Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دقیقاً بعضی‌ جاها باید این کار رو بکنی‌ وگرنه کارت ساختس. مخصوصا جاهایی‌ که Dragon باPriest باهم حمله می‌کنن.

من هر جا ببینم جنگ هست میرم توش تماشا نمیکنم.مثلا امروز یه اژدها با Imperial درگیر شده بود رفتم کمک کنم بهIMperial ،دیدم اصلا اژدها با من کاری نداره،همینطوری داشتم میزدمش اونم بی‌ خیال من بود. :دی

خوب دیگه محمود جان اشتباه کردی. :دی اژدها رو که روحشو جذب کردی یهHeal بزن بدن کهGiant ضعیف شده رو هم کارشو بساز.:biggrin1: هم لول میگیری هم آیتم میگیری هم اسکایریم رو از موجودات وحشی تمیز میکنی‌.:biggrin1:
خوب اینجاست که فرق موجود شروری مثل تو با فرشته ای مثل من مشخص میشه دیگه! :دی

من هرگز به هیچ موجود بی آزاری حمله نمی کنم، مگه خودش اول حمله کرده باشه!
yahooangel.gif

بعد ِ حدود 100 ساعت بازی کردن . بازی دیگه منو ارضا نمی کنه :| نمیدونم چرا ولی همه چی تکراری میزنه . اژدها کشتن هم حال نمیده دیگه :| اکثر کوئست ها هم دیگه به آدم جو نمیدن برای ادامشون . مشکل از من ِ یا بازی به نظرتون واقعا همچین مشکلی داره ؟ :دی مپ ِ بازی نسبتا کوچیکه :( همه چی تقریبا کشفیدم توش . دوستان یه گروه در حد و حدود Companion بگین که برم عضو شم شاید دوباره ترغیب شدم بازی کنم . Winterhold که تو کالجش آرچ میج شدم رفت :دی توی Companions هم که خیلی وقت ِ لیدر شدم . توی Stormclock ها هم Thaneشدم . دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم :( البته هنوز با الدر دراگونی روبه رو نشدم تنها انگیزم اینه که به یکیشون بخورم :دی
من Oblivion رو فکر کنم بیشتر از 100 ساعت بازی کردم، ولی کلا تا زمانی که کوئست باقی مونده باشه قابل بازی کردنه (لذت RPG همیشه به داستان هاش و کنجکاوی در آوردن ته و توه ماجراهاشه). ;)

بعد ِ حدود 100 ساعت بازی کردن . بازی دیگه منو ارضا نمی کنه :| نمیدونم چرا ولی همه چی تکراری میزنه . اژدها کشتن هم حال نمیده دیگه :| اکثر کوئست ها هم دیگه به آدم جو نمیدن برای ادامشون . مشکل از من ِ یا بازی به نظرتون واقعا همچین مشکلی داره ؟ :دی مپ ِ بازی نسبتا کوچیکه :( همه چی تقریبا کشفیدم توش . دوستان یه گروه در حد و حدود Companion بگین که برم عضو شم شاید دوباره ترغیب شدم بازی کنم . Winterhold که تو کالجش آرچ میج شدم رفت :دی توی Companions هم که خیلی وقت ِ لیدر شدم . توی Stormclock ها هم Thaneشدم . دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم :( البته هنوز با الدر دراگونی روبه رو نشدم تنها انگیزم اینه که به یکیشون بخورم :دی
بازی که mmo نیست که.بعد یک مدتی قاعدتا خسته کننده میشه.همین قدر هم وسعت برای یک بازی rpg خیلی زیاده.البته میتونی quest های گروه امپریال لژیون رو بری که تو شهر سالیتود هستن

دوستان سریعترین راه توی بازی برای بالا بردن قابلیت حرف زدن چیه؟من الان skill حرف زدنم 38 هستش،چطوری میتونم سریع ببرمش بالا؟

مثلا یه نفر قراره بهت یه چیزی بده ازت پول می‌خواد اگه راضیش کنی‌ مجانی‌ بهت بده میره بالا. راه دیگیی‌ نداره فکر کنم.

دوستان من ازدواج کردم ولی زنم دیگه نیست.به محض ازدواج از معبد خارج شد. هر چی میگردم نیست. تو ونه ی خودش هم نیست. باگه؟
اگه بهش گفتی بیاد خونه تو که الان تو راهه یه مدتی طول میکشه برسه ، اگه نه رفته خونه خودش که بازم طول میکشه برسه ^^

دوستان سریعترین راه توی بازی برای بالا بردن قابلیت حرف زدن چیه؟من الان skill حرف زدنم 38 هستش،چطوری میتونم سریع ببرمش بالا؟

یک سری هم هستن با پول اینکارو واست میکنن ! اسم شهر یادم نیست ولی همون جا که ازبرن زندانی بود ، کنار در ورودیش یکی بود اینکارو به ازای پول میکرد ...

قسمت داستانی بازی با لول 16 تموم شد ! حالا تازه بریم دنبال کوئست ها و ... و کلی بگردیم تو اسکایریم :دی

مثلا یه نفر قراره بهت یه چیزی بده ازت پول می‌خواد اگه راضیش کنی‌ مجانی‌ بهت بده میره بالا. راه دیگیی‌ نداره فکر کنم.
میتونی train کنی.من یک باز اتفاقی یکنفر رو تو راه دیدم.اون فرد speech یاد می داد.یک عالمه از speech ام رو از اون گرفتم.
QUOTE=asi_1447;1759020]دوستان من ازدواج کردم ولی زنم دیگه نیست.به محض ازدواج از معبد خارج شد. هر چی میگردم نیست. تو ونه ی خودش هم نیست. باگه؟[/QUOTE]
یک جا خونده بودم ناپدید شدن بازی یک باگ هست ولی یکذره بگرد اگه پیدا نشد پس باگ هست

یکی از بهترین ماد های که برای بازی اومده! اگه از قیافه مرده و رنگ پریده زن های بازی خسته شدین حتما این ماد کم حجم و محبوب رو استفاده کنید:d
برای دیدن تغییرات دو اسکرین پایین که خودم آپ کردم رو ببینید.
119974240-4.jpg
62872952605832380962.jpg

یکی از بهترین ماد های که برای بازی اومده! اگه از قیافه مرده و رنگ پریده زن های بازی خسته شدین حتما این ماد کم حجم و محبوب رو استفاده کنید:d
برای دیدن تغییرات دو اسکرین پایین که خودم آپ کردم رو ببینید.
119974240-4.jpg
62872952605832380962.jpg
این که خیلی صورت ها رو شسته رفته میکنه.طبیعی نیست.

این که خیلی صورت ها رو شسته رفته میکنه.طبیعی نیست.
هر جور راحتی کسی مجبورت نکرده استفاده کنی:d
در حال حاضر این ماد پر بیننده ترین ماد سایت skyrimnexus هست و همین طور داره به آمار دانلودش اضافه میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان من تا حالا بازی اصلی را شروع نکردم و دارم فرعی ها را تموم میکنم . مشکلی بعدا پیش نمیاد ؟ و مورد دیگه اینکه این پچ جدید را پیدا نمیکنم کجاست صفحات خیلی زیاد شده ؟ آیتمها برای من نمیگردن و دیگه اینکه اگر پچ را نصب کنم کرک بازی نمی پره ؟ طریقه دزدی هم راهنمایی میکردین بد نبود جیب هرکی را میخوام بزنم آیتمهاش قرمزه و طرف میفهمه !!! راستی یک کشف جالب کردم میشه مثل بازی مجیکا جادو با حمله با تبر را قاطی کرد من با دست چپم جون میدم به خودم و همزمان حمله میکنم و ضربات کاری با دست راستم وارد میکنم جالبه ه ه ه ه . مود آقای لاستم خیلی با حاله ممنونم .

---------- نوشته در 01:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:55 AM ارسال شده بود ----------

دوستان این مودها را کجا باید ریخت ؟ کرک نپره یه وقت !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or