Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بله، ولی بعد از یه مدت کوتاه که یه مقداری از نقشه رو گز کردی دیگه می تونی هر جای جدیدی که بهت داد اول بری به محلی در همسایگی اش که قبلا گز کرده بودی و بعد یه ذره هم پیاده روی کنی. :دی

آره، ولی اکثر Quest ها این طوری نیستند. با همون انگلیسی هم یه کم بلد باشی این مشکل حل میشه. :دی

7g55dtp4i83pi0balag.gif

پ.ن: گرافیک تون هم انگار یه کم پایینه. تنظیمات روی چیه؟
89.gif

:دی
کیو میگی ؟
lbvfb7qe0cac7l3xs5yv.gif

منو اگه میگی من اسم Morrowind رو آوردم، ولی ادعا نکردم بازی کرده باشم (خیلی کم بازی کردمش). :)

مرسی بنچ مارک ها عالی بودند.

چقدر شدید سی پی یو تو Performance بازی اثر داره!
128fs4765852.gif

ویندوز رو بگو! ویندوز سون 15-14 فریم بیشتر داده!! :blink:

البته ما که سون داریم و روی ویندوز اعتراضی نداریم، ولی یادم نمیاد هیچ بازی یی روی ویندوز دیگه انقدر شدید فرق داشته باشه. خیلی از بازی ها که اصلا روی XP بهتر بازی میشن.

من احتمالا روی Ultra می ذارم و بعد یه 3-2 تا از این تنظیم های چرت مثل SSAO و Blur و اینا رو یه خورده کم می کنم امیدوارم سی پی یو X4 840 حال گیری نکنه. :)

خیلی از بازی ها نسبت به ویندوز فریمشون فرق داره از جمله crysis که روی xp خیلی بهتره

با این cpu که داری تا 20 فریم هم می یای:d من با x4 @4 تا 30 فریم کاهش داشتم هر کاریم بکنی تنظیمات هیچ تاثیری نداره:d به جز یه سری هاشون که اصلا نمی ارزه کمش کنید تازه خیلی هم فریم نمی ده:d

من یه مشکلی دارم . کاراکتر Esbern تو بازی اصلا صدا نداره و زیر نویسش هم 1 ثانیه 1 ثانیه سریع رد میشه! جریان چیه چرا اینجوری ؟
2 تا کرکو تست کردم بازم مشکل داره

من امروز uni رو پیچوندم، نشستم اینو بازی کردم :biggrin1:
کیوان کلا از دست رفتیم :دی

از آثار متای 96 اینه که همگی از کودکی عاشق RPG بوده و با Morrowind بزرگ شده اند
نصف که چه عرض کنم 95% فقط به خاطر گرافیک بازی رو pirate می کنن و نصف خط داستانی بازی هم نمی رن، خیالت راحت :دی
من یه مشکلی دارم . کاراکتر Esbern تو بازی اصلا صدا نداره و زیر نویسش هم 1 ثانیه 1 ثانیه سریع رد میشه! جریان چیه چرا اینجوری ؟
2 تا کرکو تست کردم بازم مشکل داره
دوست عزیز توی تاپیک مشکلات، مشکل خودتون رو مطرح کنید.

[h=3]مشکلات The Elder Scrolls V: Skyrim (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)[/h]

خوب دانلود ما هم تموم شد و مثلا اومدم تست کنم از ظهر تا حالا نشسته بودیم سرش! :دی

یه تعدادی اسکرین شات داغ تازه از تنور در اومده هست که همه شون هم 1920 در 1080 هستند و با تنظیمات گرافیکی نزدیک به Max گرفته شده اند. یعنی بالاتر از Ultra تنظیم شده و سخت میشه گرافیک از این بالاتر گرفت.

اول از همه این دو تا که مشابه عکس هایی بود که کاوه شب اول گذاشته بود رو با رزولوشن Full HD ببینید تا دست تون بیاد گرافیک تکنیکال بازی در محیط های داخلی چقدر قویه:

---------------------------------------------------------------------------------------------------
یه عکس جالب دیگه از زندان های مخوف بازی:

---------------------------------------------------------------------------------------------------
در حال گیر انداختن پروانه:

نواحی سرد و برفی خیلی قشنگ طراحی شدند و افکت خاص برف و بوران کاملا باعث القای حس سرما میشه:

جنگل ها و نواحی طبیعی در Skyrim پر از انواع و اقسام حیوون های وحشیه. خودم تو این چند ساعت خرس، گرگ، گوزن، روباه، خرگوش، خرچنگ، و یک عالم موجود دیگه دیدم. این حیوونی روباه هستش که به دلیل سرعت کمش تونستم خودم رو بهش برسونم (البته نکشتمش).
yahoo_25.gif

این هم یه تصویر از کاراکتر ما (البته نسخه بتا هستش و لباس بهتر از اینا میشه پوشوند بهش):

بازی یه باگ خفن داره که همه تون به زودی باهاش رو به رو میشید . من 2 تا نسخه های کرک شده RAZOR و BLACKBOX رو تست کردم ما یه قسمت از بازی وقتی میخواهیم بریم پس اون متخصصی که در مورد اژدها اطلاعات داره ( Esbern ) این کاراکتر صدا نداره و دیالوگ نداره و زیر نویس هاشم 1 ثانیه 1 ثانیه رد میشه

لطفا هرکی تست کرده و با این کاراکتر صحبت کرده بیاد بگه

---- بازی واقعا بی نظیره و اگه زبانتون خوب باشه و یکم بهش عادت کنید و قسمت های مختلفش رو یاد بگیرید میفهمید که شاهکاره

بچه ها مسائل و مشکلات بازی رو باید توی تاپیک خودش سوال کنید.

من که خودم کلا هیچ مشکلی نداشتم با صدای بازی، ولی اگر مشکل صدای بازی متعلق به نسخه بلک باکس هستش فایلی که توی این پست گذاشتم رو دانلود کنید تا مساله حل بشه.

آخرین ویرایش:
خوب دانلود ما هم تموم شد و مثلا اومدم تست کنم از ظهر تا حالا نشسته بودیم سرش! :دی

یه تعدادی اسکرین شات داغ تازه از تنور در اومده هست که همه شون هم 1920 در 1080 هستند و با تنظیمات گرافیکی نزدیک به Max گرفته شده اند. یعنی بالاتر از Ultra تنظیم شده و سخت میشه گرافیک از این بالاتر گرفت.

اول از همه این دو تا که مشابه عکس هایی بود که کاوه شب اول گذاشته بود رو با رزولوشن Full HD ببینید تا دست تون بیاد گرافیک تکنیکال بازی در محیط های داخلی چقدر قویه:

یه عکس جالب دیگه از زندان های مخوف بازی:

در حال گیر انداختن پروانه:

نواحی سرد و برفی خیلی قشنگ طراحی شدند و افکت خاص برف و بوران کاملا باعث القای حس سرما میشه:

جنگل ها و نواحی طبیعی در Skyrim پر از انواع و اقسام حیوون های وحشیه. خودم تو این چند ساعت خرس، گرگ، گوزن، روباه، خرگوش، خرچنگ، و یک عالم موجود دیگه دیدم. این حیوونی روباه هستش که به دلیل سرعت کمش تونستم خودم رو بهش برسونم (البته نکشتمش). o:-)

این هم یه تصویر از کاراکتر ما (البته نسخه بتا هستش و لباس بهتر از اینا میشه پوشوند بهش):

چه هیرو خفنی داری ماله من که مثل موادی هاست :d

من کلا تو عمرا دوتا rpg بازی کردم یکی Fallout 3 بود اون یکی هم Morrowind (کارت گرافیگ 5200 گرفته بودم تو pack ش بود ). الان بازی نصب کردم و باید بگم وا !!! اومدم تست کنم 3ساعت بازی کردم :دی

بچه ها مسائل و مشکلات بازی رو باید توی تاپیک خوش سوال کنید.

من که خودم کلا هیچ مشکلی نداشتم با صدای بازی، ولی اگر مشکل صدای بازی متعلق به نسخه بلک باکس هستش فایلی که توی این پست گذاشتم رو دانلود کنید تا مساله حل بشه.

آخه عزیز موضوع مشکل صدا نیست و صدای بازی کاملا درسته . اما اگه مراحل اصلی رو ببری اونجا که میری Esbern رو برداری بیاری متوجه میشی که این کاراکتر صدا نداره و مشکل داره

عجیب نیست که تمام بازی سالمه و کوچک ترین مشکلی نداره اما کاراکتر Esbern کلا دیالوگ هاش نیست ؟

دیر یا زود همتون به این قسمت میرسید :d پس از همین الان دنبال راه حلش باشید

خب منم تا مبارزه با اولین اژدها رفتم.واقعا مبارزه با اژدها فوق العاده هست و البته بسیار هم سخت میشه کشتشون.چند تا عکس هم میزارم(عکس ها در بالاترین تنظیمات ممکن در رزولوشن 1366x768 هست):
غروب افتاب:

کاراکتر بنده:

مبارزه با اژدها اول:

خب منم تا مبارزه با اولین اژدها رفتم.واقعا مبارزه با اژدها فوق العاده هست و البته بسیار هم سخت میشه کشتشون.چند تا عکس هم میزارم(عکس ها در بالاترین تنظیمات ممکن در رزولوشن 1366x768 هست):
غروب افتاب:

کاراکتر بنده:

مبارزه با اژدها اول:

شوخی میکنی ؟ اتفاقا مبارزه با اژدها یه چیزی فراتر از آسونه. صبر کن بشینه چندتا ضربه با شمشیر بزن سریع میمیره
یادت باشه که استخون های اژدها که برمیداری واقعا سنگینه واسه همین تمام استخون هارو همیشه تو یه کمد ذخیره کن و با خودت حمل نکن چون واقعا سنگینه

شوخی میکنی ؟ اتفاقا مبارزه با اژدها یه چیزی فراتر از آسونه. صبر کن بشینه چندتا ضربه با شمشیر بزن سریع میمیره
یادت باشه که استخون های اژدها که برمیداری واقعا سنگینه واسه همین تمام استخون هارو همیشه تو یه کمد ذخیره کن و با خودت حمل نکن چون واقعا سنگینه
اره اسونه ولی نسبت به مبارزه با بقیه موجودات سخت تره.ولی در کل نسبت به witcher خیلی اسونتر هست حتی از DA هم اسونتره.
ولی بازی به شدت شبیه fallout 3(در واقع fallout شبیه این بازی)هست.البته یکسری باگ هم داره ولی نسبت به وسعت بازی چیزی نیست.حالا خدا کنه نسخه من مشکلی نداشته باشه.
راستی یک سوال چرا نمیتونم تو هر دو دستم جادو داشته باشم،فقط تو یک دستم فعال میشه و تو اون یکی دستم فعال نمیشه.یک چیز دیگه اینکه چه نوع armor برای thief خوبه؟و همینطور چه weapon بهتره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or