والا شدم نگهبان شهرمنظورت چیه نمیتونی دیگه بازی کنی؟

والا شدم نگهبان شهرمنظورت چیه نمیتونی دیگه بازی کنی؟
هر کسی سلیقه ای داره همون طور که شما خوراکت ماشین سواری هستمن موندم شما ها چی جوری این بازی رو بازی میکنین ! امروز یه نیم ساعتی بازیش کردم اصلا حال نکردم باهاش. مخصوصا این که بازی نقش افرینییه و سلاح های بازییم که شمشیرو این جور چیزاست پس این بازی باید سوم شخص باشه ! مثلا شمشیر دستته بعدش 2/3 ام شمشیره تو کادره تصویر نیست مبارزاتم که چون سلاح ادم سرده باید نزدیکه دشمنا بشه که اصلا از نمای اول شخص جالب در نمیاد.
سلام بچه ها اول بگم بازی تا اینجا بهم کیف داده اما یک سوال من داشتم تاپیک را میخوندم دیدم مثل اینکه راهی هست که آفلاین آپدیت کنیم بازی را میخواستم بدونم مثلا اگر آپدیت کنیم این کیفیت تکسچر دستش بالا میره یا نه اساسا کسی عکسی از این لود نشدن تکسچر داره ؟ چون من این بازی را روی کامپیوتر داداشم دیدم تفاوت بسیار زیادی در کیفیت دست شخصیت دیدم البته یه نکته ای که هست من با اینکه بازی را خریدم ولی مثل اینکه خودش آپدیت بود نسخه 1.4 و حتی پشت کاور بازی هم نوشته optimized for hard drive یعنی خود فروشنده بازی را پچ کرده
راستی یک سوال برای آپدیت باید دونه دونه از کمترین به بالا آپدیت کنیم یا نه همون آخری را بریزیم حله
lolمنظورت چیه نمیتونی دیگه بازی کنی؟
من موندم شما ها چی جوری این بازی رو بازی میکنین ! امروز یه نیم ساعتی بازیش کردم اصلا حال نکردم باهاش. مخصوصا این که بازی نقش افرینییه و سلاح های بازییم که شمشیرو این جور چیزاست پس این بازی باید سوم شخص باشه ! مثلا شمشیر دستته بعدش 2/3 ام شمشیره تو کادره تصویر نیست مبارزاتم که چون سلاح ادم سرده باید نزدیکه دشمنا بشه که اصلا از نمای اول شخص جالب در نمیاد.
میشه سوم شخص بازی کرد
یکی لطفا بیاد درست حسابی توضیح بده چجوری میشه عضو Dark Brotherhood شد.مثل Oblivion باید یکی از NPCـها رو کشت؟
تا الان دو بار از طرف Dark Brotherhood مورد سوء قصد قرار گرفتم که البته ناکام موندند![]()
خو داداش یه علامت سوال ته جملت بزن :dمخوام بدونم چه جوریه
داره
نقدش رو تو پردیس گیم بخون