دقیقا شبیه نسخه قبلیش Oblivion هستش RPG خالص و عالی
دارک سایدرز بیشتر adventure بود Skyrim نسبت به اون عمیق تر و کامل تره.
دارک سایدرز بیشتر adventure بود Skyrim نسبت به اون عمیق تر و کامل تره.
همه جوابشون رو گرفتن بجز من!!!! لطفاً جواب بدین. ممنونیه مرحله ازمون میخواد که حلقه رو از جیب یه نفر بدزدیم بزاریم توی جیب یکی دیگه. حلقه رو میدزدم اما نمیدونم توی جیب کی بزارم. یکی لطفاً توضیح بده دقیقاً بعد از دزدی حلقه باید چی کار کنم؟
همه جوابشون رو گرفتن بجز من!!!! لطفاً جواب بدین. ممنون
[FONT=&]دوستان بازی بصورت اول شخصه یا سوم شخص؟ [/FONT]
دوست عزیز شما چند ساعت بازی کردی اسکایریم رو و این که میگی به باس اخر رسیدی یعنی بکشیش خط داستانی تمومه یا نه؟من الان به BOSS آخر رسیدم همون که همش آتیش میزنه.هر کاری میکنم نمیتونم بیش از نصف جونش رو ببرم.در مورد زره و ... هم همون 96 هست و لولم هم 20 شده ولی نمیتونم اون BOSS آخر رو شکست بدم.حتی تبدیل به گرگ نما شدم ولی فایده نداشت اینقدر آتیش میگیرم تا میریم و همینطور نمیتونم از بدن اون UNDEAD ها استفاده کنم.حتی اون موجودی که آتش پرتاب میکنه هم احضار کردم فایده نداشت.پیشنهادی ندارید که چجوری از بین ببرمش؟
اگه بیخیال شم رو برگردم تا همون جایی که پاکسازی کردم همون جوری میمونه؟یعنی اگه برم و بعد از مدتی که قوی تر شدم برگردم تا خود BOSS دیگه هیچ موجودی نمیبینم؟یا دوباره عین روز اول پر از UNDEAD میشه؟
سلام به همه دوستان عزیز.بچه ها یه سوال کسی اسکاریم رو تموم نکرده؟اگر تموم کرده بگه چند ساعت شده؟
سوال دومم هم اینه که درجه سختی داره بازی؟ واگر نداره میخوام بدونم از دراگون ایج 2 سختره یا راحتر؟ ممنون
یه توضیح درباره shout بده
در ضمن ایا اون باگی که میگن طلای نامحدود تو اسکایریم میده درسته یا نه ؟
کسی میدونه چطور میشه خوناشام بودن شخصیتت رو از بین ببری و دوباره انسان بشی
نه هنوز - زیاد لازم نیست! من که میگم از رو دیسک اجرا کن چون فکر می کنم خیلی به GPU فشار میاره اگه از رو هارد اجرا کنی و مساله ظاهرا از یه مشکل لود تکسچر بالاتره!!!اون پچی که قرار بود برای بهتر اجرا شدن بازی از روی هارد بیایه اومد؟
بجه ها ببخشید
من تازه بازی رو گرفتم
میشه یه توضیح کامل در مورد skill هاش بدید.:dممنون
سلام
من امروز بازی رو گرفتم. اول که بازی رو گذتشتم دیدم گرافیک وحشتناک خرابه! میدونم نباید از این بازی گرافیک خفن انتظار داشته باشم ولی این دیگه مثه نسخه 1 DOOM ه! تنظیماته خاصی داره که باید انجام بدم؟ بازی رو رو هارد هم نریختم که بگم سر اون جریان اینجوری باشه! یه وقتایی هم یکی دو ثانیه گیر میکنه! جریان چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.
دوست عزیز میدونم گرافیک بالاس از روی عکس ها معلومه. ولی اصلا انگار بازی عهد بوق گذاشتم تو دستگاه! از افت فریم هم که نگو تا بخواد محیط لود شه...! امکان داره از دیسک باشه؟ اصلا محیطی که من دیدم با توی عکسای بازی زمین تا اسمون فرق داره! چی کار میتونم بکنم؟گرافیک اتفاقا بسیار بالاست از نظر فنی. گرافیک بازی از نظر میزان استفاده از منابع در حد gears of war 3 هستش شایدم بالاتر. توجه داشته باشین که فقط تکسچرها نیست که بهش می گن گرافیک! من خودم دو بار تو این بازی عجیب گیر می کرد حتی یه بار سه چراغ داد! فک کنم بازی یه مقداری برای 360 سنگینه!