بعد از چند ساعت این سایت اون سایت کردن بالاخره موفق شدم تایتل آپدیت این بازی رو بریزم،گفتم برای بقیه هم بگم شاید به در خورد: (اگر دارید بازی رو انجام میدید شدیدا نصب تایتل آپدیت توصیه میشه) ویژگی های تایتل آپدیت: 1-امکان فرمان صوتی با کینکت 2-امکان جنگ از روی اسب (چه جادو چه ادوات جنگی) 3-افزایش سرعت چه در لود ها و چه افت فریم 4-و از همه مهم تر رفع تعداد زیادی از باگ ها 5-قابلیت های دیگه ای هم هست که می تونید
اینجا مشاهده کنید برای اینکار ابتدا باید تایتل آیدی تون رو با نرم افزار Abgx استخراج کنید برای مثال مال من
34F5B6C3 بود.حالا به
این سایت برید و تایتل آیدیتون رو جستجو کنید و آخرین آپدیت رو انتخاب و دانلود کنید (در حال حاضر 1.6 آخرین آپدیته 1.7 هم توی راهه ولی هنوز عرضه نشده.) حالا یک فلش مموری رو با ایکس باکس فرمت کنید و با استفاده از نرم افزار XTAF توی کامپیوتر فلش مموری رو باز کنید و به مسیر زیر برید:
\Content\0000000000000000\*\000B0000\ *:برای نام این پوشه شما زمانی که تایل آیدی تون رو جستجو کردید توی سایت توی نتایج یک ستون به نام mediaID هست که همون آیدی دیسکتونه یک ستون هم titleID هست،به جای ستاره اسم تایتل آیدی رو بزارید. حالا توی این مسیر فایل تایتل آیدی رو دقیقا با همون نامی که دانلود کردید بریزید.بعدش از منوی فایل نرم افزار XTAF گزینه Close Drive رو بزنید حالا فلش رو اگر به ایکس باکس وصل کنید توی پوشه گیمز اسکایریم اضافه شده.این فایل اسکایریم رو Move کنید داخل هارد کنسول و بازی رو اجرا کنید.برای اطمینان از نصب توی منوی Settings بازی نسخه بازی نوشته شده که همونطور که گفتم آخرین نسخه 1.6 هستش