The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

سلام
یه خواهش داشتم
رو دکمه نمایش کلیک کنین . 12 تا عکس هست . که توضیحش رو هم جلوش نوشته . بهم بگین هر کدوم از این وسایل به چه دردی میخورن ؟
این عکس آخری رو توی یکی از کوئست های گروه دزدها دزدیدم .
بعدش باید میذاشتمش توی یه خونه ای . حالا که اون کوئست تموم شده اشکال نداره برم دوباره برش دارم ؟
چیز بدرد بخوری هست ؟!
در ضمن یه توضیحی هم راجع به ساخت معجون بدین . وسیله اش رو دارم
مرسی

اون potion هایی که صورتی اند رو میخوری و خوشحال میشی !
اگه روی اونهایی که سبزند کلیک کنی میپرسه که میخوای روی اسلحه ات استفاده کنی؟!
مثلا اگه Drain Health 10 points for 10 seconds باشه .. اگر تیر بعدی (برای کمان) و یا ضربه بعدی با شمشیر و گرز و تبر و غیره به یک موجودی بخوره برای 10 ثانیه 10 تا از hp اش کم میشه . تو این مایه ها که مثلا قدیمها به تیرها و غیره زهر می زدند . فقط هم تیر بعدی و اگه هم بزنیش به در و دیوار که هیچی . ضربه رو نمیدونم .. مثلا شمشیر رو اگه زهری کنی و همینجوری رو هوا بزنی نمیدونم effect اش از بین میره یا نه . ولی فکر کنم اگه به چیزی برخورد کنه حالا در و دیوار ، ضربه حساب میشه !

enchanted item ها دو دسته اند
یکسری constant effect دارند که یعنی همینجوری نهضت ادامه دارد . معمولا هم armor هستند . مثلا همون Kvatch cuirass دو تا به Strength و Endurance اضافه میکنه . وقتی تن کردی می بینی که اون دو تا attribute ات اضافه شده اند و رنگشون سبزه که یعنی magical اضافه شده اند . برعکس حالتی که بر اثر بیماری یا هر چیز دیگه کم شده باشند و قرمز نشون داده میشند.

اسلحه ها و آیتم های دیگه .. یک چیزی مثل باتری دارند .. که اونجا نوشته . هر بار که استفاده میکنی یک کاری انجام میده و از charge اش کم میشه .. مثلا اگه نوشته باشه 256/300 یعنی اینکه کل شارژش 300 تاست و 256 تاش مونده .. Uses 25 یعنی اینکه با این شارژ 25 بار دیگه میتونی ازش استفاده کنی . اگه شارژ تموم شه دیگه مثل یک اسلحه معمولی میشه تا وقتی که دوباره شارژش کنی . سه راه برای شارژ داری .. یکی اینکه ببری پیش بروبچز mages guild که پول بگیرند و شارژ کنند . یکی هم Varla Stone هاست که توی Ayleid Ruins پیدا می کنی. یکی هم توسط Soul Gem هاست . اگه روی SoulGem کلیک کنی و از این آیتم ها داشته باشی میتونی شارژش کنی ولی اینجوری نیست که مثلا نصف soul gem رو مصرف کنی .. هر بار کلش مصرف میشه و اگه اضافی مونده باشه از دستت پریده و کل soul gem هم از بین میره. البته چیزی که زیاده SoulGem و موجود !

اون Sigil Stone ها رو که از Oblivion Gate ها برمیداری یک چیزی تو مایه های Gem های Diablo هستند که میگذاشتی توی Socket . با اونها میتونی آیتم های معمولی را enchant کنی . جلوی هر کدوم دو جور effect نوشته . بالایی یعنی اینکه اگه روی یک اسلحه اعمالش کنی این خصوصیت رو به اسلحه میده. بعدش میتونی حتی اسم اسلحه رو هم خودت انتخاب کنی که اسمش چی باشه . مثلا GhaBeR's Bow Of Frost !
effect پایینی برای وقتیه که روی armor اجراش کنی که اون موقع میشه constant effect !

برای معجون درست کردن
هر کدوم از ingredient ها چهار جور خصوصیت دارند . مثلا جلوی برنج اولیش restore fatigue !
هر چقدر که Alchemy ات بیشتر بشه میتونی تعداد بیشتری از این خصوصیت ها رو ببینی. بعضیهاشون مثبت اند و بعضیها منفی
برای معجون درست کردن به حداقل یک Mortar and Pestle احتیاج داری. ولی اگه اون سه تای دیگه رو هم داشته باشی . موقع معجون درست کردن میتونی اون effect های منفی شو بگیری ولی اگه هر چهار تا نباشند معجونت ممکنه اثر منفی هم داشته باشه .
برای درست کردن هم توی inv روی mortar... کلیک کن که شروع میشه.
خیلی خلاصه برای درست کردن هر معجون باید از دو جور ingredient متفاوت استفاده کنی که حداقل یک خصوصیت یکسان داشته باشند. مثلا سیب و برنج هر دو restore fatigue دارند . میتونی معجونش رو با اونها درست کنی.
حالا هر چقدر که از اون چهار تا ابزار بیشترشون رو داشته باشی و کیفیتشون بهتر باشه . هرکدوم با کیفیت مختلف وجود دارند مثلا Novice Retort یا Master's Retort . اونوقت کیفیت معجونی که ساختی بهتر میشه . مثلا اگه با Novice بسازی ممکنه اینجوری بشه Restore Fatigue 10 pts for 10 seconds ولی با Expert بهتر میشه مثلا میشه Restore Fatigue 30pts for 30 seconds ! این عددها رو هم همینجوری گفتم :)

توی Morrowind یکسری آیتم های Grandmaster هم داشتیم .. اینجا نمیدونم هست یا نه!

از همه دوستان متشکرم مشکلم با یکم سم و یکمی جادو حل شد فقط یه چیزی
من همه ماموریتا رو توی Dark Brother Hood انجام دادم آخرشم Listener شدم(دلم خیلی به حال لوسیو سوخت حیف بود حیونکی:( :(( ) اما بازم دلم نیومد برم سراغ کوئستای اصلی برای همین رفتم تو فایتر گیلد عضو شدم میخواستم بدونم اینکارم مشکلی به وجود نمیاره؟

الان تو خود فایتر گیلد رسیدم به ماموریت Drunk and Disorderly باید برم ببینم چرا سه تا از اعضای گیلد مشکل درست کردن بعد از کلی حرف زدن فهمیدم بیکار شدن بعد رفتم مخ مهمان خونه دار رو زدم اونم بهم آدرس یه بابایی به اسم Margarte رو داد حالا که رفتم پیشش بهم میگه که هنوز به گیلد ما اطمینان پیدا نکرده برای اینکه اطمینان پیدا کنه باید بریم یه چیزایی واسش بیاریم.

من میخواستم بدونم اون چی لازم داره و پنج تا از اونا رو باید از کجا پیدا کنیم
واقعا بعد از انجام ماموریتای جدی Dark Brother Hood این ماموریتا حال آدمو میگیره

زنگ بزن بهت میگم
دوستان اسم اون چیزایی که پیرزنه ازم میخواد protions of ectoplasm هست یکی بگه از کجا باید پیداش کنم

اگه Ectoplasm خالی میخواد ... وقتی Ghost ها رو بکشی Drop میکنند.
اونها رو هم میتونی توی Fort های وسط دشت و دیار پیدا کنی ... فقط اسلحه های معمولی بهشون اثر نمی کنه .. یا باید Silver باشه یا Magic یا Daedric !

پ.ن : Cold Magic هم بهشون اثر نداره!
پ.ن : این فروشنده ها هم فکر کنم داشته باشند . توی Market Disctrict یک سر به
The Main Ingredient و The Gilded Caraffe بزن !

با سلام خدمت Oblivion بازها:)
یک سوال داشتم:
من یک خونه خریدم. می خواستم ببینم که آیا اگر من لوازم(Inventory) را داخل کمد در خانه قرار بدم برای همیشه در انجا Save می مونه یا نه؟(خواهشا اگر مطمئنید جواب بدین)

متشکرم:blushing:

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت Oblivion بازها:)
یک سوال داشتم:
من یک خونه خریدم. می خواستم ببینم که آیا اگر من لوازم(Inventory) را داخل کمد در خانه قرار بدم برای همیشه در انجا Save می مونه یا نه؟(خواهشا اگر مطمئنید جواب بدین)

متشکرم:blushing:
برای همیشه می مونه خیالت راحت باشه;)

سلام

نمیدونم کسی این خبر رو داده بود یا نه .

ولی الان دیدم که GS گفته برای بازی Oblivion یک نسخه اضافه شونده قرار بیاد که GS این بازی رو پیش فروش میکنه.قیمت این بازی 20 دلار هستش و با اون نسخه ای که توش یک سری Spell Book رو اضافه کرده فرق میکنه.

اسم این نسخه Knights of the White Stallion هستش و این بازی در 21 نوامبر منتشر
میشه.

البته هنوز Bethesda این خبر رو رسما نگفته.ولی به نظر من ....

اینم لینکش

خداحافظ

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام یه خونه بخرم موجودیمم هشت هزار تا سکه هستش تنها خونه ای که پیدا کردم هفت هزار تا میخواد میخواستم ببینم ارزونترم پیدا میشه؟ اگه هست توی کدوم شهره؟

دوستان من میخوام یه خونه بخرم موجودیمم هشت هزار تا سکه هستش تنها خونه ای که پیدا کردم هفت هزار تا میخواد میخواستم ببینم ارزونترم پیدا میشه؟ اگه هست توی کدوم شهره؟
توي anvil يه minor هست كه يه يارو ميخواد بفروشه 5000 سكه
با چند نفر در مورد romurs صحبت كن بهت ميگن طرف كجاست.

یدونه خونه هم توی Imperial City Waterfront هست
باید بری توی Market District . بعد یه مغازه ایه که یه زنه توش هست . ( اسمش یادم نیست )
اونجا یه خونه نقلی رو ازش 2000 تا میخری

من الان توی فایتر گیلد رسیدم تقریبا به آخراش بعد توی یکی از مرحله هاش باید برم یه سری به یه معدنه بزنم اما دم در معدن یه نوری میفته دنبالم شروع میکنه از جونم ککم کردن از دستشم که در میرم میرم توی غار ترولا میرزن سرم یکی بگه چیکار کنم اگه واضح نیست بگین که اسم مرحلرم بذارم.

من الان توی فایتر گیلد رسیدم تقریبا به آخراش بعد توی یکی از مرحله هاش باید برم یه سری به یه معدنه بزنم اما دم در معدن یه نوری میفته دنبالم شروع میکنه از جونم ککم کردن از دستشم که در میرم میرم توی غار ترولا میرزن سرم یکی بگه چیکار کنم اگه واضح نیست بگین که اسم مرحلرم بذارم.
فكر مي كنم منظورتون همون مرحله اي باشه كه چهارتا Glow dust جلوي يه غار هستن.
اگه همون باشه كه خيلي تابلوه خوب شما هم به جاي اينكه وايسين تماشاشون كنين بزنيدشون
يعني الان نميتونين از پس چندتا Glow dust و ترول بربياين؟؟؟؟
البته بگم فكر نميكنم بشه اونا رو با شمشير هاي معمولي زد.

من لولم یازدهه :blushing: اون مرحله ای گفتی نبود مشکلم حل شد باید اون دوتا نورا رو یه جایی دست به سر میکردم فقط الان من شدم مستر فایتر گیلد از اون جایی که مهارتام بدرد جادوگری و دزدی نمیخوره موندم برم سراغ کوئستای اصلی یا برم آرنا. اگه میشه بگین برای رفتن به آرنا حداقل لولم چقدر باید باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or