The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
یه مرحله ازمون میخواد که حلقه رو از جیب یه نفر بدزدیم بزاریم توی جیب یکی دیگه. حلقه رو میدزدم اما نمیدونم توی جیب کی بزارم. یکی لطفاً توضیح بده دقیقاً بعد از دزدی حلقه باید چی کار کنم؟
همه جوابشون رو گرفتن بجز من!!!! لطفاً جواب بدین. ممنون

سلام به همه دوستان عزیز.بچه ها یه سوال کسی اسکاریم رو تموم نکرده؟اگر تموم کرده بگه چند ساعت شده؟
سوال دومم هم اینه که درجه سختی داره بازی؟ واگر نداره میخوام بدونم از دراگون ایج 2 سختره یا راحتر؟ ممنون

---------- نوشته در 01:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:19 AM ارسال شده بود ----------

من الان به BOSS آخر رسیدم همون که همش آتیش میزنه.هر کاری میکنم نمیتونم بیش از نصف جونش رو ببرم.در مورد زره و ... هم همون 96 هست و لولم هم 20 شده ولی نمیتونم اون BOSS آخر رو شکست بدم.حتی تبدیل به گرگ نما شدم ولی فایده نداشت اینقدر آتیش میگیرم تا میریم و همینطور نمیتونم از بدن اون UNDEAD ها استفاده کنم.حتی اون موجودی که آتش پرتاب میکنه هم احضار کردم فایده نداشت.پیشنهادی ندارید که چجوری از بین ببرمش؟
اگه بیخیال شم رو برگردم تا همون جایی که پاکسازی کردم همون جوری میمونه؟یعنی اگه برم و بعد از مدتی که قوی تر شدم برگردم تا خود BOSS دیگه هیچ موجودی نمیبینم؟یا دوباره عین روز اول پر از UNDEAD میشه؟
دوست عزیز شما چند ساعت بازی کردی اسکایریم رو و این که میگی به باس اخر رسیدی یعنی بکشیش خط داستانی تمومه یا نه؟
یه توضیح درباره shout بده
در ضمن ایا اون باگی که میگن طلای نامحدود تو اسکایریم میده درسته یا نه ؟

سلام به همه دوستان عزیز.بچه ها یه سوال کسی اسکاریم رو تموم نکرده؟اگر تموم کرده بگه چند ساعت شده؟
سوال دومم هم اینه که درجه سختی داره بازی؟ واگر نداره میخوام بدونم از دراگون ایج 2 سختره یا راحتر؟ ممنون

یه توضیح درباره shout بده
در ضمن ایا اون باگی که میگن طلای نامحدود تو اسکایریم میده درسته یا نه ؟

بازی 5 درجه سختی داره که هر وقت بخوای می تونی عوضشون کنی. اگه گسی مرحله های جانبی زیاد انجام نده حدودا 30 ساعت طول می کشه. در کل بازی خیلی منتقی هستش من هم اول فکر می کردم بازی خیلی سخته!اما اگه مراحل جانبی رو بری و level up کنی کارت خیلی سخت نیست!

Shout یه توانایی جادویی هستش که جادوگرا سالها وقت می ذارن تا یاد می گرن اما از اونجا که شخصیت اصلی بازی Dragonborn هست یعنی خون اژدها در بدنشه می تونه فورا اونها رو یاد بگیره. هر Shout از سه حرف زبان اژدها تشکیل شده که باید برای رسیدن به قدرت کامل shout هر سه حرف رو تکمیل کنی که برای این کار هم مجبوری یه سری مراحل رو انجام بدی. معروفترین shout هم Storm هستش که یه توفان راه میندازه و رعد و برق می زنه به دشمنات که از لحاظ گرافیکی خیلی صحنه قشنگی هستش. کلا تعداد shoutها زیادن تو یکی دو صفحه قبل لیست کاملشون و آدرس راهنماییشون از IGN هست.

کسی میدونه چطور میشه خوناشام بودن شخصیتت رو از بین ببری و دوباره انسان بشی

دوستان یکی دو صفحه قبل توضیح دادن

سلام
من امروز بازی رو گرفتم. اول که بازی رو گذتشتم دیدم گرافیک وحشتناک خرابه! میدونم نباید از این بازی گرافیک خفن انتظار داشته باشم ولی این دیگه مثه نسخه 1 DOOM ه! تنظیماته خاصی داره که باید انجام بدم؟ بازی رو رو هارد هم نریختم که بگم سر اون جریان اینجوری باشه! یه وقتایی هم یکی دو ثانیه گیر میکنه! جریان چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.

اون پچی که قرار بود برای بهتر اجرا شدن بازی از روی هارد بیایه اومد؟
نه هنوز - زیاد لازم نیست! من که میگم از رو دیسک اجرا کن چون فکر می کنم خیلی به GPU فشار میاره اگه از رو هارد اجرا کنی و مساله ظاهرا از یه مشکل لود تکسچر بالاتره!!!

بجه ها ببخشید
من تازه بازی رو گرفتم
میشه یه توضیح کامل در مورد skill هاش بدید.:dممنون

تو نقدی که گذاشتن رو سایت توضیح داده شده

سلام
من امروز بازی رو گرفتم. اول که بازی رو گذتشتم دیدم گرافیک وحشتناک خرابه! میدونم نباید از این بازی گرافیک خفن انتظار داشته باشم ولی این دیگه مثه نسخه 1 DOOM ه! تنظیماته خاصی داره که باید انجام بدم؟ بازی رو رو هارد هم نریختم که بگم سر اون جریان اینجوری باشه! یه وقتایی هم یکی دو ثانیه گیر میکنه! جریان چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.

گرافیک اتفاقا بسیار بالاست از نظر فنی. گرافیک بازی از نظر میزان استفاده از منابع در حد gears of war 3 هستش شایدم بالاتر. توجه داشته باشین که فقط تکسچرها نیست که بهش می گن گرافیک! من خودم دو بار تو این بازی عجیب گیر می کرد حتی یه بار سه چراغ داد! فک کنم بازی یه مقداری برای 360 سنگینه!

[LTR]نه هنوز - زیاد لازم نیست! من که میگم از رو دیسک اجرا کن چون فکر می کنم خیلی به GPU فشار میاره اگه از رو هارد اجرا کنی و مساله ظاهرا از یه مشکل لود تکسچر بالاتره!!![/LTR]

اگه از رو دیسک اجرا کنم که زودتر داغ می کنه کنسول صدای دی وی دی رام هم میره اعصاب ولی تفاوتشون خیلیه از رو هارد اکثره تکسچرا لود نمیشن-درباره اون جی پی یو هم مطئنی؟

گرافیک اتفاقا بسیار بالاست از نظر فنی. گرافیک بازی از نظر میزان استفاده از منابع در حد gears of war 3 هستش شایدم بالاتر. توجه داشته باشین که فقط تکسچرها نیست که بهش می گن گرافیک! من خودم دو بار تو این بازی عجیب گیر می کرد حتی یه بار سه چراغ داد! فک کنم بازی یه مقداری برای 360 سنگینه!
دوست عزیز میدونم گرافیک بالاس از روی عکس ها معلومه. ولی اصلا انگار بازی عهد بوق گذاشتم تو دستگاه! از افت فریم هم که نگو تا بخواد محیط لود شه...! امکان داره از دیسک باشه؟ اصلا محیطی که من دیدم با توی عکسای بازی زمین تا اسمون فرق داره! چی کار میتونم بکنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or