The Evil Within | PC

therethere1-859x1024-503x600.jpg

Developer : Tango Gamesworks
Publisher : Bethesda

Genre :Survival Horror
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / Xbox One / PS4
Release Date : 14 October 2014
(22 مهر 1393)

سرانجام دقایقی پیش، عنوان جدید خالق سری موفق Resident Evil، شینجی میکامی با نام The Evil Within معرفی شد.

این عنوان که تحت رمز Project Zwei در دست ساخت بوده است، در سبک Survival Horror خواهد بود و به گفته میکامی، وی پس از مدت ها برای ساخت یک عنوان ترسناک خالص به میادین بازگشته است.
همچنین طراح محیط های عنوان موفق Resident Evil Remake نیز به عنوان طراح ارشد محیط ها در ساخت این بازی حضور خواهد داشت و میتوان انتظار طراحی بی نظیری از این عنوان داشت.

آپدیت 1:

• بازی با موتور گرافیکی شرکت Id Software یعنی Id Tech 5 ساخته خواهد شد.
  • داستان بازی در مورد کارآگاهی به نام Sebastian خواهد بود که ضمن دنبال کردن یک قتل سریالی با همکاران خود، مورد حمله نیروهایی ناشناخته قرار میگیرد و همکاران وی تک تک مورد قتل واقع می‌شوند و خود نیز هوشیاری خود را از دست می‌دهد. پس از به هوش آمده در مکانی نا آشنا و عجیب، وی باید به دنبال فهمیدن حقایق، جستجوی خود را شروع کند.
  • منابع موجود در بازی همانند تیر، انرژی و ... به صورت محدود در بازی یافت می‌شوند.
  • معماهای سخت و چالش برانگیز در این عنوان حضور دارند.
  • به گفته میکامی، هوش مصنوعی دشمنان بالا خواهد بود و مقاومت در برابر آن ها سخت خواهد بود.

آپدیت 2:

• هیچ گونه رابط کاربری در بازی وجود ندارد. اشیا موجود در محیط شروع به روشن و خاموش شدن میکنند و شما رو از وجودشون آگاه میکنند.
  • افکت های صدا و موسیقی زیادی در بازی وجود ندارد. میکامی در قبال مسئله صدا گفته که صدا به عنوان یک سیگنال برای اعلام رویداد ها و اطلاعات استفاده خواهد شد.
  • دشمنانی در بازی وجود دارند که بازیکن قادر به دیدن آن ها نیست اما صدای آن ها قابل شنیدن است.
  • از عنصر رنگ خیلی کم استفاده شده و شاهد رنگ های گوناگون نخواهیم بود.
  • یکی از تله های مورد استفاده در بازی Nail Bomb خواهد بود که می‌توان آن را در پشت در ها و پنجره ها استفاده کرد.
  • بازی دارای یک صفحه موجودی دایره مانند برای سلاح ها و جعبه آیتم خواهد بود. همچنین به وسیله D-Pad میتونید به آیتم ها دسترسی سریع داشته باشید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام
میخوام یه لپ تاپ جدید بخرم.بنظرتون باهاش میتونم این بازی رو روش اجرا کنم؟(مدیوم یا لو)
Intel Core i5 4210U 1.70GHz up to 2.70 GHz
NVIDIA GeForce GT 840M 2GB
ram 4gb ddr3

z5070ـه؟
من z510 دارم و تونستم بازیو روی Med-low بازی کنم. گرافیکش هم 740m - رم ولی 8گیگ- cpu هم که i7 ... از سیستمت قوی تره به جز گرافیکش
:d
اگه خیلی low کنی که فکر کنم 100% بتونی بازی کنی. مثه تنظیمات دو پست بالایی ... روی 800-600 و.....

ميگم مگه خود سازندش نگفته بود كه اگه تو بازي بميري، ممكنه شخصيت مردت تبديل به دشمنت بشه؟ ولي من كه همچين چيزي نديدم.

يه سوال ديگه، تو يكي تريلرهاش يه مرحله بود كه دقيقا مثل اويل 4 ، سباستين تو يه خونه گرفتار شده بود و نبايد ميزاشت دشمن‌ها بريزن تو كلبه. ولي من كه چنين مرحله‌اي تو بازي نديدم.

راستي قابليت بمب گذاشتن هم تريلرهاش بود كه اينم انگار حذف شده و تيركمون به جاش اضافه كردن.

آقا تو این بازی نمیشه از چاقوی خودش برای کشدن استفاده کرد؟
منظورم بجای مشت زدن هست آخه چیه باید 10 تا مشت بزنی تازه یارو بی افته زمین.

نه اینجا خبری از چاقو نیست یعنی هم هست هم نیست (اینجاش یکم مسخرس) آخه واسه حالت مخفی کشتن از پشت چاقوشو میکشه بیرون اما توی مبارزه رو در رو انگار یادش میره خ خ خ
فقط میشه با هر سلاحی که داری ضربه هم بزنی و توی قسمت آپگرید میشه شدت ضربات رو هم بیشتر کرد (فقط بدرد مواقعی که میخوای بزنی و فرار کنی میخوره، کشنده نیست)

- - -ویرایش - - -

امکانش هست توی NEW GAME+ درجه ی سختیو بالاتر برد؟ :d

نه فقط قسمت new game بعد تموم کردن بازی تو حالت survival دو درجه ی nightmare و (نمیدونم چی چی) به بازی اضافه میشه
اون +new game بدرد جمع کردن مدارک و تقشه ی بازی میخوره که بار اول نتونستین کامل کنین یا کامل کردن آپگریدها و تجربه ی اسلحه های جدید

- - -ویرایش - - -

ميگم مگه خود سازندش نگفته بود كه اگه تو بازي بميري، ممكنه شخصيت مردت تبديل به دشمنت بشه؟ ولي من كه همچين چيزي نديدم.

يه سوال ديگه، تو يكي تريلرهاش يه مرحله بود كه دقيقا مثل اويل 4 ، سباستين تو يه خونه گرفتار شده بود و نبايد ميزاشت دشمن‌ها بريزن تو كلبه. ولي من كه چنين مرحله‌اي تو بازي نديدم.

راستي قابليت بمب گذاشتن هم تريلرهاش بود كه اينم انگار حذف شده و تيركمون به جاش اضافه كردن.

والا سوال اولو من یادم نمیاد اما خب اگه گفته باشه هم،گفته دیگه...
میدونی،معصوم که نیست بنده خدا
آره یه مرحله شبیه اون هست البته نه کاملا اما تا شروع شد من دقیقا یاد همین حرف شما افتادم
فک کنم چپتر 4 یا 5،اونجا که میریم تو محوطه باز کنار دریا تو یه مخروبه این اتفاق میافته
بمب خنثی کردن داریم اما عملیات تروریستی؟؟ نه نداریم
کمان هم فک نکنی واقعا کمانه ها! هی یه دو متری پرتاب میکنه اما واقعا اون نوع خاص آتیشی و انفجاریش خیلی کارآمدن
الان نگین تیر آتیشی نداریم که! چرا آگه آپدیت جدید بازی رو بریزین دوتا گلوله پرتاپی دیگه به بازی اضافه میشه

آخرین ویرایش:
من از همون اول عاشق هدست ویبره دار بودم
دیشب داشتم توی تاریکی اتاق بازی میکردم این قفل صندلی رو تا آخر نزده بودم
صدای بازی بم شد و هدست یک ویبره خفن زد ، منم یک کمی از مانیتور فاصله گرفتم و تکیه دادم یک هوو پشتی صندلی در رفت
حدود دو سالی بود اینطوری ته دلم خالی نشده بود . صدای تپش قلبم رو میشنیدم
همون موقع از بازی اومدم بیرون :d آخه جدیدا جوونا زیاد سکته میکنن

منم از این هدست ها دارم اما سیستم 5.1 برای این بازی ها 1 چیزه دیگه هست چون دشمن هر بار از 1 سمتی بهتون حمله می کنه می تونید از تشخیص بفهمید دشمن کجاست.
حالا اینو گفتید منم یاد 1 خاطره افتادم
من 1 بار گوشمو تیز کرده بودم که 1 موقع از پشت بهم حمله نکنن در همین لحظه داداشم تصمیم گرفت در همین حین منو بترسونه که 1 دفعه در رو از پشتم باز کردم داد زد منم دیدم صدا خیلی واقعی شد (احساس کردم از بازی زد بیرون:d) 1 دفعه بلند شدم تا دسته ی 360 رو سمتش پرتاب کنم که دیدم خودش داره فرار می کنه:d

بچه ها من چپتر 9 ام همون جایی که میره تو خونه!
حالا ی سوال دارم اونجا هی رویک میاد باید حتما از دستش در برم؟ ی بار شانسی قایم شدم رفت محیط عادی شد.
حالا کلا کسی یادش هست اونجارو باید چیکار کرد؟ 2 تا از این چرخ دنده های گاو صندوق ها هم پیدا کردم ولی خونه زیادی بزرگی دیگه حال نداشتم هی بگردم.

بچه ها من چپتر 9 ام همون جایی که میره تو خونه!
حالا ی سوال دارم اونجا هی رویک میاد باید حتما از دستش در برم؟ ی بار شانسی قایم شدم رفت محیط عادی شد.
حالا کلا کسی یادش هست اونجارو باید چیکار کرد؟ 2 تا از این چرخ دنده های گاو صندوق ها هم پیدا کردم ولی خونه زیادی بزرگی دیگه حال نداشتم هی بگردم.

یعنی چی حال نداشتی؟باید بگردی حالش به همونه:d
اونجا اون دوتا چرخدندرو باید بزاری یجایی تابلو مانند،یکی ازون در بزرگاس باز کن ادامه بدی میرسی بهش
اونم 2بار فرار کنی بزنی بیرون دیگه نمیاد

خوب آقا گشتم این روویک هم رفت دیگه راحت شدم.
حالا رسیدم به اون دوتا مغز ها که نمیدونم باید یه چیزی بزنی بهشون چی هست باید چیکار کنم؟!
----------------
ویرایش: فهمیدم آقا از رو نقشه کنار دستشو کمی هم صحبت ها فهمیدم باید به کجا ها بزنم.

آخرین ویرایش:
خوب آقا گشتم این روویک هم رفت دیگه راحت شدم.
حالا رسیدم به اون دوتا مغز ها که نمیدونم باید یه چیزی بزنی بهشون چی هست باید چیکار کنم؟!
----------------
ویرایش: فهمیدم آقا از رو نقشه کنار دستشو کمی هم صحبت ها فهمیدم باید به کجا ها بزنم.
آره دیگه یکم جابجا کنی بالاخره میزنه سر نودلو
فقط منطقشو که اگه اشتبا بزنی از سلامتی ما کم میشه رو نفهمیدم
خیلی واسم جالب بود اگه دقت میکردی مغز طرف هنوز هوشیاری داشت!
یعنی پلک میزد چشماشون
اینا یه جورایی امضاهای نا محسوس کارگردانه!

آخرین ویرایش:
توی چپتر 10 یه باس داره که دوپا این یارو دکتره میارش بعد پرتت میکنه تو پارکینگ چه طوری باید کشتش؟
روش باید 15 تا یا کمتر ) بمپ بندازی تا بمیره از کمان استفاده کن
من چپتر 11 رسیدم تا اینجا خیلی عالی بود ( تا الا خیلی ترسناک و عالی بود)

توی چپتر 10 یه باس داره که دوپا این یارو دکتره میارش بعد پرتت میکنه تو پارکینگ چه طوری باید کشتش؟

همون اول که میندازتت پشت ستون همونجا بمون
نقطه ضعف اولش چشمشه که میاد بیرون بعضی وقتا که می ایسته
کلا این هیولا کوره در حالت عادی و تورو نمیبینه
از پبش همون ستون وقتی چشمش اومد بیرون یه جوری بایست که زاویه بسته باشه و نتونه ببینتت
اما تو بتونی ببینیش. با اسنایپر تا اومد تو دیدت بزنش
باید دقت کنی یه چند بار امتحان کنی میشه
تا زدیش بسرعت فرار کن برو تو یکی ازون دوتا اتاق دو طرف پارکینگ
4 بار که اینکارو انجام بدی میره تو حالتی که جاتو پیدا میتونه بکنه
اینجا نتطه ضعفش وسط شکمشه
با نارنجک انداز و شاتگان بزنش
نگران نباش تو بگیر وسط شکمش تند تند بزن یه 4 تا تیرم اونجا بزنی میمیره
مواظب حمله های یهوییشم باش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن