Multi Platform The Elder Scrolls Online

سازنده
Zenimax Online
ناشر
Zenimax, Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
THE ELDER SCROLLS : ONLINE

PC - PS4 - Xbox One

ویدیو های بازی :
لینک
با *** نیگاه کنید.

بدون شک سری elderscrolls سلطان بازی های ژانر rpg بوده و حالا بعد از 5 سری شرکت bethesda میخواد عنوانی رو که شامل تمام content های سری های قبلی و تمام lore های داستان رو میشه رو به عنوان یک بازی Online RPG اراعه بده.

سطح(نقشه) بازی تمام tamriel معرفی شده و با آپدیت های بعدی گسترده تر هم میشه.

قسمت های داخل خط فیروزه ای برای ساخت تایید شدند.
قسمت های زرد رنگ بازی THE ELDER SCROLLS V : Skyrim بودند.
قسمت های نارنجی رنگ بازی THE ELDER SCROLLS IV : Oblivion بودند.
قسمت های آبی رنگ بازی THE ELDER SCROLLS III : Morrowind بودند.
قسمت های قرمز رنگ بازی THE ELDER SCROLLS II : daggerfall بودند.
قسمت های سبز رنگ بازی THE ELDER SCROLLS : Redguard بودند.
قسمت های صورتی رنگ مربوط به DLC ی dragonborn و DLC ی bloodmoon بودند.

نقشه بازی:

1362177765051.jpg

story-heading.jpg
زمان جنگ و آشوب فرا رسیده! ارتش ریونتاس و ارواح تاریکی در هر گوشه ی تمریل آشکار میشن. زمستان سردتر میشود و قحطی شده. مردم و عارفان با کابوس ها و عذاب گرفتار شدند.
چهار سال پیش . در تاریخ
2E 578
یک انفجار بزرگ جادویی در شهر امپراطوری پس لرزه هایی ایجاد کرد که در سرتاسر نیرن جاری شد.
اکثر جادوگران یا مردند یا دیوانه شدند. اعجوبه های ترسناک و ابر قدرت از اوبلیوین .همان دیدرا ها در تعدادی بزرگتر از همیشه ظاهر شدند . برج های صورت فلکی بزرگ انقدر بزرگ و غول پیکر شدند که آسمان شب را تحت سلطه خود در اوردند!

story-coldharbor.jpg

حالا مولگ بال (یکی از خدایان بزرگ و قدرتمند دیدرا) شاهزاده ی سلطه و بردگی نقشه ی خود را شروع میکند!
مجریان تاریک او .گردابهای جادوی شیطانی. سد بین دنیا ها را ضعیف میکند و خطری را تهدید میکند که باعث یکی شدن دو دنیای نیرن و ابلیوین میشود! همان کابوس جهنم

story-monsters.jpg

در میان اشوب و هرج و مرج . سه اتحاد رقابت میکنند برای گرفتن کنترل شهر امپراطوری و برج سفید/طلایی .هایراک . سنتینل. اورسینیم (نام قسمت هایی از تمریل) یکی میشوند .متحد به رهبری پادشاه بزرگ در ویرست!
ولن وود و السور (نام قسمت هایی از تمریل) اتحادی را با سامرست (نام قسمتی از تمریل) تشکیل دادند و بلک مارش و موروویند و اسکایریم (نام قسمت هایی از تمریل)با نیرو های خود به یک اتحاد سر سخت پیوستند!
پیمان دگر فال – قلمرو الدمیر – عهدنامه ی ایبن هارت (نام اتحاد ها یا فکشن ها)
سه ارتش اماده میشوند علیه امپراطوری و در مقابل یکدیگر برای گرفتن شهر امپراطوری و برج سفید/طلایی از چنگ نیرو های تاریک اوبلیوین.

تا کجا میتوانید پیش بروید؟!

*مانند اسکایریم و اوبلوین تمام npc ها صدا گزاری شده اند.

*از اونجایی که سیستم npc ها (مثل صبر کردن تو بازی تا npc از خواب بیدار شه کوئیست بده)بدر بازی MMO نمیخوره , بازی از Radiant AL استفاده نمیکنه.
جزئیات هنوز مونده تا فاش بشه اما سیستمی که در بازی طراحی شده مشکلات زمانی رو برای بازیکنانی که نمیتونن در زمان مشخصی بازی کنند حل میکنه.
مثل تغییر دادن موقیعت دیگه رو زمان سرور تائثیر نداره و با استفاده از سیستم phasing کشتن و یا نجات دادن یک npc رو بازی پلیر های دیگه با اون تائثیر نمیزاره.
(احتمالا برای کوعیست هایی که world رو تغییر میدن هم همین کارو کردن.)

یکی از soundtrack های بازی به نام Beauty of Dawn ریلیز شد که توسط Malukah خوانده شده ,
این نسخه اصلی هستش. ترجمه tamriel که از به یک زبان باستانی nirn هستش میشه dawn's beauty یا همون Beauty of Dawn.

88a8791fd6f267c66ec1f89fc4250d7f.jpg

DOWNLOAD DIRECT LINK

ma yek guild irani tashkil dadim k dar in bazi iraniyaro dore ham jam konim!nahveye join shodanesh momkene sakht bashe k bekhayn peyda konin!behtarin ravesh ine k leader guild k id steam:Dash Akol hast ro add konid bad ba hamahangi ba leader ozv shavid!agar ham tonestid az khode game ghesmat guild find guild maro peyda konid esme guild :Persian-Kings hast!va sharte ozviyat dashtane yek hero az alliance dagger fall hast!etelaat lazem va monaseb baraye start b dostane taze vared dade mishe va ta had emkan beheshon dar lvl up komak mishe!ma pirozi ro mikhaym ba ham to in guild tajrobe konim!harkasiham biyad ghadamesh ro cheshm!ma ham ta tash bahashim!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: pouria.sh
ESO کپی GW2 ـه همه چیزش ! هر چی هم بگی تغییرش نمیده این موضوع رو ! :d >:)
بعدم swtor آشغال رو اومدین با gw2 مقایسه میکنین ؟ seriously ؟ یعنی نمیدونین اون بازی هم خیلی بیخود بود هم sub داشت ؟ gw2 ولی b2p ـه ! gw1 که نزدیک به wow منتشر شد الان f2p ـه ؟ پس مزخرفاتتون رو واسه خودتون نگه دارین ...
بعدم تا حالا اسم living story به گوشتون خورده اصلا ؟ هر 2 هفته content جدید داره gw2 ! اونم FREE ! فصل 2 هم بزودی شروع میشه بعد feature pack این ماه . من خودم gw2 رو +1400 ساعت بازی کردم و by far از همه mmo هایی که بازی کردم بیشتر خوشم اومده .
در ضمن +3 میلیون از -200,000 بیشتره اگه دقت کنین ! 5 میلیون beta tester رو آخه با کدوم logicی آوریدن مقایسه میکنین ؟ :|

WOOOOOOOOOW !!!
بلاخره یکی پیدا شد حرف دل منو بزنه !!!

Totally AGREE

- - -ویرایش - - -

@Muse
تنها مشکلش این بود که یه پایه و اساس داستانی درست و حسابی نداشت ????
من پیشنهاد میکنم برید یک google بکنید .. جدا مفیده ... می دونی ؟
داستان از eso - wow کم نداره !
https://www.youtube.com/user/WoodenPotatoes/videos?sort=p&shelf_id=5&view=0

WOOOOOOOOOW !!!
بلاخره یکی پیدا شد حرف دل منو بزنه !!!

Totally AGREE

- - -ویرایش - - -

@Muse
تنها مشکلش این بود که یه پایه و اساس داستانی درست و حسابی نداشت ????
من پیشنهاد میکنم برید یک google بکنید .. جدا مفیده ... می دونی ؟
داستان از eso - wow کم نداره !
https://www.youtube.com/user/WoodenPotatoes/videos?sort=p&shelf_id=5&view=0

GW1 رو بازی نکردم :d بابا همون GW2 رو هم نتونستم به ۱۰۰۰ ساعت و این خرفا برسم, این کار لعنتی وقت نمیذاره برای آدم. این ESO رو هم باید ۱ ماهه سر تا تهشو هم بیارم برگردم سر کار :d
راستی برای اکتیو کردن CD-Key اگه بتونید یه مستر کارد یا یه کارت معتبر از یکی جور کنید از حسابش چیزی کم نمیکنه ها! فقط بعد ۱ ماه اگه خواستی از حسابش بر میداره پول ماه بعدو. خودمم همین کارو کردم.
ضمنا هفته ی دیگه یه پک فیزیکی اریجینال میرسه دستم کسی خواست به قیمت خوب میدم بهش من که دیگه دیجیتالی خریدم به دردم نمیخوره :d ۲ تا CD-Key استاندارد هم هست با تخفیف که اگه جفتشو بخواین ارزونترم میدم (البته مال خودم نیست از کیسه خلیفه تخفیف میدم) :d
این اکانتاتونم بدین add کنیم بریم با هم بازی کنیم کف کردم از تنهایی :d

آخرین ویرایش:
خواهشا اول بازیهارو حداقل ۵۰ ساعت امتحان کنید بعد بیان نظر بدین و تو بحثهاش شرکت کنید Content های gw2 که living story هستش بازی رو زیرو رو میکنه بعد میگین gw2 کانتنت نداره؟!!!!!
پس الان شما 50 ساعت ESO رو بازی کردی که اومدی نظر میدی؟ لطف کن برو 50 ساعت بازی کن بعد بیا نظر بده طبق گفته خودت!
Living Story به چه درد میخوره وقتی تموم که میشه دیگه نمیشه خریدش؟ شما فرض کن یکی یه مشکلی براش پیش بیاد 2 ، 3 هفته نباشه کلا اون LS رو از دست میده پس اسمش رو نمیشه Content گذاشت. بعدشم Boring ترین قسمت GW2 از نظر من همین LS ها بوده.
شما که صحبت از Raid نداشتن ESO می کنید چطور Living Story رو مقایسه می کنید با Raid؟ کجای Living Story های GW2 در حد Raid بوده؟

آخرین ویرایش:
پس نتیجه میگیریم این بازی فقط طراحی شده که شبو روز quest ببری و با fps بری pvp
بسیار جالب!
بلیزارد سطلان mmo بعد چنیدین سال فهمید lvlup از او جمله مشکلاتیه که پلیر رو فراری میده یا باعث میشه بر نرگردن و شما الان دارین از lvlup تعریف میکنید؟!

- - -ویرایش - - -

عجیبه واقعا، یعنی توی Nazgrim یه Taunt کردن Shaman و 2 تا Spell زدن بهش اینقدر سخته که شما Aggro رو از دست میدی؟ :p بعد تو Siegecrafter دقیقا تانک کدوم کارش سخته؟ Aggro گرفتن باس سخته یا Aggro گرفتن Add؟ یعنی واقعا اگه یکی نتونه توی WoW یکم Aggro نگه داره و Mob از دستش بره دیگه باید یکم Super Mario تمرین کنه تا دکمه زدن رو یاد بگیره.

اجازه بدید یکم از لحظات Epic و HARDCORE خودم از باس های Siege of Orgrimmar بگم که شما ببینید واقعا چقدر سخت بوده!!! :))
باس اول - تانک سر جات وایسا، Debuff که اینداخت Taunt کن از روی تانک دیگه. یعنی زیر پات هم اگه یه چیزی افتاد میتونی نری کنار؟ :-b
باس دوم - خیلی سخته!!! وقتی Guage میزنه باید بهش پشت کنی واقعا میتونی این کارو بکنی؟ بعید میدونم.
باس سوم - واقعا چقدر سخته که آدم یه دکمه رو بزنه و Interrupt کنه Mob رو. بابا لامصب 30 ثانیه نمیتونی چیزی نخوری؟
باس چهارم - باز Debuff اینداخت باید Taunt کنی، یه وقت از جات تکون نخوریا!! فقط وقتی Prison اومد لطف کن یکم دکمه هارو فشار بده برو روی نور نارنجی وایسا!
باس پنجم - واقعا اینقدر سخته وقتی Mob ها 4 تا میشن، حالا من چجوری این همه Mob رو بگیرم؟ باس هم که اومد سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن
باس ششم - سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن
باس هفتم - سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن
باس هشتم - سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن
باس نهم - سر 15 تا Stack لطفا Taunt کن
باس دهم - یکم سعی کن روی این جعبه ها کلیک کنی باز بشن، اگه خیلی برات سخته بده یکی دیگه کلیک کنه بهتره!
باس یازدهم - سر 4 تا Stack لطفا Taunt کن، یه وقت از جات تکون نخوریا!!! Wipe میشیم.
باس دوازدهم - سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن. بعد نمیدونم میتونی این دکمه هارو به ترتیب بزنی یکم DPS بدی یا نه؟ نمیتونی؟ عیب نداره Wipe میشیم.
باس سیزدهم - یه Addon هست برای باس هارو Mark می کنه، فقط اگه کور رنگی نداری باس Cross و Skull رو همزمان نگیر. سرجاتم وایسا یه وقت تکون نخوری!
باس چهاردهم - این یکی واقعا اینقدر سخته که نمیشه توضیحش داد. خلاصه اینه که سر جات باید وایسی، بعد یه آتیش گنده میاد!!! اندازه کله خر! خب لامصب تو اون به اون گنده ای رو اگه نمیتونی ببینی دیگه مشکل من چیه؟ بعدشم 4 تا فاز تکراری داره که مثل همیشه، سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن!!

خلاصه همیشه یادتون باشه تاکتیک تانک ها توی WoW اینه : سر N تا Stack لطفا Taunt کن. ;)

شما که اینطور از soo تعریف کردید لینک ارموریتو لطف کن ببینم چندتا hc زدی
اخه ادم عاقل شما شعور و فهم بازی کردن wow رو داشته باشی میتونی همه باسها رو هم solo تانک کنی (تقریبا همه) اخی این چی ربطی داشت که wow رو با یه بازی که هیچ نواوری نداشته مقایسه میکنی؟!!

پس الان شما 50 ساعت ESO رو بازی کردی که اومدی نظر میدی؟ لطف کن برو 50 ساعت بازی کن بعد بیا نظر بده طبق گفته خودت!
Living Story به چه درد میخوره وقتی تموم که میشه دیگه نمیشه خریدش؟ شما فرض کن یکی یه مشکلی براش پیش بیاد 2 ، 3 هفته نباشه کلا اون LS رو از دست میده پس اسمش رو نمیشه Content گذاشت. بعدشم Boring ترین قسمت GW2 از نظر من همین LS ها بوده.
شما که صحبت از Raid نداشتن ESO می کنید چطور Living Story رو مقایسه می کنید با Raid؟ کجای Living Story های GW2 در حد Raid بوده؟

عزیزم بنده از همون نسخه beta دارم بازی می کنم نزدیک ۴۰۰ هزار تومان برام آب خرده که متاسفانه به نظر من اصلا ارزش نداشت الان raid چه ربطی داره به Living Story ؟
بهتره ادامه ندیم این صحبت رو تا زمانی که شما یه چند ساعتی هر دو رو بازی کنی بعد اونوقته که میشه صحبت کرد ؟

دوستان کسی WHISPERS OF THE WISPS [QUEST] رو تونسته بره تو Shadowfen فکنم باگ شده ۲ ساعته واردش نمیشه :|

دوستان ببخشید کی گفته بازی Raid نداره؟ :d
پس Molag Bal کیه؟ Molag Bal باس آخر Trial این بازی هست، به Raid های این بازی میگن Trial که 12 نفره هم هست. هنوز خیلی ها تو مرحله Level Up هستن واسه همین کسی Raid نرفته. بعدشم تو آخرین مصاحبه مدیر پروژه از پولی بودن بازی دفاع کرده چون میگه قراره به طور مداوم Content به بازی اضافه بشه.
در مورد Wildstar هم بگم که من خیلی دنبال Beta بودم ولی گیرم نیومد، نیتونستم بازی کنم، امیدوارم بتونم پیش خرید کنم بازی کنم، ولی خب اولین چیزی که به ذهن من میرسه در مورد Wildstar اینه که سازنده بازی NCSOft هست که 2 بار توی AION و Guild Wars 2 قبلا Fail داده، حالا میخواد یه بازی جدید بده... اصلا Guild Wars 2 معروف بود به اینکه Content نداشت و بعد یه مدت تکراری می شد. باز با این حال یه امتحانی می کنیم این بازی جدیدش رو.
در مورد اینکه میگید ESO چیز جدیدی نداره، ESO چیز های جدیدی که همه Elder Scrolls های قدیمی داشتن رو داره نیازی نداره چیز جدید تری ارائه بده. چیز هایی مثل Thieves Guild که شما میتونی دزدی کنی یا تمام NPC ها صدا گذاری شدن که با اون داستان جالبش شما رو مجبور می کنه همه دیالوگ ها رو گوش کنید برعکس WoW که 2 تا تلق تولوق می کنه و یه Farewell بهت میگه و کوئست رو تحویل میده، این در مورد RP باز ها بود. در مورد PvP باز ها هم که یه Map داره که 24 ساعت توش جنگه. من که تاحالا PvP در این حد ندیده بودم، اینم یه چیز جدیده و مثل همه MMO ها حالت های تکراریه Battleground و Arena رو نذاشته. در مورد PvE هم چیز جدیدی که دادن به اسم Adventure Zone که هنوز کسی خبر نداره چیه، باید منتظر موند و دید، همچنین اگر Forum ها رو دنبال کنید میبینید که بعضی ها به حالت تانک کردن اعتراض کردن، میگن هرچی سعی می کنیم نمیتونیم Aggro نگه داریم مثل MMO های دیگه و DPS و Healer مجبورن یا Kite کنن یا CC، خب اینم یه چیز جدید، تو تمام MMO ها تانک همه Mob هارو میگیره، اما اینجا DPS و Healer هم باید همکاری کنن و فقط سر جاشون واینستن هیچ کاری نکنن.

- - -ویرایش - - -

این بازی سرور های جدا نداره، 2 تا Megaserver داره یکی تو آمریکا یکی تو اروپا و همه بازیکنا توی این 2 تا سرور بزرگ هستن.
فرق چندانی از نظر UI و ظاهری نداره، حالا نمیدونم دقیقا منظورت فرق در کجای بازیه؟ اون آفلاین بود این آنلاینه ولی بیشتر چیزایی که تو Skyrim دیدی تو این هم میبینی.
هنوز تاریخ انتشار دقیقی واسه PS4 و Xbox One اعلام نکردن.

استاد این چیزی که شما جدید بیانش کردید سیستمیه که بلیز تو diablo داره

عزیزم بنده از همون نسخه beta دارم بازی می کنم نزدیک ۴۰۰ هزار تومان برام آب خرده که متاسفانه به نظر من اصلا ارزش نداشت الان raid چه ربطی داره به Living Story ؟
بهتره ادامه ندیم این صحبت رو تا زمانی که شما یه چند ساعتی هر دو رو بازی کنی بعد اونوقته که میشه صحبت کرد ؟

دوستان کسی WHISPERS OF THE WISPS [QUEST] رو تونسته بره تو Shadowfen فکنم باگ شده ۲ ساعته واردش نمیشه :|
بله بله، شما فقط داری بازی می کنی، بقیه که هیچی.
همون بهتره ادامه ندیم وقتی نظر بقیه مهم نیست برای شما.

- - -ویرایش - - -

اخه ادم عاقل شما شعور و فهم بازی کردن wow رو داشته باشی میتونی همه باسها رو هم solo تانک کنی (تقریبا همه) اخی این چی ربطی داشت که wow رو با یه بازی که هیچ نواوری نداشته مقایسه میکنی؟!!
Solo Tank؟ اونم باس های SoO رو؟ به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم =))

بله بله، شما فقط داری بازی می کنی، بقیه که هیچی.
همون بهتره ادامه ندیم وقتی نظر بقیه مهم نیست برای شما.

- - -ویرایش - - -

Solo Tank؟ اونم باس های SoO رو؟ به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم =))

اره ولی این کارا در حد شمایی نیست که تو wow به جایی نرسیدی حالا دنبال بازیی میگرید که شاید اونجا چیزی بشی

- - -ویرایش - - -

wow از زمانی اومد November 23, 2004 کلا تا الان ۴ تا expansion داده که اصلا چپ و راست نیست و با دادن هر expansion بعد از Wrath of the Lich King سیر نزولی داره طی میکنه و ریزش پلیر داره چیزیکه خود بیلیز هم اعتراف کرده ۱۰ میلیون پلیر شدن ۷ میلیون حتی کمتر پس نقش Content چی بوده اینجا؟

خواهشا اول بازیهارو حداقل ۵۰ ساعت امتحان کنید بعد بیان نظر بدین و تو بحثهاش شرکت کنید Content های gw2 که living story هستش بازی رو زیرو رو میکنه بعد میگین gw2 کانتنت نداره؟!!!!!

اخرین اماری که دادن 500هزار نفر اضافه شده

اگر حرفی در مورد خود بازی دارید توی بحث شرکت کنید، مقایسه Eso با بقیه بازی ها هیچ دردی از گیمر هایی که می خوان بازی رو تهیه کنند و یا در موردش اطلاعات کسب کنن دوا نمی کنه.

ویرایش: پست های بعدی با مضمون مقایسه بین بازی X و Y بن خواهند شد، گویا تذکر برای شماها کافی نیست!

آخرین ویرایش:
آخیش بلاخره اون بحثا تموم شد! 5 صفحه به امید توضیح و تعریف از بازی هی دعوا خوندم :d
حالا بریم ESO رو با Rift مقایسه کنیم! Kidding
دوستان یکم کامل تر لطف می کنید توضیح بدید؟ یکم بیشتر عکس بزارید.
Sorcerer اوضاع Healش چطوره؟ تو Raid یا حالا هر جای مشابهی که ESO داره کاربرد داره؟
Faction ها یا Guild هایی که میشه عضو شد تاثیرشون تو بازی چیه؟
راستی Vivec city تو بازی موجوده؟ بچگی که Morrowind میزدیم عشقم گشتن تو شهر وکانالاش بود :d
_____
و یه سوال حیاتی ، دوستان لطفا اگر ISPی رو میشناسید که سرویس با پینگ پایین مخصوص Gaming داره خواهشا معرفی کنید.
تبلیغ که نیست کمک به جماعت محتاجه، ولی اگر خلاف قوانینه لطفا PM بدید . خیلی ممنون :d

وقتی skyrim رو بازی می کردم همیشه با خودم میگفتم این بازی پتانسیل خیلی زیادی واسه یه mmo داره دقیقا eso همون چیزیه که باید باشه اگه به این سری علاقه دارید تو خریدش درنگ نکنید تا اینجا داستان و گرافیک فوق العاده و سرورها شلوغ و لذت بخش بوده

کسی میدونه قابلیت تغییر کاراکتر بعد از ساخت اون تو حین بازی هست یا نه ؟

سرورها down شده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or