The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
[LTR]
اگه از رو دیسک اجرا کنم که زودتر داغ می کنه کنسول صدای دی وی دی رام هم میره اعصاب ولی تفاوتشون خیلیه از رو هارد اکثره تکسچرا لود نمیشن-درباره اون جی پی یو هم مطئنی؟

داغ شدن بدنه کنسول اونقد مهم نیست داغ شدن ناحیه مربوط به برد خطرناکه نه درایو. نمیشه قطعا گفت که اون مشکل حتمی هستش اما من چون مشکل 3 چراغ برام پیش اومد یکمی تحقیق کردم دیدم واسه یه سری دیگه هم مشکل فیریز اینا به وجود آورده. اما مطمئنم که فشاری که به کنسول میاره در حد gears of war 3 به بالاس. (البته به جز درایو)

---------- نوشته در 09:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز میدونم گرافیک بالاس از روی عکس ها معلومه. ولی اصلا انگار بازی عهد بوق گذاشتم تو دستگاه! از افت فریم هم که نگو تا بخواد محیط لود شه...! امکان داره از دیسک باشه؟ اصلا محیطی که من دیدم با توی عکسای بازی زمین تا اسمون فرق داره! چی کار میتونم بکنم؟

ببین گرافیک بازی وقتی به چشم میاد که صحنه های دور دست رو نگاه میکنی. بعضی جاها بهتر کار شده اختلاف گرافیک تو قسمت های مختلف تو همه بازی هست. افت فریم به دیر لود شدن تکسچر نمی گن که!سرعت خوندن از روی دیسک رابطه مستقیم داره با سرعت لود شدن تکسچرها. اگه بازی رو هم نصب کردی از رو dvd بازیش کن نه هارد. اگه بتونی عکسی از بازی قرار بدی من و دوستان میام نظر می دیم که چقد با نسخه هایی که ما داریم فرق می کنه.

[من الان به BOSS آخر رسیدم همون که همش آتیش میزنه.هر کاری میکنم نمیتونم بیش از نصف جونش رو ببرم.در مورد زره و ... هم همون 96 هست و لولم هم 20 شده ولی نمیتونم اون BOSS آخر رو شکست بدم.حتی تبدیل به گرگ نما شدم ولی فایده نداشت اینقدر آتیش میگیرم تا میریم و همینطور نمیتونم از بدن اون UNDEAD ها استفاده کنم.حتی اون موجودی که آتش پرتاب میکنه هم احضار کردم فایده نداشت.پیشنهادی ندارید که چجوری از بین ببرمش؟
اگه بیخیال شم رو برگردم تا همون جایی که پاکسازی کردم همون جوری میمونه؟یعنی اگه برم و بعد از مدتی که قوی تر شدم برگردم تا خود BOSS دیگه هیچ موجودی نمیبینم؟یا دوباره عین روز اول پر از UNDEAD میشه؟
خب منکه گفتم مشکله. بهترین کار استفاده از potion هایی که مقاومت رو در مقابل اتش یا برق یا یخ ( بسته به استفاده boss ) بالا میبرن هست. ضمنا ضربه قدرتی میتونه چند ثانیه گیجش کنه و shout ها هم همینطور. ترک کردن محل رو نمیدونم من ترک نکردم و زدمش. کلا سعی کنید روی مقاومت در مقابل جادو کار کنید. من الان زره ام با لول 23 رسیده به حدود 300 و فعلا تمامی موجودات داخل بازی زنگ تفریح شدن. البته در اینده نزدیک بازهم به موجودات سرسخت میرسم.

ببین گرافیک بازی وقتی به چشم میاد که صحنه های دور دست رو نگاه میکنی. بعضی جاها بهتر کار شده اختلاف گرافیک تو قسمت های مختلف تو همه بازی هست. افت فریم به دیر لود شدن تکسچر نمی گن که!سرعت خوندن از روی دیسک رابطه مستقیم داره با سرعت لود شدن تکسچرها. اگه بازی رو هم نصب کردی از رو dvd بازیش کن نه هارد. اگه بتونی عکسی از بازی قرار بدی من و دوستان میام نظر می دیم که چقد با نسخه هایی که ما داریم فرق می کنه.
ممنون. حتما یه عکس میگیرم که مقایسه کنیم. یه ره هم بازی کنم ببینم چی به چیه. بازی رو از رو DVD بازی میکنم الان. شایدم من اشتباه میکنم و اینجوری نباشه! سرعته گشتن تو منو ها هم کنده یه ذره! همین جوریه؟ بازم ممنون از راهنماییتون

ممنون. حتما یه عکس میگیرم که مقایسه کنیم. یه ره هم بازی کنم ببینم چی به چیه. بازی رو از رو DVD بازی میکنم الان. شایدم من اشتباه میکنم و اینجوری نباشه! سرعته گشتن تو منو ها هم کنده یه ذره! همین جوریه؟ بازم ممنون از راهنماییتون

خوب این قضیه تا حدی که آزار دهنده نیست وجود داره. یه delay چند دهم ثانیه ای داره

بازی 5 درجه سختی داره که هر وقت بخوای می تونی عوضشون کنی. اگه گسی مرحله های جانبی زیاد انجام نده حدودا 30 ساعت طول می کشه. در کل بازی خیلی منتقی هستش من هم اول فکر می کردم بازی خیلی سخته!اما اگه مراحل جانبی رو بری و level up کنی کارت خیلی سخت نیست!

Shout یه توانایی جادویی هستش که جادوگرا سالها وقت می ذارن تا یاد می گرن اما از اونجا که شخصیت اصلی بازی Dragonborn هست یعنی خون اژدها در بدنشه می تونه فورا اونها رو یاد بگیره. هر Shout از سه حرف زبان اژدها تشکیل شده که باید برای رسیدن به قدرت کامل shout هر سه حرف رو تکمیل کنی که برای این کار هم مجبوری یه سری مراحل رو انجام بدی. معروفترین shout هم Storm هستش که یه توفان راه میندازه و رعد و برق می زنه به دشمنات که از لحاظ گرافیکی خیلی صحنه قشنگی هستش. کلا تعداد shoutها زیادن تو یکی دو صفحه قبل لیست کاملشون و آدرس راهنماییشون از IGN هست.

دوستان یکی دو صفحه قبل توضیح دادن
خيلي ممنون دوست عزیز.

---------- نوشته در 12:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:51 AM ارسال شده بود ----------

Last edited by a moderator:
خب منکه گفتم مشکله. بهترین کار استفاده از potion هایی که مقاومت رو در مقابل اتش یا برق یا یخ ( بسته به استفاده boss ) بالا میبرن هست. ضمنا ضربه قدرتی میتونه چند ثانیه گیجش کنه و shout ها هم همینطور. ترک کردن محل رو نمیدونم من ترک نکردم و زدمش. کلا سعی کنید روی مقاومت در مقابل جادو کار کنید. من الان زره ام با لول 23 رسیده به حدود 300 و فعلا تمامی موجودات داخل بازی زنگ تفریح شدن. البته در اینده نزدیک بازهم به موجودات سرسخت میرسم.
بالاخره کشتمش.اون نقابش هم زدم به صورتم و اون storm call هم بهم منتقل شد ولی فعال نیست.اگه یه اژدها دیگه بکشم فعال میشه؟
در ضمن این نقابش خیلی باحاله لباس کاملش رو کجا میتونم بخرم؟اخه یه عکس دیده بودم یکی از بچه ها این نقاب رو با یه لباس که انگار بقیه این بود پوشیده بود.

http://img4up.com/up2/80918151320125827656.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوستان يكي بگه بازي فقط تو ناحيه ي اسكايريم هست يا منطقه هاي ديگه اي هم باز ميشه
اخه من چند تا مپ شبيه اين ديدم
[
mappagigante-600x411.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوستان يكي بگه بازي فقط تو ناحيه ي اسكايريم هست يا منطقه هاي ديگه اي هم باز ميشه
اخه من چند تا مپ شبيه اين ديدم

فقط اسکایرم هست.
راستی تگ عکس مخصوص عکس های روی اینترنت هستش یعنی باید عکستو رو سروری آپلود کنی بعد آدرسش رو اینجا بدی. اینی که شما گذاشتی کاربرای دیگه قادر به دیدنش نیستن.

فقط اسکایرم هست.
راستی تگ عکس مخصوص عکس های روی اینترنت هستش یعنی باید عکستو رو سروری آپلود کنی بعد آدرسش رو اینجا بدی. اینی که شما گذاشتی کاربرای دیگه قادر به دیدنش نیستن.

اگه فقط اسكايرم هست پس چرا اين همه عكس ار مناطق ديگه گذاشتن

کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه؟ بعد 35 ساعت بازی تبدیل به خوناشام کامل شدم که همه بهم حمله میکنن چطور میتونم خون بخورم ؟ الان وقتی نصفه شب وارد خونه مردم میشم تا خونشونو بخورم زود بیدار میشن وبهم حمله میکنن در حالیکه قبلا میتونستم. حالا اگه روشهای دیگری برای خون خوردن هست لطفا راهنمایی کنید:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or