Multi Platform The First Descendant

سازنده
NEXON
ناشر
NEXON
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام بر بازی سنتری های عزیز.
یه بازی معرفی شده به اسم The First Descendant که ظاهرا قراره روی همه پلتفرم ها عرضه بشه.فری هم هستش.این یه بازی سوم شخص لوتر شوتر و اکشن آر پی جی هستش مثل بازیهای Warframe و Destiny 2 .به شخصه خیلی منتظر عرضه بازی هستم و امیدوارم که بازی ف ی ل ت ر و یا تحریم نباشه تا همه طرفداران این سبک بتونن از این بازی جدید لذت ببرن.فعلا تاریخ دقیقی برای عرضه اعلام نشده ولی شاید اواخر 2022 یا اوایل 2023 برای کنسول ها عرضه بشه.
این هم تریلر رسمی بازی

آخرین ویرایش:
اول یه دور نرمال رو تموم کن کامل، شانس دراپ شدن از امورفس هایی که از هارد میگیری خیلی بیشتر در میاد تا نرمالا ( مثلا یه تیکه از التیمیت لپیک رو من میخواستم امورفس نرمال دراپش 3% یا 6% بود، اون ور 20%...) ارزششو نداره الان، سعی کن Sharen هم تو برنامه ساختنت باشه تو آینده ی نزدیک برای امورفس فارم کردن خیلی مهمه به نظرم

در مورد کرش اگه روی استیم هستی و 16 گیگ رم داری ممکنه از اون باشه (مخصوصا DDR3 یا اوایل DDR4) چون مصرف رم این گیم خیلی بالاعه و همون 15 گیگ رو راحت میخوره حتی روی پایین ترین تنظیمات، خیلیا مشکل stutter و کرش دارن باهاش به خاطر همین موضوع، تا جایی که امکان داره برات همه برنامه های غیر ضروری بک گراند رو ببند موقع پلی کردن..

اگه 32 گیگ داری یا روی کنسول هستی که نادیده بگیر این حرفامو :D

من همینطوری وی پی ان v2*ray روشن میکنم میرم تو بازی با برنامه ی nekoray و حالت system proxy
تاثیری روی پینگ اینا نداره
رو pc ام 24!گیگم!
کرش رو حل کردم بعد 2 ساعت :D منتها دیگه تایم آپ شدم نمیوتونم زیاد بازی کنم باشه برا فردا :-"
(کرش رو اولین بار که بازی رو باز کرده بودم داشتم که از نت فهمیدم یک کد زده بودم مربوط به مشکلات انریل انجین بود ! اون بود! حالا یکبار ری استارت کردم pc رو کد رو پاکیدم اجرا کردم دوبار کد رو رو لانچر زدم ok شد)
شارن رو گرفتم واسه اون تاورا گرفتم وقتی هم که بازش کردم دیگه تاورهای کینگ استون راحت با گان میترکوندم! ( واسه اون گرفتم!از یوتیوب دیده بودم:-")

• Like
Reactions: drak
بانی و شارن و انزو رو حتما باید داشته باشین.بانی برای وید شارد.انزو برای فارم متریال کاتالیست و انرژی اکتیویتور و شارن برای فارم استراتژیک اوتپست.بلیر یا لپیک هم بگیرید بد نیست برای وید شارد.
راستی بعد از آپدیت دیروز باسهای وید شارد خیلی آسون شدن راحت میشه وان شاتشون کرد.

• Like
Reactions: drak
خب امروز 15 ثانیه از تریلیری که قرار بود توی کنفرانس xbox پخش بشه رو دادن بیرون و بعد کله تریلر لیک شد نکسان هم اومد خودش تریلیره رسمی رو منتشر کرد و در یک کلام شاهکار بود خودتون ببینید

فقط لعنت به این زمان بندی سیزن 1 قراره 29 اگست بیاد اکسپنشن جدید wow هم 22 اگست میاد چجوری باید مدیریت کنم اینو اخه

خب امروز 15 ثانیه از تریلیری که قرار بود توی کنفرانس xbox پخش بشه رو دادن بیرون و بعد کله تریلر لیک شد نکسان هم اومد خودش تریلیره رسمی رو منتشر کرد و در یک کلام شاهکار بود خودتون ببینید

فقط لعنت به این زمان بندی سیزن 1 قراره 29 اگست بیاد اکسپنشن جدید wow هم 22 اگست میاد چجوری باید مدیریت کنم اینو اخه
کاملا درکت میکنم.خیلی سخته بین دوراهی.جفتشون هم بازیهای فول تایم هستن.از فول هم یه چیزی اونورتر.

• Like
Reactions: Kaiki
کاملا درکت میکنم.خیلی سخته بین دوراهی.جفتشون هم بازیهای فول تایم هستن.از فول هم یه چیزی اونورتر.
دقیقا wow اولش که میاد واقعا پاره میکنه یکم که بگذره میشه فقط هفتگی 8 تا دانجن زد چندتا باس رید زد و صبر کرد برای ویکلی ریوارد و کلا کژوال بازی کرد و دنبال پوش دادن اسکور و پروگرس توی رید نبود ولی اون اول اکسپنشن خیلی باید وقت گذاشت tfd هم اینجور که معموله سیزن 1ش قراره وقت گیر باشه التیمیت فرینا ویپن جدید دانجن جدید باس جدید دیسندنت جدید خلاصه سرویسم الان تنها کاری که از دستم برمیاد اینه توی این چند روزه باقی مونده به اومدن wow هرچی میتونم فارم کنم و از 22 اگست تا 29 24/7 wow بازی کنم تا شاید وقتی سیزن 1 tfd اومد وقت برای جفتشون داشته باشم

فعلا دارم ویپن EL مکس میکنم بعد از این دیگه میرم برای ویپن ها و دیسندنتای که هنوز نساختم فعلا از همین التیمیت ها و ویپن های که دارم راضی ام و چیزیو بیلد نمیکنم

ی نکته ی بگم من ی fomoی عجیبی نسبت به ویپن ها پیدا کرده بودم و هی میخواستم هرچی ویپن تاپ هست رو فول بیلد کنم ولی به این نتیجه رسیدم کاملا اشتباهه اینکار، اگه مثلا میبینید فلان ویپن خیلی خوبه و همه دارن بیلدش میکنن اول ببینین اصلا بدرد شمام میخوره یا نه مثلا من خودم هی میگفتم الان باید secret garden رو مکس کنم و 9 تا کاتالیست روش بزنم چون بیشترین dps بازیو داره بعد دیدم این دیسندنتای که من دارم و مینم هستن هیچکدوم نمیتونن از پسیوش استفاده کنن و بدون پسیوش SG عملا ی وپن اوکی حساب میشه که از خیلی از ویپنای دیگه دمییج کمتری میده پس چه کاریه کله وقتمو بذارم روش بعدا اگر دیسندنتی ساختم و خواستم مینش کنم که این وپن منسابش بود اون موقع میرم برای فارمش فعلا فقط 40ش میکنم که مستریشو بگیرم

• Cool
Reactions: hadi_gamer
دقیقا wow اولش که میاد واقعا پاره میکنه یکم که بگذره میشه فقط هفتگی 8 تا دانجن زد چندتا باس رید زد و صبر کرد برای ویکلی ریوارد و کلا کژوال بازی کرد و دنبال پوش دادن اسکور و پروگرس توی رید نبود ولی اون اول اکسپنشن خیلی باید وقت گذاشت tfd هم اینجور که معموله سیزن 1ش قراره وقت گیر باشه التیمیت فرینا ویپن جدید دانجن جدید باس جدید دیسندنت جدید خلاصه سرویسم الان تنها کاری که از دستم برمیاد اینه توی این چند روزه باقی مونده به اومدن wow هرچی میتونم فارم کنم و از 22 اگست تا 29 24/7 wow بازی کنم تا شاید وقتی سیزن 1 tfd اومد وقت برای جفتشون داشته باشم

فعلا دارم ویپن EL مکس میکنم بعد از این دیگه میرم برای ویپن ها و دیسندنتای که هنوز نساختم فعلا از همین التیمیت ها و ویپن های که دارم راضی ام و چیزیو بیلد نمیکنم

ی نکته ی بگم من ی fomoی عجیبی نسبت به ویپن ها پیدا کرده بودم و هی میخواستم هرچی ویپن تاپ هست رو فول بیلد کنم ولی به این نتیجه رسیدم کاملا اشتباهه اینکار، اگه مثلا میبینید فلان ویپن خیلی خوبه و همه دارن بیلدش میکنن اول ببینین اصلا بدرد شمام میخوره یا نه مثلا من خودم هی میگفتم الان باید secret garden رو مکس کنم و 9 تا کاتالیست روش بزنم چون بیشترین dps بازیو داره بعد دیدم این دیسندنتای که من دارم و مینم هستن هیچکدوم نمیتونن از پسیوش استفاده کنن و بدون پسیوش SG عملا ی وپن اوکی حساب میشه که از خیلی از ویپنای دیگه دمییج کمتری میده پس چه کاریه کله وقتمو بذارم روش بعدا اگر دیسندنتی ساختم و خواستم مینش کنم که این وپن منسابش بود اون موقع میرم برای فارمش فعلا فقط 40ش میکنم که مستریشو بگیرم
اتفاقا من سیکرت گاردن رو مکس کردم خیلی خوبه برای من.ویسا و بلیر جفتشون ازش استفاده میکنن.آلتیمیت بانی هم فارمش تموم شد.گذاشتم ساخته شه.🤩

• Like
اتفاقا من سیکرت گاردن رو مکس کردم خیلی خوبه برای من.ویسا و بلیر جفتشون ازش استفاده میکنن.آلتیمیت بانی هم فارمش تموم شد.گذاشتم ساخته شه.🤩
دقیقا سیکرت گاردن برای دیسندنتای که بتونین از پسیوش استفاده کنن یکی از بهترین وپن هاست مخصوصا پسیو دومش pest control پسیو اولش که ریسورسه زیاد مهم نیست
به به مبارکه

• Love
Reactions: hadi_gamer
کایکی بیلد بانیت رو میذاری
بیلد باس و اینفلتریشن اوپریشن:
Screenshot (316).png
برای دانجن ها اون dangerous ambush رو با mp colletor عوض کن
-----------------------------------------
بیلد ترش مابینگ و فارم کانتنتای راحت:
Screenshot (317).png
برای این بیلد باید کامل فوکس کنی روی مکس شیلد و کامپوننتای مکس شیلد بذاری(بیلده low life)

امروز داشتم با دوتا بانی دانجن میزدم اینا هم کلا داشتن جارو میکردن دانجن رو منم فقط راه میرفتم و بسی لذت میبردم.وسطاش emote نشستن رو زدم و نشستم زمین اینا هم داشتن میزدن یهو یکیشون اومد بالا سرم و نوشت reported.من واقعا اینجوری بودم 😳.واقعا چرا آخه.bro wtf
واقعا زیر ۱۲ سال نباید راه بدن تو بازی.

• Like
امروز داشتم با دوتا بانی دانجن میزدم اینا هم کلا داشتن جارو میکردن دانجن رو منم فقط راه میرفتم و بسی لذت میبردم.وسطاش emote نشستن رو زدم و نشستم زمین اینا هم داشتن میزدن یهو یکیشون اومد بالا سرم و نوشت reported.من واقعا اینجوری بودم 😳.واقعا چرا آخه.bro wtf
واقعا زیر ۱۲ سال نباید راه بدن تو بازی.
ی عده ی کلا وسط همه چی afk میکنن فک میکنن بقیه نوکرشونن طرف حتی وسط اینترسپت بتل هم میره afk اینه ک کلا کامیونیتی حساس شده روی این موضوع اینام فک کردن تو afk هستی اشتباه برداشت کردن اهمیت نده، درکل کلا کامیونیتی بازی از همه نظر خیلی داغونه اگه ببینی راجبه چه چیزای دارن نق میزنن خندت میگیره به اینا باشه میخوان بشه بازیو 0 تا 100شو توی ی روز تموم کرد با ی بازی داستان محور که صرفا کو اپ هم داره اشتباه گرفتن
------------------------------
enduring legacy هم کامل بیلد کردم الانم 3/4 شده و کپی اخرشم داره ساخته میشه، من اینطور نبوده که همه وپنارو یا وپنای زیادی بیلد کرده باشم ولی توی همینای که ساختم و مکس کردم فان ترینش همین EL بوده برام خیلی دوسش دارم همه جا کاربرد داره
Screenshot (325).png

آخرین ویرایش:
ی عده ی کلا وسط همه چی afk میکنن فک میکنن بقیه نوکرشونن طرف حتی وسط اینترسپت بتل هم میره afk اینه ک کلا کامیونیتی حساس شده روی این موضوع اینام فک کردن تو afk هستی اشتباه برداشت کردن اهمیت نده، درکل کلا کامیونیتی بازی از همه نظر خیلی داغونه اگه ببینی راجبه چه چیزای دارن نق میزنن خندت میگیره به اینا باشه میخوان بشه بازیو 0 تا 100شو توی ی روز تموم کرد با ی بازی داستان محور که صرفا کو اپ هم داره اشتباه گرفتن
------------------------------
enduring legacy هم کامل بیلد کردم الانم 3/4 شده و کپی اخرشم داره ساخته میشه، من اینطور نبوده که همه وپنارو یا وپنای زیادی بیلد کرده باشم ولی توی همینای که ساختم و مکس کردم فان ترینش همین EL بوده برام خیلی دوسش دارم همه جا کاربرد داره
View attachment 346924
آره El باحاله.منم باید مکسش کنم.

• Like
بیلد باس و اینفلتریشن اوپریشن:
View attachment 346895
برای دانجن ها اون dangerous ambush رو با mp colletor عوض کن
-----------------------------------------
بیلد ترش مابینگ و فارم کانتنتای راحت:
View attachment 346896
برای این بیلد باید کامل فوکس کنی روی مکس شیلد و کامپوننتای مکس شیلد بذاری(بیلده low life)
راستی راکتور و کامپوننت چی بذارم؟

راستی راکتور و کامپوننت چی بذارم؟
این دوتا بیلدی که دادم اگه دقیق همینو بری up time اسکیل 3 تقریبا 100% هستش پس نه دوریشن نه کول داون روی ری اکتور نیاز نیست بهترینش اسکیل دمیج تو کلوسوس و اسکیل کریت دمیج هست یا اسکیل کیریت ریت و کیریت دمیج
برای کامپوننت اگر ست slayer رو بتونی رول های خوب روش بگیری بهترینه اگر نه دوتا ست از annihilation بذار بقیه دوتای دیگه هم هرچی استت بهتر داد
برای بیلد bionic هم کلا مهم نیست فقط مکس شیل و شیلد ریکاوری مودیفایر و شیلد ریکاوری وقتی توی کامبت نیستی داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or