Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام
آقا دو تا ازدها کشتم توی یه قلعه ای یه جشن هست ما دعوتیم اونجا ماموریت داریم یه بنده خدایی رو بکشیم
از نیروهای امنیتی اونجا باید رد شیم ولی خیلی قوی هستن
راه کار خاصی وجود داره برای این قسمت باهاشون نمیشه مبارزه کرد
من یک جاهاشو مخفی کاری رفتم ! میرسی به یک جا که دارن از یک زندانی حرف میکشن ! یک کمد هست اونجا صلاح هست ! برمیداری و برمیگردی تو ساختمون قبلی اون نگهبان اولی رو میکشی (من خودم اولش صلاح اینارو ندیدم یارو رو فقط با آتیش کشتم ! هی میرفتم یک ساختمون دیگه میدم اینجا :دی) بعد از اون او 2 تا گارد که حرف میکشیدن از زندگی رو میزنی و ...
دوستان من اینجا گیر کردم .
نمیدونم چی باید اینجا بزارم (گوشیه سمت چپ) و از کجا گیرش بیارم ! نمیخوامم برگردم عقب کلی دشمن بودن در رفتم ! :دی الان لول 13 ــم . (کلا عشقی بازی کردم و تو فاز لول آپ و اهنگری و ... نبودم !)

یک تاپیک هم معرفی کنید راهنمایی کنه چجوری چیز میز بسازیم بد نیستا ! این misc ها رو باید به کی فروخت ؟!!

Last edited by a moderator:
سگ

دوستان ممنونم بخاطر راهنمایی های کارساز . یه سگ خریدم ولی نمی دونم به چه دردی میخوره میتونه آیتمهای مخفی برام پیدا کنه ؟ 500 تا پولشو دادم . راستی برای خرید خونه خیلی پول میخوان فکر کنم امکان بدست اوردن پول در بازی بغیر از روشهای معمول وجود داره ؟ این گاردها آدمو لخت میکنن میخوام یک خونه بخرم و تمام وسایلمو توی صندوقش بذارم و لخت برم سراغ گاردها تا نتونن ازم چیزی ببرن . راستی امکان داره خونه ام را دزد بزنه ؟ میتونم همراهم را در خونه بعنوان نگهبان بذارم ؟

سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم شدید
اخرین کوئستی که رد کردم حرف زدن با اژدها بالای کوه بود از اون به بعد نمیدونم دیگه کدوم کوئست فرعی کدوم اصلی حالا کووست هایی که دارمو واستو میزارم بگید کدوم اصلیه(
1-اصلا بعد حرف زدن با او ن اژدها بالای کوه که یه جادو هم بهت یاد میده باید کجا برم؟
الان از بین این مراحل کدوم اصلیه و باید بعد صحبت با اژدها انجامش بدم؟
ELDER KHNOWLEDGE
THE GOLDEN CLAW (FIND THE OWNER OF THE GOLDENCLAW)A
یه مرحله هم ست زیر مجموعش اینه LEARN THE LOCASHION OF THE ELDER SCROLL

الان من باید از کجا یه elder scroll پیدا کنم؟
کمکم کنید بد جور خمارم D:.
مرسی

دوستان من یه جای بازی گیر کردم ! تو عکس زیر چطوری باید برم اونور در اهنی ؟!! یه دستگیره داره که هرچی میزنم کار نمیکنه و به جاش تیر به سمتم شلیک میشه ! :دی

sliak2x57jphr5w3w83d.jpg

بچه ها فقط یه هشدار: اگر یکی از مهارت هاتون رو سریع بالا ببرید، فقط به این هدف که لول تون بالا بره، ممکنه این تصمیم به شدت به ضررتون تموم بشه (مطمئن باشید تجربه خوبی نیست که با مهارت پایین و ضعیف در شمشیر زنی یک دستی و دو دستی و تیراندازی و دفاع، ولی مهارت آهنگری 100 و در نتیجه لول بالاتر از معمول، به نبرد اژدهاهایی برید که بازی مثلا در لول 20 قراره روی سرتون خراب کنه)...
ohno-smiley02.gif
من Warrior one hand-shield هستم و مشکلی برام پیش نیاورد.اگر Smithing بالا ببری میتونی از Deadric Armor و Dragon Armor استفاده کنی که خیلی از ضربات دشمن دفع میکنه.ضمنا بعد از مدتی درگیری با دشمنان لول بالا قدرت های شما هم سریع تر بالا میره چون محبوریت وقت بیشتری برای کشتن یک دشمن بذارید
نمیدونم منظورم متوجه شدید یا نه :دی
سلام
آقا دو تا ازدها کشتم توی یه قلعه ای یه جشن هست ما دعوتیم اونجا ماموریت داریم یه بنده خدایی رو بکشیم
از نیروهای امنیتی اونجا باید رد شیم ولی خیلی قوی هستن
راه کار خاصی وجود داره برای این قسمت باهاشون نمیشه مبارزه کرد
شما اسم ماموریت بگو شاید بتونم کمکت کنم
چجوری باید ساخت اینو؟؟
Smithing 100 کن و نیاز به Dragon Scale و Dragon Bone داری که با کشتن اژدها بدست میاری. . . .
دوستان من اینجا گیر کردم .
شما باید شیشه های روی سقف طوری تنظیم کنید که نور متمرکز شده بهشون برخورد کنه. . . . .
یک تاپیک هم معرفی کنید راهنمایی کنه چجوری چیز میز بسازیم بد نیستا ! این misc ها رو باید به کی فروخت ؟!!
میتونی به فروشنده riverwood بفروشی . . . .
چه چیزی میخوای بسازی نمیدونی؟
دوستان ممنونم بخاطر راهنمایی های کارساز . یه سگ خریدم ولی نمی دونم به چه دردی میخوره میتونه آیتمهای مخفی برام پیدا کنه ؟ 500 تا پولشو دادم . راستی برای خرید خونه خیلی پول میخوان فکر کنم امکان بدست اوردن پول در بازی بغیر از روشهای معمول وجود داره ؟ این گاردها آدمو لخت میکنن میخوام یک خونه بخرم و تمام وسایلمو توی صندوقش بذارم و لخت برم سراغ گاردها تا نتونن ازم چیزی ببرن . راستی امکان داره خونه ام را دزد بزنه ؟ میتونم همراهم را در خونه بعنوان نگهبان بذارم ؟
سگ توی جنگ ها بهت کمک میکنه.برای بدست آوردن پول یک Glitch تو بازی هست که میتونی گلد نامحدود دست پیدا کنی.
اگر Bounty Hunting بالاست بهتره بری زندان و نیازی نیست بدون پول جایی بگردی.ضمنا بدون اینکه خونه بخری میتونی وسایلت توی صندوق هایی مثل صندوقی که در ساختمون Companions هست بذاری.
سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم شدید
اخرین کوئستی که رد کردم حرف زدن با اژدها بالای کوه بود از اون به بعد نمیدونم دیگه کدوم کوئست فرعی کدوم اصلی حالا کووست هایی که دارمو واستو میزارم بگید کدوم اصلیه(
1-اصلا بعد حرف زدن با او ن اژدها بالای کوه که یه جادو هم بهت یاد میده باید کجا برم؟
الان از بین این مراحل کدوم اصلیه و باید بعد صحبت با اژدها انجامش بدم؟
ELDER KHNOWLEDGE
THE GOLDEN CLAW (FIND THE OWNER OF THE GOLDENCLAW)A
یه مرحله هم ست زیر مجموعش اینه LEARN THE LOCASHION OF THE ELDER SCROLL

الان من باید از کجا یه elder scroll پیدا کنم؟
کمکم کنید بد جور خمارم D:.
مرسی
سوالت طولانیه اگر کسی جواب نداد جواب میدم . . . :ذی
دوستان من یه جای بازی گیر کردم ! تو عکس زیر چطوری باید برم اونور در اهنی ؟!! یه دستگیره داره که هرچی میزنم کار نمیکنه و به جاش تیر به سمتم شلیک میشه !
biggrin1.gif
ترکیب حیونهاش میشه :مار - مار - نهنگ
رو به روت وقتی وارد این اتاق میشی بالای دیوار عکس حیونهارو نگاه کن.

آخرین ویرایش:
دوستان من یه جای بازی گیر کردم ! تو عکس زیر چطوری باید برم اونور در اهنی ؟!! یه دستگیره داره که هرچی میزنم کار نمیکنه و به جاش تیر به سمتم شلیک میشه ! :دی

sliak2x57jphr5w3w83d.jpg
الآن دهن اون مجسمه تو زمین رو نگاه کن :d ! عکسش هست ! داره میگه باید چجوری باشه. معمولا همون بقل شکل هر سه تا هست. بگرد روشون رو نگاه کن ، بعد درست کن

Glitch این چی هست و از کجا بدست بیارم ؟ یه چیز عجیب همراهم یک مرده و میشه بهش گردنبند مارا داد !!!!! حالم بهم خورد زدم طرفو کشتم .
Glitch چیزی نیست که تو بازی بدست بیاری, LOOOOOOL :دی
اینو ببین
www.youtube.com/watch?v=H6DeSs8Oo7A

در راه Azura’s Shrine نزدیک Sightless Pit یک اسکلتی هست که بهت کتابی به ارزش 50 G میده . میتونی بفروشیش و این کارو بارها انجام بده تا مقدار پولی که میخوای بدست بیاری .. . . .

skyrim_infinite_gold.jpg

آره راست میگی تو Oblivion هم همینطوری بود
نه تنها dragon ها بلکه همه ی دشمنانت همراه با lvl تو lvl up میشن و قوی تر
حالا دیگه اونا کاری ندارن این lvl با smithing بالا رفته یا heavy armor
آفرین، دقیقا همینه... :)
راست میگین ولی خیلی بعیده اینطوری بشه
پژمان جان یه سری راه حل ها (و ایضا یه سری چیزایی شبیه باگ) وجود داره که یک سری مهارت ها رو سریع بالا می بره، از جمله بچه ها صفحه قبل داشتند یک راه معرفی می کردند برای رسوندن آسون Smithing به صد. برای همین گفتم که حواس شون به این قضیه باشه... :)

ببخشید دوستان من توی یی از ماموریتهای اصلی گیر افتادم.
توی ماموریتی که توی تصویر مشخصه ازم میخواد برم به یه جایی و وقتی میرم اونجا منو میفرسته پیش یه orc پیر.
چندتا مامورت بهم میده که من انجامشون میدم و برای بقیه اعضاء اون محل هم ماموریتهاشون رو انجام میدم.
ولی هر کاری میکنم این پیرمرده من رو جواب میکنه.
خونم رو به جوش اورده.
دو روز هستش که الافم.

پیشاپیش تشکر میکنم.

http://up9.iranblog.com/images/xkjl5gac1wq4ldrq5l.jpg

این زنه که تو معبد آزورا هست چرا اینقدر قویه! من همیشه بهش میگم با من بیاد. بعدش خودم میرم یه کنار تماشاش میکنم همه رو تارومار میکنه! باسها رو هم تقریبا فلج میکنه.یعنی اینقدر سرشون رو مشغول میکنه که من راحت حسابشونو میرسم!

توی ماموریتی که توی تصویر مشخصه ازم میخواد برم به یه جایی و وقتی میرم اونجا منو میفرسته پیش یه orc پیر.
چندتا مامورت بهم میده که من انجامشون میدم و برای بقیه اعضاء اون محل هم ماموریتهاشون رو انجام میدم.
خونم رو به جوش اورده.
دو روز هستش که الافم.

پیشاپیش تشکر میکنم.

تو هنوز learn the location of the elder انجام ندادی
1.Arngeir صحبت کن و ازشون بپرس Elder کجاست. . . .
در ادامه ماموریت:
2.برو به College of Winterhold
3.با کتابخانه دار Urag gro-Shub در مورد Elder صحبت کن
4.برو به شمال نقشه و باSeptimus Signus در Septimus Signus's Outpost صحبت کن.سر آخر آدرس جایی که Elder هست + 2 تا آیتمی که بعنوان کلید بهت میده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: i am dead
خونم رو به جوش اورده.
دو روز هستش که الافم.

پیشاپیش تشکر میکنم.

باید بری پیشه این پیرمرده تا بهت اموزش بده داداش
وقتی بهت میگه برو رو حروف وایسا دکمه Z رو بزن سمتش تا پرت شه

ديشب داشتم تو دشت واسه خودم مي چرخيدم يه صحنه ي خيلي جالب و واقعا ً زيبا اتفاق افتاد؛ ديدم يه دراگون حمله كرد فكر كردم سر دعواش با منه ولي ديدم اصلا ً با من كاري نداره و به شدت با يه ماموت چند متر اونورتر درگير شدن منم در چند متري اين دعوا واستاده بودم كه يه گرگ و يه شير از دوطرف مخالف حمله كردن و جالبتر اينكه بازم با من كاري نداشتن و اينبار با اون ديوي كه هميشه نزديك ماموتها ميچرخه درگير شدن ! ديو به راحتي جفتشونو كشت ولي ماموت نمي تونست ترتيب اژدها رو بده كه من به كمكش رفتم :دي حقا كه لباس GOTY برازنده ي تن اين شاهكاره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or