The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
واقعا که به این می گن بازی مثل بعضی بازی ها بچه بازی و فیلم سینمایی نیست.گرافیکش بیشتر منو به خودش جذب کرده واقعا منحصر به فرده.به نظرم اگه dark soul بعد skyrim میومد همچین هم امتیاز نمی گرفت.چند سال بیخودی رو این بازی کار نکردن مثل بازی های rockstar بی رقیبه کافیه همون سبک شماره قبلی رو حفظ کنه و موضوع رو عوض کنن بازم top می مونه.ازادی عمل هم تو بازی حکم فرماست اصلا محدودیتی نیست یعنی جریمه نمی شی مثلا من تو اولای بازی زن عموی کسی باهاش فرار کرده بودم به خاطر اینکه داشتم از انباریشون وسیله می دزدیدم منو دیده بود و گیرم داده بود می کشم بعد اینکه بر می گردم همون خونه انگار که باسه هیچ کی مهم نیست:|

بچها بعد از روزها شبانه روز بازی کردن این بازی بزرگ اخر به اتمام رسید ..:(( دقیقا با 500 اچیومنت . باید بگم که تمام بازیهارو مثل هلو قورت میده.. همه عمر به کنار این چند مدت با اسکریوم به کنار..کلام اخر دست تمام سازنداهش رو میبوسم:x

ما دیگه تو این تایپیک رفتیم .

میخواستم نامردی کنم اخر بازی رو برا هم pm کنم دلم نیومد:))>:)

واقعا که به این می گن بازی مثل بعضی بازی ها بچه بازی و فیلم سینمایی نیست.گرافیکش بیشتر منو به خودش جذب کرده واقعا منحصر به فرده.به نظرم اگه dark soul بعد skyrim میومد همچین هم امتیاز نمی گرفت.چند سال بیخودی رو این بازی کار نکردن مثل بازی های rockstar بی رقیبه کافیه همون سبک شماره قبلی رو حفظ کنه و موضوع رو عوض کنن بازم top می مونه.ازادی عمل هم تو بازی حکم فرماست اصلا محدودیتی نیست یعنی جریمه نمی شی مثلا من تو اولای بازی زن عموی کسی باهاش فرار کرده بودم به خاطر اینکه داشتم از انباریشون وسیله می دزدیدم منو دیده بود و گیرم داده بود می کشم بعد اینکه بر می گردم همون خونه انگار که باسه هیچ کی مهم نیست:|

باهات موافقم مخصوصاً راجع به DarkSouls چون واقعاً آدم از اين بازی Skyrim لذت ميباره اما اون بازی DarkSouls فقط اعصاب خورد ميکرد :-s، وقتی اين امد ديگه اصلاً اون بازيو فراموش کردم

سلام به همه دوستان می خواستم بدونم آپدیتی برای رفع مشکل بازی در ریختن بازی بر روی هارد ایکسباکس که با نصب کردن بروی حافظه گرافیک پایینتری نشان می داد نیامده است اگر آمده لطفاً لینک را بزارید و طریقه نصب را بهم بگویید با تشکر از شما دوستان :)

سلام کسی نیست به من کمک کنه

بچها بعد از روزها شبانه روز بازی کردن این بازی بزرگ اخر به اتمام رسید ..:(( دقیقا با 500 اچیومنت . باید بگم که تمام بازیهارو مثل هلو قورت میده.. همه عمر به کنار این چند مدت با اسکریوم به کنار..کلام اخر دست تمام سازنداهش رو میبوسم:x

ما دیگه تو این تایپیک رفتیم .

میخواستم نامردی کنم اخر بازی رو برا هم pm کنم دلم نیومد:))>:)

خوش بحالت - من که انقدر درگیرم هنوز شروع هم نکردم - با تایید دوستان بازی رو خریدم با اینکه با RPG مشکل دارم ولی هنوز دریغ از دقیقه ای بازی کردن !....

درباره اسپویلت : اگه این نامردی رو میکردی من خودم شخصا پستت رو گزارش میدادم ! تا مدیران هم مردونگی کنن و از خجالتت دربیان ! ..... :d شوخی کردما .... ;)

سلام به همه
٢ تا سوال دارم خدمتتون
١.اين فرياد اول اژدها به چه درد مي خوره به جز اثبات dragonborn بودن؟
٢.من يه follower دارم مي خوام با هاش ازدواج كنم چه جوري مي شه ؟
لولم هم ٧ است.

سلام به همه
٢ تا سوال دارم خدمتتون
لولم هم ٧ است.
سلام
1. تا آخره بازی فریاد ها خیلی زیاد میشه که تو فایت ها و موارد دیگه می تونی استفاده کنی ازشون مثلا نفس آتش یا یخ
2. باید بری تو یکی از معبد ها یک گردنبنده خاص بخری بعد بدی بهش!!!!!!

سلام
1. تا آخره بازی فریاد ها خیلی زیاد میشه که تو فایت ها و موارد دیگه می تونی استفاده کنی ازشون مثلا نفس آتش یا یخ
2. باید بری تو یکی از معبد ها یک گردنبنده خاص بخری بعد بدی بهش!!!!!!

اسمه اون گردنبنده چيه و از كجا گير بيارم؟

اسمه اون گردنبنده چيه و از كجا گير بيارم؟
خب اول از همه میری به temple mara در riften. بعدش برو با یه کشیش به نام maramal صحبت کن اونجا نباشه ولی سرو کلش پیدا میشه. بعد گردنبنده amulet of mara رو ازش می خری و گردنت می ندازی. حالا یه دختری که ازت خوشش میاد رو پیدا می کنی و ازدواج می کنی. ولی اول از همه باید خونه بخری. که میری به dragonsearch توی witerrun و از دستیار jarl یه خونه به مبلغ 5000 گلد می خری. اگه غلط املایی داشتم ببخشید!!!!:d

سلام به همه
٢ تا سوال دارم خدمتتون
لولم هم ٧ است.
اسم گردنبند amulet of mara هست من تو riften پیدا کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or