Multi Platform The Elder Scrolls Online

سازنده
Zenimax Online
ناشر
Zenimax, Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
THE ELDER SCROLLS : ONLINE

PC - PS4 - Xbox One

ویدیو های بازی :
لینک
با *** نیگاه کنید.

بدون شک سری elderscrolls سلطان بازی های ژانر rpg بوده و حالا بعد از 5 سری شرکت bethesda میخواد عنوانی رو که شامل تمام content های سری های قبلی و تمام lore های داستان رو میشه رو به عنوان یک بازی Online RPG اراعه بده.

سطح(نقشه) بازی تمام tamriel معرفی شده و با آپدیت های بعدی گسترده تر هم میشه.

قسمت های داخل خط فیروزه ای برای ساخت تایید شدند.
قسمت های زرد رنگ بازی THE ELDER SCROLLS V : Skyrim بودند.
قسمت های نارنجی رنگ بازی THE ELDER SCROLLS IV : Oblivion بودند.
قسمت های آبی رنگ بازی THE ELDER SCROLLS III : Morrowind بودند.
قسمت های قرمز رنگ بازی THE ELDER SCROLLS II : daggerfall بودند.
قسمت های سبز رنگ بازی THE ELDER SCROLLS : Redguard بودند.
قسمت های صورتی رنگ مربوط به DLC ی dragonborn و DLC ی bloodmoon بودند.

نقشه بازی:

1362177765051.jpg

story-heading.jpg
زمان جنگ و آشوب فرا رسیده! ارتش ریونتاس و ارواح تاریکی در هر گوشه ی تمریل آشکار میشن. زمستان سردتر میشود و قحطی شده. مردم و عارفان با کابوس ها و عذاب گرفتار شدند.
چهار سال پیش . در تاریخ
2E 578
یک انفجار بزرگ جادویی در شهر امپراطوری پس لرزه هایی ایجاد کرد که در سرتاسر نیرن جاری شد.
اکثر جادوگران یا مردند یا دیوانه شدند. اعجوبه های ترسناک و ابر قدرت از اوبلیوین .همان دیدرا ها در تعدادی بزرگتر از همیشه ظاهر شدند . برج های صورت فلکی بزرگ انقدر بزرگ و غول پیکر شدند که آسمان شب را تحت سلطه خود در اوردند!

story-coldharbor.jpg

حالا مولگ بال (یکی از خدایان بزرگ و قدرتمند دیدرا) شاهزاده ی سلطه و بردگی نقشه ی خود را شروع میکند!
مجریان تاریک او .گردابهای جادوی شیطانی. سد بین دنیا ها را ضعیف میکند و خطری را تهدید میکند که باعث یکی شدن دو دنیای نیرن و ابلیوین میشود! همان کابوس جهنم

story-monsters.jpg

در میان اشوب و هرج و مرج . سه اتحاد رقابت میکنند برای گرفتن کنترل شهر امپراطوری و برج سفید/طلایی .هایراک . سنتینل. اورسینیم (نام قسمت هایی از تمریل) یکی میشوند .متحد به رهبری پادشاه بزرگ در ویرست!
ولن وود و السور (نام قسمت هایی از تمریل) اتحادی را با سامرست (نام قسمتی از تمریل) تشکیل دادند و بلک مارش و موروویند و اسکایریم (نام قسمت هایی از تمریل)با نیرو های خود به یک اتحاد سر سخت پیوستند!
پیمان دگر فال – قلمرو الدمیر – عهدنامه ی ایبن هارت (نام اتحاد ها یا فکشن ها)
سه ارتش اماده میشوند علیه امپراطوری و در مقابل یکدیگر برای گرفتن شهر امپراطوری و برج سفید/طلایی از چنگ نیرو های تاریک اوبلیوین.

تا کجا میتوانید پیش بروید؟!

*مانند اسکایریم و اوبلوین تمام npc ها صدا گزاری شده اند.

*از اونجایی که سیستم npc ها (مثل صبر کردن تو بازی تا npc از خواب بیدار شه کوئیست بده)بدر بازی MMO نمیخوره , بازی از Radiant AL استفاده نمیکنه.
جزئیات هنوز مونده تا فاش بشه اما سیستمی که در بازی طراحی شده مشکلات زمانی رو برای بازیکنانی که نمیتونن در زمان مشخصی بازی کنند حل میکنه.
مثل تغییر دادن موقیعت دیگه رو زمان سرور تائثیر نداره و با استفاده از سیستم phasing کشتن و یا نجات دادن یک npc رو بازی پلیر های دیگه با اون تائثیر نمیزاره.
(احتمالا برای کوعیست هایی که world رو تغییر میدن هم همین کارو کردن.)

یکی از soundtrack های بازی به نام Beauty of Dawn ریلیز شد که توسط Malukah خوانده شده ,
این نسخه اصلی هستش. ترجمه tamriel که از به یک زبان باستانی nirn هستش میشه dawn's beauty یا همون Beauty of Dawn.

88a8791fd6f267c66ec1f89fc4250d7f.jpg

DOWNLOAD DIRECT LINK

ma yek guild irani tashkil dadim k dar in bazi iraniyaro dore ham jam konim!nahveye join shodanesh momkene sakht bashe k bekhayn peyda konin!behtarin ravesh ine k leader guild k id steam:Dash Akol hast ro add konid bad ba hamahangi ba leader ozv shavid!agar ham tonestid az khode game ghesmat guild find guild maro peyda konid esme guild :Persian-Kings hast!va sharte ozviyat dashtane yek hero az alliance dagger fall hast!etelaat lazem va monaseb baraye start b dostane taze vared dade mishe va ta had emkan beheshon dar lvl up komak mishe!ma pirozi ro mikhaym ba ham to in guild tajrobe konim!harkasiham biyad ghadamesh ro cheshm!ma ham ta tash bahashim!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: pouria.sh
wow به endgame نیاز داره، ولی نمیشه نتیجه گرفت که هر MMOـی endgame میخاد!! خوب wow آدمو زجرکش میکنه تا هیروش فول لول شه و اگه خیلی مراعات کنیم 80درصد کوئیستاش کپی همه و آدمم درگیر نمیکنه! پس داشتن endgame خوب براش واجبه وگرنه یه نفرم بازیش نمیکنه! ولی یه بازیی که هر کی بازی کرده میگه بازی شروع خوبی داشته،پس ممکنه این خوب بودن تداوم داشته باشه و اصلن نیازیم به end پیدا نکنه حتی!

همین که تونسته 100 ساعت پای بازی نگهت داره نشونه اینه که ارزش بازی داشته! هیچ بازیی جاودانه نیست که!

من هیچ وقت mmo نمیخرم 100 ساعت سرگرمم کنه بعد خسته بشم چون اینجوری اصلا فلسفه mmo برای من زیر سوال میره اگرنه بیشتر از 100 ساعت انواع بازی های fps مولتی بازی کردم. اونجوری ارزش 6 برابر داره بازی که میتونه بیشتر از mmo شما رو سر گرم کنه.
دوستان ببخشید کی گفته بازی Raid نداره؟ :d
پس Molag Bal کیه؟ Molag Bal باس آخر Trial این بازی هست، به Raid های این بازی میگن Trial که 12 نفره هم هست. هنوز خیلی ها تو مرحله Level Up هستن واسه همین کسی Raid نرفته. بعدشم تو آخرین مصاحبه مدیر پروژه از پولی بودن بازی دفاع کرده چون میگه قراره به طور مداوم Content به بازی اضافه بشه.
در مورد Wildstar هم بگم که من خیلی دنبال Beta بودم ولی گیرم نیومد، نیتونستم بازی کنم، امیدوارم بتونم پیش خرید کنم بازی کنم، ولی خب اولین چیزی که به ذهن من میرسه در مورد Wildstar اینه که سازنده بازی NCSOft هست که 2 بار توی AION و Guild Wars 2 قبلا Fail داده، حالا میخواد یه بازی جدید بده... اصلا Guild Wars 2 معروف بود به اینکه Content نداشت و بعد یه مدت تکراری می شد. باز با این حال یه امتحانی می کنیم این بازی جدیدش رو.
در مورد اینکه میگید ESO چیز جدیدی نداره، ESO چیز های جدیدی که همه Elder Scrolls های قدیمی داشتن رو داره نیازی نداره چیز جدید تری ارائه بده. چیز هایی مثل Thieves Guild که شما میتونی دزدی کنی یا تمام NPC ها صدا گذاری شدن که با اون داستان جالبش شما رو مجبور می کنه همه دیالوگ ها رو گوش کنید برعکس WoW که 2 تا تلق تولوق می کنه و یه Farewell بهت میگه و کوئست رو تحویل میده، این در مورد RP باز ها بود. در مورد PvP باز ها هم که یه Map داره که 24 ساعت توش جنگه. من که تاحالا PvP در این حد ندیده بودم، اینم یه چیز جدیده و مثل همه MMO ها حالت های تکراریه Battleground و Arena رو نذاشته. در مورد PvE هم چیز جدیدی که دادن به اسم Adventure Zone که هنوز کسی خبر نداره چیه، باید منتظر موند و دید، همچنین اگر Forum ها رو دنبال کنید میبینید که بعضی ها به حالت تانک کردن اعتراض کردن، میگن هرچی سعی می کنیم نمیتونیم Aggro نگه داریم مثل MMO های دیگه و DPS و Healer مجبورن یا Kite کنن یا CC، خب اینم یه چیز جدید، تو تمام MMO ها تانک همه Mob هارو میگیره، اما اینجا DPS و Healer هم باید همکاری کنن و فقط سر جاشون واینستن هیچ کاری نکنن.

- - -ویرایش - - -

این بازی سرور های جدا نداره، 2 تا Megaserver داره یکی تو آمریکا یکی تو اروپا و همه بازیکنا توی این 2 تا سرور بزرگ هستن.
فرق چندانی از نظر UI و ظاهری نداره، حالا نمیدونم دقیقا منظورت فرق در کجای بازیه؟ اون آفلاین بود این آنلاینه ولی بیشتر چیزایی که تو Skyrim دیدی تو این هم میبینی.
هنوز تاریخ انتشار دقیقی واسه PS4 و Xbox One اعلام نکردن.

اون چیزی شما بهش داری میگی raid همون dung بازی هست و میتونم بگم اطلاعات درستی اصلا از چیزی به نام raid ندارین این تیکه که قرمز کردم 6 برابر hardcore ترش رو توی raid های wow هست و چیز جدیدی نیست و توضیحی که دادی میتونم بگم خنده داره شما برو raid های SOo رو ببین متوجه میشی تازه. حتی raid های flexible هم تاکتیک میخوان. بعد raid 12 نفره ؟ wild star داره با raid 40 man بازیکنا رو جذب میکنه :d raid های wow هم اصلا حرفی برای گفتن نمیزارن

من هیچ وقت mmo نمیخرم 100 ساعت سرگرمم کنه بعد خسته بشم چون اینجوری اصلا فلسفه mmo برای من زیر سوال میره اگرنه بیشتر از 100 ساعت انواع بازی های fps مولتی بازی کردم. اونجوری ارزش 6 برابر داره بازی که میتونه بیشتر از mmo شما رو سر گرم کنه.

اون چیزی شما بهش داری میگی raid همون dung بازی هست و میتونم بگم اطلاعات درستی اصلا از چیزی به نام raid ندارین این تیکه که قرمز کردم 6 برابر hardcore ترش رو توی raid های wow هست و چیز جدیدی نیست و توضیحی که دادی میتونم بگم خنده داره شما برو raid های SOo رو ببین متوجه میشی تازه. حتی raid های flexible هم تاکتیک میخوان. بعد raid 12 نفره ؟ wild star داره با raid 40 man بازیکنا رو جذب میکنه :d raid های wow هم اصلا حرفی برای گفتن نمیزارن
نمیدونم والا هنوز تو بازی کسی Trial رو تست نکرده شما از کجا میدونی که همون Dungeon هست! :p
بعدشم من خودم SoO رو تانک می کردم، به نظر من آسون ترین و خسته کننده ترین Role توی WOW تانکه واسه اینکه اینقدر Threat رو بردن بالا که شما اصلا لازم نیست زیاد به خودت زحمت بدی! 2 تا Spell میزنی همه Mob ها میان روت. حتی Garrosh که سخت ترین Tactic رو داشت به قول خودشون، هیچ کار خاصی لازم نبود بکنی، مخصوصا تانک! نمیدونم شما در مورد چی داری صحبت می کنی! WoW کلا از نظر Aggro یه چیز خنده داره.
و در مورد Wildstar که میگید Raid های 40 نفره داره، اتفاقا همه به همون مورد میخندن، چون WOW تو سال 2005 فهمید که Raid های 40 نفره Fail هست، چون 20 نفر دارن بازی می کنن بقیه Slack

خوب بزار بگم تمام کسایی که الان دارن بازی میکنن باید ببینیم تا چند ماه دیگه بازی میکنن. Player های یه mmo به ماه اول عرضه نیست این حرف من یادت باشه وقتی تا چند ماه دیگه ریزش پلیر ها رو مثل پشم توی این بازی دیدیم :d الان همه بازی رو خریدن و توی جوش هستن بزار یکم بگذره میبینیم :d بعد از اون بازی raid نداره و فقط یه سری dung پس تا اینجای کار pve رفت کنار و برای من بگو dung های بازی چقدر یونیک هستن که بخوان Player pve رو نگه دارن. برات بازی wild star رو مثال میزنم فقط برو Pve شو نگاه کن میگیری چی میگم درباره Pve و یه pve جدید یعنی چی . بازی که raid هم که دیدیم نداره با raid های wow هم نمیشه مقایسه کرد . کلا Pve تعطیله اینام base بازی رو pvp گزاشتن که توی pvp خیلی mmo های شاخ تری هست و حتی توی massive pvp وقتی gw2 و secret world هست که معنای واقعی کلمه میشه massive pvp تاکتیکی رو توشون تجربه کرد باز این بازی چی میخواد بگه ؟ الان دقیقا مشکل این بازی اینه که هیچ چیز جدیدی نداره و کلا یه mmo تکرار هست که شکل elder scrolls گرفته شما چه چیز جدید توی این بازی میبینی که بخواد تا 1 سال دیگه شما رو سرگرم کنه و خسته نشی ؟
raid داره ولی نه به شکل raid های wow.هنوز کامل مشخص نشده به چه شکل هست چون تازه بازی ریلیز شده.چندنفر مگه cap lvl کردن؟تاکتیک های boss های دانجن ها واقعا ماورایی سخته.اولین دانجنش انقدر هنوز سخته خیلی ها نتونستن تا ته برن.boss اول ملت wipe میشن چون تاکتیک رو درست نمیدونن دیگه چه برسه به boss های بعد cap lvl.

@noghte
GW2 .... LOL ?
گیلدواز 2 fail بوده ؟
فکر کنم اینجا همه gw2 رو تجربه کرده باشن ! هیچ کس نمی تونه این حرف رو بزنه مگر اینکه player باشه نه gamer !
در ضمن عزیزم به اون نمی گن Raid ! بهش مگن massive event ! massive fight ! دقیقا کپی برداری از gw2 که شما میگی بهش failed ! =))
من اصلا نمی خواستم اینجا بحث کنم در مورده اینکه چه بازی خوبه یا نه ! اما اینکه شما میای بازی قوی مثل gw2 رو زیر سوال می بری برای اینکه نشون بدی eso خوبه ... MAKE me laugh !

نمیدونم والا هنوز تو بازی کسی Trial رو تست نکرده شما از کجا میدونی که همون Dungeon هست! :p
بعدشم من خودم SoO رو تانک می کردم، به نظر من آسون ترین و خسته کننده ترین Role توی WOW تانکه واسه اینکه اینقدر Threat رو بردن بالا که شما اصلا لازم نیست زیاد به خودت زحمت بدی! 2 تا Spell میزنی همه Mob ها میان روت. حتی Garrosh که سخت ترین Tactic رو داشت به قول خودشون، هیچ کار خاصی لازم نبود بکنی، مخصوصا تانک! نمیدونم شما در مورد چی داری صحبت می کنی! WoW کلا از نظر Aggro یه چیز خنده داره.
و در مورد Wildstar که میگید Raid های 40 نفره داره، اتفاقا همه به همون مورد میخندن، چون WOW تو سال 2005 فهمید که Raid های 40 نفره Fail هست، چون 20 نفر دارن بازی می کنن بقیه Slack

تا اونجایی که همه ما بازی کردیم اینجوری نیست بعد شما SOo بودی ؟ شما که SOo بودی چجوری این حرف رو میزنی ؟ که SOo چجوری نمیدونی که سر nazgarim واقعا نمیشه وقتی Mob ها میان 2 تا تانک بتونن به راحتی crow control بکنن boss رو هم باید به زور از دست shaman ها که heal میکنن بکشن عقب و تانک بکنن چون 1 لحظه aggro بره همه wipe میشن شما که SOo بودی چجوری میای چنین چیزی میگی وقتی boss به نام siegecrafter هست شما فقط تنها و تنها siegecrafter رو تانک کرده بودی هیچ وفت چنین چیزی نمیگفتی دیگه همه میدونن توی SOo نمیشه منتظر وایساد تا تانک mob ها رو بگیره و از اونجایی که Mob ها dps بالایی دارن و Healer ها هم نمیتونین full کنن همه مجبورن cc کنن یا به هر روشی فرار کنن و این که مدل تانک کردنی که از wow شما داری میگی من یاد زمان tbc میفتم نه SOo اطلاعات شما از SoO هم غلط هست امیدوارم lfr فقط بازی نکرده باشی و سخت ترین تاکتیک هم برای siegecrafter هست نه garrosh همه تو siegecrafter گیر کردن و خیلی راحت تر garrosh رو زدن . بعد من خیلی چیزایی که دارم تو EOS میبینم اسکی رفتن کامل از همون GW2 FAIL شما هست gw2 شاید wow killer نبود اما fail هم نبود به هیچ وجه. و میتونم بگم اصلا هم از مکانیزم wild star هم خبر نداری اگرنه باز هم چنین چیزی نمیگفتی. منم والا اگه میخواستم با دوربین fps تانک کنم همین میشد 2 روز دیگه تانک رو هم Nerf میکنن.;)

- - -ویرایش - - -

raid داره ولی نه به شکل raid های wow.هنوز کامل مشخص نشده به چه شکل هست چون تازه بازی ریلیز شده.چندنفر مگه cap lvl کردن؟تاکتیک های boss های دانجن ها واقعا ماورایی سخته.اولین دانجنش انقدر هنوز سخته خیلی ها نتونستن تا ته برن.boss اول ملت wipe میشن چون تاکتیک رو درست نمیدونن دیگه چه برسه به boss های بعد cap lvl.

اینم که بگم که GW2 هم dung سخت داشت اما بدون لذت فقط بی دلیل گیر میکردی به همین خاطر اصلا یه سری از dung ها رو به علت الکی و بی معنی سخت بودن ملت نمیرفتن. مثل The Ruined City of Arah فقط سختی و تاکتیک مهم نیست برای raid و dung اول از همه چیز level design مهمه.

آخرین ویرایش:
تا اونجایی که همه ما بازی کردیم اینجوری نیست بعد شما SOo بودی ؟ شما که SOo بودی چجوری این حرف رو میزنی ؟ که SOo چجوری نمیدونی که سر nazgarim واقعا نمیشه وقتی Mob ها میان 2 تا تانک بتونن به راحتی crow control بکنن boss رو هم باید به زور از دست shaman ها که heal میکنن بکشن عقب و تانک بکنن چون 1 لحظه aggro بره همه wipe میشن شما که SOo بودی چجوری میای چنین چیزی میگی وقتی boss به نام siegecrafter هست شما فقط تنها و تنها siegecrafter رو تانک کرده بودی هیچ وفت چنین چیزی نمیگفتی دیگه همه میدونن توی SOo نمیشه منتظر وایساد تا تانک mob ها رو بگیره و از اونجایی که Mob ها dps بالایی دارن و Healer ها هم نمیتونین full کنن همه مجبورن cc کنن یا به هر روشی فرار کنن راستش اطلاعات شما از SoO هم غلط هست امیدوارم lfr فقط بازی نکرده باشی و سخت ترین تاکتیک هم برای siegecrafter هست نه garrosh همه تو siegecrafter گیر کردن و خیلی راحت تر garrosh رو زدن . بعد من خیلی چیزایی که دارم تو EOS میبینم اسکی رفتن کامل از همون GW2 FAIL شما هست.
عجیبه واقعا، یعنی توی Nazgrim یه Taunt کردن Shaman و 2 تا Spell زدن بهش اینقدر سخته که شما Aggro رو از دست میدی؟ :p بعد تو Siegecrafter دقیقا تانک کدوم کارش سخته؟ Aggro گرفتن باس سخته یا Aggro گرفتن Add؟ یعنی واقعا اگه یکی نتونه توی WoW یکم Aggro نگه داره و Mob از دستش بره دیگه باید یکم Super Mario تمرین کنه تا دکمه زدن رو یاد بگیره.

اجازه بدید یکم از لحظات Epic و HARDCORE خودم از باس های Siege of Orgrimmar بگم که شما ببینید واقعا چقدر سخت بوده!!! :))
باس اول - تانک سر جات وایسا، Debuff که اینداخت Taunt کن از روی تانک دیگه. یعنی زیر پات هم اگه یه چیزی افتاد میتونی نری کنار؟ :-b
باس دوم - خیلی سخته!!! وقتی Guage میزنه باید بهش پشت کنی واقعا میتونی این کارو بکنی؟ بعید میدونم.
باس سوم - واقعا چقدر سخته که آدم یه دکمه رو بزنه و Interrupt کنه Mob رو. بابا لامصب 30 ثانیه نمیتونی چیزی نخوری؟
باس چهارم - باز Debuff اینداخت باید Taunt کنی، یه وقت از جات تکون نخوریا!! فقط وقتی Prison اومد لطف کن یکم دکمه هارو فشار بده برو روی نور نارنجی وایسا!
باس پنجم - واقعا اینقدر سخته وقتی Mob ها 4 تا میشن، حالا من چجوری این همه Mob رو بگیرم؟ باس هم که اومد سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن
باس ششم - سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن
باس هفتم - سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن
باس هشتم - سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن
باس نهم - سر 15 تا Stack لطفا Taunt کن
باس دهم - یکم سعی کن روی این جعبه ها کلیک کنی باز بشن، اگه خیلی برات سخته بده یکی دیگه کلیک کنه بهتره!
باس یازدهم - سر 4 تا Stack لطفا Taunt کن، یه وقت از جات تکون نخوریا!!! Wipe میشیم.
باس دوازدهم - سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن. بعد نمیدونم میتونی این دکمه هارو به ترتیب بزنی یکم DPS بدی یا نه؟ نمیتونی؟ عیب نداره Wipe میشیم.
باس سیزدهم - یه Addon هست برای باس هارو Mark می کنه، فقط اگه کور رنگی نداری باس Cross و Skull رو همزمان نگیر. سرجاتم وایسا یه وقت تکون نخوری!
باس چهاردهم - این یکی واقعا اینقدر سخته که نمیشه توضیحش داد. خلاصه اینه که سر جات باید وایسی، بعد یه آتیش گنده میاد!!! اندازه کله خر! خب لامصب تو اون به اون گنده ای رو اگه نمیتونی ببینی دیگه مشکل من چیه؟ بعدشم 4 تا فاز تکراری داره که مثل همیشه، سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن!!

خلاصه همیشه یادتون باشه تاکتیک تانک ها توی WoW اینه : سر N تا Stack لطفا Taunt کن. ;)

دوستان ببخشید کی گفته بازی Raid نداره؟ :d
پس Molag Bal کیه؟ Molag Bal باس آخر Trial این بازی هست، به Raid های این بازی میگن Trial که 12 نفره هم هست. هنوز خیلی ها تو مرحله Level Up هستن واسه همین کسی Raid نرفته. بعدشم تو آخرین مصاحبه مدیر پروژه از پولی بودن بازی دفاع کرده چون میگه قراره به طور مداوم Content به بازی اضافه بشه.
در مورد Wildstar هم بگم که من خیلی دنبال Beta بودم ولی گیرم نیومد، نیتونستم بازی کنم، امیدوارم بتونم پیش خرید کنم بازی کنم، ولی خب اولین چیزی که به ذهن من میرسه در مورد Wildstar اینه که سازنده بازی NCSOft هست که 2 بار توی AION و Guild Wars 2 قبلا Fail داده، حالا میخواد یه بازی جدید بده... اصلا Guild Wars 2 معروف بود به اینکه Content نداشت و بعد یه مدت تکراری می شد. باز با این حال یه امتحانی می کنیم این بازی جدیدش رو.
در مورد اینکه میگید ESO چیز جدیدی نداره، ESO چیز های جدیدی که همه Elder Scrolls های قدیمی داشتن رو داره نیازی نداره چیز جدید تری ارائه بده. چیز هایی مثل Thieves Guild که شما میتونی دزدی کنی یا تمام NPC ها صدا گذاری شدن که با اون داستان جالبش شما رو مجبور می کنه همه دیالوگ ها رو گوش کنید برعکس WoW که 2 تا تلق تولوق می کنه و یه Farewell بهت میگه و کوئست رو تحویل میده، این در مورد RP باز ها بود. در مورد PvP باز ها هم که یه Map داره که 24 ساعت توش جنگه. من که تاحالا PvP در این حد ندیده بودم، اینم یه چیز جدیده و مثل همه MMO ها حالت های تکراریه Battleground و Arena رو نذاشته. در مورد PvE هم چیز جدیدی که دادن به اسم Adventure Zone که هنوز کسی خبر نداره چیه، باید منتظر موند و دید، همچنین اگر Forum ها رو دنبال کنید میبینید که بعضی ها به حالت تانک کردن اعتراض کردن، میگن هرچی سعی می کنیم نمیتونیم Aggro نگه داریم مثل MMO های دیگه و DPS و Healer مجبورن یا Kite کنن یا CC، خب اینم یه چیز جدید، تو تمام MMO ها تانک همه Mob هارو میگیره، اما اینجا DPS و Healer هم باید همکاری کنن و فقط سر جاشون واینستن هیچ کاری نکنن.

- - -ویرایش - - -

این بازی سرور های جدا نداره، 2 تا Megaserver داره یکی تو آمریکا یکی تو اروپا و همه بازیکنا توی این 2 تا سرور بزرگ هستن.
فرق چندانی از نظر UI و ظاهری نداره، حالا نمیدونم دقیقا منظورت فرق در کجای بازیه؟ اون آفلاین بود این آنلاینه ولی بیشتر چیزایی که تو Skyrim دیدی تو این هم میبینی.
هنوز تاریخ انتشار دقیقی واسه PS4 و Xbox One اعلام نکردن.

فکر کنم اصلا gw2 رو بازی نکردی gw2 و Fail ؟ بازیی که سریعترین فروش رو تو تمام mmo ها داشت تو تمامی سایتها وقتی درباره mmo ها صحبت میشه یا مقایسه میشن یا قبل و یا بعد از wow اولین یا دومین mmo هستش که بین ۱۰تا معرفی میشه اونم با متای 9 بالاترین متا بعد از wow !!!!!!
اگه gw2 رو بازی کرده باشی وقتی eso رو بازی میکنی میبینی ۸۰ درصد استراکچر gw2 رو توش پیاده کرده بر خلاف بقیه mmo ها که wow کلون بودن gw2 اومد قوانین و خلاقیتهایی رو ایجاد کرده که داره میشه استانداردهای mmo های nexgen

ESO چیز جدیدی نداره، ESO چیز های جدیدی که همه Elder Scrolls های قدیمی داشتن رو داره نیازی نداره چیز جدید تری ارائه بده.
چرا نیاز داره به شدتم نیاز داره چون قوانین mmo کاملا با rpg متفاوته اگه واقعا فقط قوانین es های قدیم رو پیاده کرده باشه و چیز جدیدی در رابطه با mmo نداشته باشه فاتحش خوندس نهایتا تا ۵-۶ ماه آینده یادتون باشه mmo مثل ژانرهای دیگه نیست عمرش باید چندین سال باشه

بازی دفاع کرده چون میگه قراره به طور مداوم Content به بازی اضافه بشه
گنده تر از Star Wars: The Old Republic که دیگه نیست با هزینه 200 میلیون $ واسه ساخت بازیش که بعد ۶ ماه free شد اینا هم ۶ ماه تا ۱ سال دیگه میبینیم چه التماسی کنن واسه گرفتن پلیر

آخرین ویرایش:
عجیبه واقعا، یعنی توی Nazgrim یه Taunt کردن Shaman و 2 تا Spell زدن بهش اینقدر سخته که شما Aggro رو از دست میدی؟ :p بعد تو Siegecrafter دقیقا تانک کدوم کارش سخته؟ Aggro گرفتن باس سخته یا Aggro گرفتن Add؟ یعنی واقعا اگه یکی نتونه توی WoW یکم Aggro نگه داره و Mob از دستش بره دیگه باید یکم Super Mario تمرین کنه تا دکمه زدن رو یاد بگیره.

اجازه بدید یکم از لحظات Epic و HARDCORE خودم از باس های Siege of Orgrimmar بگم که شما ببینید واقعا چقدر سخت بوده!!! :))
باس اول - تانک سر جات وایسا، Debuff که اینداخت Taunt کن از روی تانک دیگه. یعنی زیر پات هم اگه یه چیزی افتاد میتونی نری کنار؟ :-b
باس دوم - خیلی سخته!!! وقتی Guage میزنه باید بهش پشت کنی واقعا میتونی این کارو بکنی؟ بعید میدونم.
باس سوم - واقعا چقدر سخته که آدم یه دکمه رو بزنه و Interrupt کنه Mob رو. بابا لامصب 30 ثانیه نمیتونی چیزی نخوری؟
باس چهارم - باز Debuff اینداخت باید Taunt کنی، یه وقت از جات تکون نخوریا!! فقط وقتی Prison اومد لطف کن یکم دکمه هارو فشار بده برو روی نور نارنجی وایسا!
باس پنجم - واقعا اینقدر سخته وقتی Mob ها 4 تا میشن، حالا من چجوری این همه Mob رو بگیرم؟ باس هم که اومد سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن
باس ششم - سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن
باس هفتم - سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن
باس هشتم - سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن
باس نهم - سر 15 تا Stack لطفا Taunt کن
باس دهم - یکم سعی کن روی این جعبه ها کلیک کنی باز بشن، اگه خیلی برات سخته بده یکی دیگه کلیک کنه بهتره!
باس یازدهم - سر 4 تا Stack لطفا Taunt کن، یه وقت از جات تکون نخوریا!!! Wipe میشیم.
باس دوازدهم - سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن. بعد نمیدونم میتونی این دکمه هارو به ترتیب بزنی یکم DPS بدی یا نه؟ نمیتونی؟ عیب نداره Wipe میشیم.
باس سیزدهم - یه Addon هست برای باس هارو Mark می کنه، فقط اگه کور رنگی نداری باس Cross و Skull رو همزمان نگیر. سرجاتم وایسا یه وقت تکون نخوری!
باس چهاردهم - این یکی واقعا اینقدر سخته که نمیشه توضیحش داد. خلاصه اینه که سر جات باید وایسی، بعد یه آتیش گنده میاد!!! اندازه کله خر! خب لامصب تو اون به اون گنده ای رو اگه نمیتونی ببینی دیگه مشکل من چیه؟ بعدشم 4 تا فاز تکراری داره که مثل همیشه، سر 3 تا Stack لطفا Taunt کن!!

با چیزایی که گفتی من دیگه شک ندارم شما بیشتر از lfr واقعا نرفتی و حتی video heroic رو هم ندیدی. یعنی هر کی wow بازی کرده باشه و اینو بخونه شکش به یقین تبدیل میشه. واقعا حرفی برای گفتن نزاشتی:bighug: شما میتونی با تانک hard core بازی 1000 ساعت سرگرم باشی و از بقیه بازی هم که کلش اسکی از روی mmo های دیگه هست لذت ببری. و این برات بگم که همین EOS کل بازی اصلا BASE بازی اسکی کامل از روی همون gw2 هست اینطوری بگم بهتره Gw2 با محیط elder scrolls واقعا خیلی بده ادم فن بازی در بیاره و کل بازی مورد علاقش از بازی باشه که بهش میگه fail.:))

آخرین ویرایش:
دوستان بیخیال شید.سر یه بازی دارید با هم دعوا میکنید.بابای هرچی mmo اصلا.هرکی بازیه خودش رو بکنه دیگه.:dیه بازی ارزش به هم گیر دادن نداره که.:d

با چیزایی که گفتی من دیگه شک ندارم شما بیشتر از lfr واقعا نرفتی و حتی video heroic رو هم ندیدی. یعنی هر کی wow بازی کرده باشه و اینو بخونه شکش به یقین تبدیل میشه. واقعا حرفی برای گفتن نزاشتی:bighug: شما میتونی با تانک hard core بازی 1000 ساعت سرگرم باشی و از بقیه بازی هم که کلش اسکلی از روی mmo های دیگه هست لذت ببری. و این برات بگم که همین EOS کل بازی اصلا BASE بازی اسکی کامل از روی همون gw2 هست اینطوری بگم بهتره Gw2 با محیط elder scrolls واقعا خیلی بده ادم فن بازی در بیاره و کل بازی مورد علاقش از بازی باشه که بهش میگه fail.:))
من Normal زدم، تقریبا 3 روز در هفته Raid داشتیم و حدودا 4 تا 5 ساعت طول می کشید. توی 4 هفته تونستیم Clear کنیم که اگه هفته ای 15 ساعت هم حساب کنی میشه 60 ساعت بازی. نمیدونم یعنی چجوری باید 1000 ساعت سرگرم Heroic بشم؟ در مورد اینکه میگی فقط LFR زدی بگم که من توی گیلد Erra بودم که هفته اول Ragnaros رو داشتیم میزدیم روی 2% مردیم. توی S a n c t u m هم بودم که توی Cataclysm از DREAM Varamin هم جلو تر بود. بنابراین Content های WoW رو خوب جلو بردم که جالا دارم در موردش نظر میدم.
الان 2 ساله که GW2 اومده و 3 میلیون فروش کرده، ESO فقط توی Beta که بوده 5 میلیون Tester داشته. بازی ای که شما میگی کپی GW2 بوده. لابد مردم اصل بازی رو دوست نداشتن اومدن کپی رو بازی کنن ;)

- - -ویرایش - - -

گنده تر از Star Wars: The Old Republic که دیگه نیست با هزینه 200 میلیون $ واسه ساخت بازیش که بعد ۶ ماه free شد اینا هم ۶ ماه تا ۱ سال دیگه میبینیم چه التماسی کنن واسه گرفتن پلیر
اتفاقا شایعه شده که ESO هم خرجش 200 میلیون دلار بوده. پس اگه کمتر نباشه در حد و اندازه SWTOR هست. این بازی هم مثل GW2 نتونست مداوم Content بده واسه همین Free to Play شد.

اتفاقا شایعه شده که ESO هم خرجش 200 میلیون دلار بوده. پس اگه کمتر نباشه در حد و اندازه SWTOR هست. این بازی هم مثل GW2 نتونست مداوم Content بده واسه همین Free to Play شد.

من نمی دونم چرا گیر دادی به Content تمامی کسانی که SWTOR رو تحلیل کردن بزرگترین مشکلش رو pvp ضعیف تو تمامی قسمتها میدونستن نه مشکل Content نداشتن review های سایتهای مختلف مشخصه و به وضوح به مشکل pvp اشاره داره و این بازی رو در قیاس بازیهای سینگل برای lvlup خوب میبینن فقط نه یه mmo آنلاین با pvp ! که نگرانی منم برای eso همینه
اگه قرار بود Content مشکلات mmo های مشکل دار رو حل کنه بیشتر از۱۰ تا mmo اسم میارم چپ و راست Content دادن ولی هنوز رو هوان بازهم میگم قوانین mmo مختص به خودشه و Content و این چیزا در آخرین قسمته داستانه

آخرین ویرایش:
من نمی دونم چرا گیر دادی به Content تمامی کسانی که SWTOR رو تحلیل کردن بزرگترین مشکلش رو pvp ضعیف تو تمامی قسمتها میدونستن نه مشکل Content نداشتن review های سایتهای مختلف مشخصه و به وضوح به مشکل pvp اشاره داره و این بازی رو در قیاس بازیهای سینگل برای lvlup خوب میبینن فقط نه یه mmo آنلاین با pvp ! که نگرانی منم برای eso همینه
اگه قرار بود Content مشکلات mmo های مشکل دار رو حل کنه بیشتر از۱۰ تا mmo اسم میارم چپ و راست Content دادن ولی هنوز رو هوان بازهم میگم قوانین mmo مختص به خودشه و Content و این چیزا در آخرین قسمته داستانه
الان WoW داره چپ و راست Content میده و موفق هم هست، خیلی هارو جذب کرده. میشه چند تا دیگه MMO اسم ببری که به همین صورت Content میدن بیرون؟

ESO کپی GW2 ـه همه چیزش ! هر چی هم بگی تغییرش نمیده این موضوع رو ! :d >:)
بعدم swtor آشغال رو اومدین با gw2 مقایسه میکنین ؟ seriously ؟ یعنی نمیدونین اون بازی هم خیلی بیخود بود هم sub داشت ؟ gw2 ولی b2p ـه ! gw1 که نزدیک به wow منتشر شد الان f2p ـه ؟ پس مزخرفاتتون رو واسه خودتون نگه دارین ...
بعدم تا حالا اسم living story به گوشتون خورده اصلا ؟ هر 2 هفته content جدید داره gw2 ! اونم FREE ! فصل 2 هم بزودی شروع میشه بعد feature pack این ماه . من خودم gw2 رو +1400 ساعت بازی کردم و by far از همه mmo هایی که بازی کردم بیشتر خوشم اومده .
در ضمن +3 میلیون از -200,000 بیشتره اگه دقت کنین ! 5 میلیون beta tester رو آخه با کدوم logicی آوریدن مقایسه میکنین ؟ :|

خداییش ندیده بودم اینقد راحت یه بازی تخریب بشه :| تا یه MMO میاد همه میریزن که آی این از WOW کپی کرده, چیز جدیدی نداره و فلانه و...
اولا اینکه که هر ۲ تا سری بازی (کاری به کتابا ندارم) توی یه سال عرضه شدن واسه اولین بار که البته ES:Arena چند ماه زودتر اومد. پس از نظر قدمت سری بازی ES قدیمی تره و اصلا یه سری از مفاهیم RP رو اینا تعذیف کردن. بحث بعدی اینه که این بازی کوچکترین ربط و شباهتی به WOW نداره! WOW نه RP رو بوجود آورده, نه مفهوم Guild رو بوجود آورده نه Crafting رو بوجود آورده... قرار نیست هر بازی همچین چیزایی داشت بشه کپی از WOW! اصلا اولین بازی که این مفهوم مدرن کلاس و ریس رو بوجود آورد همین ES بود پس بیایم بگیم WOW از ES کپی کرده :|
WOW چون از همه قدیمی تره توی MMO شده بنچمارک این سبک, مقایسه کردنش با بقیه خیلی خوبه ولی اینکه هر بازی میاد بگیم کپی از اونه کاملا اشتباهه. Guild Wars 2 هم فوق العاده بود مخصوصا از نظر انیمیشن و اون تعاملی که با دنیا داشت و ... تنها مشکلش این بود که یه پایه و اساس داستانی درست و حسابی نداشت ولی ES از این نظرم هیچ مشکلی نداره. ES خیلی باگ داره هنوز, مشکل PVP داره, توی باس زدن مشکل داره ولی همه ی اینا توی چند ماه آینده برطرف میشه و من هیچ دلیلی نمیبینم که ESO رو پایینتر از WOW بذارم توی درجه بندی فقط به خاطر اینکه یه سری ویژگیاش شبیه WOW میمونه.
آخر سر اینو بعنوان کسی که RPG بازی کردنو از ES شروع کرده بگم, Elder Scrolls Online دقیقا یه نقطه ی + توی کل سری بازیه و کاملا لیاقت داشتن اسم Elder Scrolls رو داره, جای اینکه به حرف دیگرانی گوش کنید که MMO رو توی WOW تعریف میکنن و فک میکنن MMO یعنی چند نفر جمع بشن یه جا یه باس بدبختی رو خفت کنن و وایسن اسپل بزنن ببینن عدد DPS یا Heal کی بزرگتره (!) برید بازی رو خودتون تجربه کنید یا حداقل دموها و استریم ها رو ببینید تا بفهمید ESO یکی از بهترین بازیاییه که میشه تو این سبک ساخت...
همونجوریم که Maxkill گفت نظر منم اینه که بهترین بازی این سبک هنوز GW2 هست اونم با اختلاف بسیار زیاد!

آخرین ویرایش:
الان WoW داره چپ و راست Content میده و موفق هم هست، خیلی هارو جذب کرده. میشه چند تا دیگه MMO اسم ببری که به همین صورت Content میدن بیرون؟
wow از زمانی اومد November 23, 2004 کلا تا الان ۴ تا expansion داده که اصلا چپ و راست نیست و با دادن هر expansion بعد از Wrath of the Lich King سیر نزولی داره طی میکنه و ریزش پلیر داره چیزیکه خود بیلیز هم اعتراف کرده ۱۰ میلیون پلیر شدن ۷ میلیون حتی کمتر پس نقش Content چی بوده اینجا؟

خواهشا اول بازیهارو حداقل ۵۰ ساعت امتحان کنید بعد بیان نظر بدین و تو بحثهاش شرکت کنید Content های gw2 که living story هستش بازی رو زیرو رو میکنه بعد میگین gw2 کانتنت نداره؟!!!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or