به نظر منم این که فقط اسکرین شات اپ کنی پشت هم خیلی جالب نیست، کلا کلید کردن پشت هم جذابیت رو در هر پدیده ای از بین میبره، مثلا اگر تاپیک ها اون لا به لا بحث و گفتگو هم داشت طبیعتا خیلی بهتر بود و اصلا تو ذوق نمیزد، یه جورایی وقتی حرفی برای گفتن نداری، نباید پشت هم الکی تاپیک رو اپ کنی، اونم وقتی تاپیک بحث و تبادله، نه تاپیک مدیا مثلا...
اما مشکل اصلی وسکر عزیز همین شاخ و شونه کشی های بیخود برای بقیه بود، کل کل، خب مسلمه وقتی با همه به نوعی سرشاخ شی، یه جایی "همه" نسبت بهت جبهه میگیرن، و طبیعتا بعد اینم فعالیتت دوست داشتنی و جذاب نخواهد بود،
*حالا من خوشبختانه نظر دیگران تو این مواقع به شخممه
مثلا زیاد دیدم ملت طرفدار قدیمی میکامی و بازی هاش میگفتن وسکر کاری کرده که اینا هم میکامی زده و حتی متنفر شدن، اما خوشبختانه من به شخصه اینجوری از کسی تاثیر نمیگیرم، و عشقم به میکامی و رزیدنت ایول و باقی بازی ها و حواشیشون، 100 درصد سر جاشه، وسکر که وسکره
خداشم بیاد پایین نمیتونه علاقه من به عشقم رو تغییر بده
*همچنین به نظر بهتره به جای ایراد گیری از بقیه، خودمون فعالیت مفید کنیم، مثلا ایراد گیری از وسکر "از یه جایی به بعد" به نظرم اضافه کاریه، بلکه خودمون هستیم که باید "فعالیت" کنیم تا اون "ایراد" رفع شه، مثلا من به جای اینکه منتظر باشم ملت بحث کنن و من بخونم و اگه نکردن، غر بزنم، میتونم خودم بحث کنم، خودم چرخ رو راه بندازم، تا دیگران هم همراهی کنند؛ به همین سادگی،
*ایول ویتین 2 رو دارم همون موقع ها گرفته بودم ولی هنوز فرصت نشده تموم کنم، با این حال بازی فوق العاده است و میدونم چی به چیه، نسخه 1 هم شاهکاره، رو کنسول پسر داییم پلتش کردم یک مدت پیشش بودم، رو کنسول خودمم بعدا دوباره میکنم الان فعلا نیمه کاره است، یکی از بهترین و باحال ترین پلت های زندگیم بود، هم سخت هم کلاسیک هم در عین حال رادست... یک تروفی سخت داره تکنیکلی همون اخرین دیفیکالتی...
*نسخه اول اتمسفر خیلی خفنی داره، همچنین با اینکه انیمیشن ها تو نسخه دوم پیشرفت زیادی کرده (کلا نسخه دوم بازی مدرن تر و بهینه تری هست)، ولی انیمیشن صرفا "راه رفتن" و نه دویدن، نسخه اول رو خیلی بیشتر دوست دارم... کلا نسخه اول شاهکاره، اینستنت کلاسیک به معنای واقعی...