Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
غیر از اینیه که میگم ؟؟
حتی پیک لاک انداختنش هم کپیه همونه !
راه رفتنش، پریدنش، صحنه اهسته ی فینیشینگ کشته شدن دشمنا !
لوکیشن پیدا کردنش !! حتی وارد لوکیشن جدید میشی همون موسیقی رو میزنه که توی فال اوت میزد !!
و هزارتا چیز دیگه !!!
اگر اینطوری نیست با دلیل بگید اینطوری نیست
نمیدونم این تیکه پرونی های احمقانه چه معنی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی که با فلان بازی فلان کاره شده بیشتر از این انتظار نمیره !! خنده داری ! :))
آره غیر از اینه که میگی، چون fallout3 یه اسم خیلی مشهور داره که به گوش شما شاید نخورده باشه!
Oblivion with guns
اگر 5 دقیقه oblivion بازی می کردید دقیقا می دونستید المان های کدوم بازی از روی کدوم بازی کپی شده، گرچه مهم نیست چون این بازی مربوط به یک کمپانی ـه.

آخرین ویرایش:
http://www.tweakguides.com/سلام
اگه قبلا تو این تاپیک گفته شده شرمنده در غیر اینصورت:
ظاهرا تا الان هنوز یه tweak guide برا بازی ارائه نشده تا بشه بهترین بهره وری از بازی و گرافیکش در یک سرعت فریم خوب با سیستمهای متفاوت انجام داد
با توجه به اینکه موتور گرافیکی بازی بنظر کاملا جدید هست(تا جایی که من اطلاع دارم) شدیدا وجود یه tweak guide درست حسابی برا بازی احساس میشه
تا قبل از اومدن این,توصیه شده که گزینه VSync که به صورت ناخودآگاه در بازی فعال هست که نه تنها سرغت فریم بازی رو تا حد زیادی میگیره بلکه ظاهرا موجب تاخیر در سرعت حرکت موس هم در بازی میشه غیر فعالش کرد
با توجه به اینکه هیچ گزینه ای برا غیرفعال کردنش در تنظیمات بازی نیست,از روش زیر عمل کنید:
به این آدرس برید:
Users\[Username]\My Documents\My Games\Skyrim directory
فایل Skyrim.ini رو باز کنید
تو بخش [Display] این فایل ,در انتهاش این رو اضافه کنید:
iPresentInterval=0
با این کار VSync غیر فعال میشه و تا یک مقدار قابل توجهی فریم میگیرید

این حرکت رو Koroush Ghazi از بهترین ارائه دهنده های tweak guide برا بازیها فعلا پیشنهاد داده تا به زودی یک نسخه کاملش رو بیرون بده
http://www.tweakguides.com/

اینو تو این بخش هم گذاشتم:

مشکلات The Elder Scrolls V: Skyrim (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)

• Like
Reactions: Wander
آره غیر از اینه که میگی، چون fallout3 یه اسم خیلی مشهور داره که به گوش شما شاید نخورده باشه!
Oblivion with guns
اگر 5 دقیقه oblivion بازی می کردید دقیقا می دونستید المان های کدوم بازی از روی کدوم بازی کپی شده، گرچه مهم نیست چون این بازی مربوط به یک کمپانی ـه.
خب از نظر شما چه فرقی میکنه؟
ریشه یابی نخواستیم بکنیم که !
من فقط گفتم این شبیه اونه، شما شما برمیگردی میگی نه اون شبیه اوبلویونه !
الان خب پس با این حساب هر سه تا شبیه هم هستن !
الان حرف من کجاش نقض میشه؟ یا کجاش شبیه جوکه که این دوستمون بخواد تمسخر کنه، یا شما بیای اینطوری بگی ؟؟ :d
من اسم ابلویون به گوشم خورده، بازی نکردم، جون علاقه ای ندارم بهش که بخوام بازی کنم !
چون اونو بازی نکردم نباید بفهمم که این شبیه فال اوته؟
نمیدونم والله !!!!! لابد شما یه چیزی میدونی که میگی دیگه ! :d

جناب koorosh sh کسی شما رو مسخره نکرد. پست من یه شوخی بود نسبت به حرف mahi58 . از لحن نوشتارم هم مشخص بود. ولی حرف شما هم تا حدودی خنده دار بود همون جور که بالاتر توضیح داده شد

بازی بدی نیست زیاد rpg باز نبستم اما بهم حال داد گرافیک هنری با انیمشن هاش خیلی بهتر شده به نظر می رسه با نسخه ی کنسولی هم گرافیکش تفاوت زیاد داره cpu هم زیاد می خواد:d(یه جاهاییش)
نوزن بازی بدی نیست !!!!!!!!!!!
این بازی شک نکن بهترین باز یامسال میشه !!!!!
اگه ابلیویون را بازی می کردی و حال می کردی اصلا اینطور ی نمی گفتی :d
من کلا RPG کلاسیک رو دوست دارم. عاشق Dragon Age Origin و Torchlight و Titan Quest هستم.
اما نمی دونم گیم پلی Oblivion واسم بیگانه بود.
حالا 2-3 شات بذارین از بازی یه دفعه دیدی رفتم سراغش جون تو. :دی
نمی دونم چرا با Oblivionحال نکردی و وسط کاری ولش کردی ولی این بشین برو واقعا متوجه میشی که بقیه rpgها پپیش این بازی فقط باید سکوت کنند .
الان حرف من کجاش نقض میشه؟ یا کجاش شبیه جوکه که این دوستمون بخواد تمسخر کنه، یا شما بیای اینطوری بگی ؟؟ :d
من اسم ابلویون به گوشم خورده، بازی نکردم، جون علاقه ای ندارم بهش که بخوام بازی کنم !
کوروش جان اگه بخوای بگی دقیقا شبیه کدوم بازی هست شبیه Oblivion هست که متاسفانه اون تجربه نکردی !
ولی شک ندارم با شناختی که ازت دارم اگه فقط چند ساعت بشینی پاش به یکی از بهترین بازی های عمرت تبدیل میشه b-)

یک چیز دیگه لطفا باز یرا اسپول نکنید !!!!!!!!!!اگه جای گیر گرده اید اسم مرحله را بنویسید باقی را داخل اسپول بزاردی ممنون
تصاویر را هم بند انگشتی قرارا دهید ممنون

نمی دونم چرا با Oblivionحال نکردی و وسط کاری ولش کردی ولی این بشین برو واقعا متوجه میشی که بقیه rpgها پپیش این بازی فقط باید سکوت کنند .

حسین جون این قسمت حرفت رو یه کم شفاف سازی کن !
من زیاد اهل بازیای نقش آفرینی نیستم ولی توی این سبک The Witcher رو خیلی دوست دارم حالا این skyrim می تونه جای The Witcher رو برام بگیره !؟

من زیاد اهل بازیای نقش آفرینی نیستم ولی توی این سبک The Witcher رو خیلی دوست دارم حالا این skyrim می تونه جای The Witcher رو برام بگیره !؟

درود بر تو مولانا !
ببین دنیای که تو این باز یطرف هستی چندین برار ویچر 2 هست
به نظر اگه از ویچر 2 خوشت امده باشه از این هم باید خوشت بیاد البته گیم پلی و محیط این باز یچندین برابرویچر2 هست

درود بر تو مولانا !
ببین دنیای که تو این باز یطرف هستی چندین برار ویچر 2 هست
به نظر اگه از ویچر 2 خوشت امده باشه از این هم باید خوشت بیاد البته گیم پلی و محیط این باز یچندین برابرویچر2 هست

پس با این حساب بازی رو گذاشتم واسه دانلود تا شب تمومه یه سر میزنم ببینم چجوریاست ولی فعلا ً بازیای زیادی جلوتر از این در لیست انتظارند !:دی
حسین جون احتمالا ً خدا باید به دادت برسه چون همین که وارد بازی بشم یحتمل با سوالام مغزتو یه بار اساسی آپگریت می کنم ! :دی

مسلما The Witcher 2 هم از بازیهای نقش آفرینی خوب ِ این نسل بوده ولی گستردگی محیط ِ Skyrim چندین برابره ، المان های RPG ـه بازی خیلی بیشتر ِ و مطمئن باش اگه با The Witcher 2 حال کردی (و دلیل این حال کردنت فقط گرافیک نبوده باشه) با این بازی هم حال خواهی کرد :d

آخرین ویرایش:
مسلما The Witcher 2 هم ابز بازیهای نقش آفرینی خوب ِ این نسل بوده ولی گستردگی محیط ِ Skyrim چندین برابره ، المان های RPG ـه بازی خیلی بیشتر ِ و مطمئن باش اگه با The Witcher 2 حال کردی (و دلیل این حال کردنت فقط گرافیک نبوده باشه) با این بازی هم حال خواهی کرد :d

نه بابا من زیاد گرافیکی نیستم ! :دی
مشکل من با بازیهای نقش آفرینی اینه که زیاد حوصله چرخیدن توی محیط و از این نقطه به اون نقطه رفتن و به این دیالوگ و اون دیالوگ گوش کردن رو ندارم در این سبک از عناوین معدودی از جمله مس افکت 1و2 و ویچر 1و2 بیشتر خوشم اومده تا حالا ! البته دارکسایدرز رو هم اگه در این سبک بدونیم اون هم بازی خیلی خوش ساختی بود ...

نه بابا من زیاد گرافیکی نیستم ! :دی
مشکل من با بازیهای نقش آفرینی اینه که زیاد حوصله چرخیدن توی محیط و از این نقطه به اون نقطه رفتن و به این دیالوگ و اون دیالوگ گوش کردن رو ندارم در این سبک از عناوین معدودی از جمله مس افکت 1و2 و ویچر 1و2 بیشتر خوشم اومده تا حالا ! البته دارکسایدرز رو هم اگه در این سبک بدونیم اون هم بازی خیلی خوش ساختی بود ...

ازین یکی دو جمله میشه به این نتیجه رسید که شما RPG دوس ندارین :d
چون هم توی محیط چرخیدن و به دیالوگ ها گوش کردن از قشنگی های بازی های RPG ـه و هم اینکه ME2 جز بازیهای RPG به حساب نمیاد (نظر ـه شخصی) :d
البته اینم بگم که خیلی ها مثه خود من با بازی Oblivion به سمت بازی های RPG اومدن و ممکنه که شما هم با Skyrim نظرتون کاملا عوض شه و بعد از این بازی دیگه از خیر بازیهای RPG نخواهید گذشت :d

بازی از نظر من واقعا فوق العادس . یعنی دقیقا همون چیزیه که انتظار داشتم باشه چه بسا بهتر !
البته یه مشکل داره . اونم اینه که ادم رو رسما از کار و زندگی میندازه !

حسین تو از کجا می دونی من oblivion بازی نکردم؟:d اتفاقا یه مدت زیادی پاش بودم هم برای 360 داشتمش هم برای pc

گفتم که خیلی از بازی رو نرفتم rpg باز هم نیستم اما باهاش حال کردم مشکل من سر طی کردن مسافت ها هست ادم خوابش می گیره/:)

لطفا یکی جواب بده!

مگه نسخه بلک باکس ناقص نیست؟ اصلا برای چی این نسخه بیرون اومده؟
نه شادمهر جان، مشکل برای چی؟
نسخه بلک باکس برای همه بازی ها میاد و اکثر مواقع هم گزینه عالی یی برای دانلوده. اگر بری تاپیک های اصلی اش رو توی وار*ز چیز میــــز یا توی خود سایتش ببینی یه عکس حاوی توضیحات داره که توش کاملا نوشته که بازی رو چی کار کردند که حجمش کم شده (توی این پست عکسش رو گذاشته بودم). اسکایریم رو فقط فشرده اش کردند و نه چیزی رو حذف کردند، نه کیفیت چیزیش رو کم کردند. فقط یه خورده صداهای بازی مشکل پیدا کرده که یه فایل 500 کیلوبایتی دادند بعدش که مشکل صداهای بازی حل شد. این فایل رو هم توی این پست گذاشته بودم.
خب از نظر شما چه فرقی میکنه؟
سخت نگیر کورش جان. :دی
بچه ها راست میگن، Fallout بسیاری چیزهاش از جمله گرافیکش، طراحی بازی و Quest ها، نحوه صحبت کردن و دیالوگ ها و ... عین Oblivion بود. تازه Oblivion هم خودش وامدار نسخه های قبلی الدر اسکرولز مثل Morrowind بوده و علت شاهکار بودن یکی بعد از دیگری این بازی ها اینه که این سری بازی 17 سال قدمت داره و سازنده هاش همین دیروز RPG ساز نشدند... ;)
مولانا جان، ویچر و ویچر 2 خیلی بازی های کاردرست و بزرگی هستند، ولی وجدانا کار می بره یه بازی بخواد تو روی بازی های سری Elder Scrolls وایسته! یعنی چه طوری بگم؟ مثلا محراب فاطمی خیلی بدنساز کاردرستیه و کارش حرف نداره، ولی می تونه مثلا بره جلوی رونی کلمن عرض اندام کنه؟ خوب نمی تونه دیگه! :دی
(توضیح: توی این مثال ویچر 2 معادل محراب فاطمی و رونی کلمن معادل Skyrim هستند)! :دی
حسین تو از کجا می دونی من oblivion بازی نکردم؟:d اتفاقا یه مدت زیادی پاش بودم هم برای 360 داشتمش هم برای pc

گفتم که خیلی از بازی رو نرفتم rpg باز هم نیستم اما باهاش حال کردم مشکل من سر طی کردن مسافت ها هست ادم خوابش می گیره/:)
نمی خوای که بگی توی ابلیوین Fast Travel کردن رو یاد نگرفته بودی؟
46162_gholi_chomagh.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or