیروان که هربار میاد مسخره و آزار و اذیت میکنه و کسیم کاری به کارش نداره.

البته ویچر 3 هم ربط داستانی داره به ویچر 1 و مخصوصا 2
ربط که میدونم دارن
ولی سرچ کردم نوشته بودن لازم نیست دو شماره قبلیو بازی کرد
اون دو تای اولم خیلی دیگه قدیمی شدن برای اوایل نسل هفتن
بهترین کار اینه ریمیکشون رو به فکر باشن بعدا بدن
یکشو راستیتش همون زمان یکم بازی کردم گیم پلیش خیلی بد قلق بود اصلا ارتباط نگرفتم
چیزی که شنیدم ۲ش حالا خیلی بهتر بوده گویا
۳ هم زیاد ازش دیدم شباهتی به اون ۱ نداره

• Like
Reactions: Dante _Sparda
عه راست میگی ، WTF ؟؟؟
بنده خدا مثل اینکه دیگه خیلی پدر شده:D
خیلی ضایع بود:))
یکی باید یه پس گردنی بزنه به این جف کیلی. پارسال هم هر کی میرفت رو استیج براش رو مانیتور مینوشتن Please Wrap It Up
صدای همه در اومده بود.

• Like
Reactions: m.d.makan
من حس نمی کنم آستروبات بازی ای باشه که با دیدنش بشه تشخیص داد آشغاله یا نه
حالا شاید بشه گفت مثلاً من تریلرای بازی رو دیدم حال نکردم
ولی واقعا نمیشه بهش از این زاویه لقب آشغال چسبوند
جوریم نیست که بگی ویدیوهای پلاتینیوم بازی هیچی از بازی نشون نمیدن.
تو همین لینکی که دادم تو سه ربع یه ویدیوی واقعا کامل از بازیه و بازی پلات شده و کل بخشای بازیو رفته.
این بازی مطلقا اصلا در سطح و اندازه ای نبوده و نیست که بیاد نامزد گوتی باشه. بامزه است؟ باشه. نوستالژیه؟ خیلیم عالی. ولی درنهایت رپورتاژ آگهی و شوکیس خود کنسوله. بازی خودشو جدی نمیگیره خیلیم عالی! اما در این سطح از کیفیت نیست که بشه گوتی.
دوستان حس میکنند نظر من افراطیه. خب باشه. نظر من اینه و یه درصدم ازش عقب نمیشینم.

منم Astro Bot بازی نکردم، این دوستمون گفت سه ربعه تموم میشه کنجکاو شدم و...:
IMG_8508.jpeg
انگار حکایت همون عزیزیه که همینجا یه ساعت دث استرندینگ بازی کرده بود نسخه شو پیچیده بود:دی
اسپید رانه چیه... اونم که قضیه ش فرق داره
من که هیچ وقت دنبال کشتن لذت بازی با تخته گاز رفتنش نبودم بشخصه.

در کل مگه اینکه اینهمه مرجع دیوونه باشن.
دیگه بین متافور و فاینال و این سلیقه ای بود و خب انتخابشونم گزینه فان و خلاقانه بود.
تنها ایراد که بهشون میشه گرفت اینه اومدن این بازی کارتیه رو ببرن بالا که بگن مثلا به بازی ایندی اهمیت میدن
وگرنه امسال کامل اوکی بود

• Like
Reactions: SiminSecret
یکی باید یه پس گردنی بزنه به این جف کیلی. پارسال هم هر کی میرفت رو استیج براش رو مانیتور مینوشتن Please Wrap It Up
صدای همه در اومده بود.
اما خب انصافا چرا داشت میرفت روی سن؟
جف فقط داشت افراد مهم رو معرفی میکرد.

برای بنده خدا مثل اینکه از قبل توضیح نداده بودن یا مترجم نداشتن که بهش توضیح بده.
از شانس بدش نفر اول هم بود نتونست شرایط رو تجزیه تحلیل کنه :D

هیچی بامبول جدید هم پیدا شد،

دیگه چون رو میشه بلاخره به زودی میترکه حتما، میذارم وگرنه که حاشیه است و انتشارش اشتباه،

بازی داره از حاشیه ضربه میخوره...

shit واقعا از این فضای سیاست زده.... هرچند به نظرم اینا نشون دهنده انسانیتش هست...

هیچی بامبول جدید هم پیدا شد،

دیگه چون رو میشه بلاخره به زودی میترکه حتما، میذارم وگرنه که حاشیه است و انتشارش اشتباه،

بازی داره از حاشیه ضربه میخوره...

وقتى آدم مشكل دار دور خودت جمع ميكنى و خودتم اونورى غش ميكنى طبيعيه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or