The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
خب مشكل اينجاست، وقتي وارد Morthal ميشم اهالي شهر از جمله falion باز ميريزن سرم، چكار كنم؟
خوب، یکم خون بخورین(راحت می‌شه پیدا کرد شبا تو راه‌ها کسیی‌ که خوابیدن رو) بعدا وضعتون درست می‌شه دیگه حمله نمیکنن به مدت دو روز.
سلام.

دوستان از کجا باید مرحله the way of the voice رو رد کنم و به روستای lvarsted برسم؟

هیچ راهی نیست که بری پیش این روستا....

ممنون میشم کسی مسیرشو بگه...

ممنون
درست زیر کوه هست از طرف شهر ریفتن، اگه اینورش هستین (طرفWhiterun ) کنار کوه یه راهی‌ هست، از اونجا میتونین دور بزنین کوه رو.

دوستانی که مشکل پیدا کردن مسیر دارن با چند تا ابزار می تونن راهشونو پیدا میکرده باشن:
1-جادویی هست به اسم cievrance یا یه چیزی شبیه به این که سطحش هم novice و به راحتی با یه کم گشتن توی مغازه میتونید پیداش کنید.
2-یک درشکه هایی هست که نزدیک اصطبل ها اغلب وایمیستن با اونا می تونید با پرداخت پول به یکی از 9 شهر اصلی برید.
3-Fast Travel هم که دیگه اغلب میدونید چیه هر گاه یکبار به یک جایی رفته باشید دفعه بعد میتونید با انتخابش توی نقشه دوباره بدون نیاز به خط 11 به اونجا برید.

هر گاه خواستید بدونید برای یک ماموریت کجا باید برید توی لیست ماموریت ها همه ماموریت ها رو غیر فعال کنید و ماموریتی که می خواید برید رو تنها فعال کنید بعد دکمه X رو بزنید تا توی نقشه نشون بده..حالا نزدیک ترین جایی به اون محل که امکان Fast Travel داشته باشید یا شهر اصلی باشه رو برید بقیه مسیر رو هم که همون جادو راه رو نشون میده...خوشبختانه جادوش تا حالا که برای من باگ نگرفته و خیلی عالی هم عمل میکنه.

دوستان توی مرحله the way of the voice وقتی رسیدم به قلعه بالای کوه با یک جادوگر حرف میزنم و دیگه نمیدونم چی کنم.!!

یکی گفت باید جادو هاتو نشونش بدی..

اما چطور؟

من هرچی جادو تو magics بود رو انتخاب کردم و استفاده کردم ولی هنوز یچیزی میگه..!

باید جادو رو بزنم به خودش؟(بزنم حمله میکنه بهم)

ممنون میشم یک راهنمایی کنید که چطور از مجیک ها استفاده کنم.!

دوستان توی مرحله the way of the voice وقتی رسیدم به قلعه بالای کوه با یک جادوگر حرف میزنم و دیگه نمیدونم چی کنم.!!

یکی گفت باید جادو هاتو نشونش بدی..

اما چطور؟

من هرچی جادو تو magics بود رو انتخاب کردم و استفاده کردم ولی هنوز یچیزی میگه..!

باید جادو رو بزنم به خودش؟(بزنم حمله میکنه بهم)

ممنون میشم یک راهنمایی کنید که چطور از مجیک ها استفاده کنم.!
باید روش Shout بزنین، از قسمتShout ، Shouts مورد نظر رو انتخاب کنین و بزنین روش.

دوستان يه سوال
چرا تو يه سري از محله ها و تقريبا اكثر قبيله ها كه با علامت چادر معلومن نزديك ميشي بهت حمله ميكنن؟؟
حتي وقتي بهشون حمله نميكني
يه بار تو يه مغازه يه الف جادوگر تا رفتم تو شروع كرد بهم حمله كردن
نميشه كاريش كرد با گفتمان حلش كنيم
البته منظورم ترولها و غولها نيستا چون اونا كه تكليفشون روشنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

کی تو بازی جادوهای Destruction میفروشه توی college of winterhold که اون پیرمرده هر گاه میرم نیستش..کس دیگه ای تو بازی نیست برا این کار؟،هر کی میاد جلومون یه fart میده به فنا میریم که...راستی این سنگای توی بازی من یه جا دیدم نوشته بود 16 تا سنگ هست چهار تاش که مال یاد گرفتن مهارت هاس هیچ...اون 12 تای دیگه رو میشه همرو فعال کنی یا فقط یکیشون در لحظه کار میکنه؟

دوستان يه سوال
چرا تو يه سري از محله ها و تقريبا اكثر قبيله ها كه با علامت چادر معلومن نزديك ميشي بهت حمله ميكنن؟؟
حتي وقتي بهشون حمله نميكني
يه بار تو يه مغازه يه الف جادوگر تا رفتم تو شروع كرد بهم حمله كردن
نميشه كاريش كرد با گفتمان حلش كنيم
البته منظورم ترولها و غولها نيستا چون اونا كه تكليفشون روشنه

Sent from my iPhone using Tapatalk
شاید میرین کمپ Bandit ها، خوب معلومه حمله می‌کنن :دی.

Giant ها هم بی‌ آزار هستن تا نزدیک نشی‌.

کی تو بازی جادوهای Destruction میفروشه توی college of winterhold که اون پیرمرده هر گاه میرم نیستش..کس دیگه ای تو بازی نیست برا این کار؟،هر کی میاد جلومون یه fart میده به فنا میریم که...راستی این سنگای توی بازی من یه جا دیدم نوشته بود 16 تا سنگ هست چهار تاش که مال یاد گرفتن مهارت هاس هیچ...اون 12 تای دیگه رو میشه همرو فعال کنی یا فقط یکیشون در لحظه کار میکنه؟
چهار تا چهار تا هستن ‌ست، چهار تا مربوط به اسکیل‌ها هستن که فقط یکیشون رو می‌شه اکتیو کرد، چهار تا مربوط به Stats هستن که یکیشون رو فقط می‌شه اکتیو کرد و این‌جوری هستن همشون.

بعد از چند ساعت این سایت اون سایت کردن بالاخره موفق شدم تایتل آپدیت این بازی رو بریزم،گفتم برای بقیه هم بگم شاید به در خورد:
(اگر دارید بازی رو انجام میدید شدیدا نصب تایتل آپدیت توصیه میشه)
ویژگی های تایتل آپدیت:
1-امکان فرمان صوتی با کینکت
2-امکان جنگ از روی اسب (چه جادو چه ادوات جنگی)
3-افزایش سرعت چه در لود ها و چه افت فریم
4-و از همه مهم تر رفع تعداد زیادی از باگ ها
5-قابلیت های دیگه ای هم هست که می تونید اینجا مشاهده کنید

برای اینکار ابتدا باید تایتل آیدی تون رو با نرم افزار Abgx استخراج کنید برای مثال مال من 34F5B6C3 بود.حالا به این سایت برید و تایتل آیدیتون رو جستجو کنید و آخرین آپدیت رو انتخاب و دانلود کنید (در حال حاضر 1.6 آخرین آپدیته 1.7 هم توی راهه ولی هنوز عرضه نشده.)
حالا یک فلش مموری رو با ایکس باکس فرمت کنید و با استفاده از نرم افزار XTAF توی کامپیوتر فلش مموری رو باز کنید و به مسیر زیر برید:
\Content\0000000000000000\*\000B0000\
*:برای نام این پوشه شما زمانی که تایل آیدی تون رو جستجو کردید توی سایت توی نتایج یک ستون به نام mediaID هست که همون آیدی دیسکتونه یک ستون هم titleID هست،به جای ستاره اسم تایتل آیدی رو بزارید.
حالا توی این مسیر فایل تایتل آیدی رو دقیقا با همون نامی که دانلود کردید بریزید.بعدش از منوی فایل نرم افزار XTAF گزینه Close Drive رو بزنید حالا فلش رو اگر به ایکس باکس وصل کنید توی پوشه گیمز اسکایریم اضافه شده.این فایل اسکایریم رو Move کنید داخل هارد کنسول و بازی رو اجرا کنید.برای اطمینان از نصب توی منوی Settings بازی نسخه بازی نوشته شده که همونطور که گفتم آخرین نسخه 1.6 هستش

بعد از چند ساعت این سایت اون سایت کردن بالاخره موفق شدم تایتل آپدیت این بازی رو بریزم،گفتم برای بقیه هم بگم شاید به در خورد: (اگر دارید بازی رو انجام میدید شدیدا نصب تایتل آپدیت توصیه میشه) ویژگی های تایتل آپدیت: 1-امکان فرمان صوتی با کینکت 2-امکان جنگ از روی اسب (چه جادو چه ادوات جنگی) 3-افزایش سرعت چه در لود ها و چه افت فریم 4-و از همه مهم تر رفع تعداد زیادی از باگ ها 5-قابلیت های دیگه ای هم هست که می تونید اینجا مشاهده کنید برای اینکار ابتدا باید تایتل آیدی تون رو با نرم افزار Abgx استخراج کنید برای مثال مال من 34F5B6C3 بود.حالا به این سایت برید و تایتل آیدیتون رو جستجو کنید و آخرین آپدیت رو انتخاب و دانلود کنید (در حال حاضر 1.6 آخرین آپدیته 1.7 هم توی راهه ولی هنوز عرضه نشده.) حالا یک فلش مموری رو با ایکس باکس فرمت کنید و با استفاده از نرم افزار XTAF توی کامپیوتر فلش مموری رو باز کنید و به مسیر زیر برید: \Content\0000000000000000\*\000B0000\ *:برای نام این پوشه شما زمانی که تایل آیدی تون رو جستجو کردید توی سایت توی نتایج یک ستون به نام mediaID هست که همون آیدی دیسکتونه یک ستون هم titleID هست،به جای ستاره اسم تایتل آیدی رو بزارید. حالا توی این مسیر فایل تایتل آیدی رو دقیقا با همون نامی که دانلود کردید بریزید.بعدش از منوی فایل نرم افزار XTAF گزینه Close Drive رو بزنید حالا فلش رو اگر به ایکس باکس وصل کنید توی پوشه گیمز اسکایریم اضافه شده.این فایل اسکایریم رو Move کنید داخل هارد کنسول و بازی رو اجرا کنید.برای اطمینان از نصب توی منوی Settings بازی نسخه بازی نوشته شده که همونطور که گفتم آخرین نسخه 1.6 هستش
این روش برای کنسول های جی تگ شده هست؟ ما عادی ها می تونیم استفاده کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or