Multi Platform The Elder Scrolls Online

سازنده
Zenimax Online
ناشر
Zenimax, Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
THE ELDER SCROLLS : ONLINE

PC - PS4 - Xbox One

ویدیو های بازی :
لینک
با *** نیگاه کنید.

بدون شک سری elderscrolls سلطان بازی های ژانر rpg بوده و حالا بعد از 5 سری شرکت bethesda میخواد عنوانی رو که شامل تمام content های سری های قبلی و تمام lore های داستان رو میشه رو به عنوان یک بازی Online RPG اراعه بده.

سطح(نقشه) بازی تمام tamriel معرفی شده و با آپدیت های بعدی گسترده تر هم میشه.

قسمت های داخل خط فیروزه ای برای ساخت تایید شدند.
قسمت های زرد رنگ بازی THE ELDER SCROLLS V : Skyrim بودند.
قسمت های نارنجی رنگ بازی THE ELDER SCROLLS IV : Oblivion بودند.
قسمت های آبی رنگ بازی THE ELDER SCROLLS III : Morrowind بودند.
قسمت های قرمز رنگ بازی THE ELDER SCROLLS II : daggerfall بودند.
قسمت های سبز رنگ بازی THE ELDER SCROLLS : Redguard بودند.
قسمت های صورتی رنگ مربوط به DLC ی dragonborn و DLC ی bloodmoon بودند.

نقشه بازی:

1362177765051.jpg

story-heading.jpg
زمان جنگ و آشوب فرا رسیده! ارتش ریونتاس و ارواح تاریکی در هر گوشه ی تمریل آشکار میشن. زمستان سردتر میشود و قحطی شده. مردم و عارفان با کابوس ها و عذاب گرفتار شدند.
چهار سال پیش . در تاریخ
2E 578
یک انفجار بزرگ جادویی در شهر امپراطوری پس لرزه هایی ایجاد کرد که در سرتاسر نیرن جاری شد.
اکثر جادوگران یا مردند یا دیوانه شدند. اعجوبه های ترسناک و ابر قدرت از اوبلیوین .همان دیدرا ها در تعدادی بزرگتر از همیشه ظاهر شدند . برج های صورت فلکی بزرگ انقدر بزرگ و غول پیکر شدند که آسمان شب را تحت سلطه خود در اوردند!

story-coldharbor.jpg

حالا مولگ بال (یکی از خدایان بزرگ و قدرتمند دیدرا) شاهزاده ی سلطه و بردگی نقشه ی خود را شروع میکند!
مجریان تاریک او .گردابهای جادوی شیطانی. سد بین دنیا ها را ضعیف میکند و خطری را تهدید میکند که باعث یکی شدن دو دنیای نیرن و ابلیوین میشود! همان کابوس جهنم

story-monsters.jpg

در میان اشوب و هرج و مرج . سه اتحاد رقابت میکنند برای گرفتن کنترل شهر امپراطوری و برج سفید/طلایی .هایراک . سنتینل. اورسینیم (نام قسمت هایی از تمریل) یکی میشوند .متحد به رهبری پادشاه بزرگ در ویرست!
ولن وود و السور (نام قسمت هایی از تمریل) اتحادی را با سامرست (نام قسمتی از تمریل) تشکیل دادند و بلک مارش و موروویند و اسکایریم (نام قسمت هایی از تمریل)با نیرو های خود به یک اتحاد سر سخت پیوستند!
پیمان دگر فال – قلمرو الدمیر – عهدنامه ی ایبن هارت (نام اتحاد ها یا فکشن ها)
سه ارتش اماده میشوند علیه امپراطوری و در مقابل یکدیگر برای گرفتن شهر امپراطوری و برج سفید/طلایی از چنگ نیرو های تاریک اوبلیوین.

تا کجا میتوانید پیش بروید؟!

*مانند اسکایریم و اوبلوین تمام npc ها صدا گزاری شده اند.

*از اونجایی که سیستم npc ها (مثل صبر کردن تو بازی تا npc از خواب بیدار شه کوئیست بده)بدر بازی MMO نمیخوره , بازی از Radiant AL استفاده نمیکنه.
جزئیات هنوز مونده تا فاش بشه اما سیستمی که در بازی طراحی شده مشکلات زمانی رو برای بازیکنانی که نمیتونن در زمان مشخصی بازی کنند حل میکنه.
مثل تغییر دادن موقیعت دیگه رو زمان سرور تائثیر نداره و با استفاده از سیستم phasing کشتن و یا نجات دادن یک npc رو بازی پلیر های دیگه با اون تائثیر نمیزاره.
(احتمالا برای کوعیست هایی که world رو تغییر میدن هم همین کارو کردن.)

یکی از soundtrack های بازی به نام Beauty of Dawn ریلیز شد که توسط Malukah خوانده شده ,
این نسخه اصلی هستش. ترجمه tamriel که از به یک زبان باستانی nirn هستش میشه dawn's beauty یا همون Beauty of Dawn.

88a8791fd6f267c66ec1f89fc4250d7f.jpg

DOWNLOAD DIRECT LINK

ma yek guild irani tashkil dadim k dar in bazi iraniyaro dore ham jam konim!nahveye join shodanesh momkene sakht bashe k bekhayn peyda konin!behtarin ravesh ine k leader guild k id steam:Dash Akol hast ro add konid bad ba hamahangi ba leader ozv shavid!agar ham tonestid az khode game ghesmat guild find guild maro peyda konid esme guild :Persian-Kings hast!va sharte ozviyat dashtane yek hero az alliance dagger fall hast!etelaat lazem va monaseb baraye start b dostane taze vared dade mishe va ta had emkan beheshon dar lvl up komak mishe!ma pirozi ro mikhaym ba ham to in guild tajrobe konim!harkasiham biyad ghadamesh ro cheshm!ma ham ta tash bahashim!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: pouria.sh
طبق نظراتی که تو سایت neogaf در مورد این بازی دیدم این بازی از اون جمله بازی هایی هست که حتی ارزش یک بار امتحان رونداره و به قول کاربرانی neogaf این بازی به شرم اورانه ترین بازی mmo تاریخ تبدیل میشه

طبق نظراتی که تو سایت neogaf در مورد این بازی دیدم این بازی از اون جمله بازی هایی هست که حتی ارزش یک بار امتحان رونداره و به قول کاربرانی neogaf این بازی به شرم اورانه ترین بازی mmo تاریخ تبدیل میشه

اولین نمرات :|
Hardcore Gamer: 4/5

Games Beat: 90/100

Hooked Gamers: 9/10

Game Revolution: 4/5

یک بازی mmo نیازه به Endgame برسی که درکش کنی چیزی که واسه من پشیزی ارزش نداره از این سایتها نقد بازیهای mmo هست
طرف روز اول به بازی لاگین میکنه چند lvl میگیره حتی به lvl اخر نمیرسه چه برسه end game content رو تجربه کنه بعدشم نظرم میده
فکر میکنی نظر کسانی که مثلا روز اول بیاد واسه ما wow wod رو نقد کنه پشیزی ارزش داره؟
چطور اینا یه بازی mmo که نیازه به endgame برسی رو به این زودی نقد کردند؟
به endgame رسیدن؟
او نظرات کاربران neogaf هم از گیم پلی بوده کسی فعلا Endgame نشده که نظر بده

منم خودم روز اول که gw2 رو بازی کردم چندتا لول رفتم بالا خوشم امد جوگیر شدم هرچی نقد منفی بود رو تکذیب میکردم بعد اخرش بعد از 100 ساعت رسیدم به همون حرفی که همه میزدن بازی boring :d سر نوشت تمامی mmo ها دست زمان هست یکم صبر کنیم میبینیم بازی واقعا چی میشه :d

منم خودم روز اول که gw2 رو بازی کردم چندتا لول رفتم بالا خوشم امد جوگیر شدم هرچی نقد منفی بود رو تکذیب میکردم بعد اخرش بعد از 100 ساعت رسیدم به همون حرفی که همه میزدن بازی boring :d سر نوشت تمامی mmo ها دست زمان هست یکم صبر کنیم میبینیم بازی واقعا چی میشه :d

چیزی که از این بازی واقعا منو عذاب میده fps داشتنشه فکرشو کنید تو pvp یا raid , dungeon طرف fps بازی کنه واقعا مسخرست
من خودم از طرفداران این بازیم ولی نه این سبک mmo
اینطور که معلومه یه ابروریزی بیشتر نیست

چیزی که از این بازی واقعا منو عذاب میده fps داشتنشه فکرشو کنید تو pvp یا raid , dungeon طرف fps بازی کنه واقعا مسخرست

اخه بازی که واقعا elder scrolls نیست و فقط اسمشو داره و حتی به عنوان mmo یه چیزه واقعا freaky هست :d این روزا همه دارن mmo میسازن اما 1 دونشم خوب در نمیاد فعلا که wow پیشتاز هست که اونم به علت خیلی زیاد بازی کردن زیاد از قدیم حوصله نمیکنم بازی کنم دیگه بهم حال نمیده فعلا امیدم به wild star شده من hater بازی نیستم بر عکس دوست دارم یه mmo جدید بیاد که بجای wow بازی کنم اما حقیقت اینه که این mmo ها که میان به درد نمیخورن :d

دوست عزیز این بازی اولش که اومد اصلا FPS نداشت، این خود بازیکنا بودن که اونقدر درخواست کردن که بعد از چند ماه دوربین FPS بهش اضافه شد، این که شما میگی واقعا مسخرست از نظر یکی دیگه خیلی هم جذابه که درخواستش کرده. به نظر بقیه باید احترام گذاشت چون این بازی رو نساختن فقط برای من یا شما.
بعد هم در مورد نقد ها، آدم خوب نیست بازی رو ندیده و تجربه نکرده از روی نظر دیگران بگه آشغال بوده. حداقل یکم Stream نگاه کن، کسانی مثل Force که توی Beta دو تا Character رو Level 50 کردن و به Veteran Rank 2 رسیدن در مورد این بازی 1000 تا نظر مثبت دادن.
من خودم وقتی PvP رو توی Youtube دیدم گفتم عجب چیز فوق العاده ایه! ولی وقتی خودم PvP رو شروع کردم دیدم هیچ کدوم از اون تاکتیک هایی که قولش رو داده بودن استفاده نمیشه و فقط کافیه 100 نفر بریزن سر یه Keep و بگیرنش، یه سری دارن یه کارایی می کنن ولی بقیه فقط نگاه می کنن و هیچ کاره ان. و باید گفت که واقعا حوصله سر بره چون کافیه یه دونه از Siege Weapon بخوری و بمیری، باید بری 15 دقیقه از Keep قبلی بدویی تا برسی دوباره به جنگ، باز دوباره یه دونه میخوری میمیری.
شرم آورانه ترین MMO رو که دیگه واقعا نامردیه! من تاحالا از Level Up کردن توی یه MMO اینقدر لذت نبرده بودم. شما هیچ وقت به نظرات رادیکال توجه نکن، ببین کی یه نظر متعادل میده، هم انتقاد می کنه هم نکات مثبت رو میگه. در مورد End Game هم بگم الان خیلی ها رسیدن به End Game و دارن Adventure Zone ها رو می زنن ولی دلیل نمیشه یه MMO رو فقط و فقط از روی End Game هاش نقد کنیم.
نظر دیگران رو خواهشا اینجا کپی نکنید، خودتون برید بازی کنید اگه خوشتون نیومد اونوقت با هم بحث می کنیم.

اخه بازی که واقعا elder scrolls نیست و فقط اسمشو داره و حتی به عنوان mmo یه چیزه واقعا freaky هست :d این روزا همه دارن mmo میسازن اما 1 دونشم خوب در نمیاد فعلا که wow پیشتاز هست که اونم به علت خیلی زیاد بازی کردن زیاد از قدیم حوصله نمیکنم بازی کنم دیگه بهم حال نمیده فعلا امیدم به wild star شده من hater بازی نیستم بر عکس دوست دارم یه mmo جدید بیاد که بجای wow بازی کنم اما حقیقت اینه که این mmo ها که میان به درد نمیخورن :d
شما تنهایی میتونی یه بازی رو تخریب کنی در حد بین المللی به نقد اجتیاجی نیست.:dشوخی میکنم البته منظورتون رو متوجه شدم.معلومه mmo زیاد تست کردی ولی elder بازیه خوبیه واقعیت اینه پرچم دار همیشه wow بوده و کسانی که سراغ mmo های دیگه میرن بیشتریا از mmo های خوب قدیمی مثل eve و wow خسته شدن.elder هم احتمالش زیاده free بشه طبق روال mmo های دیگه .اونم بخاطر اینکه پرچم دارهایی مثل wow هنوز پلیر میگیرن.خودم برای wow wod حتما برمیگردم.بازم میگم بازیه خوبیه ولی جو منفی بخاطر کارهای عجیب zenimax بعید نیست کار دستش بده و این که توقع پلیرها با وجود wow خیلی از یه mmo بالا رفته چون بلیز برای هر چیزی تو بازی امکانات خوبی قرار داده.امیدوارم جو منفی از روی elder کنار بره و بتونه پیشرفت خودش رو در طول زمان بخوبی داشته باشه.بعله اینطوریاس.:d

دوستان اگه میشه یه توضیح درباره ی این بازی بدید .مثلا من چند تا سوال دارم
تو هر کدوم از سرور هاش چند تا پلیر هست .؟؟؟؟؟
من فقط skyrim رو بازی کردم این چه فرقی با اسکاریم داره ؟؟؟؟
کی برای ps4 میاد ؟؟
یه توضیح بدید خیلی ممنون میشم

دوست عزیز این بازی اولش که اومد اصلا FPS نداشت، این خود بازیکنا بودن که اونقدر درخواست کردن که بعد از چند ماه دوربین FPS بهش اضافه شد، این که شما میگی واقعا مسخرست از نظر یکی دیگه خیلی هم جذابه که درخواستش کرده. به نظر بقیه باید احترام گذاشت چون این بازی رو نساختن فقط برای من یا شما.
بعد هم در مورد نقد ها، آدم خوب نیست بازی رو ندیده و تجربه نکرده از روی نظر دیگران بگه آشغال بوده. حداقل یکم Stream نگاه کن، کسانی مثل Force که توی Beta دو تا Character رو Level 50 کردن و به Veteran Rank 2 رسیدن در مورد این بازی 1000 تا نظر مثبت دادن.
من خودم وقتی PvP رو توی Youtube دیدم گفتم عجب چیز فوق العاده ایه! ولی وقتی خودم PvP رو شروع کردم دیدم هیچ کدوم از اون تاکتیک هایی که قولش رو داده بودن استفاده نمیشه و فقط کافیه 100 نفر بریزن سر یه Keep و بگیرنش، یه سری دارن یه کارایی می کنن ولی بقیه فقط نگاه می کنن و هیچ کاره ان. و باید گفت که واقعا حوصله سر بره چون کافیه یه دونه از Siege Weapon بخوری و بمیری، باید بری 15 دقیقه از Keep قبلی بدویی تا برسی دوباره به جنگ، باز دوباره یه دونه میخوری میمیری.
شرم آورانه ترین MMO رو که دیگه واقعا نامردیه! من تاحالا از Level Up کردن توی یه MMO اینقدر لذت نبرده بودم. شما هیچ وقت به نظرات رادیکال توجه نکن، ببین کی یه نظر متعادل میده، هم انتقاد می کنه هم نکات مثبت رو میگه. در مورد End Game هم بگم الان خیلی ها رسیدن به End Game و دارن Adventure Zone ها رو می زنن ولی دلیل نمیشه یه MMO رو فقط و فقط از روی End Game هاش نقد کنیم.
نظر دیگران رو خواهشا اینجا کپی نکنید، خودتون برید بازی کنید اگه خوشتون نیومد اونوقت با هم بحث می کنیم.

من هم beta رو بازی کردم هم تا دلتون بخواد stream نگاه کردم هم نقد دیگران رو دیدم از جمله angry joe
من از بازی خوشم امد ولی وقتی فهمیدم raid نداره نظرم عوض شد چون من یه PvE player هستم !
ولی به نظر من هیچ کسی نباید به حرف دیگران توجه کنه ... خودش باید بازی کنه ببینه بازی بهش حال میده ... باهاش سازگاره یا نه !
نقد هم با این چیزی که شما گفتید فرق می کنه Behzadmeta@ ! شما نقد نکردی .. امدی **** به بازی !
این بچه هایی که دارن بازی می کنن حتما یک چیزی توی بازی جذبشون کرده و دارن لذت میبرن واسه همین هست که دارن پولشو میدن !
حالا من می خوام گولتون بزنم با هم بریم WS بازی کنیم :d !!!

- - -ویرایش - - -

کی برای ps4 میاد ؟؟

من فقط می دونم که ماه بعد نسخه برای PS4 عرضه میشه !

شما تنهایی میتونی یه بازی رو تخریب کنی در حد بین المللی به نقد اجتیاجی نیست.:dشوخی میکنم البته منظورتون رو متوجه شدم.معلومه mmo زیاد تست کردی ولی elder بازیه خوبیه واقعیت اینه پرچم دار همیشه wow بوده و کسانی که سراغ mmo های دیگه میرن بیشتریا از mmo های خوب قدیمی مثل eve و wow خسته شدن.elder هم احتمالش زیاده free بشه طبق روال mmo های دیگه .اونم بخاطر اینکه پرچم دارهایی مثل wow هنوز پلیر میگیرن.خودم برای wow wod حتما برمیگردم.بازم میگم بازیه خوبیه ولی جو منفی بخاطر کارهای عجیب zenimax بعید نیست کار دستش بده و این که توقع پلیرها با وجود wow خیلی از یه mmo بالا رفته چون بلیز برای هر چیزی تو بازی امکانات خوبی قرار داده.امیدوارم جو منفی از روی elder کنار بره و بتونه پیشرفت خودش رو در طول زمان بخوبی داشته باشه.بعله اینطوریاس.:d

خوب بزار بگم تمام کسایی که الان دارن بازی میکنن باید ببینیم تا چند ماه دیگه بازی میکنن. Player های یه mmo به ماه اول عرضه نیست این حرف من یادت باشه وقتی تا چند ماه دیگه ریزش پلیر ها رو مثل پشم توی این بازی دیدیم :d الان همه بازی رو خریدن و توی جوش هستن بزار یکم بگذره میبینیم :d بعد از اون بازی raid نداره و فقط یه سری dung پس تا اینجای کار pve رفت کنار و برای من بگو dung های بازی چقدر یونیک هستن که بخوان Player pve رو نگه دارن. برات بازی wild star رو مثال میزنم فقط برو Pve شو نگاه کن میگیری چی میگم درباره Pve و یه pve جدید یعنی چی . بازی که raid هم که دیدیم نداره با raid های wow هم نمیشه مقایسه کرد . کلا Pve تعطیله اینام base بازی رو pvp گزاشتن که توی pvp خیلی mmo های شاخ تری هست و حتی توی massive pvp وقتی gw2 و secret world هست که معنای واقعی کلمه میشه massive pvp تاکتیکی رو توشون تجربه کرد باز این بازی چی میخواد بگه ؟ الان دقیقا مشکل این بازی اینه که هیچ چیز جدیدی نداره و کلا یه mmo تکرار هست که شکل elder scrolls گرفته شما چه چیز جدید توی این بازی میبینی که بخواد تا 1 سال دیگه شما رو سرگرم کنه و خسته نشی ؟

یک بازی mmo نیازه به Endgame برسی که درکش کنی چیزی که واسه من پشیزی ارزش نداره از این سایتها نقد بازیهای mmo هست
طرف روز اول به بازی لاگین میکنه چند lvl میگیره حتی به lvl اخر نمیرسه چه برسه end game content رو تجربه کنه بعدشم نظرم میده
فکر میکنی نظر کسانی که مثلا روز اول بیاد واسه ما wow wod رو نقد کنه پشیزی ارزش داره؟
چطور اینا یه بازی mmo که نیازه به endgame برسی رو به این زودی نقد کردند؟
به endgame رسیدن؟
او نظرات کاربران neogaf هم از گیم پلی بوده کسی فعلا Endgame نشده که نظر بده

wow به endgame نیاز داره، ولی نمیشه نتیجه گرفت که هر MMOـی endgame میخاد!! خوب wow آدمو زجرکش میکنه تا هیروش فول لول شه و اگه خیلی مراعات کنیم 80درصد کوئیستاش کپی همه و آدمم درگیر نمیکنه! پس داشتن endgame خوب براش واجبه وگرنه یه نفرم بازیش نمیکنه! ولی یه بازیی که هر کی بازی کرده میگه بازی شروع خوبی داشته،پس ممکنه این خوب بودن تداوم داشته باشه و اصلن نیازیم به end پیدا نکنه حتی!

همین که تونسته 100 ساعت پای بازی نگهت داره نشونه اینه که ارزش بازی داشته! هیچ بازیی جاودانه نیست که!

دوستان ببخشید کی گفته بازی Raid نداره؟ :d
پس Molag Bal کیه؟ Molag Bal باس آخر Trial این بازی هست، به Raid های این بازی میگن Trial که 12 نفره هم هست. هنوز خیلی ها تو مرحله Level Up هستن واسه همین کسی Raid نرفته. بعدشم تو آخرین مصاحبه مدیر پروژه از پولی بودن بازی دفاع کرده چون میگه قراره به طور مداوم Content به بازی اضافه بشه.
در مورد Wildstar هم بگم که من خیلی دنبال Beta بودم ولی گیرم نیومد، نیتونستم بازی کنم، امیدوارم بتونم پیش خرید کنم بازی کنم، ولی خب اولین چیزی که به ذهن من میرسه در مورد Wildstar اینه که سازنده بازی NCSOft هست که 2 بار توی AION و Guild Wars 2 قبلا Fail داده، حالا میخواد یه بازی جدید بده... اصلا Guild Wars 2 معروف بود به اینکه Content نداشت و بعد یه مدت تکراری می شد. باز با این حال یه امتحانی می کنیم این بازی جدیدش رو.
در مورد اینکه میگید ESO چیز جدیدی نداره، ESO چیز های جدیدی که همه Elder Scrolls های قدیمی داشتن رو داره نیازی نداره چیز جدید تری ارائه بده. چیز هایی مثل Thieves Guild که شما میتونی دزدی کنی یا تمام NPC ها صدا گذاری شدن که با اون داستان جالبش شما رو مجبور می کنه همه دیالوگ ها رو گوش کنید برعکس WoW که 2 تا تلق تولوق می کنه و یه Farewell بهت میگه و کوئست رو تحویل میده، این در مورد RP باز ها بود. در مورد PvP باز ها هم که یه Map داره که 24 ساعت توش جنگه. من که تاحالا PvP در این حد ندیده بودم، اینم یه چیز جدیده و مثل همه MMO ها حالت های تکراریه Battleground و Arena رو نذاشته. در مورد PvE هم چیز جدیدی که دادن به اسم Adventure Zone که هنوز کسی خبر نداره چیه، باید منتظر موند و دید، همچنین اگر Forum ها رو دنبال کنید میبینید که بعضی ها به حالت تانک کردن اعتراض کردن، میگن هرچی سعی می کنیم نمیتونیم Aggro نگه داریم مثل MMO های دیگه و DPS و Healer مجبورن یا Kite کنن یا CC، خب اینم یه چیز جدید، تو تمام MMO ها تانک همه Mob هارو میگیره، اما اینجا DPS و Healer هم باید همکاری کنن و فقط سر جاشون واینستن هیچ کاری نکنن.

- - -ویرایش - - -

کی برای ps4 میاد ؟؟
این بازی سرور های جدا نداره، 2 تا Megaserver داره یکی تو آمریکا یکی تو اروپا و همه بازیکنا توی این 2 تا سرور بزرگ هستن.
فرق چندانی از نظر UI و ظاهری نداره، حالا نمیدونم دقیقا منظورت فرق در کجای بازیه؟ اون آفلاین بود این آنلاینه ولی بیشتر چیزایی که تو Skyrim دیدی تو این هم میبینی.
هنوز تاریخ انتشار دقیقی واسه PS4 و Xbox One اعلام نکردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or