خب بازی بعد از 15 ساعت و نیم تموم شد تازه من تمام ماموریت های فرعی رو رفتم کلی هم تو محیط چرخیدم

بازی خوب بود و تو همین حد هم میمونه ولی انصافا باس اخر بازی عالی بود

تمام چیزها رو قبلا گفتم ولی خب یکبار دیگه هم میگم این بازی میتونست عالی باشه و تو هر جنبه ای از نسخه قبلیش جولتر بزنه ولی این که اومد از چندتا بازیه دیگه تقلید کرد و یه معجونی بیرون داد که وقتی بخوری واقعا نمیفهمی داری چی میخوری
سندباکس کردن محیط تو بعضی از چپتر ها کاملا ایده بیخودی بود محیط های سندباکس بازی کاملا خسته کنندن هیچی ندارن تو این بخش تنها چیزی که شما بتونید پیدا کنید یه سری اکو از سرباز های مردس و یک انتاگونیست که همین بخش ها کاملا توانایه اضافه شدن به بخش اصلی رو داشتن جالب اینجاست تکه هایش رو به بخش اصلی هم اضافه کردن که انصافا لذتش خیلی بیشتر از چرخیدن های بیخودی و حوصله سربر تو محیط های سند باکس بود خب چرا تمامش رو تو بخش خطیه بازی نذاشتن؟

از اون سمت چون بازی SH هست و خب قالبا تو این سبک هیجان و استرس و اون حس کنجکاوی بیشتر از بازیا دیگه هست زمانی که شما وارد این بخش سندباکس بشید این حس کلا از شما گرفته میشه و اگه وقتتون رو صرف این قسمت کنید وقتی برید سراغ بخش اصلی وفتی خفن ترین دشمنتون رو ببینید میگید این کی بود؟کجا دیدمش؟ هاااا!!! من هدف اصلیم این بود

و این گرفتن اون حس ترس و هیجان از شما اونم تو سه مرتبه که در طول تمامیه چپترها تقسیم شده باعث میشه که اصلا یادتون بره دارید Survival horror بازی میکنید
این ویژگی تو نسخه قبل نبود و اینقدر این ترس و استرس و جو خاص داخل بازی زیاد بود که شما مجبور میشدید بعد از سه ساعت یه استراحتی به مغزتون بدید تا توانایه ادامه بازی رو داشته باشید ولی اگه اینجا اگه حالش رو داشته باشید یک روزه میتونید تمام بخش های بازی رو برید چون دقیقا اومدن اون حس SH کمتر از نصف کردن اونم فقط بخاطر این بخش های سندباکس خسته کننده بازی
البته در کنار این جریان کنترل بد شخصیت و افت فریم هم اضافه کنید که خب میدونید این مشکلات زمانی که توی محیط باز باشید چقدر ازار دهندس البته خداروشکر از اواسط بازی این مشکل افت فریم حل میشه و راحت میتونید بازی کنید
داستان بازی بنظرم خوب بود چیز خفنی نبود و بنظرم اصلا در حد نسخه قبلش نبود
درمورد اون جو خاص و روانشناسانه ای که محیط های خطی هر دو نسخه بازی داشت بنظرم بجز بخش اول بازی دو بخش بعد چندین پله از نسخه قبل پایین تر بودن به طوری که دیگه نه به اون اندازه عنصر ترسی بود و نه جو روانی بودن محیط بیشتر بازی تو این بخش ها به سمت اکشن بودن رفت تا ترس و روانشناختی البته این مورد تو کشتن باس اخر دوباره برمیگرده که البته اصلا در حد اندازه کارکتر خفن Ruvik نیست
در کل اگه مثل من این سبک بازی رو تو ترس و اضطراب بی وقفه میدونید اصلا سراغ قسمت های سندباکس بازی نرید اینطوری بازی میتونه تا حدی به نسخه قبل نزدیک بشه بیشتر سلاح ها رو هم میتونید تو بخش اصلی هم بدست بیارید,البته اینطوری مدت زمان گیم پلی خیلی کم میشه
اگه هم میخواید وقتتون رو بگذرونید تمام بخش ها رو برید
در کل تجربه جالبی بود به همراه کمی اپیک فیل شدن

من به این نسخه امتیاز 6.5 رو میدم به نسخه قبلی هم 7.5 البته اگه مشکلات تکنیکی بازی رو نادیده بگیرم یک نمره به هر کدومشون اضافه میشه