میگه اون حلقه که بهت داده باید اونجایی که گفتی بذاریسلام من تو اين مرحله گير كردم: a chance arrangement
تو يه قسمتش گفته plant madesi's ring . تو اين قسمت بايد چه كار كنم؟؟
کسی کمک نمی کنه؟
میگه اون حلقه که بهت داده باید اونجایی که گفتی بذاری
---------- نوشته در 05:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 PM ارسال شده بود ----------
مکانش باید تو کوئست ها زده باشه
برو ببین پیداش میکنی پیداش کردی
اکتیوش کن بهت نشون میده
و اگه اوله اوله بازیه اونجا که باید با اون زنه هرف بزنی میگه باید بری به جایی بنام withrun
خوب رو سر يكي فلش زده هر چي با طرف حرف مي زنم فرقي نمي كنه
میگه اون حلقه که بهت داده باید اونجایی که گفتی بذاری
---------- نوشته در 05:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 PM ارسال شده بود ----------
مکانش باید تو کوئست ها زده باشه
برو ببین پیداش میکنی پیداش کردی
اکتیوش کن بهت نشون میده
و اگه اوله اوله بازیه اونجا که باید با اون زنه هرف بزنی میگه باید بری به جایی بنام withrun
با اين ريتمي كه شما رفتي:dمشكل اصلي همينه.من اول كوئست هاي اصلي رو رفتم اخرش mercer مرد .بعد شروع كردم به انجام ماموريت هاي delvinعجـــــــــــــــــــــب !
من گیج شدم الان
ببین من اول brynjolf رو دیدم که بهم چند تا ماموریت داد اونا رو انجام دادم:
A Chance Arrangement
Taking Care of Business
Loud and Clear
بعد از اون با delvin و vex آشنا شدم که از هر کدومشون extra job گرفتم و بعدش 4 تا special job در 4 شهر مختلف رو انجام دادم:
Imitation Amnesty
Silver Lining:
Summerset Shadows
The Dainty Sload
حالا وقتی میرم پیش brynjolf میگه کار دارم وقت ندارم پیش mercer هم که میرم میگه سرم شلوغه و از این حرفا ! چه گیری کردیما :d حالا چیکار کنم؟
فکر کنم اول باید کوئست های اصلی رو انجام میدادم بعد میرفتم پیش دلوین! یعنی 8 تا کوئست دیگه رو باید انجام میدادم.
الان قاطی شد افتادم تو باگ ؟
بگو کیو میگی بهت بگم چیکار کنی؟
دلفین میگی؟
یا...؟
نه اون كوستي كه مي ري با يكي حرف مي زني بعد اون شروع مي كنه به تبليغ يه معجون بعدش ما بايد بريم از دكه ي يكي كه رفت به حرفاي اون گوش بده دزدي كنيمو يه حلقه رو برداريم بدونه اين كه گاردا بفهمن . بعدش اون قسمت مياد و بالا سره يه مردي كه soul gem مي فروشه فلش مياد . حالا كمكم مي كني دوست عزيز.
من خودم اول کوئست های Delvin و Vex رو رفتم بعد کوئست های اصلی رو تموم کردم و شمکلی پیش نیومد.با اين ريتمي كه شما رفتي:dمشكل اصلي همينه.من اول كوئست هاي اصلي رو رفتم اخرش mercer مرد .بعد شروع كردم به انجام ماموريت هاي delvin
شما دقيقا بر عكس همينو انجام دادي:dمن خودم اين طوري تست نكردم ببينم چي ميشه:d
میام بازی رو نصب کنم تا یه درصدی میره بعد ارور unreadable disc میده
تو یه منطقه ای هم که میرم فریز میشه
ده دفعه هم لود کردم باز همونجوری میشه....
یکی بگه مشکل از کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
خیر سرمون پا میشیم تا اون سر تهران میریم که از یه جای درست درمون بگیریم...مشکل از سی دیته قطعا
باید همونجوری که جیب ملت رو می زنی، این دفعه تو همون منو، این حلقه که دزدیدی رو تو جیب اون که بالای سرش فلش داره بذاری! کسی هم نبینت!
اگرم نمی دونی چجوری باید جیب بزنی:
اول می شینی،(حالت sneak) ، بعد میری تزدیک طرف(طوری که نبینت)، بعد یه گزینه روش میاد یه اسم جیب بری که اگه بزنی، محتویات جیب طرف رو نشون میده. بعد همونجا باید این حلقه رو store کنی.
موفق باشی.