Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
تو سایت torrenz.eu چند تا لینک دانلود بازی هست که اولیشو تاریخ دیروز زده آخریش هم مال 15 ساعت پیشه .من که دانلود نکردم .نمیدونم کار میکنه یا نه .
کسی این ور اون ور خبر داره اوردن یا نه؟ شیطونه میگه برم واسه xbox بخرم ولی از اون جایی که شیطون حرف مفت میزنه منم صبر میکنم ............

من بی صبرانه منتظر این بازیم . امیدوارم مثل obilivtion زیبا باشه چون من باهش زندگی کردم .:)

من که شدیدا نمیتونم تا 20م صبر کنم ... با توصیف دوستان از نسخه‌ی 360 بازی خیلی خیلی باحاله ... امیدوارم رو PC بترکونه ...

تا 11/11/11 ... ( البته اگه زودتر نیاد :دی )

زمانی که سونیک pc از ign گرافیکش 1 نمره بیشتر می گیره اینکه تکلیفش کاملا مشخصه

سه تا بازی غول با هم توی یه تاریخ افتادن

بازم ترس وجودمون رو فرا گرفته...

گارت گرافیک رو چیکار کنم تو این اوضاع؟

8600GTS میشه بازی کرد؟[/
QUOTE]
رو Low می‌شه آره.:d

دوستان من که تو سبک بازی های RPG وارکرافت یه کم Dragon Age 1 & 2 رو تا آخر رفتم این بازی به گروه خونیم میخوره بازی کنم ؟ خیلی خوفه ؟ :)
چیز خاصی‌ نداره که نشه. با توجه به این که :dبازی ساز‌ها جنبش خود جوش نوب پسند کردن بازی هارو راه انداختن راحت میتونی‌ بری. فقط یه کم انگلیسی‌ لازمه.:d

• Like
Reactions: Thomas_Anders
چیز خاصی‌ نداره که نشه. با توجه به این که :dبازی ساز‌ها جنبش خود جوش نوب پسند کردن بازی هارو راه انداختن راحت میتونی‌ بری. فقط یه کم انگلیسی‌ لازمه.:d
یه ذره انگلیسی از حالت عادی بیشتر میخواد :d کلا تنوع و محیط و کلاس و تجهیزات و .... هم از Dragon Age خیلی بزرگتره :d همون Oblivion بزرگتر بود دیگه این که از Oblivion هم بزرگتر شده بماند

• Like
Reactions: Destruction
یه ذره انگلیسی از حالت عادی بیشتر میخواد :d کلا تنوع و محیط و کلاس و تجهیزات و .... هم از Dragon Age خیلی بزرگتره :d همون Oblivion بزرگتر بود دیگه این که از Oblivion هم بزرگتر شده بماند
DO محیط هم داشت؟:d تا اونجایی که یادمه محیطش خیلی‌ بسته بود نسبت بهFallout اینا.:d
====================================================================

اگه یه نفر فقط مرحله‌های اصلی‌ رو بره می‌تونه با انگلیسی‌ ضعیف هم بره:d. حالا بماند نصف حال بازی به اون گفتگو هاش هست.:d

امروز بازی رو خریدم و متاسفانه باید بگم منو که بهترین بازی زندگیم oblivion بود حسابی نا امید کرد. این بازی یک کپی برابر اصل از بازی witcher 2 هست. بجز اینکه اول شخص هم میشه. در حقیقت گرافیک و موتور بازی و همچنین شخصیت پردازی بازی برابر با witcher 2 هستش که این خیلی دلسرد کنندس چون تکراریه.
گیم پلی بازی و جلوه های ویژه هم همینطور . متاسفانه رزم بازی خیلی سخت شده و مثل نسخه قبل من اون راحتی در نبرد و فهم در نبرد و رو ندیدم یعنی ... بماند باید تجربش کرد.
من که چون witcher 2 رو بازی کرده بودم و تا اواخرش رفته بودم چیز خیلی متفاوتی جز اون اژدها اها ندیدم البته تو ویچر هم بود.
تد هاوارد عزیز یا اونا از روی دست تو دیدن یا تو از اونا. به هر حالا خسته نباشی !!!

امروز بازی رو خریدم و متاسفانه باید بگم منو که بهترین بازی زندگیم oblivion بود حسابی نا امید کرد. این بازی یک کپی برابر اصل از بازی witcher 2 هست. بجز اینکه اول شخص هم میشه. در حقیقت گرافیک و موتور بازی و همچنین شخصیت پردازی بازی برابر با witcher 2 هستش که این خیلی دلسرد کنندس چون تکراریه.
گیم پلی بازی و جلوه های ویژه هم همینطور . متاسفانه رزم بازی خیلی سخت شده و مثل نسخه قبل من اون راحتی در نبرد و فهم در نبرد و رو ندیدم یعنی ... بماند باید تجربش کرد.
من که چون witcher 2 رو بازی کرده بودم و تا اواخرش رفته بودم چیز خیلی متفاوتی جز اون اژدها اها ندیدم البته تو ویچر هم بود.
تد هاوارد عزیز یا اونا از روی دست تو دیدن یا تو از اونا. به هر حالا خسته نباشی !!!
بازی سه ساله که در حال ساخت بوده، اون وقت تقلید از ویچر 2؟ ضمن این که هسته اصلی بازی رو باید توی بازی های قبلی سری خودش یعنی Oblivion و Morrowind جستجو کرد. اگر هم قراره تقلیدی صورت بگیره مطمئن باش بازی های دیگه از یه همچین بازی یی تقلید می کنند نه این از بازی های دیگه...

گرافیک این بازی چه ربطی به ویچر داره اخه اصلا سازنده هاشون یه قاره با هم فاصله دارن زمان استارت بازی هم تقریبا با هم خورده هر چی هم باشه بازم یه حرف چرته

در ضمن ویچر یکی از بهترین گرافیک ها رو داشت گریم شبیهش باشه چیش بده؟

لینک های دانلود بازی و کرکـــــش که می دونید اومدند بچه ها... ;)

-----------------------------------------------------------------------
پایین یکی از خبرهای مربوط به Skyrim توی یکی از سایت های خارجی، همه اومدند نوشتند که ما چقدر منتظریم و داریم خودمون رو آماده می کنیم که Skyrim بیاد. یکی از کامنت ها خیلی جالب و باحاله. طرف نوشته:

- تمام درهای خونه جوش داده شده و تله گذاری شوند ---> انجام شد.
- تلفن در توالت انداخته شده و فلاش زده شود ---> انجام شد.
- با لوله کش تماس گرفته شود تا بیاید و توالت را تعمیر کند ---> انجام شد.
- ای میل عذرخواهی برای لوله کش که در یکی از تله ها افتاده بود فرستاده شود ---> انجام شد.
- مایکرو ویو و فریزر هر دو کشیده شود و به بغل راحتی آورده شود ---> انجام شد.
- 60 دلار پول و یک تفنگ برای این که اگر کسی احیانا جای پارک من رو توی پارکینگ فروشگاه خواست بگیره ---> انجام شد.
- پوشک مخصوص بزرگسالان و پلاستیک خیلی بزرگ مخصوص زباله ---> انجام شد.
- پماد ضد درد مخصوص انگشت های پرکار ---> انجام شد.
- تهیه 926 عدد عذر و بهانه مناسب و باورکردنی جهت محل کار، خانواده، و دوستان ---> انجام شد.
- عذرخواهی از حیوون خونگیم، به دلیل این که نمی تونم بهش توجه کنم ---> انجام شد.
- پایین آوردن درجه حرارت خانه تا 4 درجه، که شبیه دنیای Skyrim باشد ---> انجام شد.
- بالا بردن مجدد درجه حرارت تا 21 درجه، چون من خیلی نازک نارنجی هستم ---> انجام شد.
- تمرین خرخر کردن و خمیازه کشیدن به مدت 6 ساعت ---> انجام شد.
- قدم زدن جلوی فروشگاه Gamestop ---> انجام شد.
- تلاش برای خواب طولانی مدت تا زمان عرضه بازی به زور قرص خواب ---> انجام شد.
- رفتن به اورژانس جهت تخلیه معده ---> انجام شد.
- رفتن به مشاوره اجباری جهت جلوگیری از خودکشی ---> انجام شد.
- نوشتن ای میل های تهدیدآمیز برای آدم های معروف که فکر می کردم ای کاش به عنوان دوبلور در Skyrim بودند ---> انجام شد.
- حمله کردن به جدیدترین صفحه های قلابی یوتـــیـــوب که وعده اسکرین شات جدید داده بودند ---> انجام شد.
- تماشای کارتون برای 36 ساعت آینده ---> شدیدا انجام شد.

7g55dtp4i83pi0balag.gif

دوستان مشاوره می خواستم ازتون....من نسخه های قبلی رو بازی نکردم، کلا با بازی های نقش آفرینی این مدلی یکم مشکل دارم. البته witcher 2 رو تموم کردم و لذت بردم. اما fallout 3 رو نتونستم خیلی ادامه بدم....به نظرتون به عنوان اولین تجربه این سبکی این عنوان مناسبیه؟؟ چون تریلرهاشو که دیدم به نظرم خیلی جالب میومد.. .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or