The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
سلام،من هنوز skyrim بازی نکردم،کسی توضیح میده بازی کلا چجوریه؟

اگه با بازیهای سبک RPG یا همون نقش آفرینی حال میکنی مثل Oblivion که این بازی ادامه همون بازی هستش - بازی فوق العاده ایه ...

(من خودم تو این سبک(RPG) خیلی وسواس دارم - ولی این فوق العاده بود.)

به نظر من لیاقتش رو داشت بجای بتمن به عنوان بازی سال انتخاب بشه (رقابت سختی داشتن باهم!)

اینم نقل از پست اول همین تاپیک (اگه Oblivion رو بازی کرده باشی خوبه!) :

اتفاقات Skyrim حدود دو قرن بعد از Oblivion اتفاق میافتد.سرزمین Skyrim بعد از به قتل رسیدن پادشاهش غرق در جنگهای داخلی است.در همین حال Alduin برمیخیزد تا دنیا را نابود کند.

اگه حال داشتی پست اول تاپیک رو بخون ...

کلا اگه با سبک RPG حال کنی - نمیشه اسکایریم رو به عنوان یه بازی ازش یاد کرد - چیزی فراتر از یه بازیه ...

موفق باشی.

اگه با بازیهای سبک RPG یا همون نقش آفرینی حال میکنی مثل Oblivion که این بازی ادامه همون بازی هستش - بازی فوق العاده ایه ...

(من خودم تو این سبک(RPG) خیلی وسواس دارم - ولی این فوق العاده بود.)

به نظر من لیاقتش رو داشت بجای بتمن به عنوان بازی سال انتخاب بشه (رقابت سختی داشتن باهم!)

اینم نقل از پست اول همین تاپیک (اگه Oblivion رو بازی کرده باشی خوبه!) :

اگه حال داشتی پست اول تاپیک رو بخون ...

کلا اگه با سبک RPG حال کنی - نمیشه اسکایریم رو به عنوان یه بازی ازش یاد کرد - چیزی فراتر از یه بازیه ...

موفق باشی.
دستت درد نکنه،اگه بازی کردم خبر میدم;)

خب بالاخره بازی کردم،باحاله;).همون اول کار از دست اژدها فرار کردم و به روستا رفتم بعد از پشت کوه به یه شهر رسیدم که اسمونش خیلی باحاله.حالا باید کجا برم؟:-/

خب بالاخره بازی کردم،باحاله;).همون اول کار از دست اژدها فرار کردم و به روستا رفتم بعد از پشت کوه به یه شهر رسیدم که اسمونش خیلی باحاله.حالا باید کجا برم؟:-/
خوب رو نقشه علامت داره دیگه، quest رو فعال کنین نشون میده کجا برین. ولی‌ باید برین Whiterun

من بعد از مدت ها می خوام بازی رو ادامه بدم.حالا هم دسترسی به لایو دارم برای این که مشکل تکستچر ها حل بشه باید چطوری نصب کنم؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بچه خواهشا هر کی تونس جواب بده این پچ ها به غیر از dawnguard که توسعه دهنده ی بازی هستش و تو لایو 1600 پوینت برا دانلودش میخواد .. میخواستم ببینم این 7 تا پچی که برای رفع باگ و تکسچرها هست بابتش پوینت میخواد یا میشه راحت از لایو دانلود کرد؟

درضمن یه سوال دیگه .. رو ایکس 360 میشه پچ آنلاین ریخت که بشه با اسکایریم لایوید؟؟؟؟؟
آپدیت‌ها همشون مجانی‌ هستن جزdawnguard.
بازی هم آنلاین نداره :دی

آپدیت‌ها همشون مجانی‌ هستن جزdawnguard.
بازی هم آنلاین نداره :دی

خوب چطور این آپدیت ها رو انجام بدم .. باید از جایی بخصوص تو XBL دانلود کنم .. یا موقعی که به لایو وصلم همون موقع که وارد بازی میشم آپدیت میده؟؟ ...

خدا رو شکر که نداره وگرنه میشد عینه DEAD ISLAND آنلاینش مضخرف بود مضخرف ...

ممنون...

این کاریکاتورو دیشب دیدم خیلی جالب بود.
واقعا هوش مصنوعی NPC ها توی جنگ ها خیلی اعصاب خورد کنه،دیروز داشتم اژدها میکشتم که یه پاره آتیش کوچولو خورد به یکی از نگهبانا حالا مگه ول می کرد،همشون بیخیال اژدها شدن ریختن سر من...اصلا چیزی تحت عنوان شرایط بحرانی سرشون نمیشه ها

دوستان، كمكم كنيد من گرفتار هوش مصنوعي اين بازي شدم، يجا بايد از يه كوئست برميگشتم، بعد بي‌دليل تمام افراد اون دهكده ريختن سرم. يه چيز ديگه اينكه چجوري ميتونم ومپايريسم رو درمان كنم؟ ميشه هم گرگ‌نما شد و هم ومپاير؟
پ.ن: شرمنده اگه تو صفحات قبل توضيح داده بودين، ميدونين تعداد صفحات زياد هستش.

ممنون

دوستان، كمكم كنيد من گرفتار هوش مصنوعي اين بازي شدم، يجا بايد از يه كوئست برميگشتم، بعد بي‌دليل تمام افراد اون دهكده ريختن سرم. يه چيز ديگه اينكه چجوري ميتونم ومپايريسم رو درمان كنم؟ ميشه هم گرگ‌نما شد و هم ومپاير؟
پ.ن: شرمنده اگه تو صفحات قبل توضيح داده بودين، ميدونين تعداد صفحات زياد هستش.

ممنون
اگه خون آشام شده باشین که می‌ریزن سرتون، باید برین پیش Falion تو شهر Morthal ،ماموریت اون رو انجام بدین تا درمان شین.
البته یه باگی هم هست که مردم شهر دشمن میشن که با دادن Bounty تو شهر Whiterun درست می‌شه اون.
نه نمی‌شه :دی فقط یکیش

سلام
من یه مدت بازی نکرده بودم الان می بینیم بدنم درد گرفته هر جا رفتم مشکلم حل نشد ولی الان فهمیدم باید دوباره بازی کنم تا حالم خوب بشه.
یه سوال داشتم الان من دستگام جیتگ نشده لایو هم نمی تونم برم این اپدیت ها رو چطوری منتقل کنم به دستگاه؟اگه تاپیکی در این باره هست معرفی کنید.

آخرین ویرایش:
اگه خون آشام شده باشین که می‌ریزن سرتون، باید برین پیش Falion تو شهر Morthal ،ماموریت اون رو انجام بدین تا درمان شین.
البته یه باگی هم هست که مردم شهر دشمن میشن که با دادن Bounty تو شهر Whiterun درست می‌شه اون.
نه نمی‌شه :دی فقط یکیش

خب مشكل اينجاست، وقتي وارد Morthal ميشم اهالي شهر از جمله falion باز ميريزن سرم، چكار كنم؟

سلام.

دوستان از کجا باید مرحله the way of the voice رو رد کنم و به روستای lvarsted برسم؟

هیچ راهی نیست که بری پیش این روستا....

ممنون میشم کسی مسیرشو بگه...

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or