The Evil Within 2

198167

ناشر: Bethesda Softworks
استدیو: Tango Gameworks
تهیه کننده: Shinji Mikami
کارگردان: John Johanas
پلتفرم: PS4 ,XBOX ONE,PC
تاریخ انتشار: 13 اکتبر 2017 (21 مهر 1396)

بعد از سه سال انتظار نسخه دوم The Evil Within در کنفرانس E3 2017 شرکت bethesda معرفی شد. داستان نسخه اول سه سال بعد از اتفاقات نسخه اول اتفاق میفتد شخصیت اصلی بازی باز هم مانند نسخه اول سباستین کستلانوس هست. سباستین که همه چیز خود به علاوه دخترش "لیلی" را از دست داده بعد فهمیدن اینکه ممکن او زنده باشد باز هم به امید اینکه دخترش را نجات دهد وارد دستگاه stem میشود نجات دادن دخترش شاید اخرین امید سباستین برای این باشد که دوباره به زندگی قبلی خود برگردد.​

آخرین ویرایش:
بازی و من چند روز پیش تهیه کردم نسخه ps4 بود ( البته ps4 معمولی نه pro ) - من به شخصه خودم رویه مسائل فنی خیلی حساسم و برام مهم هست - بازی لگ بزنه و افت فریم پیدا کنه بازی و بیخیال میشم - این بازیم تا اینجایی که من رفتم میگم - البته اینجا دیدم یه سری فن های بازی حرفی از مشکلات فنی نزدن و یه سری زدن - من اینا رو میگم برای کسایی که مثل خودم هستن و موقع خرید بدونن دارن چی میخرن - بازی از نظر داستان و محتوا به نظر من خوب بود و منو یاد Silent Hill 2 ( با سری silent hill خاطره زیاد دارم ) شهری با اتمسفر سنگین و مه و آسمون ابری و .... ( هر شخصی یه نظری داره داستان و محیط یه مسلئه شخصیه ) - افت فریم اذیت میکنه و از تجربه لذت بخش بازی کم میکنه , همیشگی نیست و هرزگاهی تا اینجا هی بعضی صحنه ها میاد و میره - اما دیدم بچه ها گفتن تویه یه خونه همون اول بازی یهو یه افت فریم وحشتناکی داره - واقعا اون خونه اول اذیت کرد افت فریم - خوب واقعیت اینکه شرکت های مثله بتسدا و یوبی از انجین های خودشون استفاده میکنن ( یوبی anvil next 2 و بتسدا id tech ) - البته id tech انجین خوبیه ( از رویه بازی های ساخته شده با این انجین میگم ) - اما یه سری بازی ها بد ساخته میشن و مشکل فنی دارن همین assassin's creed origins اینقدر افت فریم داشت که نگو - در کل بازی خوبیه - امید به خدا یه پچی بیاد مشکلات فنی رو حل کنه ( که بعید میدونم )

بچه ها من تو چپتر چهار همون اولش گیر کردم اون در safe house چه طور باز کنم ؟
تیرکمونت رو بردار یه تیر الکتریسیته بزار داخلش برو سمت همون در safe house یه در گاراژ میبینی جفتش هست و کنار اون گاراژ یه جعبه تقسیمه.به اون جعبه تقسیمه یه تیر الکتریسته شلیک کن درب گاراژ باز میشه میری توی خونه

• Like
Reactions: all4u and sorrowful
بازی را گرفتم
فوق العادس.درود بر شینجی میکامی پدر ترس و غول صنعت ، راستی بهزاد بعد نزدیک به دو ماه یک مقاله با یکی از نویسنده های خفن بازی رایانه رضا چشمی نوشته
اینم مطلبشون : پنج بازیساز برتر تاریخ هست
http://pstrophy.ir/top-5-game-designer/
یادش بخیر.کاش بیاد :((
خیلی سگ مغزه و عاشق!سگ تو روحش. :-j دارم میگردم تا پیداش کنم

آخرین ویرایش:
بازی را گرفتم
فوق العادس.درود بر شینجی میکامی پدر ترس و غول صنعت ، راستی بهزاد بعد نزدیک به دو ماه یک مقاله با یکی از نویسنده های خفن بازی رایانه رضا چشمی نوشته
اینم مطلبشون : پنج بازیساز برتر تاریخ هست
http://pstrophy.ir/top-5-game-designer/
یادش بخیر.کاش بیاد :((
خیلی سگ مغزه و عاشق!سگ تو روحش. :-j دارم میگردم تا پیداش کنم
بهزاد فقط وظیفش تبلیغ بازی تا زمان ریلیزه ، بعدش متواری میشه تا یه بازی دیگه از میکامی بیاد سروکلش پیدا بشه :D

سوال :
من همون اول بازی که تو شهر میگردی ، کلا یه هفتیر دارم هر جا میرم تا دو نفر حمله می کنن. کشته میشم . با هفتیر نمیشه کشتشون می خواستم ببینم چکار باید کرد هر جای شهر که میرم دو سه تا زامبی هست که حمله میکنه و با هفتیر یا کلت نمیشه کشتشون .

سوال :
من همون اول بازی که تو شهر میگردی ، کلا یه هفتیر دارم هر جا میرم تا دو نفر حمله می کنن. کشته میشم . با هفتیر نمیشه کشتشون می خواستم ببینم چکار باید کرد هر جای شهر که میرم دو سه تا زامبی هست که حمله میکنه و با هفتیر یا کلت نمیشه کشتشون .
وقتی دشمن پشتش به تو هستش و حواسشون بهت نیست میشنی و میری نزدیک در حدی که دکمه ضربدر ظاهر میشه .میزنی و تمام.اگه چند نفر هستن میری نزدیک همین که دیدنت در میری وقتی ولت کردن و دارن برمیگردن باز میشنی و میری از پشت خفتشون میکنی. یکی یکی

• Like
Reactions: all4u and ehsan M
وقتی دشمن پشتش به تو هستش و حواسشون بهت نیست میشنی و میری نزدیک در حدی که دکمه ضربدر ظاهر میشه .میزنی و تمام.اگه چند نفر هستن میری نزدیک همین که دیدنت در میری وقتی ولت کردن و دارن برمیگردن باز میشنی و میری از پشت خفتشون میکنی. یکی یکی
تا کی اینجوریه ؟ اسلحه جدید کی میده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or