The Evil Within 2

198167

ناشر: Bethesda Softworks
استدیو: Tango Gameworks
تهیه کننده: Shinji Mikami
کارگردان: John Johanas
پلتفرم: PS4 ,XBOX ONE,PC
تاریخ انتشار: 13 اکتبر 2017 (21 مهر 1396)

بعد از سه سال انتظار نسخه دوم The Evil Within در کنفرانس E3 2017 شرکت bethesda معرفی شد. داستان نسخه اول سه سال بعد از اتفاقات نسخه اول اتفاق میفتد شخصیت اصلی بازی باز هم مانند نسخه اول سباستین کستلانوس هست. سباستین که همه چیز خود به علاوه دخترش "لیلی" را از دست داده بعد فهمیدن اینکه ممکن او زنده باشد باز هم به امید اینکه دخترش را نجات دهد وارد دستگاه stem میشود نجات دادن دخترش شاید اخرین امید سباستین برای این باشد که دوباره به زندگی قبلی خود برگردد.​

آخرین ویرایش:
من نسخه اول رو چند روز پیش رو پلی 4 تموم کردم ، بازی همه چیش عالی بود جز فریم ریت ، اکثر مکان ها فریم ریت بازی رو 15 به پایین بود ، اصلا نمیشد بازی کرد به سختی تمومش کردم چون واقعا غیر قابل تحمل بود فریم ریت ، اصلا بهینه سازی نشده بود رو کنسول و خیلی رو اعصاب بود بعضی صحنه ها فریم ریت به 10 هم میرسید .
امیدوارم اینبار گند نزنن و بیشتر رو بهینه سازی بازی رو کنسولا تمرکز کنن وگرنه بهترین گیم دنیا هم بسازی اما فریم ریتش 15 باشه به درد اشغال دونی میخوره .

همه ی تریلر یه طرف این صحنه یه طرف ، حس کنجکاویم برانگیخته شده بود که این باربیهای آویزون ، چی در زیر لباس پنهان دارن :D ، چه پروپاچه ای هم دارن ، طرفی هم که بازی میکرد خیلی بی ذوق بود یا قبلا خوب کنکاش کرده بوده:-" ، در کل بسی رنج بردم در این صحنه :D
بهزاد چشمات ایراد داره :D هر گردی که هلو نمیشه .

rgj5_screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B9%DB%B2%DB%B6-%DB%B1%DB%B3%DB%B4%DB%B4%DB%B0%DB%B5-576x324.png

دختر سباستین ذره ای شباهت به الی نداره نمیدونم چطوری شباهت توشون پیدا کردید:|
دیگه دوستان تو بازی سنتر یه بیماری گرفتن به نام اخرین مایی هر کی تو بازی یه ریش کوتاه داشته باشه بهش میگن شبیه جوئله هر دختری هم که تو بازی باشه که پدرشم تو بازی باشه میگن الیه:|:D
بابا دست از سر اخرین ما بردارین بذارید بازیا دیگه هم یه نفسی بگیرن:))

میدونستم میکامی دوباره یک شخصیت منفی مذهبی خلق میکنه.پس از خلق شخصیت موفق و دوست داشتنی سدلر حالا نوبته پدر تعودور عزیزمه:))
عجب دیالوگ های پرمغز و نازی هم داره.:))
یعنی هیچ چیز جلودار ترکوندن بازی نیست8->

پدر تعودور در تریلر گفتن:من خدا هستم^:)^

کلا تریلرهای بازی یکی از یکی طوفانی تره، دنیای بازی بسی مخوف و دیوانه کننده هست انصافا با وجود این شخصیت های منفی روانی. هر کدوم دیوانگی و خونخواری خودشون رو دارن. دیگه چیزی به انتشار بازی نمونده خداروشکر.

من چندتا انتظار دارم از بازی امیدوارم به بهترین شکل اجرا بشن
اولیش شخصیت سباستین هست، مثلا شماره اول اصلا سباستین کامل نبود و کلا نمیشد خیلی راحت باهاش ارتباط برقرار کرد (با اینکه میکامی خیلی سعی کرده بود از طریق نشون دادن دردهای مشترک روویک و سباستین اون رو قوی نشون بده که بنظرم موفق نبود) دومش هم تکرار یک سری جملات یک مدل در طول بازیه، اینم کار کنن خوب میشه
مورد بعدی یک شخصیت منفی رو اعصاب مثل روویک اگر بتونن خلق کنن خوبه، الان همین پدر تئودور و یکی دیگه در نگاه اول جذاب به نظر میرسن، ولی بازم هنوز شک دارم که بتونن اون حدی قوی ظاهر بشن که هوش از سر بازیکن ببره
مورد بعدی داستان هست، چیزی که منو شوکه کرد این بود که اینا چرا یک راست نرفتن سمت داستان روویک/لزلی/سباستین؟! با این حال، این چیزی که میبینم اگر عمق داشته باشه میتونه خوب در بیاد
درمورد شخصیت های مکمل هم فقط امیدوارم شخصیت های مسخره و آبکی مثل جوزف و غیره تو بازی نباشن... یا اگر هستن، حداقل جوری کار بشه روشون که کیفیت کلی کار رو هم ببره بالا... مثلا خود کیدمن هم در نگاه اول نچسب بود، اما دی ال سی رو که بازی کنید کمی نظرتون برمیگرده.

یکی از نکات خوب شماره اولم از دید من دی ال سی هاش بود، که حتی اعتقاد دارم از خود بازی ترسناک تر و با کیفیت تر بود. امیدوارم همین روند رو به شماره دومم منتقل کنن.

این شماره هم یکی از 3-4 بازی مورد انتظارم هست (به عنوان طرفدار) امیدوارم خیلی خوب بشه، انتظارم از شماره دوم بالاست.

• Like
Reactions: FUTURE and ps34
بچها یکی خلاصه ای از داستانش میگه.الان سباستین دوباره تو دستگاه استم؟؟
سلام. 5 صفحه ی اخر همین تاپیک رو برو پست هاشو بخون کامل جریان میاد دستت چون من و بقیه بچه ها خودمون رو جر دادیم که داستان برای افرادی که نمیدونن اوضاع از چه قراره روشن کنیم :D

سلام. 5 صفحه ی اخر همین تاپیک رو برو پست هاشو بخون کامل جریان میاد دستت چون من و بقیه بچه ها خودمون رو جر دادیم که داستان برای افرادی که نمیدونن اوضاع از چه قراره روشن کنیم :D
من جریان یکشو تقریبا کامل میدونم دوشم تا حدودی میدونم.فقط قسمت دوم یچیزشو نمیفهمم دوباره رفته تو دستگاه استم؟
۵صفحه اخر گشتم چیزی پیدا نکردم:D
یه سوال دیگه چطوری از متن پنهان استفاده کنم بلد نیستم؟

• Like
Reactions: ps34
من جریان یکشو تقریبا کامل میدونم دوشم تا حدودی میدونم.فقط قسمت دوم یچیزشو نمیفهمم دوباره رفته تو دستگاه استم؟
۵صفحه اخر گشتم چیزی پیدا نکردم:D
یه سوال دیگه چطوری از متن پنهان استفاده کنم بلد نیستم؟
آره دوباره سباستین میره توی دستگاه استم که بر پایه مغز دخترش لیلی بنیان شده.
برای استفاده از متن پنهان هم اونجا که میزنی روی آیکون ایموجی ها بزن روی 3تا سمت چپ که یه علامت + هستش بعد چندتا گزینه باز میشه و spoiler رو انتخاب کن

• Like
Reactions: porfesor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or