The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
آقا چجوری ماموت بٌکٌشم؟؟!:d
با هر چی سعی کردم نشد,تنم میخوره بهش میمیرم!!!
ماموت ها کشتنشون خیلی سخته!!!!! تازه اون giant ها هم میان ازشون دفاع می کنن!!!!!! باید لولت بالا بره بعد بکشیشون!!!!!! حالا چرا ماموت می خوای بکشی شایان؟؟؟؟:))

من خیلی تعریف بازیو شنیدم.
چند دیسکه؟
میشه 4 یا 5 روزه تمومش کرد؟
خیلی وقت ندارم که بازی کنم (همون 4 روزو میتونم) خیلی برام مهمه چون بین دارک سول و همین گیر کردم(دوست ندارم بازیو نصفه ول کنم).:d
جفتشونم شاخن ولی فکر کنم این بهتره.
اگه سریع جواب بدین ممنون میشم چون بعد از ظهر می خوام برم یکیشونو بگیرم.
مرسی.:x

چند دیسکه؟
خیلی وقت ندارم که بازی کنم (همون 4 روزو میتونم) خیلی برام مهمه چون بین دارک سول و همین گیر کردم(دوست ندارم بازیو نصفه ول کنم).:d
4 یا 5 روز؟؟؟؟:)) داداش من 30 ساعت بازی کردم شاید تازه وسطش باشم!!!!!

من به یه مشکل برخوردم. هرچی واسه این ریش خاکستری ها shout میکنم انگار نه انگار. بازم حرفشو تکرار میکنه!!
بالای راست تصویر هم می زنه

Barri is too powerfull for the voice of Empror.

این باگه؟؟ چیکار کنم؟؟

نه این باگ نیست

Voice of the Empror
Shout نیست، یه power هست که از اول داشتی.
Shout هارو یاد میگیری. اوولینی که بهت یاد میدن Unrelenting Force هست.
اونو Shout کن، می‌شه.

آقا چجوری ماموت بٌکٌشم؟؟!:d
با هر چی سعی کردم نشد,تنم میخوره بهش میمیرم!!!

برای کشتن ماموت ها و giant ها تو لول های پایین برو بالای یکسری ازصخره هایی که اونا نمی تونن بیان بالا ( با y بپر از این صخره به اون صخره ) بالای اکثر صخره ها نمی تونن بیان بعد با کمان بزنشون اگه crouch کنی دمیج دو برابر میشه اونا هم وایمیستن نگات میکنن.

چند دیسکه؟

یه دیسک بیشتر نیست.
اگه فقط ماموریت های داستانی رو بری میشه تمومش کرد.
به نظر من این بهتر از دارک سولز هست هم از لحاظ داستانی و هم از لحاظ گرافیکی.دارک سولز معلوم نیست بتونی تموم کنی اگه فقط 4 روز می تونی بازی کنی و می خوای هم تمومش کنی اینو بگیری بهتره البته دارک سولز هم بازیه خیلی قشنگیه

---------- نوشته در 01:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:51 PM ارسال شده بود ----------

والا من که نمی دونم برا من باگ ها هم برطرف شده تازه دیگه میل خودتون ولی اگه زیختید دیگه ره بازگشتی نیست وقتی اپدیت ها رو پاک کنید میگه باید اپدیت کنید و گرنه نمی تونید بازی رو ادامه بدید و باید برید از اول در کل می ارزه بازی خیلی خیلی بهتر شده تا الانم که یه روزه پاشم هیچ باگی ندیدم

نمی دونم چون بازی دیگه برای من نمیاد و من طبق لینکی که دوستمون گذاشته بود گفتم چون اکثرا می گفتن کوئستا دیگه کار نمی کنن و مشکلات جدیدی پیدا کرده و خود خارجی ها هم از همین روش horizen اپدیتشون برگردونده بودن به همون قبلی تازه اموزش هم گذاشته بودن این قدر داغون بودن که بلد نبودن چجوری افلاین بازی کنن می گفتن چکار کنیم که وقتی میریم تو بازی پیغام اپدیت نیاد

ماموت ها کشتنشون خیلی سخته!!!!! تازه اون giant ها هم میان ازشون دفاع می کنن!!!!!! باید لولت بالا بره بعد بکشیشون!!!!!! حالا چرا ماموت می خوای بکشی شایان؟؟؟؟:))
یه دختره از این دندون درازایه اینا(اسمش عاج بود؟؟!)می خواست!!!!:d:d
آخرم نتونستم بکشمشون!توو College رفتم توو اتاقه یکی دزدی شانسم زد دیدم داره,برداشتم رفتم دادم بهش!!!

سلام

دوستان یه سوالی، من کنسولم به لایو وصل نمیشه، میتونم از این روش آپدیت ـه Horizon برای آپدیت کردن بازی استفاده کنم؟ هدفم رفع باگ های بازی هستش و مشکل لایو و بن و برگردوندن آپدیت به قدیم و اینا اصلا ندارم.
اگه میشه، لطفا روند درستش رو هم بفرمایید، که مثلا اول باید بازی رو روی هارد بریزم بعد آپدیت رو اعمال کنم یا اول بازی رو اجرا کنم بعد آپدیت کنم بعد رو هارد بریزم و قص الی هذا.

سلام به همه دوستان می خواستم بدونم آپدیتی برای رفع مشکل بازی در ریختن بازی بر روی هارد ایکسباکس که با نصب کردن بروی حافظه گرافیک پایینتری نشان می داد نیامده است اگر آمده لطفاً لینک را بزارید و طریقه نصب را بهم بگویید با تشکر از شما دوستان :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or