The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
شما فقط باید از forst spell استفاده کنید نه fire spell .در ضمن باید روی گوی که روی زمینه ازش استفاده کنین نه روی اون لنز ها.مشکل شما همینه.
از شما تشکر می کنم
باور کنید من روی زمینم امتحان کردم اصلا چیزی نمونده که من روش امتحان نکرده باشم عکسشو قرار می دم
روی زمین همینطوری که توی عکس هم می بینید گوی نیست یه لنز بزرگ و چند تا لنزهای کوچیکتر هست تقریبا این لنز بزرگ شبیه همونیه که روی سقفه ،من تا حالا تو بازی گیر نکردم و هیچ مشکلی نداشتم تعجب می کنم چرا اینطوریه

از شما تشکر می کنم
باور کنید من روی زمینم امتحان کردم اصلا چیزی نمونده که من روش امتحان نکرده باشم عکسشو قرار می دم
روی زمین همینطوری که توی عکس هم می بینید گوی نیست یه لنز بزرگ و چند تا لنزهای کوچیکتر هست تقریبا این لنز بزرگ شبیه همونیه که روی سقفه ،من تا حالا تو بازی گیر نکردم و هیچ مشکلی نداشتم تعجب می کنم چرا اینطوریه

ظاهرا ً واسه شما به باگ خورده چون در تصاویری که تا الان گذاشتید اصلا ً لنزها دیده نمیشن !!
توصیه می کنم برگردید به skyrim و یکی دو مرحله ی دیگه را تمام کنید بعد دوباره برگردید اینجا احتمالا ً باگش رفع میشه چون خودم هم چند تا باگ رو اینطوری رد کردم !

سلام بچه ها اول بگم بازی تا اینجا بهم کیف داده اما یک سوال من داشتم تاپیک را میخوندم دیدم مثل اینکه راهی هست که آفلاین آپدیت کنیم بازی را میخواستم بدونم مثلا اگر آپدیت کنیم این کیفیت تکسچر دستش بالا میره یا نه اساسا کسی عکسی از این لود نشدن تکسچر داره ؟ چون من این بازی را روی کامپیوتر داداشم دیدم تفاوت بسیار زیادی در کیفیت دست شخصیت دیدم البته یه نکته ای که هست من با اینکه بازی را خریدم ولی مثل اینکه خودش آپدیت بود نسخه 1.4 و حتی پشت کاور بازی هم نوشته optimized for hard drive یعنی خود فروشنده بازی را پچ کرده
راستی یک سوال برای آپدیت باید دونه دونه از کمترین به بالا آپدیت کنیم یا نه همون آخری را بریزیم حله

آخرین ویرایش:
ظاهرا ً واسه شما به باگ خورده چون در تصاویری که تا الان گذاشتید اصلا ً لنزها دیده نمیشن !!
توصیه می کنم برگردید به skyrim و یکی دو مرحله ی دیگه را تمام کنید بعد دوباره برگردید اینجا احتمالا ً باگش رفع میشه چون خودم هم چند تا باگ رو اینطوری رد کردم !
چرا لنز ها دیده میشن این تصویر زمینه توی پست های قبلیم عکس سقف هم گذاشتم این عکس راهنماست که قرار میدم منظور شما این لنزهای روی سقفه که دیده نمیشه؟ چون لنزهای روی زمین هست ، گوی هم هست ولی هر کاری میکنم که نوری ازش ساطع بشه که من با لنزها این نورها رو متمرکز کنم نمیشه
focuscrystalpuzzlesolution.jpg

من فکر نمی کردم اصلا بازی باگ داشته باشه یعنی انقدر باگ داره که شما چند تا مرحله را اونطوری تونستید تموم کنید خیلی عصاب خورد کن میشه ،کاری نمیشه کرد که باگ ها برطرف بشه؟

تبریک میگم بازی Game of the year شد:d
من که حوصله نداشتم بشینم پاش اما بازی خیلی گشترده هست و حرفای زیادی واسه گفتن داره

آخرین ویرایش:
چرا لنز ها دیده میشن این تصویر زمینه توی پست های قبلیم عکس سقف هم گذاشتم این عکس راهنماست که قرار میدم منظور شما این لنزهای روی سقفه که دیده نمیشه؟ چون لنزهای روی زمین هست ، گوی هم هست ولی هر کاری میکنم که نوری ازش ساطع بشه که من با لنزها این نورها رو متمرکز کنم نمیشه
focuscrystalpuzzlesolution.jpg

من فکر نمی کردم اصلا بازی باگ داشته باشه یعنی انقدر باگ داره که شما چند تا مرحله را اونطوری تونستید تموم کنید خیلی عصاب خورد کن میشه ،کاری نمیشه کرد که باگ ها برطرف بشه؟

منظورم همین نورهاییست که در عکس راهنما هم می بینی ! این نورها باید از همون اول هم باشن فقط کار تو مرتب کردنشونه که به وسیله ی جادوی frostbite که به نورها میزنی ، جابه جا میشن !
به نظر من شما به باگ خوردی ! البته نگران نباش از همین در بغلی یه راه به Skyrim وجود داره برو یکی دو ماموریت دیگه رد کن بعد بیا دوباره چک کن امیدوارم حل بشه ولی اگر هم حل نشد جزو کوئست های اصلی بازی نیست و می تونی بیخیالش بشی ... اگر نسخه ی PC دستت بود می شد با چیت ردش کرد ...

ای اقا! منم یه زمانی مثل تمامی بچه های اینجا تو Skyrim میچرخیدم، بعدش تو یکی از میژن ها یه تیر به زانوم خورد! الان دیگه نمیتونم بازی کنم :| چرا؟:|

منظورم همین نورهاییست که در عکس راهنما هم می بینی ! این نورها باید از همون اول هم باشن فقط کار تو مرتب کردنشونه که به وسیله ی جادوی frostbite که به نورها میزنی ، جابه جا میشن !
به نظر من شما به باگ خوردی ! البته نگران نباش از همین در بغلی یه راه به Skyrim وجود داره برو یکی دو ماموریت دیگه رد کن بعد بیا دوباره چک کن امیدوارم حل بشه ولی اگر هم حل نشد جزو کوئست های اصلی بازی نیست و می تونی بیخیالش بشی ... اگر نسخه ی PC دستت بود می شد با چیت ردش کرد ...

من نسخه ی PC را دارم و با PC دارم بازی می کنم .اگه پچی ،چیزی هست که میشه باهاش این باگ ها را برطرف کرد ممنون میشم که راهنمایی کنید در قسمت مشکلات بازی PC سوال کردم ولی هنوز جوابی نگرفتم، باشه راه شما را امتحان می کنم
از شما تشکر می کنم

منم تبریک میگم دوستان

و اما جایزه ی بهترین بازیه سال اهدا شد..... به ........... the elder scrolls v skyrim

به طرفداران این بازی تبریک می گوییم.

خدا وکیلی اسکایریم با اوون همه باگ و ضعف گرافیکی حقش بود که جایزه ی بهترین بازیو بگیره؟

آخه من نمی دونم گیرز این وسط چیکارس که بتمن شده بهترین بازی ایکس؟

من نمی دونم با وجود بتل 3 با گرفیکه خرش، آنچارتد این وسط چی می گه که عنوان بهترین گرافیکو گرفته؟

آخه portal 2 مولتی پلیرش چیه که بخواد بهترین بشه؟؟؟؟

خدایی این رای ها به نظر شما معمولیه؟ VGA 2011 با عدالت بازی ها رو انتخاب کرده؟؟؟؟~x(

خدایی این رای ها به نظر شما معمولیه؟ VGA 2011 با عدالت بازی ها رو انتخاب کرده؟؟؟؟~x(

په نه په
شما چون از سبکش بدت میاد دلیل نمیشه
اونی که انتخاب کرده الکی که انتخاب نکرده.
و میشه گفت بهترین بازی بود که امسال کردم.
با اینکه من از سبک نقش افرینی خوشم نمیاد
ولی این بازی شاهکار بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or