The Evil Within | PC

therethere1-859x1024-503x600.jpg

Developer : Tango Gamesworks
Publisher : Bethesda

Genre :Survival Horror
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / Xbox One / PS4
Release Date : 14 October 2014
(22 مهر 1393)

سرانجام دقایقی پیش، عنوان جدید خالق سری موفق Resident Evil، شینجی میکامی با نام The Evil Within معرفی شد.

این عنوان که تحت رمز Project Zwei در دست ساخت بوده است، در سبک Survival Horror خواهد بود و به گفته میکامی، وی پس از مدت ها برای ساخت یک عنوان ترسناک خالص به میادین بازگشته است.
همچنین طراح محیط های عنوان موفق Resident Evil Remake نیز به عنوان طراح ارشد محیط ها در ساخت این بازی حضور خواهد داشت و میتوان انتظار طراحی بی نظیری از این عنوان داشت.

آپدیت 1:

• بازی با موتور گرافیکی شرکت Id Software یعنی Id Tech 5 ساخته خواهد شد.
  • داستان بازی در مورد کارآگاهی به نام Sebastian خواهد بود که ضمن دنبال کردن یک قتل سریالی با همکاران خود، مورد حمله نیروهایی ناشناخته قرار میگیرد و همکاران وی تک تک مورد قتل واقع می‌شوند و خود نیز هوشیاری خود را از دست می‌دهد. پس از به هوش آمده در مکانی نا آشنا و عجیب، وی باید به دنبال فهمیدن حقایق، جستجوی خود را شروع کند.
  • منابع موجود در بازی همانند تیر، انرژی و ... به صورت محدود در بازی یافت می‌شوند.
  • معماهای سخت و چالش برانگیز در این عنوان حضور دارند.
  • به گفته میکامی، هوش مصنوعی دشمنان بالا خواهد بود و مقاومت در برابر آن ها سخت خواهد بود.

آپدیت 2:

• هیچ گونه رابط کاربری در بازی وجود ندارد. اشیا موجود در محیط شروع به روشن و خاموش شدن میکنند و شما رو از وجودشون آگاه میکنند.
  • افکت های صدا و موسیقی زیادی در بازی وجود ندارد. میکامی در قبال مسئله صدا گفته که صدا به عنوان یک سیگنال برای اعلام رویداد ها و اطلاعات استفاده خواهد شد.
  • دشمنانی در بازی وجود دارند که بازیکن قادر به دیدن آن ها نیست اما صدای آن ها قابل شنیدن است.
  • از عنصر رنگ خیلی کم استفاده شده و شاهد رنگ های گوناگون نخواهیم بود.
  • یکی از تله های مورد استفاده در بازی Nail Bomb خواهد بود که می‌توان آن را در پشت در ها و پنجره ها استفاده کرد.
  • بازی دارای یک صفحه موجودی دایره مانند برای سلاح ها و جعبه آیتم خواهد بود. همچنین به وسیله D-Pad میتونید به آیتم ها دسترسی سریع داشته باشید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوست عزیز شما بازی های سال 2005 یا حتی بازی های سال 2010 رو با بازی های الان مقایسه میکنید؟؟ گرافیکی که در همین بازی Evil Within ( البته خیلی هم حرفی واسه گفتن نداره ) با گرفیک بازی های اون موقع قابل قیاس هست؟ تنوع سخت افزار اون موقع رو با الان مقایسه میکنید؟؟ پیچیدگی های بازی های امروز 100 ها برابر بازی های اون موقع هست..بنده چون کارم گرافیک هست به شما عرض میکنم..صحنه هایی که در بازی های امروز میبینیم برای ما 3d کارها روزی ساختنش یک رویا بود!! نورپردازی ها..رندرها و ..... بعدشم در حال حاضر ما در حال گذار به یک نسل جدید هستیم و شاید به همین خاطر هم باشه این مشکلات....در هر صورت بنده باز هم عرض میکنم که کمی سعی کنیم واقع بین باشیم..بر اساس سیستمی که داریم انتظارات رو بالا ببریم! بعضی ها میگن کارت گرافیک ps4 در حد 7880 amd هست!! خب آدم به اینا چی بگه..اون 8 گیگ رو (یا شایدم 6 !!) که برای این کارت گرافیک در نظر گرفته شده رو نمیبینن..ما در PS4 با یک سیستم غول طرفیم که شاید 1 یا 2 سال دیگه عموم مردم بتونن در PC این سیستم رو داشته باشن
دوست عزیز مقایسه ی من به منظور تشخیص صحیح روند بازی سازی بین سالهای مختلف بود وگرنه همه میدونیم که از لحاظ پیشرفت بازی های اون موقع قابل قیاس نیست با بازی های این نسل. ولی در کل باید عرض کنم که این روند بازی سازیه که باعث میشه یه بازی برا PC خوب دربیاد یا نه ! منظور بنده این بود;)

بازی رو تموم کردم باید بگم بیشتر از این که ترسناک باشه عصاب خورد کنه باسهای خوبی داره و مراحل به اندازه کافی بودن میتونست خیلی بهتر از این باشه داستانش به دلم ننشست ولی اخرش معلوم میشه چیبه چیه سختی بازی اصلا منطقی نیست چیزی که مشخصه اینه که تیم سازنده تمام تلاشش رو کرده همین باعث میشه که ارزش تموم کردن داشته باشه

خب بنده هم یه یکی دو ساعتی امروز تونستم بازی رو تجربه کنم، قبل از هرچیز اینکه این پلاگین Flawless Widescreen که دوست عزیزمون زحمت کشیدند لینک ـش رو گذاشتند جزو واجبات هست چون علاوه بر حذف اون Black Bar های مزاحم، Aspect Ratio بازی رو هم به شکل کاملا صحیح حفظ میکنه و انواع مشکلات HUD و FOV (ناشی از تغییر نسبت تصویر) رو هم تصحیح میکنه و بازی رو کاملا به شکل مناسبی که باید به صورت دیفالت هم همینطور می بود در میاره...

نه دقیقا به صورت دیفالت در نمیاره ولی بهتر از هیچیه! HUD بازی سر جای خودش نیست دروبین هم به شدت به کرکتر نزدیکه!

- - -ویرایش - - -

دوستان معلوم نیست پچ کی میاد من میخوام از بازی نهایت لذت رو ببرم به همین خاطر منتظر پچ هستم

شاید یکماه دیگه

من هر کاری که می کنم بازی 60 فریم نمیشه ! اصلا دکمه insert رو که میزنم چیزی نمیاد و هر چی هم اون نوشته رو وارد قسمتی که گفتید می کنم هیچ فایده ای نداره و باز 30 فریمه !! help plz :-/

بچه ها تو رو خدا سیو بازی رو تا هرجا رفتید بدید.
اینجا مسیرشه User/Saved Games/TangoGameworks/The Evil Within/base/savegame
اینجا هم میتونید آپلود کنید
http://uplod.ir/ فقط دریغ نکنید.

آخرین ویرایش:
بچه ها تو رو خدا سیو بازی رو به همراه save چپتر پنج یا شیش بدید.
اینجا مسیرشه
User/Saved Games/TangoGameworks/The Evil Within/base/savegame
اینجا هم میتونید آپلود کنید فقط دریغ نکنید.

بلاخره بعد از چندین و چند سال و بعد از رزیدنت اویل 3 و سایلنت هیل دستم به ی بازی ترسناک به معنی واقعی کلمه خورد که مو به تن آدم سیخ کنه !
واقعا تبریک به سازنده هاش .
فقط افت پرفورمنس می مونه که باید هرچه زودتر ی فکری به حالش کنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or