The Evil Within | PC

therethere1-859x1024-503x600.jpg

Developer : Tango Gamesworks
Publisher : Bethesda

Genre :Survival Horror
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / Xbox One / PS4
Release Date : 14 October 2014
(22 مهر 1393)

سرانجام دقایقی پیش، عنوان جدید خالق سری موفق Resident Evil، شینجی میکامی با نام The Evil Within معرفی شد.

این عنوان که تحت رمز Project Zwei در دست ساخت بوده است، در سبک Survival Horror خواهد بود و به گفته میکامی، وی پس از مدت ها برای ساخت یک عنوان ترسناک خالص به میادین بازگشته است.
همچنین طراح محیط های عنوان موفق Resident Evil Remake نیز به عنوان طراح ارشد محیط ها در ساخت این بازی حضور خواهد داشت و میتوان انتظار طراحی بی نظیری از این عنوان داشت.

آپدیت 1:

• بازی با موتور گرافیکی شرکت Id Software یعنی Id Tech 5 ساخته خواهد شد.
  • داستان بازی در مورد کارآگاهی به نام Sebastian خواهد بود که ضمن دنبال کردن یک قتل سریالی با همکاران خود، مورد حمله نیروهایی ناشناخته قرار میگیرد و همکاران وی تک تک مورد قتل واقع می‌شوند و خود نیز هوشیاری خود را از دست می‌دهد. پس از به هوش آمده در مکانی نا آشنا و عجیب، وی باید به دنبال فهمیدن حقایق، جستجوی خود را شروع کند.
  • منابع موجود در بازی همانند تیر، انرژی و ... به صورت محدود در بازی یافت می‌شوند.
  • معماهای سخت و چالش برانگیز در این عنوان حضور دارند.
  • به گفته میکامی، هوش مصنوعی دشمنان بالا خواهد بود و مقاومت در برابر آن ها سخت خواهد بود.

آپدیت 2:

• هیچ گونه رابط کاربری در بازی وجود ندارد. اشیا موجود در محیط شروع به روشن و خاموش شدن میکنند و شما رو از وجودشون آگاه میکنند.
  • افکت های صدا و موسیقی زیادی در بازی وجود ندارد. میکامی در قبال مسئله صدا گفته که صدا به عنوان یک سیگنال برای اعلام رویداد ها و اطلاعات استفاده خواهد شد.
  • دشمنانی در بازی وجود دارند که بازیکن قادر به دیدن آن ها نیست اما صدای آن ها قابل شنیدن است.
  • از عنصر رنگ خیلی کم استفاده شده و شاهد رنگ های گوناگون نخواهیم بود.
  • یکی از تله های مورد استفاده در بازی Nail Bomb خواهد بود که می‌توان آن را در پشت در ها و پنجره ها استفاده کرد.
  • بازی دارای یک صفحه موجودی دایره مانند برای سلاح ها و جعبه آیتم خواهد بود. همچنین به وسیله D-Pad میتونید به آیتم ها دسترسی سریع داشته باشید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
10 / 6

بازی ای نبود که پتانسیل تکرار داشته باشه برام . روند داستان در طول بازی زیادی گنگ بود . گرافیک و طراحی محیط ها خیلی خوب بود . باس فایت ها جالب نبود چندان ! تنوع دشمن ها خوب بود . از نظر تکنیکی هم که به نظرم وقتی " هدف گیری " میکردی ، دوربین زیادی میومد جلو و گاهی اوقات مشکلاتی رو ایجاد می کرد .

امیدوارم اثر بعدی تیم تنگو با همراهی اقای میکامی بهتر از این باشه . :)

داستانش گنگ بود یکم ولی ایدش جالب بود و یک چیز متفاوت با بقیه بازیهای ترسناک من اول خودمفکر میکردم این مخلوقات از جهنم اومدن و داستان بازی ماهیت علمی نداره و شیطانی هست حالا میفهمم که چقدر ایدش پیچیده و در عین حال نو آورانه هست. اگر چه بازی کاملا مبهم تموم شد ولی شاید DLC جولی کیدومن این ابهامات رو برطرف کنه.1

داستان The Evil Within

روبن ویکتوریانو متخلص به روویک یک بچه بود پدر روین مرد خیلی پولداری بود و صاحب بخش وسیعی از اراضی کریسمون سیتی بود. روبن از بچگی به جراحی علاقه داشت و این میل و علاقه منجر به آشنایی اون با دکتر جیمنز شد جمینز روبن رو تشویق به یاد گرفتن فنون و علوم جراحی کرد و علاقه اونو به این حرفه بیشتر میکرد اما در واقع برای روبن نقشه کشیده بود و میخواست تخقیقات و پژوهش های روبن رو به نام خودش منتشر کنه چون روبن در این حرفه خیلی پیشرفت کرده بود. یک روز روبن به همراه خواهرش لورا ویکتوریانو در حال بازی تو انبار غله بودند. اینطوری بگیم که پدر روبن عقاید مذهبی خواصی داشت به همین خاطر سعی داشت تا تعدادی از اهالی اون منطفه رو از زمین های خودش بیرون کنه اهالی روستا که از این کار ناراضی بودند سعی کردند تا اموال و دارایی های پدر روبن رو از بین ببرن و به همین خاطر انبار غله رو آتیش زدند در حالی که روبن و خواهرش لورا داخل اون در حال بازی کردن بودن. لورا با فداکاری جون روبن رو نجات داد و روبن زنده موند اما بدن و صورتش بد جوری سوخته بود به همین خاطر پدر روبن اونو برد تو زیرزمین عمارت تا مبادا کسی اونو با این وضع ببینه. تنفر و حس انتقام جویی از روستاییان تو روبن بیدار شده بود بعدا روبن فهمید پدرش تصمیم داره با سپردن اون به دست روستایی های عصبانی از دست روبن خلاص بشه. نه به خاطر اینکه صورت روبن سوخته بود احتمالا به خاطر یکسری عقاید و باور های مذهبی که به اونا اعتقاد داشت. بعد از این که روبن از این موضوع مطلع شد پدر و مادرشو کشت البته در مورد مادرش اشتباه فکر کرده بود مادرش عاشق روبن بود. روبن بدنهای بی جان پدر و مادرشو توی یکی از اتاق های عمارت پنهان کرده بود. زمانی که خانواده ی ویکتوریانو زنده بودند کمک های خیریه خودشون رو به بیمارستان دریغ نمیکردند. دکتر جمنز هم مدام از روبن در مورد انجام کمک های خیریه به بیمارستان سوال میکرد و اون تهدید کرده بود که اگه این کمک ها برای تامین احتیاجات مورد نیاز تحقیقشون بهش نرسه پرژه منقضی هست و به اون خاتمه میده. بعد از مدتی روبن جنازه پدر و مادرشو تو قایقی گذاشت و به طرف دریا رفت. بعد ها هم تمام دارایی های خانواده ی ویکتوریانو رو به ارث برد . زمان انتقام فرا رسیده بود روبن که حالا ثروت و حس کینه توزی پدرش رو هم به ارث برد بود با گرفتن و کشتن روستاییانی که لورا رو کشته بودن انتقام سختی از اونا گرفت. روین از اون از روستاییا به عنوان موش آزمایشگاهی استفاده میکرد و اعمال وحشتناکی رو روی بدن اونها انجام میداد روبن حتی انتقام خودش رو از اون عده از روستاییای مذهبی و خرافاتی که بره ها رو برای سگ نگهبان کلیسا قربانی میکردن و غذای اون سگ رو فراهم میکردن گرفت. روبن از دو تا بچه ی وقلو تازه متولد شده هم به عنوان تست سیستم STEM که ساخته بود استفاده کرد. دکتر جیمنز هم برای فراهم کردن مواد و مصالح مورد نیاز پروژه ها و تحقیقات روبن مردم دهکده رو میدزدید تا افکار اونا رو بوسیله ی STEM جمع آوری کنند.
خوب رووین که گفتین صورتش سوخته بود پس این قدرت ماورایی شو از کجا آورده؟ یعنی چه طوری تونست ی شهر از بین ببره؟

خوب رووین که گفتین صورتش سوخته بود پس این قدرت ماورایی شو از کجا آورده؟ یعنی چه طوری تونست ی شهر از بین ببره؟

شهر رو از بین نبرد که اینا همه افکار و خیالاتش چون به STEM وصل بودن. موجودات بازی هیچ کدوم واقعی نیستن . در واقع STEM سیستمی هست که پایه گذارش روییک بود علت اینکه رویک این سیستم رو بوجود اورد هنوز کاملا مشخص نیست شاید به خاطر انتقام از خواهرش بوده و شاید این جهان رو یک دنیای بی رحم و تاریک میدیده و میخواسته دنیایی که مد نظر خودشه رو بوجود بیاره. تو سستم STEM مغز های دو یا چند نفر به هم وصل میشن و از این طریف تمام احساسات خاطرات و افکار اون مغز ها به اشتراک گذاشته میشن روویک تو سیستم STEM از وان حموم به عنوان یک ترمینال استفاده کرد . گفته شده کسایی که به ایم سیستم وصل میشن بعضی وقت ها میل شدید به خودکشی پیدا میکنن یا میخوام تبدیل به یک هیولا بشن. قبل از این که این سیستم کامل بشه دکتر وارسلو افرادش روویک رو میکشن و از مغزش به عنوان مغز مرکزی و هسته ی STEM استفاده میکنند اگر چه به نظر میاد روییک با دنیایی که ساخته بود کاملا رابطه داشت و کنترل اونو بدست گرفت حتی بعد از مرگش ولی اونم نتونست توی استم شخصیت واقعی خودشو حفظ کنه و تبدیل به یک هیولا شد اما ظاهرا شخصیت قوی و پرداخته سباستین تونست بر استم غلبه کنه و روویک رو شکست بده یک معما اینجا هست که خو دکتر مارسلو چطور به STEM وصل شد؟ من فکر میکنم که جولی با سازمان مخفی در ارتباطه که هدفشون تست این سیستم روی افراد مختلف هست. به نظر من کل بازی از همون لحظه اول تو STEM بوده چون سباستین کانلی و جوزف همشون همون اول تو ماشین سردرد گرفتن ولی جولی کیدمن نه و رفتارش کاملا مشکوک بود. آخر بازی هم که مبهم تموم شد معلوم نبود اون لزلی بوده؟ یا اگه نبوده چطور پلیس ها ندیدنش سباستین همون آخر بازی هم سردرد گرفت که مشخص میشه هنوز به STEM وصل بوده.

درود.
بازی دیروز به دستم رسید و تونستم تا چپتر 2 برم، الان هم 1 چپتر دیگه رفتم. بدترین بازی از نظر فریم دهی و بهینه نبودن روی PC هست. یعنی از Watch Dogs هم یچی اونورتر :|
خیلی عجیبه مقدار تفاوت اینکه تمامی تنظیمات روی High باشه با همه روی low و Disabled باشه، فقط وفقط بین 5 - دیگه خیلی لطف کنه 15 فریمه که این یعنی فاجعه :| رزولیشن که اصلا هیچی.
آپدیت هم ریختم که اونم هیچی به هیچی.

1 ماه هم از عرضه ی بازی گذشت ظاهرا خبری از پچی که راه چاره باشه و درست کنه نیست.

ولی خب خود بازی، بیشتر جو محیط و گیم پلی شدم، از گیم پلیش خوشم میاد، همونطور که اکثر دوستان گفتن، خیلی شبیه Re4 هستش، انصافا گرافیک هنری بازی فوق العادست. خلاصه که خود بازی لذت بخشه ولی این مسائل فریم ریت عذاب آور می کنه :|

فقط خواهشا یکی از دوستان تا اینجا موارد داستانی و نکاتی که خود سباستین متوجه شده رو به گونه ای که تا جپتر 3 باشه و بعد از اون اسپویل نشه رو توضیح بده.
تو بازی که خیلی کم دیالوگ میگند، این ورق هایی که اینور اونور هست رو هم نخوندم.
یکی بی زحمت توضیح بده.
ممنون.

بهتره از نظر فریم دهی انتظار بالایی نداشته باشید چون همون طوری که بتسدا گفته این بازی برای 30 فریم و با نوار های سیاه بهینه سازی شده پس اگه ابر رایانه هم داشته باشید نمیتونه 60 فریم ثابت بده :wink:
من خودم با حداکثر تنظیمات 37 فریم تونستم بگیرم ولی خیلی کم پیش میاد که پایین 30 بیاد. سیستمم هم زیاد قوی نیست

آخرین ویرایش:
بازی را تموم کردم با اینکه بازی گنگ تموم شد ولی داستان جذاب و درگیر کننده ای داشت مخلوطی از فیلم متریکس و اینسپشن و...به هر حال منتظرم تو دی ال سی ابهامات داستان از بین بره
من فک میکنم لزلی همون روویک باشه با توجه ه به پایان بازی که نشون داد سباستین هنور تو استم هست شاید با یه استم تو در تو طرف بودیم و اینکه روویک کشته میشه هم یه برنامه از پیش تایین شده تو استم بوده

آخرین ویرایش:
بازی رو تموم کردم خعلی حال داد :dمخصوصا بازی از نظر هنری بیسته بیست.کلا اگه از مشکل فریم ریت بگذریم که در مراحل بالاتر انصافا کمتر میشه کلا بازی زیاد نقصی نداره! :x انتهای بازی هم با اون همه سوال هایی که باقی میمونه نشون میده که حتما دنباله داره بازی.پایان بازی هم امضای مخصوص آقای میکامی یعنی راکت لانچر تقدیم شد! البته کنارش یه مسلسل باحال هم داد.یه قسمت new game + هم اضافه کرد که فکر کنم مراحل بازی رو میشه دوباره رفت! کسی اطلاع داره بگه.
یه چند تا خاطره هم از بازی جمع کردم ببینید خالی از لطف نیست :d :

کسی ناخن گیر داره!!!
:d
GQcxh.jpg

فرش اصیل ایرانی!:d

ERxro.jpg

بافت های بازی عال هستن مخصوصا آجرها!!!

VgzMo.jpg

در طی مراحل قبل از رسیدن به هر غول یه سری علایم و نشانه و قاب عکس وجود داشت که نشون میداد الان میخواد یه بلایی سرت بیاد! :dولی یه قاب عکس مبهم دیدم که اصلا هیچ غولی با این مضمون پیدا نشد تو بازی! کسی میدونه جریان این قاب عکس چیه؟ یه حاج خانومه که چادر مشکی انداخته رو صورتش و بدنش:d

MhPza.jpg

آخرین ویرایش:
من مانیتورم 1024 به 1280 (یچی توو همین مایه‌ها) هست، واسه همین نوارهای سیاه به شدت آزاردهندست، در واقع فقط یه نوار باریک وسط تصویره که دارم بازی میکنم:/
از یه طرف همینجوریش توو جاهای تاریک، مخصوصا جایی که نمیشه اصلا چیزی دید مثله وقتی که توو محیط تاریک سمته دیوار میریم، انگار تصویر برفکی میشه، کلا گرافیک بدی دارم همینجوریش، اگه نوار سیاه رو بردارم چقدر تاثیر منفی داره روو گرافیک؟ اگه بردارم بعد دوباره برگردونم، دوباره برمیگرده به حالت اول؟ (حقیقتا نمیدونم اینا که گفتم مربوط به فریم ریت یا رزولوشن یا گرافیکه بازی، کلا فرقشونو نمیدونم:-/ )
ساعت ۴صبحه .. هدفون رو گوش، چپتر۱ تموم شد، التماس دعا:d

من مانیتورم 1024 به 1280 (یچی توو همین مایه‌ها) هست، واسه همین نوارهای سیاه به شدت آزاردهندست، در واقع فقط یه نوار باریک وسط تصویره که دارم بازی میکنم:/ از یه طرف همینجوریش توو جاهای تاریک، مخصوصا جایی که نمیشه اصلا چیزی دید مثله وقتی که توو محیط تاریک سمته دیوار میریم، انگار تصویر برفکی میشه، کلا گرافیک بدی دارم همینجوریش، اگه نوار سیاه رو بردارم چقدر تاثیر منفی داره روو گرافیک؟ اگه بردارم بعد دوباره برگردونم، دوباره برمیگرده به حالت اول؟ (حقیقتا نمیدونم اینا که گفتم مربوط به فریم ریت یا رزولوشن یا گرافیکه بازی، کلا فرقشونو نمیدونم:-/ )
ساعت ۴صبحه .. هدفون رو گوش، چپتر۱ تموم شد، التماس دعا:d
ورداشتن نوارهای سیاه هیچ تاثیر منفی رو گرافیک نداره بله میتونید به راحتی به حالت اول برش گردونید برای رفع مشکل برفکی بودن هم باید از توی تنظیمات film grain رو کم یا خاموش کنی
افرادی که تموم کردند این بازی رو به طور کلی چند Chapter هستش؟
من تمومش نکردم ولی 15چپتر هست:)

اون آهنگ که موقع وارد شدن به بیمارستان و آینه ها پخش میشه یه ورژن بلندترش توی Credit بازی پخش میشه که با اون یکه توی ساندترک های بازی عرضه شده فرق داره کسی میتونه ورژن اصلی و کاملش رو بزاره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or