$$$$$
کاربر سایت
[LTR]
اگه از رو دیسک اجرا کنم که زودتر داغ می کنه کنسول صدای دی وی دی رام هم میره اعصاب ولی تفاوتشون خیلیه از رو هارد اکثره تکسچرا لود نمیشن-درباره اون جی پی یو هم مطئنی؟
داغ شدن بدنه کنسول اونقد مهم نیست داغ شدن ناحیه مربوط به برد خطرناکه نه درایو. نمیشه قطعا گفت که اون مشکل حتمی هستش اما من چون مشکل 3 چراغ برام پیش اومد یکمی تحقیق کردم دیدم واسه یه سری دیگه هم مشکل فیریز اینا به وجود آورده. اما مطمئنم که فشاری که به کنسول میاره در حد gears of war 3 به بالاس. (البته به جز درایو)
---------- نوشته در 09:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------
دوست عزیز میدونم گرافیک بالاس از روی عکس ها معلومه. ولی اصلا انگار بازی عهد بوق گذاشتم تو دستگاه! از افت فریم هم که نگو تا بخواد محیط لود شه...! امکان داره از دیسک باشه؟ اصلا محیطی که من دیدم با توی عکسای بازی زمین تا اسمون فرق داره! چی کار میتونم بکنم؟
ببین گرافیک بازی وقتی به چشم میاد که صحنه های دور دست رو نگاه میکنی. بعضی جاها بهتر کار شده اختلاف گرافیک تو قسمت های مختلف تو همه بازی هست. افت فریم به دیر لود شدن تکسچر نمی گن که!سرعت خوندن از روی دیسک رابطه مستقیم داره با سرعت لود شدن تکسچرها. اگه بازی رو هم نصب کردی از رو dvd بازیش کن نه هارد. اگه بتونی عکسی از بازی قرار بدی من و دوستان میام نظر می دیم که چقد با نسخه هایی که ما داریم فرق می کنه.