The Evil Within 2

198167

ناشر: Bethesda Softworks
استدیو: Tango Gameworks
تهیه کننده: Shinji Mikami
کارگردان: John Johanas
پلتفرم: PS4 ,XBOX ONE,PC
تاریخ انتشار: 13 اکتبر 2017 (21 مهر 1396)

بعد از سه سال انتظار نسخه دوم The Evil Within در کنفرانس E3 2017 شرکت bethesda معرفی شد. داستان نسخه اول سه سال بعد از اتفاقات نسخه اول اتفاق میفتد شخصیت اصلی بازی باز هم مانند نسخه اول سباستین کستلانوس هست. سباستین که همه چیز خود به علاوه دخترش "لیلی" را از دست داده بعد فهمیدن اینکه ممکن او زنده باشد باز هم به امید اینکه دخترش را نجات دهد وارد دستگاه stem میشود نجات دادن دخترش شاید اخرین امید سباستین برای این باشد که دوباره به زندگی قبلی خود برگردد.​

آخرین ویرایش:
همه چی بازی حس خوبی بهم میده ، حسی که توی نسخه قبلی دنبالش میگشتم این نسخه از الان بهم داده ، گرافیک عالی با توجه به انتظاراتی که در این مورد زیاد نداشتم غافلگیر شدم ، خلق موجودی که برام مثل نمسیس خوفناکه ، داستان هم دلیل خیلی خوبی برای رسیدن به هدف داره ، تم داینامیک با پیش خریدش و کاور هم خیلی عالیه ، انتظارم زیاد براش نکشیدیم . موفقیتش تضمین شدس

ترنت هاگا گفته بازی 16 ساعت به طول می انجامد.اگر بخواهین ماموریت های فرعی و جست و جو هم بکنید تا 19 ساعت طول میکشه

The game time of The Evil Within 2 is supposed to be about 16 hours, according to Haaga - compared to the predecessor has changed in terms of play time so nothing. Already for the main story of
needed players

16 playing hours, with all extras 19.

Because of the extended crafting and upgrading system as well as the Quasi-Open World and side-quests, which awaits us in The Evil Within 2, it is quite possible that the horror sequel after the main story also holds some additional hours at Stange.

The Evil Within 2 - Spielzeit der Horror-Fortsetzung bekannt

یک برداشت دیگر:-t

More flexible in its gameplay and even more dark by its atmosphere, The Evil Within 2 promises beautiful scares for this Friday, October 13, 2017 (good choice of release date). Will Sebastian Castellanos manage to find his daughter in this dark world dripping with mold? ...

گیم پلی انعطاف پذیرتر و مخوفیت بیشتر! یک ترس زیبا در روز جمعهx_x

THE EVIL WITHIN 2 - Preview | Insert Coin

پ.ن : نمیدونم ما این متن ها را در نقدهای بازی میبینیم یا نه!چون متن نقدها نمرات 9 الی 10 را نشون میده.بعد نزنن بازی را بترکونن و موجبات افسردگی ما را فراهم کنن!;))

More flexible in its gameplay and even more dark by its atmosphere, The Evil Within 2 promises beautiful scares for this Friday, October 13, 2017 (good choice of release date). Will Sebastian Castellanos manage to find his daughter in this dark world dripping with mold? ...

گیم پلی انعطاف پذیرتر و مخوفیت بیشتر! یک ترس زیبا در روز جمعهx_x

THE EVIL WITHIN 2 - Preview | Insert Coin

پ.ن : نمیدونم ما این متن ها را در نقدهای بازی میبینیم یا نه!چون متن نقدها نمرات 9 الی 10 را نشون میده.بعد نزنن بازی را بترکونن و موجبات افسردگی ما را فراهم کنن!;))
بازی ای که براش از جونو دل مایه گذاشته شده فقط یه منتقد نما مثل واشنگتن میتونه زهر بریزه ، بقیه به ارزش واقعیش نمره میدن .
ازم پرسیدی توی پروفایل مگه میشه TLOUرو دوس داشت ولی نیل رو نه ، در نقطه مقابلش رزیدنتو با میکامی ، من عاشق اینم که منتقد بگه ایول رو فراموش کنید ، ترس واقعی رو TEW2 بهتون منتقل میکنه . که گفته شد ، کاری کنه که ایول زیر سایش قرار بگیره ، این همون میکامیه که من دهه ی 90 ستایشش میکردم ، نیل دراکمن خودش رو محدود نمیکنه ، عقب نمیکشه ، و منتظر نمیمونه برای ادامه ی موفقیتاش ، جاه طلبه ، هنر ترکیبی رو هم به عنوان نویسنده و کارگردان در حد کمال داره ، میکامی خسته شده به وضوح هم نشونش داده ، تا الان باید فهمیده باشی موضوع نه RE ه نه TEW ، نه میتونه کنار بکشه چون آلوده ی کارش شده نه هم انرژی قبلو برای ادامه ی موفقیتاش داره .

تنها چیزی که توی نسخه اول همه از جمله من انتظارشو میکشیدن ، این بود که میکامی RE رو به زیر بکشه ، امیدوارم جان جایگزین خیلی خوبی برای میکامی بشه در آینده ، ولی بیشتر امیدم به اینه که میکامی دوباره بشه همون فرد تاثیر گذار در ژانر وحشت .
من دلایل خودمو دارم ، تو روشم میگم :D ، باید روزی که Dino Crisis و REرو مدتها روی PS1 بازی میکردم اشتیاقمو از نزدیک میدیدی ، تو نبودی تو ندیدی ، حس عشقو نچشیدی :D

داستان آن روزها .. :D

vcri_sketch-1507108497945.png

5 صفحه مجزا از بازی گفته و کف و خون بالا اورده!:x

From the artistic point of view, the new chapter seems to have made a good leap of quality, with little to come off its greatest sources of inspiration, Resident Evil and Silent Hill, daring a more original, unique atmosphere. From scary aberrations to satanic rituals, all that a horror-loving enthusiast might want is present in Mikami's last effort and beautiful company, hoping for a worthy note and able to satisfy the tastes of an increasingly demanding audience . It is impossible to make a judgment on the title without playing, but there are some grounds for an exciting horror survival, and we are happy about it. The game will be released next to Halloween, an Anglo-Saxon holiday that drives users to buy products that run a shiver along their back, so the period also contributes to the success of The Evil Within 2.

( تیتر به زبان انگلیسی) The Evil Within 2, preview: more freedom, still afraid

The Evil Within 2, anteprima: più libertà, ancora paura

5 صفحه مجزا از بازی گفته و کف و خون بالا اورده!:x

( تیتر به زبان انگلیسی) The Evil Within 2, preview: more freedom, still afraid

The Evil Within 2, anteprima: più libertà, ancora paura
من یه جا خوندم با خوردن قهوه یا نمیدونم چایی توی مکان امن خونمون پر میشه:sweatsmile:
اما مکان امن رو که چندتا کلیپ کوتاه دیدم یه مرد سر کچل توش بود و خبری از تاتانیا پرستار save نسخه اول نبود یا شایدم عمدا نخواستن نشونش بدن:smiley:

من یه جا خوندم با خوردن قهوه یا نمیدونم چایی توی مکان امن خونمون پر میشه:sweatsmile:
اما مکان امن رو که چندتا کلیپ کوتاه دیدم یه مرد سر کچل توش بود و خبری از تاتانیا پرستار save نسخه اول نبود یا شایدم عمدا نخواستن نشونش بدن:smiley:

قهوه هست.خیر!تاتیانا جان حضور دارن:x.تریلرش هست.اما تریلر گیم پلی هست.

اگه اشتباه نکنم به سب میگه:سب تویی?!دوباره اینجا چیکار میکنی?!=))

سب میگه:هبچی عامو!دنبال بدبختی و پیدا کردن بچه!:))

قهوه هست.خیر!تاتیانا جان حضور دارن:x.تریلرش هست.اما تریلر گیم پلی هست.

اگه اشتباه نکنم به سب میگه:سب تویی?!دوباره اینجا چیکار میکنی?!=))

سب میگه:هبچی عامو!دنبال بدبختی و پیدا کردن بچه!:))
تاتیانا تو دل برو ، بدِ کیدمن نباشه خیلی خواستنیه یا مترادف همین کلمه .. :D

تاتیانا تو دل برو ، بدِ کیدمن نباشه خیلی خواستنیه یا مترادف همین کلمه .. :D

اره.هم قربون کیدمن و هم تاتیانا برم.تو هم مثل من جنس خرابی.:))

فقط کاش انقدر تاتیانا لباسش پوشیده نبود!:))

ناسلامتی داریم میریم اتاق سیو!ریکاوری!:x

یک گیم پلی 50 دقیقه ای از چپتر 5 (نمیدونم کسی دیده یا نه) دیدم که وقتی قسمت امن میرفتی همون آهنگ دلنشین شماره اول رو پخش میکرد
کلا روی کاغذ همه چیز داره خوب پیش میره... یه جا ولنتینی رو نشون میده میاد پیش سباستین و خیلی هم شخصیت خونسردی داره. جالبه میتونه زمان و سباستین رو هم متوقف کنه
و نکته ای که به نظرم خوب بود، پررنگ تر شدن نقش کیدمن و اینکه پشت پرده چخبره رو هم بازی داره خیلی خیلی بهتر پوشش میده.
طراحی باس ها هم بی نظیر بود...

اصلا ذره ای توی موفقیت بازی شک ندارم. داستان عمیق تر شده گیم پلی نرم تر و روان تر شده گرافیک فوق العاده پیشرفت کرده. ماموریت فرعی هم که بازی داره. فوق العادس در کل این نسخه. احتمال متای بالای ۸۵ میکنم براش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or