Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
داشتم خوشحال و خندان میچخیدم تو بازی. یه دفعه دیدم از پشتم یه صدای‌ا اومد.:d

دیدم بله!وحشتناک‌ترین دشمن بازی نازل شده رومون.:d
120056052-4.jpg
و مثل اینکه این خودش کافی‌ نیست ده ثانیه بعد این اتفاق افتاد. :d
120056088-4.jpg
البته از پس هر دوشون بر اومدم.:dPotion درست حسابی‌ با اسلحه خوب زیاد داشتم.ولی‌ هم سخت بود هم جالب،آخرشمhealth 11 با زنده موندم.:d

ممنون . پس سوال اولمو یه بار دیگه می پرسم :

من به یه مشکلی خوردم که یکی از ماموریتهای جانبیم روی نقشه نشونش نمیده و من هم متوجه نمیشم باید چیکار کنم :

---------- نوشته در 09:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:49 AM ارسال شده بود ----------

راستی در ماموریت The black star من همه ی کوئست ها رو رفتم ولی نمی دونم چرا به لیست زیر اضافه نمی کنه !!! اگه کسی چیتشو بلده که این ماموریت رو پایان یافته کنه بگه تا بزنیم تو رگ ! :دی
اینم عکسش :

ّFlam Clack روی سه تا Undead استفاده کن. . . . .

Flame_Cloak_Book.jpg

من یه چند تا زره دراگون ساختم. حالا رو دستم مونده. هیچ فروشنده ای به اندازه ارزش این زره ها پول نداره. آیا فروشندهای در بازی است که بالای 3000 تا سکه داشته باشد.

نه هیچ فروشنده ای وجود نداره که 3000 گلد داشته باشه.میتونی ازش خرید کنی تا گلد فروشنده مقدارش افزایش پیدا کنه بعد بفروششون. . .ضمنا هر 48 ساعت گلد فروشنده دوباره Reset میشه.

سلام.
نه والا این در خونش قفله بازشم میکنی باهات حرف نمیزنه !
نمیشه از این کونسول بازی چیتی زد این ماموریت تموم بشه دیگه حوصلمون داره سر میره
biggrin1.gif
هیج کد تقلبی برای انجام ماموریت هایی که انجام نشده وجود نداره. . . . .

آخرین ویرایش:
دوستان يكي چيزي كه خيلي جلب توجه كرده برام سلسله مراتب دراگون ها در محيط بازي هست . ممنون ميشم اگه يكي لطف كنه و اين سلسه مراتب رو از نظر قدرت و خطرناك بودن بزاره:d و همچنين بگه ايا اين دراگون هاي بسيار قوي در لول هاي پايين هيرو هم ميان براي مبارزه يا نه؟؟

سلام دوستان
Class من Wood Elf و lvl 26 هستم تو کل بازی Light Armor بهتر از سری Leather Armor ها و Elven Armor ها ندیدم
از کجا میتونم یه Light Armorه درست حسابی بخرم؟
Smithing برسون به 100 و خودت Glass Armor یا Scale Armor بساز.
در عرض 1 ساعت میتونی Smithing 100 کنی.
دوستان يكي چيزي كه خيلي جلب توجه كرده برام سلسله مراتب دراگون ها در محيط بازي هست . ممنون ميشم اگه يكي لطف كنه و اين سلسه مراتب رو از نظر قدرت و خطرناك بودن بزاره:d و همچنين بگه ايا اين دراگون هاي بسيار قوي در لول هاي پايين هيرو هم ميان براي مبارزه يا نه؟؟

نه به تناسب لولت Dragon ها به صورت اتفاقی ظاهر میشن. . . .

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Dragons

الان به نظرت من با این راهنماییت جواب هر دو سوالمو گرفتم !!؟؟؟ :دی
جوابه اولیرو دادم!! Tab>Scrolls>J'zargo's.....>right or left click
آندد هم اون اسکلت مانند ها هستن!! توی اکثر مراحل میبینیشون!

سوال دومت هم کدش اینه ولی با توجه به اینکه میگه تمومش کردی شاید کار نکنه!!
setstage da01 110
یا 100

• Like
Reactions: Molana
در عرض 1 ساعت میتونی Smithing 100 کنی.

آقا چطوری لطفا توضیح بدید ؟؟؟؟؟؟

فقط آیرون داگر بساز که فرمول ارزونی داره و زیاد میشه ساخت و وقتی آیتم های مورد نیازش در یک آهنگری تموم شد بلافاصله با Fast travel به یه شهر دیگه و یه آهنگری دیگه برو و دوباره بخر و بساز یا اینکه زمان رو با منوی T ببر جلو تا پول و امکانات آهنگر رفرش بشه و دوباره بخر و بفروش و بساز :دی
به همین سادگی به همین خوشمزگی :دی

سلام دوستان یی سوال دارم من لول 17 هستم و دیروز تو شهر whiterun یک خونه 5000 gold خریدم .. حالا چندتا سوال دارم خونم خیلی کثیفه تار عنکبوت خیلی داره دکراسیون خوبی نداره خلاصه خیلی بده.. میتونم کاری کنم که تمیز تر و قشنگ تر بشه؟. و یی چیز جالب وقتی برای بار اول رفتم تو خانم lydia. تو خونه بود و هر جا میرم همرامه و از خونم بیرون نمیره !!؟ نکنه زنم شده ولی من که کاری نکردم؟

سلام دوستان یی سوال دارم من لول 17 هستم و دیروز تو شهر whiterun یک خونه 5000 gold خریدم .. حالا چندتا سوال دارم خونم خیلی کثیفه تار عنکبوت خیلی داره دکراسیون خوبی نداره خلاصه خیلی بده.. میتونم کاری کنم که تمیز تر و قشنگ تر بشه؟. و یی چیز جالب وقتی برای بار اول رفتم تو خانم lydia. تو خونه بود و هر جا میرم همرامه و از خونم بیرون نمیره !!؟ نکنه زنم شده ولی من که کاری نکردم؟

برو پیشه همون که خونه رو خریدی ، میتونی برای خونت وسایل بگیری
نه اون مواظبه یه وقت دزدی، قاتلی چیزی نیاد :d

بچه ها فقط یه هشدار: اگر یکی از مهارت هاتون رو سریع بالا ببرید، فقط به این هدف که لول تون بالا بره، ممکنه این تصمیم به شدت به ضررتون تموم بشه (مطمئن باشید تجربه خوبی نیست که با مهارت پایین و ضعیف در شمشیر زنی یک دستی و دو دستی و تیراندازی و دفاع، ولی مهارت آهنگری 100 و در نتیجه لول بالاتر از معمول، به نبرد اژدهاهایی برید که بازی مثلا در لول 20 قراره روی سرتون خراب کنه)...
ohno-smiley02.gif

بچه ها فقط یه هشدار: اگر یکی از مهارت هاتون رو سریع بالا ببرید، فقط به این هدف که لول تون بالا بره، ممکنه این تصمیم به شدت به ضررتون تموم بشه (مطمئن باشید تجربه خوبی نیست که با مهارت پایین و ضعیف در شمشیر زنی یک دستی و دو دستی و تیراندازی و دفاع، ولی مهارت آهنگری 100 و در نتیجه لول بالاتر از معمول، به نبرد اژدهاهایی برید که بازی مثلا در لول 20 قراره روی سرتون خراب کنه)...
ohno-smiley02.gif

آره راست میگی تو Oblivion هم همینطوری بود
نه تنها dragon ها بلکه همه ی دشمنانت همراه با lvl تو lvl up میشن و قوی تر
حالا دیگه اونا کاری ندارن این lvl با smithing بالا رفته یا heavy armor

سلام
آقا دو تا ازدها کشتم توی یه قلعه ای یه جشن هست ما دعوتیم اونجا ماموریت داریم یه بنده خدایی رو بکشیم
از نیروهای امنیتی اونجا باید رد شیم ولی خیلی قوی هستن
راه کار خاصی وجود داره برای این قسمت باهاشون نمیشه مبارزه کرد

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or