the Evil Within بازی جدیدشینجی میکامی رونمایی شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amirsaman2

کاربر سایت
Bethesda دقایقی پیش اولین بازی شینجی میکامی از شرکت تانگو ، بنام The evil Within رو رسما معرفی کرد، The Evil Within بازی ای در سبک Survival Horror میباشد وقرار که برای کنسول های نسل حاضر و کنسول های نسل بعد و همچنین PC در سال 2014 عرضه بشه .

همچنین شینجی میکامی در جایی گفته که :
من بهمراه تیمم به این قضیه متعهد بودیم که یه فرانچایز فوق العاده بسازیم و ترکیبی از ترس و اکشن رو برای فن ها فراهم کنیم .
این لینک میتونید اولین دموی بازی رو ببینید :

Project Zwei revealed as The Evil Within | VG247

evil_within_thumb.jpg

therethere1-859x1024-503x600.jpg

آخرین ویرایش:
من الان تریلر و دیدم
محیطش که شبیه Sh و فکر میکنم بازی تو یه تیمارستانی جای اتفاق میفته که به شخصه تاحالا چنین بازی تجربه نکردم که تو تیمارستان باشه!! میتونه جالب باشه
ولی درکل نمیشه الان در مورد بازی نظر داد گفت که چقد پیشرفت داشته چون از محیط بازی چیزی نشون نداد! باید صبر کرد تا خود بازی محیطش ازش چیزی پخش شه!

کاش یه ریبوت از رزیدنت ایول می ساخت
ولی با این اسم و شخصیت های جدید ، تا واسش مشکل ساز نشه
منظورم اینه کاش بازی شبیه رزیدنت ایول می ساخت
من الان دارم ایول ریمیک بازی میکنم بازی های ایکس باکس و پلی استیشن 3 بهم انقدر لذت نمیده :x

یه اسمی شبیه این بازی شنیدم واسه PC بوده ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد Within داشت توش!

یه Warrior within داشتیم که پرنس بود.بقیه دوستان کمک کنن،اسم بازی ریشه یابی شه!
درجه هایپ دیگه قابل شمارش نیست نه؟ :))

منظورم این بود

90483862586332981285.jpg

سیم خاردار این وسط چه معنی میده؟ واسه ترسناک جلو دادن موجوداتشه؟!!!

آخرین ویرایش:
قبلاً حرفش بود. اون زمانی که 2 نفر نمدونستن Zwei چیه!:
کار ندارم الان با چی میسازنش. بخونید قبل از نقو قول کردین. جمله ها رو 4 کلمه درمیان نخونید:
قبلاً خبرش بود میکامی برای بازی جدید و انونس نشده ش UE3 لایسنس کرده (اخ و پیف دوستان تاپیک رو برداشته بود). یهو شد id tech !!.
اصلان به قیافه شاتها نمیخوره. من فقط UE3 میبینم توشون :دی.

این دو تا تصویر رو باهم مقایسه کنید کپی هم هستند که یکیش مربوط به بازی The War Z هست و یکیشم که همین The Evil Within هست!

s3424_L4IpySx.jpg

بعضی ها رزیدنت اویل ریمیک رو با سایلنت هیل مقایسه میکنن lol

Resident-evil.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی این کاربر های reddit یه چیزایی پیدا می کنن آدم فکش باز می مونه اینا رو از کجا میارن

در مورد این عکس که فعلا کسی چیزی نداره بگه اما می گن خود The Warz از چی کپی کرده؟ چون اگه یادتون باشه این بازی کلا حتی شکل زامبی هاشو از TWD کپی کرده بود و زمان ریلیز هم با انتقادات شدید و نمرات بسیار پایین مواجه شد و موفق به کسب متای 20/100 شد

آخرین ویرایش:
این دو تا تصویر رو باهم مقایسه کنید کپی هم هستند که یکیش مربوط به بازی The War Z هست و یکیشم که همین The Evil Within هست!

s3424_L4IpySx.jpg

بعضی ها رزیدنت اویل رینیک رو با سایلنت هیل مقایسه میکنن lol

Resident-evil.jpg

چجوی چنین چیزیرو تونستن پیدا کنن ؟ واقعا فک برندازه.

یعنی کمبود مهمات و ترس های ناشناخته ای که گوشه کنار بازی انتظارمون رو میکشید کشک؟؟؟

من گفتم نصفش، نگفتم همش!
برا من بهترین RE همون 4 بودش، حداقل به خاطر کنترل بد نمیترسیدم.

اون موقع کنترل هم بازی ها در حد GeoW بود مگه!؟

مگه من گفتم بود؟ من فقط گفتم به خاطر کنترل بد، ترس آدم بیشتر میشد.
واسه اون عده‌ای گفتم که میگن RE4 در حد RE 1-3 هم نبود.
همینجوری میخواین یه گیری بدین دیگه، یعنی واقعا قبول ندارین که کنترل بد روی ترس تاثیر داره؟

آخرین ویرایش:
مگه من گفتم بود؟ من فقط گفتم به خاطر کنترل بد، ترس آدم بیشتر میشد.
واسه اون عده‌ای گفتم که میگن RE4 در حد RE 1-3 هم نبود.
همینجوری میخواین یه گیری بدین دیگه، یعنی واقعا قبول ندارین که کنترل بد روی ترس تاثیر داره؟
برو خجالت بکش مردک :| :دی
یه جوری گفتی : کلا ترس به خاطر کنترل سخت کاراکتر به نظرم یک جورایی کلاه گذاشتن سره بازیکن هست
انگار که اون موقع همه ی بازی ها کنترل درست حسابی داشتن فقط RE میومد برای کلاه گذاشتن سر ملت و ترسوندنشون صرفاً با کمک کنترل بد کنترلش رو درست نمیکرد

یعنی این کاربر های reddit یه چیزایی پیدا می کنن آدم فکش باز می مونه اینا رو از کجا میارن

در مورد این عکس که فعلا کسی چیزی نداره بگه اما می گن خود The Warz از چی کپی کرده؟ چون اگه یادتون باشه این بازی کلا حتی شکل زامبی هاشو از TWD کپی کرده بود و زمان ریلیز هم با انتقادات شدید و نمرات بسیار پایین مواجه شد و موفق به کسب متای 20/100 شد

البته من خیلی بعید میدونم این تصویر واقعا رسمی باشه هر چند IGN گذاشته اگه واقعیت داشته باشه شرم آوره! اما بعید میدونم! یه چیز دیگه هم میتونه باشه و اون اینه که TWZ این تصاویر رو از روی این بازی کپی کرده باشه دسترسی به این تصاویر غیر ممکنه! مگه اینکه یکی این کانسپت آرت رو قبلا به سازندگان TWZ داده باشه ؟ آخه ساختن چند تا زامبی واسه سازنده های با استعداد تیم بازیسازی The Evil Within کاری داره مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من مطمعنم این تصاویر در اصل مربوط به همین بازی بودن و سازندگان TWZ این کانسپت آرت رو هم کپی کردن تا برای تبلغ بازی خودشون استفاده کنن. حالا باید منتظر عکس العمل Bethesda و شینجی میکامی در این مورد باشیم .

آخرین ویرایش:
اقا این sotd که میگید چیه؟ میشه بدون مخفف کردن بنویسید؟:d
حافظه یاری نمیکنه و یادم نیست این چی بود....
در ضمن وقتی بازی اومد و متای 95 به بالا:dگرفت قیافه کسانی که بازی رو زیر سوال میبرند اشکار میشه! دقیقا مثل tomb raider , bioshock infinte

اقا این sotd که میگید چیه؟ میشه بدون مخفف کردن بنویسید؟:d
حافظه یاری نمیکنه و یادم نیست این چی بود....
در ضمن وقتی بازی اومد و متای 95 به بالا:dگرفت قیافه کسانی که بازی رو زیر سوال میبرند اشکار میشه! دقیقا مثل tomb raider , bioshock infinte
Shadows Of The Damned هست:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or