Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دوستان یه ماموریت فرعی مونده رو دستم اعصابمو بهم ریخته
این ماموریت In my time of need تصمیم گرفتم به Saadia کمک کنم, ولی وقتی می رم به زندان Whiterun و به گارد پول می دم, در زندان رو باز نمی کنه هیچ اتفاق دیگه ای هم نمی افته.باید چی کار کنم اینجا؟

در اون زندان باز نمیشه، فقط اون فرد به شما میگه که اگر می خوای بهت اطلاعات بدم باید جریمه من رو بپردازی که من رو آزاد کنند، بعد شما میرید با نگهبان صحبت می کنید و جریمه طرف رو می دید و دوباره با خود زندانی صحبت می کنید و ازش اطلاعات لازم رو در مورد محل رییسش می گیرید.

در اینجا نقطه جدیدی روی نقشه شما نمایش داده میشه که ادامه کوئست رو در اونجا باید برید. برای این که راحت باشید J رو بزنید، کوئست رو بیارید و بعد روی کوئست M رو بزنید که اون نقطه نقشه رو نشون تون بده. :)

به جر فروشنده های جنرال توی Riverwood و Whiterun که همه چی میفروشن و می خرن چنتا فروشنده ی دیگه تو این مایه ها می شه معرفی کنین که جیباشون پر پول باشه؟ (کلی چیز میز دارم می خوام رد کنم بره مونده رو دستم)

در اون زندان باز نمیشه، فقط اون فرد به شما میگه که اگر می خوای بهت اطلاعات بدم باید جریمه من رو بپردازی که من رو آزاد کنند، بعد شما میرید با نگهبان صحبت می کنید و جریمه طرف رو می دید و دوباره با خود زندانی صحبت می کنید و ازش اطلاعات لازم رو در مورد محل رییسش می گیرید.

در اینجا نقطه جدیدی روی نقشه شما نمایش داده میشه که ادامه کوئست رو در اونجا باید برید. برای این که راحت باشید J رو بزنید، کوئست رو بیارید و بعد روی کوئست M رو بزنید که اون نقطه نقشه رو نشون تون بده. :)

خب مشکل اینجاست که بازم همون مکالمات قبلی انجام می شه
اپدیت نمی شه کوئست!
یعنی منظورم اینه که دوباره وقتی باهاش صحبت می کنم می گه اول باید پول منو به گارد بدی!منم هیچ گزینه ای برای اینکه بهش بگم پول رو دادم پیدا نمی کنم!

آخرین ویرایش:
خوب امروزDaedric armor رو فروختم جاش یهLight armor گرفتم.:d

مال dark brotherhood هست تو همه چیز که مربوط بهOne handed می‌شه هم Improve میده. حتما پیداش کنین :d

اینم یه عکس ازش
120143883-4.jpg

باید همه8 ماسک هارو پیدا کنی‌ بدن میبرینشن یه جایی‌ یه ماسک دیگه میگیری از همشون قوی تر هست.
لباس فقط Nightingale البته این ست dark brotherhood هم قشنگه.
راستی من یکدونه از این ماسک ها رو دارم ولی خوب بقیه رو باید از کجا پیدا کنم.ایا کوئستی هست که جای اینها رو به من نشون بده یا خودم باید پیداشون کنم.
راستی امروز کوئست خانه وحشت رو رفتم اخرش یک one-hand بسیار قوی داد.برای کسایی که onr-hand آستفاده می کنن خیلی خوبه.

دوستان این کوئست Dark brotherhood از کجا شروع میشه؟

کوئست پیدا کردنه دارک برادر هود خیلی بد قلقه و با توضیح دادن نمیشه انجامش داد خودم مجبور شدم آموزششو از یوتوب ببینم ولی چنتا عکس از بازی خودم می ذارم شاید کارتو را بندازه این آدرسه دقیقه پسر بچس دیگه لازم نیس با مسئول بار حرف بزنی
oh7nztp181cy1jbhzzj6.jpg
x4kw7o9rkw4dic6fme1.jpg

50lw9ljmlej9ojaei0jp.jpg

8i4impfxkln1ctli6pg2.jpg
دیگه بعد ازینکه پسر بچه رو پیدا کردی کار راحته و کوئستو تو نقشه نشون میده بعدش باید یه پیرزنرو بکشی و بعد 24ساعت بخوابی تا بتونی عضو شی

دوستان یدونه deadra Heart توی اتاقتون توی Jorvaskar یا مقر Companion هست که Respawn میشه! شاید کمک کنه!
در مورد محدودیت پول هم یه perk توی speech هست که باعث میشه بتونی500 تا روی یه فروشنده invest کنی بعد پولش بیشتر میشه!

آخرین ویرایش:
لباس فقط Nightingale البته این ست dark brotherhood هم قشنگه.
راستی من یکدونه از این ماسک ها رو دارم ولی خوب بقیه رو باید از کجا پیدا کنم.ایا کوئستی هست که جای اینها رو به من نشون بده یا خودم باید پیداشون کنم.
راستی امروز کوئست خانه وحشت رو رفتم اخرش یک one-hand بسیار قوی داد.برای کسایی که onr-hand آستفاده می کنن خیلی خوبه.
لباس arch-mage هم به طرز عجیبی قدرت های مجیک رو افزایش میده. من الان رئیس کالج و گید دزدها هستم. ولی اصلا احساس رئیس بودن ندارم. باز تو کالج یه خورده به آدم احترام میذارن ولی تو گیل دزدها تف هم سمت آدم پرت نمیکنن! باید بیشتر رو این بخش کار میکردن. مثلا حالا که رئیس شدیم درآمد درست شه و یا اعضای گروه رو استخدام کنیم و خیلی کارهای دیگه.

خب مشکل اینجاست که بازم همون مکالمات قبلی انجام می شه
اپدیت نمی شه کوئست!
یعنی منظورم اینه که دوباره وقتی باهاش صحبت می کنم می گه اول باید پول منو به گارد بدی!منم هیچ گزینه ای برای اینکه بهش بگم پول رو دادم پیدا نمی کنم!
نه نباید این طور باشه...
یعنی بعد از این که با نگهبان صحبت می کنی اگر پول آزادی طرف رو به نگهبان با دیالوگ درست بدی و برگردی دوباره با زندانی صحبت کنی یه دیالوگی میاد مثل این که "I paid your bounty, now about that location" یا یه همچین چیزی و اگر این رو بزنی کوئست آپدیت میشه...
لباس arch-mage هم به طرز عجیبی قدرت های مجیک رو افزایش میده. من الان رئیس کالج و گید دزدها هستم. ولی اصلا احساس رئیس بودن ندارم. باز تو کالج یه خورده به آدم احترام میذارن ولی تو گیل دزدها تف هم سمت آدم پرت نمیکنن! باید بیشتر رو این بخش کار میکردن. مثلا حالا که رئیس شدیم درآمد درست شه و یا اعضای گروه رو استخدام کنیم و خیلی کارهای دیگه.
ایول ایول، خوشمان آمد از سلیقه تان! :دی

من لباس Archmage رو پوشیدم و یه دونه ماسک خفن Dragon Priest هم گذاشتم روی صورتم که بتونم به بهترین شکل Magic اجرا کنم و دشمن ها نتونند بهم جادو بزنند، بعد یکی از بچه ها اومده تو پروفایل من نوشته این گونی چیه پوشیدی! :-o :دی

البته با این که میگی روی Thieves باید بیشتر از کالج کار می کردند مخالفم. بهترین چیز همیشه Magic هستش. :دی

راستی تو همونی هستی که اون ور از آنتی الیاس من ایراد گرفته بودی؟ دستم بهت برسه می کشمت! :دی

نه نباید این طور باشه...
یعنی بعد از این که با نگهبان صحبت می کنی اگر پول آزادی طرف رو به نگهبان با دیالوگ درست بدی و برگردی دوباره با زندانی صحبت کنی یه دیالوگی میاد مثل این که "I paid your bounty, now about that location" یا یه همچین چیزی و اگر این رو بزنی کوئست آپدیت میشه...

من لباس Archmage رو پوشیدم و یه دونه ماسک خفن Dragon Priest هم گذاشتم روی صورتم که بتونم به بهترین شکل Magic اجرا کنم و دشمن ها نتونند بهم جادو بزنند، بعد یکی از بچه ها اومده تو پروفایل من نوشته این گونی چیه پوشیدی! :-o :دی

البته با این که میگی روی Thieves باید بیشتر از کالج کار می کردند مخالفم. بهترین چیز همیشه Magic هستش. :دی

راستی تو همونی هستی که اون ور از آنتی الیاس من ایراد گرفته بودی؟ دستم بهت برسه می کشمت! :دی
نمیگم باید روی thieves بیشتر کار میکردن. میگم روی هر دو + dark brotherhood کار میکردن که وقتی رئیسشون شدیم یه احساس قدرتی بهمون دست بده. البته گفتم که Arch-mage باز خوبه یه خورده به آدم احترام میذارن. ولی تو گیلد دزد ها وقتی رئیس میشی اصلا انگار نه انگار!
بهترین چیز همیشه مجیکه.کاملا موافقم.
آره.خودمم. خداییش anti alias رو به خاطر خودت گفتم که ملت نگن ایراد داره. من خودم از گرافیکmetro خیلی خوشم اومد. کلا بازی جالبی یود.

سلام دوستا ن وقتی با storm ها میشیم من اون سه بج رو فتح کردم حالا فقط این گزینه report to ulfric stormcloak میمونه
وقتی میریم پیش Ulfric و next رو میزنیم میگه عروسی نمیدونم کیه بعدا حمله میکنیم به imperial کسی میدونه چطوریاست

دوستان deadra ها کدوم موجودات هستن؟؟ چجوری قلبشون رو بدست بیارم؟؟(dadra heart)

همونایی بودن که همه داشتن ضدشون تو Oblivion میجنگیدن :d
مراحل Azura Temple رو برو توشون از این قلب ها پیدا میکنی !

تو یکیش هم که مدام ازشون میاد ، قبل اینکه سوژه مورد نظر رو بکشی به تعداد کافی از Daedra ها رو بفرست اون دنیا

نه نباید این طور باشه...

بابا قبول کنید که لباس های mage خیلی ضایع هست و اصلا ابهتی نداره(دقیقا شبیه گونی هست)
باز Heavy armor خیلی زیباتر هست(light هم که از همه بهتره)
فان ترین کلاس mage هست چون قابلیت های زیادی داره و یک مشکلی که هست این که تو طول بازی از همه مجیک هات استفاده نخواهی کرد و فقط دو یا سه تا مجیک کاربردی رو همیشه استفاده میکنی(خودمو میگم)
ولی کلا من همیشه با کلاس sneak بیشتر حال میکنم.
در مورد اون رییس یک گروه شدن به نظر من هم ضعیف کار شده و باید قابلیت های بیشتری برای یک رییس میزاشتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or