نظر اون دوستمون محترمه ولی خیلیها هم هستن این نسخه یه سر و گردن بالاتر از نسخه اول میدونن، سندباکش شدن بازی نوآوری خیلی بهجایی بودن که لذت بازی رو چندین برابر کرده و تجربه خاصی با بازی داده و به شخصه اون چنتا مرحله سندباکش واسم فراموشنشدنی هست، بحث داستان و فضاسازی و همه این حرفها هم به نظرم خیلی بهتر شده، کلا به نظرم این نسخه یه شاهکار بود و قبلا گفتم الانم میگم اگه زمانی بخوام از یه پیشرفت حسابی و اساسی تو ادامه یه عنوتن مثال بیارم بدون شک نسخه دوم این بازی رو میگم!
البته شما به حرفهای من و اون دوستمون توجه نکن

تا پیشداوری و ذهنیتی واست پیش نیاد در مورد بازی، شاید شما نظرت کلا متفاوت بود وقت تموم کردن!
نظرشون که صد در صد محترمه و چه میدونم حالا خوششون نیومده و به سلقیشون نمیخوره و هر دلیلی داشته باشه چون من خیلی بازی نکرده بودم و اوایل بازی بودم گفتم بازی رو بیشتر بازی کنم تا با اطلاعات بهتری بتونم نظر خودم رو بگم و از روی هیجان و ... صحبتی نکرده باشم . نظر کسی هم روم تاثیری نداره راستش چون خودم دیگه انقدر بازی کردم بتونم بازی خوب با بد رو قشنگ از هم تشخیص بدم مثل خیلی از شما دوستان عزیز دیگه .
و الان ؟ اواسط بازی هستم و واقعا موندم ؟ بازی بی نظیره ! یکی از بهترین صدا گذاری های بازی های نسل هشتمی رو داره ! هر کسی با سیستم صوتی 5.1 بازیش کرده باشه قشنگ میدونه من چی میگم . این بخش صدا گذاری !!! در بیشتر بازی ها من دیدم که کم ترین میزان توجه بهش میشه در صورتی که این بخش به اندازه بخش های دیگه در به وجود آوردن یه بزای عالی و القای جو و اتمسفر اون بازی تاثیر بی مانندی داره . این بخش به اندازه تمامی بخش ها با ارزشه ولی حالا شاید به دلایل مختلفی از سوی گیمر ها نادیده گرفته میشه که برای من به شدت عجیبه . به خصوص بازی های ترسناک که صدا گذاری و تاثیراتی که بر روی محیط بازی میذاره بسیار با ارزش و مهم هستش .
بازی تنوع گیم پلی دیوانه واری داری و این آمیختگی سند باکس گونه ! و در کنارش مراحل خطی یعنی چی ساخته این استدیوی سازنده این بازی !! من نسخه یکش رو واقعا خوشم اومد ولی این نسخه 2 جهشی بی نظیر نسبت به نسخه 1 داشته و به این میگن پیشرفت یه بازی از نسخه 1 به نسخه بعدی !
این محیط های سند باکس که میری تو کلبه و خونه ها و جاهای مختلف و نمیدونی چی در انتظارته یعنی دیوانه وار عالیه ! یه کلبه و یه خونه و یه ایی رو نگاه میکنی ! به خودت میگی یعنی توش چه خبره ! برم تو این خونه یا اتاق یا .... چی در انتظارمه ؟! طراحی مراحل بازی عالیه ! بازی تو درجه سختی آخر چالش برانگیزه و همین طور گیم اصلی بازی رو میشه در این درجه سختی لذتش رو برد و استرس و هیجان وحشتناکی به آدم منتقل میکنه !
صدا گذازی بازی رو بازم میگم واقعا عالی روش کار شده و کیفیت صدا ها و تنوع صدا گذاری و توجه به جزئیات فوق العاده روش کار شده ! متای بازی شده 76 !!!! و یوزر اسکور بازی شده 85 !!! این کسایی که این بازی رو نقد کردن الان واقعا چی دیدن که باید متای بازی رو روی حداقل دور بر 85 این طرفا نباشه ! بازی چی کم داره ؟ فرض رو بر این بذاریم موتور گرافیکی بازی دچار مشکلات فنی تو تسکچر لودینگ اینا هست ! یه سری ضعف های فنی گرافیکی داره ! ولی به خاطر همین موضوع مثلا باید متای روی 76 این ورا باشه ! الان منتقدین صنعت گیم خودشون با این نمره دادن هاشون باعث و بانی این میشن که یه سری بازی های آفلاین محور و داستانی ضربه بخورن !
یا منتقد به گیم پلی سنگین و چالش برانگیز بازی نمره کم داده ! این متای لعنتی چرا باید انقدر مهم باشه ! خوشبختانه یا متاسفانه !
متا برای منم مهمه ! خیلی بازی ها لیاقت نمره هایی که دریافت کردن رو دارن ولی خیلی بازی ها هم بهشون کم لطفی شده ! الان یه نفر میاد سریع این بازی رو با گاد اف وار و .... این دست بازی های AAA پرخرج و انحصاری که پشتش سونی هستش مقایسه میکنن و اصلا چرا باید مقایسه بشه ! اون بازی ها شاهکار بودن حالا به هراز دلیل مختلف ولی این بازی با بودجه محدود و هزار داستان دیگه در حد و اندازه های خودش کولاک کرده !
واقعا باید یه بازی چی داشته باشه که معجزه کنه ! الان این بازی شنیدم یه عده میگن ترسناک اصلا نیست !!!!!!! والا من که 35 سال سن دارم این بازی رو تو اتاق تاریک و با اسپیکر 5.1 بازی میکنم قشنگ یه جاهایی از ترس ضربات قلبم میره بالا و قلبم میخواد بره تو حلقم !! چه جوری یه عده میگن بازی اصلا ترسناک نیست !!! ؟؟ شاید تو روز روشن ! در حالی که خونه کناری آهنگ شیش و هشت شهرام شب پره داره پخش میشه و سر و صدا هست دارن بازی میکنن و بعد میخوان بترسن ؟! به هر حال این دست بازی ها رو باید تو فضایی بازی کرد که جوش به آدم تلقین بشه ! اتاق تاریک ! و همین طور سیستم صوتی خوب که از واجباته !! این دست بازی ها بدون سیستم صوتی 5.1 عمرا بشه تمام و کمال لذتش حس کرد ! هر کسی بازی کرده میدونه من چی میگم .
سیستم آگرید اسلحه ها و شخصیت بازی هم عالیه و بازی همه چیز داره ! همه چیز ! یه بازی عالی که میشه کلی ازش لذت برد ! انیمیشن شخصیت بازی هم و حرکات و موشن بدنش نسبت به نسخه قبل جهش بی نظیری داشته !
گرافیک بصری بازی هم عالیه و کلی افکت های سنگین در بازی ازش استفاده شده ! باقت های بازی قابل قبول هستن ( یه سری بافت های بی کیفیت در محیط بیرونی بازی وجود دارن ) و به خصوص بافت های درون اتاق های بسته و نور پردازی بازی کلی افکت های سنگین استفاده شده و سیستم بلور در بازی بسیار عالی ازش استفاده شده و خلاصه گرافیک بصری بازی عالیه و گرافیک فنی بازی هم قابل قبول هستش ولی دارای ایراداتی هست ! مثل تسکپر لودینگ و افت فرم در بعضی زمان ها .
نمره من به بازی 9 از 10 هستش . ( الان یکی میاد میگه اگه این بازی 9 دادی پس به گاد و رد دد 2 باید چند بدی و .... )
به صدا گذاری 10 میدم . به گرافیک بصری 8 و به گرافیک فنی 7 و گیم پلی بازی 9 از 10 و داستان هم تا به این جا بسیار خوب بوده و همین طور گیم پلی بازی هم 9 از 10 میدم و حتی 10 از 10 ! . این بازی حرف نداره . بعضی موقع ها نمره دادن و با نمره توصیف یه بازی رو کردن اشتباه ترین کار ممکن هستش . بازی همه چیز داره . باس فایت هاش هم تا به حال عالی بوده .
بعضی موقع ها که این بازی ها رو نگاه میکنم و نمره منقدین رو میبینیم قشنگ فکر میکنم خود منتقدین هم در از بین بردن یه سری سبک ها و .... با دستای خودشون قشنگ ترور میکنن بدون این که خودشون خبر داشته باشن .
شاید !! شاید حتی احتمال میدم که TLOU 2 به چنین چیزی دچار بشه و اون بازی با بودجه بیشتر ، و موتور گرافیکی بهتری و تیم بزرگ تری که داره و همین طور پشبتیانی سونی احتمال میدم که یه چنین حالت گیم پلی ای داشته باشه ! ولی پر جزییات تر و بهتر و ......
محیط های سند باکس گونه بیشتری داشته باشه و مراحل فرعی هم داشته باشه . مراحل فرعی که خودش به اندازه یه مرحله اصلی اهمیت داشته باشه ! ناتی داگ احتمال بسیار زیاد هستش که از آمیختگی مراحل خطی و محیط سندباکس و آمیختگی این دو استفاده کنه و مراحل فرعی هم اضافه بشه به بازی .
پاینده باشید .