ashkan1374
کاربر سایت
سلام دوستانو برای بازی پچ ریلیز نشده؟(texture ها و ....)
دوستان من یه جا گیر کردم:
(خطر لو رفتن داستان)
تو یکی از مراحل اصلی بازی به اسم Learn the location of elder scroll پیش یک کتابدار میرم و میگه یک کپی از کتاب Last King of the Ayleids رو واسم پیدا کن بازی یک غار رو نشون میده میرم تو غار یک صندوق هست که علامت روش هست و کتاب باید توش باشه ولی صندوق خالیه!!!فکر کنم تو یکی از مراحل قبلی به این غار اومدم و هر چی تو صندق بود رو بردم فروختم!!!حالا چیکار کنم؟از کجا اون کتاب رو پیدا کنم؟
دوستان كسي يه نقشه ي كامل از اسكايرم نداره؟
كه تمام مكان هاي مخفي توش پيدا باشه.
دوستان اخرين levle تو اسكايرم چنده
این توضیحی چیزی نداره ؟ فقط لینک دانلوده ؟کسی این آپدیت رو تست کرده؟ به گمونم آپدیت لود تکسچرها باشه!
این توضیحی چیزی نداره ؟ فقط لینک دانلوده ؟
دوستان level up تا چند ادامه داره؟؟؟من الان 54 هستم چقدر مونده؟
دوستان کسی نمیدونه چیکار باید بکنم؟چطور این مرحله رو رد کنم؟حتی یه نسخه از همین کتاب رو از خودش خریدم فایده نداشت.دوستان من یه جا گیر کردم:
(خطر لو رفتن داستان)
تو یکی از مراحل اصلی بازی به اسم Learn the location of elder scroll پیش یک کتابدار میرم و میگه یک کپی از کتاب Last King of the Ayleids رو واسم پیدا کن بازی یک غار رو نشون میده میرم تو غار یک صندوق هست که علامت روش هست و کتاب باید توش باشه ولی صندوق خالیه!!!فکر کنم تو یکی از مراحل قبلی به این غار اومدم و هر چی تو صندق بود رو بردم فروختم!!!حالا چیکار کنم؟از کجا اون کتاب رو پیدا کنم؟
کسی این آپدیت رو تست کرده؟ به گمونم آپدیت لود تکسچرها باشه!
دوستان کسی نمیدونه چیکار باید بکنم؟چطور این مرحله رو رد کنم؟حتی یه نسخه از همین کتاب رو از خودش خریدم فایده نداشت.
اجرای بازی از روی هارد هیچ خطری نداره ! ... تو هیچ بازی خطر نداره !!دوستان اجراي بازي از هارد فقط ايراد لود تکسچرها رو داره يا برا كنسول هم خطري داره