Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام تا حالا کسی با stockholm(ببخشید اشتباهه) نرفته کمکم کنه؟
بعد اینکه win رو تصرف کردیم وسه قلعه رو گرفتیم باید چه کرد شاه که میگه بعدا کمکم میکنی...

سلام تا حالا کسی با stockholm(ببخشید اشتباهه) نرفته کمکم کنه؟
بعد اینکه win رو تصرف کردیم وسه قلعه رو گرفتیم باید چه کرد شاه که میگه بعدا کمکم میکنی...

Stormcloaks:
بعد از تصرف مقر Legionها تو Solitude دیگه کاری نداری. مأموریتت با SCها تموم شده.

کسی میدونه اینا رو باید چطور مرتب کرد ؟! پشت اینجا 4 تا شکل هست ولی به هر ترتیبی که میزارم نمیشه ! اگه بخوام یکی یکی امتحان کنم هم 81 حالت میشه که ...

اینم 4 تا شکل !
من اینا رو به صورت رندوم زدم شانسی باز شد.ولی اگه اسم quest رو تو گوگل بزنی یک عالمه راهنما میاد.یکیشون رو بخونی به طور کامل توضیح داده
یه جا نوشته بود تقریبا با همه میشه ازدواج کرد درسته؟
یه چیز دیگه Light Armor بهتره یا Heavy Armor (از نظر زیبایی یا مثلا چیز های دیگه)
ببین این کاملا بستگی به خودت داره.
اول از همه از نظر کاربرد light armor فقط برای کسی که می خواد حالت sneak رو تجربه کنه خوب هست.از ویژگی های این نوع لباس وزن و صدای کم و البته ارمور کمتر هم هست.از نظر زیبایی هم به نظرم خیلی زیباتر از Heavy armor هست مخصوصا اگه Nightingale روبدست بیاری که خیلی زیباست
اما heavy armor به درد افرادی که میخوان warrior رو تجربه کنن و بیشتر مبارزه رو در رو دوست دارن بهتره.از ویژگی هاش هم ارمور بسیار زیاد است ولی وزنش زیاد و صر و صداش هم زیاد(برای sneak خوب نیست).از نظر زیبایی هم ابهت زیادی داره و مخصوصا اگه نژادت nord باشه.
یک دسته دیگر هم لباس وجود داره که جزو هیچ کدوم از این گروه ها نیست و بیشتر به درد mage ها میخوره از ویژگی هاش جادو های زیادی(enchant)رو داره ولی ارمورش تقریبا صفر هست.از نظر زیبایی هم به نظرم از هر دو نوع دیگه زشتر هست.
کلا این امر بیشتر به کلاس و نوع بازی که میخوای پیش بگیری بستگی داره.
اینم یک عکس از Nightingale که خود هم همینو دارم:

Attachments

• 1896-1-1322504949.jpg
    1896-1-1322504949.jpg
    138.8 KB · مشاهده: 46
آخرین ویرایش:
کسی میدونه اینا رو باید چطور مرتب کرد ؟! پشت اینجا 4 تا شکل هست ولی به هر ترتیبی که میزارم نمیشه ! اگه بخوام یکی یکی امتحان کنم هم 81 حالت میشه که ...

اینم 4 تا شکل !

اینجا رو من وقتی رفتم یادمه تو اتاق های اطرافش که به همون ترتیب هست شکل ها رو گذاشته
مثلا سمت راست دو تا شکل هست که میشه علامت دو تا شکل راست ! (مثال گفتم)

اینجا رو من وقتی رفتم یادمه تو اتاق های اطرافش که به همون ترتیب هست شکل ها رو گذاشته
مثلا سمت راست دو تا شکل هست که میشه علامت دو تا شکل راست ! (مثال گفتم)

من چقدر خودمو الاف کردم ! اصلا اینجا مال در بود که بازش کرده بودم ! 3 ساعت روش قفل کردم الکی :|
الان فقط کلید این Saarthal Amulet Fragment رو ندارم که تو راهنما نوشته باید دو تا کوئست دیگه بخاطرش برم !
هان ؟!

سلام دوستان من فکر میکنم آدمخوار شدم وقتی کسی را میکشم برای جستجوی جسد که میرم کلمه feed اضافه شده . یعنی باید ازش تغذیه کنم . کسی میدونه چطور درمان میشه ؟؟؟؟؟؟؟

بر و بچ کارهای بد بد نکنید، وگرنه مثل این کاراکتر بدبخت من همه چیزتون رو می گیرند و می اندازندتون زندان (البته من به اجبار توی یکی از کوئست ها برای دفاع از شرافت خودم زندانی شدم)!
128fs4765852.gif

البته چون بچه خوب و زرنگی هستم بعد از یه مدت خودم رو از زندان نجات دادم و لباس های عزیزم رو پس گرفتم! :دی

لباس ها رو حال کنید! تقریبا همه شون جادوهای خفن دارند! اصلا می دونید چه لباس هایی تن حاجی تون بوده که انقدر برای از دست دادن شون غصه می خوردم؟!
2zqdf8w.gif

---------------------------------------------------------------
سلام دوستان من فکر میکنم آدمخوار شدم وقتی کسی را میکشم برای جستجوی جسد که میرم کلمه feed اضافه شده . یعنی باید ازش تغذیه کنم . کسی میدونه چطور درمان میشه ؟؟؟؟؟؟؟
سلام. :)

از توی امضای من راهنمای ومپایر و گرگ نما رو ببین کاملا توضیح داده شده.

آخرین ویرایش:
بر و بچ کارهای بد بد نکنید، وگرنه مثل این کاراکتر بدبخت من همه چیزتون رو می گیرند و می اندازندتون زندان (البته من به اجبار توی یکی از کوئست ها برای دفاع از شرافت خودم زندانی شدم)!
128fs4765852.gif

البته چون بچه خوب و زرنگی هستم بعد از یه مدت خودم رو از زندان نجات دادم و لباس های عزیزم رو پس گرفتم! :دی

لباس ها رو حال کنید! تقریبا همه شون جادوهای خفن دارند! اصلا می دونید چه لباس هایی تن حاجی تون بوده که انقدر برای از دست دادن شون غصه می خوردم؟!
2zqdf8w.gif
این کوئست رو من رفتم.خیلی باحاله.شبیه prison break هستش.لباس هاش هم بد نیست ولی زیاد بدرد من نخور.راستی اونجایی که سرباز ها میگن متهم به قتل هستی من یک بار باهاشون جنگیدم(برای بار اول) همشون هم کشتم(6 تا بودن)بعدش هم هیچی اتفاق نیفتاد.
دومین بار رفتم زندان اون موقع جواب داد.

این کوئست رو من رفتم.خیلی باحاله.شبیه prison break هستش.لباس هاش هم بد نیست ولی زیاد بدرد من نخور.راستی اونجایی که سرباز ها میگن متهم به قتل هستی من یک بار باهاشون جنگیدم(برای بار اول) همشون هم کشتم(6 تا بودن)بعدش هم هیچی اتفاق نیفتاد.
دومین بار رفتم زندان اون موقع جواب داد.

من هم یک بار سربازها رو کشتم، ولی قبلش Quick Save کرده بودم. بعد دیدم توی Quest نوشته که اگر دنبال حفظ آبروی خودت هستی تنها راهش اینه که بری زندان! بعد بازی رو Load کردم و مثل یه پسر خوب خودم سرم رو انداختم پایین و گذاشتم ببرندم زندان. :دی

دوستان اینجا رو باید چی کار کنم؟

-----------
چجوری میشه آرمور رو مجیکال کرد؟؟
ممنون

Tab بزن برو Magic قسمت Shouts از توی لیست Whirlwind Sprint انتخاب کن کنار سنگ روشن و روبرو در وایسا و Z رو بزن...

برای مجیکال کردن هم باید پرک های Enchanting بگیری تا بتونی Effect های درست حسابی رو Weapon وArmor بذاری! اما برای شروع باید بری سر میز Arcane Enchanter به 3 ایتم نیاز داری Item - Enchantment - Soul Geam
Item که میشه همون وسایل خودت Soul Geam که به وفور تو بازی پیدا میشه و میتونی بخری میمونه Enchantment که خودت باید بدستش بیاری برای بدست آوردنش باید وسایلی که داری و جادویی هستن روی Arcane Enchanter به وسیله گزینه Disenchant جادوشونو بگیری تا بتونی روی یه سلاح یا Armor جدید قرارش بدی...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: LEERY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or