The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
کسی می تونه یه راهکاری واسه Easy Money ارائه بده؟ :d
خدمت شما: (انگلیسیه)
تست شده و جواب میده.
http://www.xboxmb.com/forum/103-elder-scrolls-series/84540-skyrim-gold-made-easy-hex-edit.html

دوستان یه راه فنی پیدا کردم برای اینکه هرجور زره و معجون و اسلحه و... که خواستین بتونین راحت به دست بیارین. اگه خواستین بگین تا توضیح بدم.
لینک انگلیسیش:
http://www.xboxmb.com/forum/103-elder-scrolls-series/85573-how-hex-edit-items-skyrim.html

خدمت شما: (انگلیسیه)
تست شده و جواب میده.
http://www.xboxmb.com/forum/103-elder-scrolls-series/84540-skyrim-gold-made-easy-hex-edit.html

دوستان یه راه فنی پیدا کردم برای اینکه هرجور زره و معجون و اسلحه و... که خواستین بتونین راحت به دست بیارین. اگه خواستین بگین تا توضیح بدم.
لینک انگلیسیش:
http://www.xboxmb.com/forum/103-elder-scrolls-series/85573-how-hex-edit-items-skyrim.html
اگه توضیح بدی ممنون میشیم

درود بر دوستان.

یک راه ساده و راحت برای گرفتن پول تقریبا بی نهایت توی بازی Elder Scroll V : Skyrim

چیزهایی که احتیاج دارید:
-یک نرافزار شناسایی فایل های ایکس باکس مثل Horizon

-یک نرم افزار تغییر کد های HEX مثل Hex Workshop

-یک عدد USB Flashهماهنگ شده با XBOX

1010- سکه طلا درون بازی.

روش کار:
1- درون بازی، یک بشکه (barrel) خالی پیدا کنید یا یکی پیدا کنید و خالیش کنید.

2- 1010 سکه طلا درونش قرار بدید.

3- بازی رو سیو کنید و خارج بشید.

4- سیو رو به فلش انتقال بدید.

5- فلش رو به کامپیوتر وصل کنید و با نرم افزار Horizon، فایل سیو رو از فلش روی کامپیوتر بریزید.

6- سیو رو با برنامه Hex Workshop باز کنید.

7- Ctrl+F رو بزنید.

8- گزینه ها رو به این شکل دربیارید:
f83a23.png

9- OK رو بزنید.

10- در بین کد های مشخص شده، دنبال یکی بگردید که پشتش این کد رو داره : 40000F(شکل زیر)
34bd5d.png

11- حالا، اون کدی رو که تو بخش زرد مشخص شده، به این کد تغییر بدید: FF C9 9A 3B. برای این کار کافیه بین دو F در شکل بالا کلیک کنید، و کد مورد نظر رو وارد کنین.

12- این کار، طلای درون اون بشکه رو به 999,999,999 عدد سکه تغییر میده.

13- حالا، برنامه رو ببنید و تغییرات رو ذخیره کنید.(فایل بک آپ هم بسازید)

14- سیو ویرایش شده رو توی برنامه Horizon باز کنین.

15- گزینه Save, Rehash and Resign رو بزنید.

16- وقتی کار انجام شد، از همون بالاگزینه save to device رو انتخاب کنید و فایل رو به فلش انتقال بدید. هر پیغامی هم که اومد yes بزنید.

17- حالا برید تو بازی و بازی رو با سیو روی فلش بالا بیارید.

18- تمام! شما 999999999 سکه طلا توی بشکه مورد نظر دارید!

پ.ن1: دقت کنید که مراحل به درستی انجام بشه چون ممکنه در صورت کد نویسی اشتباه، اتفاقات بدی براتون بیافته!

پ.ن2: مقدار طلایی که توی بشکه می ذارین می تونه هر عددی بالای 1000 باشه . فقط در مرحله 8، قسمت VALUE، باید مقدار طلایی که تو بشکه گذاشتین رو وارد کنین.

پ.ن3: انجام مرحله 16ضروریه.

پ.ن4: اگر خواستین می تونین سیو رو از فلش به مموری دستگاه انتقال بدین.

پ.ن5: اگر در هریک از این مراحل مشکلی داشتین مطرح کنین!

Last edited by a moderator:
سلام.پچي كه قرار بود براي از بين بردن مشكل دير لود شدن تكستچرها عرضه بشه اومده آيا؟

اگه عرضه شده يكي بياد يه توضيحي بده لطفا

دوستان من وقتي تو بعضي مناطق ميرم بازي يا فريز ميشه يا اينكه error كثيف بودن ديسك و unreadable ميده.موقع نصب بازي روي فلش هم وقتي به درصد 49 ميرسيد همين error را داد.به نظرتون مشكل از write بد ديسك ميتونه باشه؟
l-) دوستان كسي نظري نداره؟؟؟؟

:|
آقایون بنده تو این صحنه هر کاری میکنم اون شکلها نمیچرخن که بتونم کلید رو بزارم تو جاش و در رو باز کنم.قضیه چیه؟!
228px-102.jpg

:|
آقایون بنده تو این صحنه هر کاری میکنم اون شکلها نمیچرخن که بتونم کلید رو بزارم تو جاش و در رو باز کنم.قضیه چیه؟!
228px-102.jpg
First Person به اون شکلها نگاه کن ! یحتمل بچرخن ... ازین جور ضد حالا داره متاسفانه .

---------- نوشته در 03:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:16 PM ارسال شده بود ----------

محراب مشکل دیسکته ، از کی خریدی ؟:دی

من تو کوءسته reunification of skyrim تو قسمته regain winterhold hold گیر کردم . وقتی که پیشه legate rikke میرم هیچ ماموریتی بهم نمیده.کسی میدونه باید اونجا چه کار کنم؟

ادم بعضی وقت ها تو بازی از رفتار طبیعی شخصیت ها شوکه می شه! بعضی جاها هم که هوش مصنوعی ازاردهندست. تو مراحلی که تو غار هستش به ادم حس dead space رو میده هر لحظه ادم منتظر اینکه یک حادثه اتفاق بیفته! خوب می شد این بازی هم بخشی به نام photo mode داشت تا هر کدوممون عکس شخصیت هایی که ساختیم رو نشون بدیم من که دلم نیومد به جای نژاد nord از جکو جونور قهرمان بسازم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or