Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
نمیدونم واقعا این جرو بحث سر چیه؟ ظاهرا انتظارات دوستان از این بازی متفاوت ـه . خب این دلیل نمیشه که جو تاپیک رو متشنج کنید.
بعد ببینی همش خالی بندی بوده pc گیمر ها رو ....م خودشون حساب کردن باید منتظر این جور feedback ها هم بود .

چی خالی بندی بود؟ قول گرافیک با فلان تنظیمات رو داده بودن؟ شما اصلا چک کردی ببینی طرفدران این سری چه ایراداتی به شماره قبل میگرفتن و از چی ناراضی بودن؟
این درست که این سری از لحاظ گرافیک همیشه جزو بازیهای برتر بوده ولی کمتر از این قضیه بعنوان چیزی که طرفدارن این بازی ها رو مجذوب کنه اسم برده میشه . الان مهمترین موضوع برای طرفداران این سری اینه که ایرادات ابلیوین رفع بشه. ایرادش چی بود؟ یکنواختی و خسته کنندگی بازی , سیستم لول اپ بد و ناکارامد , کم بودن تنوع موجودات و ... . الانم به جرات میگم اگه اینها رفع شده باشه حتی اگه لید پلتفرمش اتاری هم باشه ملت راضی هستند.
مسلما همه PC باز ها دوست دارن بازی مورد علاقه شون بر مبنای pc ساخته بشه ولی در این دوره زمانه من خیلی هم خوشحالم که یک نسخه برای pc میاد و فقط کنسولی نیست. گرافیک هم مهمه ولی برای یک rpg باز گرافیک بعد از داستان , اتمسفر و جو بازی , سیستم لولینگ , تنوع موجودات , یکنواخت نبودن و تنوع داشتن ماموریتهای جانبی , گیم پلی و خیلی فاکتور های دیگه قرار میگیره. فعلا هم با یکی دو تا دمو اکثرا ( از جمله خود من ) این بازی رو امید اول بازی سال میدونیم حتی در حضور بتلفیلد 3 و بازیهای دیگه.

پ.ن: این ویدئو دیروزی اطلاعات جالبی داشت.

جدا دیگه حالم داره از جو انجمن PC بهم میخوره ! چند نفره خاص که احتمالا با Crysis گیمر شدن گوش ما رو کر کردن با این گرافیک گرافیک کردنشون ! بچه بازی رو به منتهی رسوندن و از رو هم نمیرن !

مسخرشو در آوردین آقا شمایی که اولین RPG آی که دیدی Witcher 2 بوده نیازی نیست بیای همه جا نظر بدی !

توی هر تاپیکی میری نصف پست هاش مربوطه به اینکه وای خاک تو سر کنسول ! عجب سیستمی دارم من !

محض اطلاع شما نصف کسایی که اینجا اصلا صداشون در نمیاد و عادی میان پست میدن و میرن Rig ِ شون میخوره شما رو !

حال آدم واقعا بعضی وقتها بهم میخوره ...

دوست عزیز خواهشا کمی در چارچوب ادب صحبت کنین،به هرحال استفاده از کلمات
سخیف و موهن از عهده ی هر کس بر میاد.
اینکه ناخردانه تاریخچه ی گیمری کسی رو هم بررسی کنید جالب نیست.
من بیشتر نظرات دوستان رو خوندم بهرحال اینجا انجمن PC هست و دوستان که
طرفدار این پلتفرم هستن حق دارند که از اون دفاع کنند.و قبول کنید که حق دارن وقتی هزینه ی
گزافی برای ارتقای سیستمشون میدن توقعاتشون نیز نسبت به یک کنسول گیمر بیشتر باشه.

نمیدونم واقعا این جرو بحث سر چیه؟ ظاهرا انتظارات دوستان از این بازی متفاوت ـه . خب این دلیل نمیشه که جو تاپیک رو متشنج کنید.

چی خالی بندی بود؟ قول گرافیک با فلان تنظیمات رو داده بودن؟ شما اصلا چک کردی ببینی طرفدران این سری چه ایراداتی به شماره قبل میگرفتن و از چی ناراضی بودن؟
این درست که این سری از لحاظ گرافیک همیشه جزو بازیهای برتر بوده ولی کمتر از این قضیه بعنوان چیزی که طرفدارن این بازی ها رو مجذوب کنه اسم برده میشه . الان مهمترین موضوع برای طرفداران این سری اینه که ایرادات ابلیوین رفع بشه. ایرادش چی بود؟ یکنواختی و خسته کنندگی بازی , سیستم لول اپ بد و ناکارامد , کم بودن تنوع موجودات و ... . الانم به جرات میگم اگه اینها رفع شده باشه حتی اگه لید پلتفرمش اتاری هم باشه ملت راضی هستند.
مسلما همه PC باز ها دوست دارن بازی مورد علاقه شون بر مبنای pc ساخته بشه ولی در این دوره زمانه من خیلی هم خوشحالم که یک نسخه برای pc میاد و فقط کنسولی نیست. گرافیک هم مهمه ولی برای یک rpg باز گرافیک بعد از داستان , اتمسفر و جو بازی , سیستم لولینگ , تنوع موجودات , یکنواخت نبودن و تنوع داشتن ماموریتهای جانبی , گیم پلی و خیلی فاکتور های دیگه قرار میگیره. فعلا هم با یکی دو تا دمو اکثرا ( از جمله خود من ) این بازی رو امید اول بازی سال میدونیم حتی در حضور بتلفیلد 3 و بازیهای دیگه.

پ.ن: این ویدئو دیروزی اطلاعات جالبی داشت.

کوروش به قول خودت اونی که تواناییش رو داره میره سمت PC و کلی خرج نمیکنه که بعد بیاد بازی پورت شده کنسولی رو بازی کنه درسته! بحث سر اینکه بازی از نظر گیم پلی باید بهتر بشه نیست بلاخره بعد از 6 سال و ... باید ی پیشرفتی داشته باشه یا نه!
در کنار این اگه از ابتدا اعلام میکردن که فقط کنسولیه یا در حال حاضر کنسولیه و PLAN برای PC نداریم خب کسی حرفی نمیزد .ولی وقتی مردک میاد تو کنفرانسش رو بازی حرف میزنه میگه نسخه PC از کنسول بهتره بعد خودشون حرفشون رو تکذیب می کنن اینجاست که PC FAN ها امثال من و دیگر دوستان میان و حرفشون رو میزنن و نظر خودشون رو میدن و از این کار و دروغ پردازی ناراحت میشن . چند نفری هم میان به نام کاربر فلان و مجری و منشی و خبرگذار نظرات بقیه رو له میکنن ! آخه این درسته ؟ این شد گفتگو ی سالم ! آخه برادر من شما نظر خودت رو بگو چه کار داری بقیه چی میگن ! چرا ! چرا ! چرا !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با وجود اینکه خودم به گرافیک زیاد اهمیت میدم اما دیگه توی همه بازیها که نمیشه انتظار گرافیک خفن رو داشت

اینکه طرف از کی pc گیمر شده ملاک بر درست بودن نظراتش نیست اما خب انصافا کسی rpg رو واسه گرافیک بازی نمیکنه(بازی نکردیما ولی شنیدیم :دی)

با این حال انصافا من خوم ویچر رو حتی 1% هم به خاطر گرافیکش بازی نکردم
چون اینقدری که درگیر داستان و اندام ســXـــسی triss خانوم بودم اصلا فرصت نمیشد به گرافیک فک کنم:))

پ.ن : این پست صرفا جهت اروم کردن جو بود و ارزش معنوی دیگری ندارد

کوروش به قول خودت اونی که تواناییش رو داره میره سمت PC و کلی خرج نمیکنه که بعد بیاد بازی پورت شده کنسولی رو بازی کنه درسته! بحث سر اینکه بازی از نظر گیم پلی باید بهتر بشه نیست بلاخره بعد از 6 سال و ... باید ی پیشرفتی داشته باشه یا نه!
در کنار این اگه از ابتدا اعلام میکردن که فقط کنسولیه یا در حال حاضر کنسولیه و PLAN برای PC نداریم خب کسی حرفی نمیزد .ولی وقتی مردک میاد تو کنفرانسش رو بازی حرف میزنه میگه نسخه PC از کنسول بهتره بعد خودشون حرفشون رو تکذیب می کنن اینجاست که PC FAN ها امثال من و دیگر دوستان میان و حرفشون رو میزنن و نظر خودشون رو میدن و از این کار و دروغ پردازی ناراحت میشن . چند نفری هم میان به نام کاربر فلان و مجری و منشی و خبرگذار نظرات بقیه رو له میکنن ! آخه این درسته ؟ این شد گفتگو ی سالم ! آخه برادر من شما نظر خودت رو بگو چه کار داری بقیه چی میگن ! چرا ! چرا ! چرا !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب جایی هم نگفتن که لید پلتفرم PC ـه که الان بخواد دروغش ثابت بشه( یا شاید من ندیدم). من خودم طرفدار PC بودنش هستم(خودم هم این رو روی PC بازی میکنم ) ولی تو این موقعیت مهم این ـه که بازی خوبی باشه و ظاهرا خوبه حالا لیدش هرچی میخواد باشه. کلا به دوستان توصیه میکنم وقتی دمو رو تماشا میکنند بجای دقت به گرافیک به حرفهای تاد هوارد توجه کنند. چیزهایی که تابحال نشون داده و حرفهایی رو که گفته من شخصا تابحال پسندیدم و راضی هستم.

دوستان یک گیمر حرفه ای یا به قولی هاردکور باید یک سبک داشته باشه من گیمری ندیدم که چندتا سبک بازی کنه بگه من در تمام این سبک ها حرفه ای هستم و یا هاردکورشم.

اگه بحث پیرامون بازیهای ار پی جی هست فعلا شاه گرافیک بازیهای rpg همین بازی ویچر2 است، و اگر بحث پیرامون دیگر خصوصیات یک بازی ار پی جی است ، می تونیم از شرکت ها و بازیها دیگری نام ببریم که در این راه و سبک بهترین قدم رو برای بازیشون برداشتند.

کاملا مخالف حرفهای هستم که پیرامون گیمری نبودن دیگران زده میشه کسانی که گرافیک بازیهای را بر روی بالاترین درجه تنظیمات جزئیات گرافیکی می گذارند دلیل بر ناشی بودنش در گیم ها نیست چون انها مانند ما همین بازی رو به پایان می رسانند البته از ما هم بیشتر لذت می برند از جزئیات گرافیکشم بشترین استفاده رو می کنند.به قولی چرا از همان اول به زیبای بازی نکرد و با زیبایی های هنری حرفه ای و فن بازی نشد. نظر بنده اینه که تاکتیک ها و تکنیک ها با افکت های حرفه ای گرافیکی درون بازی است، که یک رنگ و بوی خاصی به بازیکن و بازی میده وگرنه شما هر چقدر هم به بازی تکنیک و مهارت و تاکتیک بدی بدون در نظر گرفتن جزئیات گرافیکی که برای اون در نظر داری هیچ ارزشی نخواهد داشت. اصلا مگه میشه یک بازی گرافیک نداشته باشه بعد بیاد حرف از المانهای دیگرش بزنه اینها همش خواب و خیاله که ما باید از ذهنمون خارج کنیم. دیگه بازیها دارند به سوی افکت ها و جزئیات برتر گرافیکی حرکت می کنند و نمونه انها ویچر 2 و مس افکت 3 است و دیابلو3 و.... اگر یک بازی در این عرصه از دیگران باز بمونه دیگر بهش بازی نمی گویند. به ان می گویند اشغال یک باگ و یا به قولی یک LOL

وقتی من میگم بازی زفت کنار دست Dragon Age II اصلا منظورم به گرافیک نبود.
وقتی که گفته میشه ما میخواهیم که گیمرها با گیم پد که راحت تره بازی کنند چون اکثر گیمرهای متوسط همین جوری دوست دارند و...
یعنی ساده شدن بازی گند زدن بش یعنی حذف خیلی چیزها برای سادگی یه سری گیمر که اصلا نمیدون Rpg چیه! این جمله رو دقیقا کارگردان بازی Dragon Age II گفته دیدن که چه بلای سز Dragon Age II آوردن شده بود DMC با هر ضربه 2 لیتر خون میپاشید این ورو اونور دیالوگ ها این ها هم بماند دیگه.

پس اول خوب پست بخونید منظور دیگران درست بفهمید بعد برید بالا منبر این 100 دفعه.

• Like
Reactions: Daedalus
وقتی که گفته میشه ما میخواهیم که گیمرها با گیم پد که راحت تره بازی کنند چون اکثر گیمرهای متوسط همین جوری دوست دارند و...
یعنی ساده شدن بازی گند زدن بش یعنی حذف خیلی چیزها برای سادگی یه سری گیمر که اصلا نمیدون Rpg چیه! این جمله رو دقیقا کارگردان بازی Dragon Age II گفته دیدن که چه بلای سز Dragon Age II آوردن شده بود DMC با هر ضربه 2 لیتر خون میپاشید این ورو اونور دیالوگ ها این ها هم بماند دیگه.

به پیر به پیغمبر Oblivion هم برای PS3 و XBOX360 منتشر شد و پلتفرم اصلیش هم 360 بود Fallout 3 هم همینطور بود !

و میانگین هر سه نسخه هم در حد هم بود حتی 360 کمی بالاتر ! ولی کسی اینجا هست که Oblivion رو فاجعه بدونه ؟ قضیه برای Fallout 3 هم دقیقا تکرار شد !

حالا من نمیدونم از کجای حرف Bethesda نیتجه گرفتین و اینو فرستادین بغل دست DA II ?

The Elder Scrolls V: Skyrim مگه یک بازی ار پی جی اکشن اپن ورد نیست:-/ که شما به گونه ای صحبت میکنی که انگار یک بازی کلاسیک صفر ار پی جی داریم که تمام قوانین D&D توش رعایت شده. دقت کن عزیزم من وقتی میگیم ار پی جی اکشن یعنی مدرن گرای توش داره یعنی از قوانین D&D زیاد خبری نیست یعنی یک عصر اژدها یک مس افکت و یک ویچر و... که همه جز سبک ار پی جی مدرن هستند و مبحث جدایی نسبط به بازیهای کلاسیکی دارند. این بازیهای مدرن خیلی اکشن تر و راحت تر هستند نسبط به بازیهای کلاسیکی و از گستردگی کمتری در قوانین برخوردار هستند و این نکته رو بگم که اگر خیلی حساب شده رو این بازیها سازندگان کار کنند می توانند خیلی بازی دوستان را به سوی خود جذب کنند. شما کم کاری بازی سازان در عصر اژدها رو لطفا یک نکته مثبت برای خودت در نظر نگیر چون اگر کمی بیشتر رو بازی کار می کردند الان امتیاز 9 رو داشت

آخرین ویرایش:
به پیر به پیغمبر Oblivion هم برای PS3 و XBOX360 منتشر شد و پلتفرم اصلیش هم 360 بود Fallout 3 هم همینطور بود !

و میانگین هر سه نسخه هم در حد هم بود حتی 360 کمی بالاتر ! ولی کسی اینجا هست که Oblivion رو فاجعه بدونه ؟ قضیه برای Fallout 3 هم دقیقا تکرار شد !

حالا من نمیدونم از کجای حرف Bethesda نیتجه گرفتین و اینو فرستادین بغل دست DA II ?
عزیزم به همون کسای که قسم خوردی من میدونم Oblivion لید پلتفزم 360 بوده بعد هم برا PS3 اومده بحث من اینا نیست!
میانگین ول کن تو خودت Rpg باز هستی دیگه ببین وقتی اومده گفته ما میخواهیم که گیمرها با گیم پد که راحت تره بازی کنند چون اکثر گیمرهای متوسط همین جوری دوست دارند و... این یعنی چی از نظر تو؟ دقیقا همن جمله سر Dragon Age II گفته شد زمونه دیگه عوض شده دیگه الان از هر سن از هر قشری یه کنسول تو خونشون هست بازی ها سال به سال دارن آسون تر میشن به خاطر مخاطب ها اینا برا فروش بازی تغییرات میدن تو گیم پلی باید آسون ترش کنن تا همه طرفش بیان من بحثم سر PC یا کنسول نیست بحث سر آسون تر شدن بازی هست من هنوز Dragon Age II از خاطرم نزفته سر همین جمله هم مطمئن هستم بازی آسون تر شده!

حالا این بحث ها شد از نظر تو ایرادی داره من یا هر کی دیگه نظر خودشو بگه بابا یه کم به هم احترام بذارید! دلیل نمیشه از حرف یکی خوشون نیومد زود جبهه بگیریم طرفش نظرات با هم فرق داره.

شما ابلیویون رو از موروویند بهتر میدونی؟

اصلا بحث مقایسه با قبلی ها نیست ريال بحث اینه که اینجا فکر میکنن تا بازی برای کنسول بیاد میترکه ! در حالیکه واقعا شرایط نسبت به سال 2002 تغییر کرده ! بازی مولتی پلتفورم لزوما بد نیست ، همون Morrowind هم با فاصله ی یکماه برای Xbox منتشر شد !

با وجود اینکه خودم به گرافیک زیاد اهمیت میدم اما دیگه توی همه بازیها که نمیشه انتظار گرافیک خفن رو داشت

اینکه طرف از کی pc گیمر شده ملاک بر درست بودن نظراتش نیست اما خب انصافا کسی rpg رو واسه گرافیک بازی نمیکنه(بازی نکردیما ولی شنیدیم :دی)

با این حال انصافا من خوم ویچر رو حتی 1% هم به خاطر گرافیکش بازی نکردم
چون اینقدری که درگیر داستان و اندام ســXـــسی triss خانوم بودم اصلا فرصت نمیشد به گرافیک فک کنم:))

پ.ن : این پست صرفا جهت اروم کردن جو بود و ارزش معنوی دیگری ندارد

كسي ار پي جي رو برا گرافيك بازي نميكنه !!
اما چرا نبايد گرافيك باشه؟
بحث سره اينه :d
يكي از پي جي بازه، چرا نبايد رنگ گرافيك رو ببينه به زندگيش؟
اگر علمش نبود ادم نميسوخت !!!
اميدوارم ويچر 2 با اون عظمت و گرافيك استارتي باشه برا پايان اين بحث ها ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or